Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21930) gabx76


gabx76
senior tag

Ha már úgyis itt járok egy kis ontopik kütyümustra a közelmúltból:

Ebay:
- 3,5mm aranyozott forrasztható jack dugasz - Jó minőség, könnyen szerelhető.
- 5m-es USB minikamera - Autószereléshez vettem, de másra is használható (pl. kanapé alatt keresgélni a gyerek széthajigált LEGO-it :) ). Felbontása 640x480, a LED lehetne erősebb, de elemlámpás rásegítéssel minden megoldható.
- Neoprém védőburkolat fényképezőgéphez. - Kirándulásokhoz vettem, amikor nincs kedvem visszagyömöszölni a gépet az objektívek mellé a táskájába és csak lóg a nyakamban. Célnak megfelel, bár feleségem szerint - amúgy kénytelen vagyok egyetérteni vele - használat közben úgy néz ki, mint egy férfi alsónadrág "tartalommal feltöltve"
- USB feszültség / árammérő - Volt már ilyesmim egyszerűbb kivitelben, de ez sokkal jobb. Már töltési időt és kapacitást is, ráadásul meg is jegyzi az utolsó mért értéket.
- (Nagyon nem kis értékű, de hátha valaki ilyesmit keres) Canon EF 400mm F2.8 STM objektív - Koreából jött, a hazai ár nagyjából feléért. Amikor rendeltem még volt fekete, dobozban érkezett tréfa-mentesen. Q.va jó cucc, imádom.
- Fényvisszaverő matrica gyerek bringájára - Pirosat kértem, jól tapad, teljesen OK
- Csúszásgátló dörzs-ragasztószalag. - szintén a bicajra kellett.
- Infra távirányító a fényképezőgéphez - Teszi a dolgát, ráadásul meglepetésemre az elem is benne volt.
- Filament LED-es "izzók" - 8w-os meleg árnyalatút vettem, kellően fényes. (kb 60-80W-nak felel meg)

Aliexpress:
- 6db-os power bank tok - Remek minőség, ráadásul ami nekem külön jól jött, hogy 5V-on kívül tud leadni eltérő feszültségeket is. (12V pl.) Kipróbáltam, itthon a routert 6db laptopból mentett cellával 2 órán át táplálta, a finnyás táblagépet is tudtam tölteni róla. Erősen ajánlott cucc! (Érdemes várni, időnként akciózza - akkor 14 dodó volt az ára)
- Jó minőségű jack kábel - kocsiba kellett AUX csatlakozóhoz. Kitűnő minőség, bár az autóba kell majd egy ilyesmi is rá a zavartalan átvitelhez.
- Sim kártya-vágó - Új telefonhoz vettem, "jól jön később is" felkiáltással
- HA már telefon, akkor ezúttal ajánlott eladó Ali-ról. Tőle vettem a készüléket: Gyorsan küldte, minden rendben volt, garanciális ügyintézést mondjuk nem tudok véleményezni - szerencsére.
- Volt már szó infra hőmérőről: Innen vettem, teljesen OK, bár pár tizedet tud tévedni távolságtól függően.

Volt még csomó minden, zömében ruhaneműk, illetve amiket itt ajánlottatok - utólag is köszönöm - ezeket kevésbé gondoltam feljegyzésre érdemesnek. Bocs a hosszú listáért... :R

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.