Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23258) maestro87


maestro87
őstag

Ma hozzánk is hamarabb elérkezett a karácsony 6 külföldi csomaggal. :C
- 9.99 dolláros OnePlus Power Bank 10000mAh
Picit kisebbre számítottam, nem valami farzsebbe illő méret, de az én hibám, mert rendelés előtt nem néztem utána, hogy mekkora is.:) Mivel gomb nincs rajta így a holnap várható mifan működtetése elég nehézkes lenne vele, viszont a teszt videóval ellentétben csatlakoztatás nélkül is meglehet nézni a töltöttségét ha egyszerűen megrázom egy kicsit.:)
A mérete miatt a sorsa még kérdéses, lehet eladom. Bár előtte mindenképpen szeretném összehasonlítani a xiaomi-val, hogy melyik marad tovább talpon. Ehhez várok még egy USB tesztert és egy USB terhelést. Lehet csinálok ma egy olyan tesztet is, hogy az egyikkel feltöltöm a másikat. :DDD Kíváncsi leszek melyikben lesz több kakaó.:D


- 3Ft-os propellerek. Mindjárt két csomag is, mert valamiért anyám is akart egy ilyen szettet. ;] Viszont fogalmam sincs, hogy milyen motort kellene rátenni amit feltudna emelni, ehhez kellene egy kis segítség. :B Amúgy ennek sem néztem utána, meg is lepődtem hogy milyen nagy, azt hittem H8 méretűek lesznek.:) A hozzájáró pöcköket nem tudom hová tenni, nem tudom mire jók mert a belsejében elfordulnak.
- Plusz egyéb apróság ebay-ről, banggood-ról.
- Továbbá tegnapi termés volt még az 1 dolláros oldalvágó. Vágni vág, rés nincs az élek között, de mindkét műanyag borítás könnyen lejár róla. Ami jó benne, hogy made in USA, így remélhetőleg tovább bírja majd mint a kínaiak. Csak ne baba kék színű lenne. :DDD

Holnap remélem már jönni fog a 2db nillkin töltőm és az 1 dodós mifan-om is.:)

(#23253) Silent77: "Páromnak ruha Egyel nagyobbat küldtek. :(((" Legalább jó lesz rád, úgyis ezt akartad. :DDD

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.