Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27020) mike1334


mike1334
veterán

Köszi mindenkinek!
Igen kicsit túlaggódom, de édesapámnak 50 évesen 3 koszorúerét cserélték, úgy hogy egyéb okból folyamatos orvosi kontrolra járt és mindig elmondta azokat a tüneteket, amiből illett volna az orvosnak tudni, hogy az infarktus volt...másik ágon is szed mindenki béta blokkolót. Stressz kajálás nincs, tavaly 3 hét alatt 7 kilót fogytam, idén vagy csak 3at eddig.
Napi 7 óra alvás még kevés is, néha a 8 is, olyan 9, ami pihentet.
Nyilván a túlizgulás miatt még rosszabb az egész, de nem poén mikor 7 napból 4szer arra ébredsz hajnal 4kor hogy rohan a szíved...
Most kicsit mélyebbről kell felhozni magam, mintha mondjuk fél éve kezdtem volna el sportolni. Amúgy meditáció is megvan, autogén tréning lassan egy éve megy, most a mindfullnesst próbálgatom.
Most egy hét pihi vidéken, de ha visszamentem akkor indul a mozgás :)
Már csak azt sajnálom, hogy elköltöztünk Angyalföldről, nagyon szerettem a honvéd pályát, moat az Örsnél lakunk, itt csak a Rákos patak partja van...
Köszi még egyszer mindenkinek, és bocs a sok off-ért!

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.