Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#180768) Sanyesz. válasza csibe1 (#180765) üzenetére


Sanyesz.
őstag

Szia! Nem különösen érdekel a 10 év gari. Nem gondolnám, hogy én ezt a kártyát 10 évig fogom használni. Vagy máshogyan fogalmazva: hogy 10 év múlva is ezt fogom használni :) Itt amúgy élettartam garanciát írnak, de nyilván ez is illúzió. Ki fog reklamálni mondjuk 15 év múlva, hogy "hoppá, tönkrement az SD kártyám, kérem a cserét"? :N
Hidd el, körülnéztem az itthoni beszerzési forrásokat (szlovákot is), de maradtam a korábbi forrásnál. Több tucatnyi kártyát, pendrive-ot, pár kártyaolvasót vettem már ott magamnak és az ismerősöknek. Számomra mind az eladó, mind az áru megbízható volt és maradt. Garanciális ügyem nem volt, meghibásodott termékről nem tudok.

"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.