Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57778) zsiz


zsiz
őstag

Régen írtam ide, mert mostanában nem volt időm, igaz nem is sok minden érkezett a napokban.

Az egyik egy utángyártott laptop billenytyűzet, mivel a gépet meglocsoltam és utána nem akart működni a sajátja rendesen... :) Kicserélve teljesen jó, csak sajnos US kiosztása van és nincsenek ékezetes betűk (tudtam róla, mikor rendeltem), a régiről pedig nem tudom átpattintani rá. Az ESC nem volt a helyén mikor megjött, az egyik kis fülecske le van törve ami a helyén tartja. Így is ott marad, de nem olyan stabilan, még nem tudom megemlítsem-e. Erről most pont nem csináltam kicsomagolós videót természetesen.. Egyébként működik jól, csak kicsit soká ért ide. 06.26.-án rendeltem, nem volt készleten így csak 07.05.-én adta fel. 08.10.-én érkezett, 45 nap a rendeléstől számolva. 2000 Ft-ot fizettem érte.

A másik, a 2.01$-os Jackly csavarhúzó GearBest-ről. Ez elég nagy csalódás nekem. A következőekben csak a csavarhúzókról lesz szó, akit nem érdekel, az lapozzon tovább, hosszú leszek :)

Pár hónapja rendeltem egy Jackly JK-6032-A készletet pandawill-ről. 7.5$-ért adták, 5$-os kuponnal fizettem 2.5$-t, a Gearbest-es JK-6089-A rendes ára szintén 7$ körül van, akcióban meg ugye ez is 2$ körül volt. Tehát lényegében ugyanaz a márka, ugyanaz az árkategória, mégis hatalmas különbség a minőségben.
Először is, még a csomag kibontása előtt, a 6032 nem zörgött, mert minden a helyén volt. A 6089-re meg azt hitte a postás, hogy össze van törve a csomag, úgy zörgött. Szerencsére nem, csak szinte minden kiugrott a helyéről.
Kibontva a borítékot, a 6032-nek teljesen korrekt papírdoboza van, szép fehér (kívül-belül), fényes, kicsit műanyag hatású kemény karton. A 6089-nek valami puha kartonból van, semmi tartása, lötyög benne a tartó, kicsit meg is rogyott a szállítás közben. Nem ad valami minőségi érzetet. [kép]
A papírdobozok kibontása után a 6032-esen egyből feltűnik az eredetiség ellenőrző "kaparós sorsjegy", a 6089-esen semmi ilyesmi nincs. [kép] Előbbi stabilan tartja a biteket, utóbbiban lötyögnek és zörögnek ha megrázom a tartót. Mikor először ki akartam bontani, az egyik bit úgy be volt szorulva, hogy befeszült és nem tudtam felnyitni a tokot, kellett vagy 10 perc mire kipiszkáltam onnan.
A bitfejek minősége is sokkal jobb a 6032-es készletemben. Szépen, olvashatóan feliratozva vannak [kép], jól ki vannak dolgozva a kisebb méretűek is, és az van a dobozban ami a dobozon. Ugyanezek nem mondhatóak el a 6089-esről. Vannak bitek, amin alig lehet látni a feliratot, nem egy stílussal van ráírva, még az azonos fajtákra sem. [kép] A kisebbek nem néznek ki valami jól. A tartóban fel van minden bit helye tüntetve, de az oda való bitre már más van írva. Van egy bitfej, ami fekete. [kép] Nem tudom mi okból, mivel az összes többi szürke. Mind a két készletben van egy csipesz is, ez is a 6032-esé a jobb, bár ez sem tökéletes, de kevésbé hajlik. Nem értem, hogyan lehet ekkora minőségbeli különbség a két készlet között. Ha csak nem 1.) a GB hamisat adott, 2.) 2 év alatt ennyit fejlődtek minőségben (a 6032-esen 2015 van írva, a másikon meg 2013)

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.