Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alparsz
újonc
Ez tény, de ha MacBook Pro -t vettél volna, akkor is kellene egy Thunderbolt hub vagy dock, ha egy kábeles csatlakozást szeretnél... persze ha ez neked nem fontos, akkor elég a két portos átalakító. Azt bedugod a gépedbe, arra csatlakoztatod a FHD monitort, a másik porton bedugod a spéci monitort, és a Magsafe -en a töltőt. Marad egy szabad monitorkimeneted ha még kellene.
-
Ennyi ráköltéssel számolva vehettem volna egy Macbook pro-t is... De arra a hardverre nem volt és most sincs szükségem. Itt ennél a gépnél is megvan az ahhoz szükséges hardver többszöröse, mint amit szeretnék (most itt a monitorokról beszélve), csak szoftveres korlátok vannak.
-
alparsz
újonc
Én ezt úgy csinálnám, hogy beszereznék egy Thunderbolt hubot (ilyet hirdetek most), meg egy fent linkelt két portos átalakítót. A gép egy kábelen csatlakozna a hubhoz, az átalakító menne az egyik portjába, arra menne a FHD monitor, a másik monitor meg natívan a thunderboltba. Így maradna egy thunderboltod kvázi bármire és egy 10gbps USB-A portod a hubon, meg egy DisplayPortod is a DisplayLink átalakítón, ha rádugnál még egy (standard) monitort. Nem olcsó, de biztosan működik és maradna még bővítési lehetőséged is.
-
Hát ezaz, az összetételük. Egyrészt műanyag, van benne fém, meg pixelek...
Viccet félretéve. Az egyik egy sztenderd FHD monitor, 27 hüvelyken, SRGB 93%-al. A másik a kérdésesebb, mert az egy 2K+ felbontású, 16 szürkeárnyalatos EPD, 13,3 hüvelyken. Ez ráadásul 4:3-as képaránnyal bír és emellett is portrait nézetben használom.
Ezutóbbi monitorhoz viszont saját program tartozik, ami végzi a konfigurációkat, mert szoftverből sokkal pontosabban lehet kalibrálni.Szerk.: Előbbi 60Hz-re képes, utóbbi 32-re.
-
alparsz
újonc
Csatoltam egy képet, a Sonnet dokkolója biztosan tud többféle kijelzőt kezelni (a honlapjuk szerint).
Thunderbolt kimenetet nem fogsz kapni, mert akkor nem tudnák kijátszani a limitációt.
A DisplayLink USB szabványra épül, tehát a dokkoló internally USB -ből csinál video kimenetet, így kerüli meg a Mac -ek limitációját.Le tudnád írni a monitorok összetételét, amit használni szeretnél? (Milyen felbontás milyen csatlakozókkal)
-
Köszönöm a gyűjtést, átolvastam az összes leírását.
Az egyetlen problémám ezekkel, hogy sehol nem szerepel a leírásban arra utaló kijelentés, miszerint támogat-e eltérő felbontásű monitorokat, vagy sem. Még a promóciós képeken is mind ugyan az a monitor szerepelt.
Viszont ha már ennyi pénzt kiad egy felhasználó egy eszközért, azért reméltem volna rá egy C-s thunderbolt kimenetet monitornak. -
alparsz
újonc
Szia,
Szerintem rossz a megközelítés az AirPlay -el, inkább nézegess valami DisplayLink -es történetet:
Ez tud két plusz kijelzőt:
https://ijoe.hu/mac/video-adapterek/sonnet-displaylink-dual-4k-60-herz-displayport-adapter
Ezek pedig hármat:
https://ijoe.hu/mac/thunderbolt-3-es-usb-c-dokkolok/sonnet-echo-13-triple-4k-display-dock
https://ijoe.hu/mac/thunderbolt-3-es-usb-c-dokkolok/satechi-triple-4k-display-docking-station
Disclaimer: semmi közöm az iJoe -hoz, azon kívül hogy néha vásárolok náluk, és tetszik amit csinálnak.
-
-
Igen ilyen cuccot néztem én is, nagyon tetszik. De ha nem egyforma a több monitor, akkor már nem használható.
Nálam pl lenne egy FHD 27 hüvelykes IPS landspace módban, valamint egy 2K 13,3 hüvelykes EDP portrait nézetben. Ezutóbbi menne kábelesen, annak direkt C az összeköttetése (áram + kép egy kábelen). -
Tévedés. Egykor közölték azt is, hogy az M1-es csak 2 kijelzőt tud (pl a Mac mini). Én 3, olykor 4 kijelzővel használtam
-
Dr. Oid
aktív tag
-
domos
senior tag
Hát szerintem ez valami external GPU cuccal fog menni max, az M2 MacBook Air 1db kijelzőt tud kezelni és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Fotók, videók mobillal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- További aktív témák...
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest