Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17109) Polacheck


Polacheck
HÁZIGAZDA

Gondolkodtam én is évértékelőn, de igazából az év nem úgy sikerült ahogy terveztem. Év elején 2015km volt a terv idénre, uth52 és a titkos terv egy piros 85 volt őszre, de közbeszólt a sérülés.

Január és március eleje között lement 291 km, ebben sok terep is volt, balboák, HHH futások plusz egy BudaTrail L, majd jött a csúnya talpi bőnye gyulladás, amit pár hét kényszerpihenővel és egy szteroidinjekcióval sikerült (legalábbis akkor azt hittem) kezelni. Lement a Gerecse 50 ezután, majd nekimentem az UTH54-nek, ahol sikerült célbaérni, de a szintidőt nem tudtam tartani, hiányzott az edzés miatt kiesett időszak. 372km jött össze ezután július elejéig, amikor újra, sokkal durvábban kiújult a sérülésem, mint kiderült addigra egy kisebb sarkantyú is kialakult.
Innantól teljesen fel is hagytam a futással, leváltottam más sportokkal, úgyhogy év végéig összejött:
35 óra spinning
21 óra úszás
30 óra trx

Most lassan, kis terheléssel elkezdem újra a futást. Kicsit még érzem a sérülést, de egy szigetkör és egy panorámakör már lement komoly fájdalom nélkül. Remélem nem fog előjönni újra és segítenek a gyógykezelések amik az elmúlt 3 hónapban mentek...

less qq more pewpew!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.