Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27019) Vertigo18 válasza tomcica (#27014) üzenetére


Vertigo18
addikt

Jah, hát ez így szép és jó! Csak nem biztos, hogy le kellett volna neki írnod az utolsó pár pontot, nehogy megijedjen! ?D Én az ilyenjeidet már direkt figyelmen kívül hagyom, mert teljesen letörsz vele! :)

borix: Egy dolgot tapasztalatból tudok, ha gondolod, azt megosztom. Egy éve futok már rendszeresen, számomra viszonylag sokat. Szépen lementem 85 kilóról (188 centi, tehát nem voltam pufók akkor sem), vissza olyan 76 köré. Magyarul eléggé lesoványodtam, VISZONT, amit utáltam, az az, hogy a köldököm alatt végig megmaradt egy olyan kis "tekintélyt parancsoloó", vagy "strandon tekintetet odavinzó", tényleg kicsi, bár számomra roppant zavaró "úszógumika". Tényleg kicsi, viszont zavart hogy eddig, kb. 5 éve, ha néztem az előttem térdelő nőci hátát (gondolom a szitut nem kell tovább mesélnem), akkor a feneke felett a kockás hasamat láttam, az elmúlt időszakban meg már... köhömm... nem azt, hanem kis "pocakocskát. És ettől nem tudtam sehogy sem megszabadulni! :W

Itt meg olvastam 2 hete olyat, hogy "a has 70%-a az evés", amit annyira komolyan vettem, hogy csupán annyit változtattam az életmódomon, hogy nem éjjel 11kor ébresztettem a nejemet, hogy hozzon nekem vacsorát. Ugyanazt a szart zabálom (értsd: ipari hullaék hegyek, koleszterintől fröcsögő trágya, csupa olyan, amitől tomcica pofán vágna! :D ), viszont arra figyelek, hogy este nyolcig toljam ezeket befelé! Hangsúlyozom, semmi másban nem változtattam, csak ebben!

Ugyanazt a szart zabálom, ugyanannyit eszek, ugyanannyit futok... és lááám: elkezdett ISMÉT kockásodni a hasam!!! :D :C 2 hét alatt!!! Úgy, hogy semmit nem változott a súlyom!

Bele se merek gondolni, vajon mi történne, ha megfogadnám a "helyi hajcsár" (vajon magára ismert? :D ) tanácsát és mellőzném azon ételeket, amelyek - bár élvezetet okoznak, mégis - "károsak"! Komolyan el se tudom képzelni, hiszen 2 hét alatt ezzel, hogy szinte semmit sem csináltam másképp, így is óriásiak az eredmények!

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.