Hirdetés

2019. november 21., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-04-10 11:57:58

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23338) dugesz77 válasza Devil Smile (#23301) üzenetére


dugesz77
(őstag)

Igen ez ugyan az csak olcsóban. HA tényleg csak a házimozi/hifi/tv irányítás a szempont akkor én is egy tanítható távirányítót ajánlanék. Viszont ha ki akarod használni a wifis/cloud elérést (pl. lékondi beindítása,vezérlés bárhonnan) akkor viszont ilyesmiben érdemes gondolkodni. Az is előny az Allone-ba hogy nem csak IR jelekkel tud kommunikálni hanem RF rádióhullámon is tehát redőny,vetítővászon sem jelent gondot. Azt nem sok tanítható távirányító támogatja.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.