Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
puritan
csendes tag
válasz bbsofficial #141794 üzenetére
Őszintén szólva nekem is gyanús kissé, hogy két eladó adja 12-13$-ért, az összes többi pedig kétszer ennyiért. Ha tényleg kell a cucc, én azért mindenképpen megpróbálnám. Bármi probléma van, vissza lehet kérni a pénzt, csak a ráfordított időt vesztegeted el.
Én éppen azért szeretem jobban az ebay-t, mert ha nem érkezik meg, vagy gond van a termékkel, első szóra visszautalják az árát, nem kell hetekig bizonygatni, meg száz képet, meg videót küldeni, hogy ez tényleg sz@r, vagy nem azt kaptam amit megrendeltem. -
Real_Necro
veterán
válasz nimfas #141799 üzenetére
Nem régen jött bocsnatkérő levél, amiben felajánlottak 7 napnál kevesebb késés esetén 50, több késés esetén 100 pontot. Gyártói késésre hivatkoznak benne... természetesen vissza is kérhetem az árát.
Én kivárok, a tescos r2d2 még kitart.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
joergie
őstag
válasz Norby86 #141761 üzenetére
Én fújtam bele szájjal egy kis levegőt, hogy még tapizható legyen, de ne merüljön el.
Miért nincsenek ebookok olcsón? már egy ideje cseszi ez az agyam....biztos valami eink lincensz dolog lesz a háttérben...
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
GIJoe
addikt
PlayStation Classic + 2 Controllers + 20 Preloaded Games 50€
-
nimfas
addikt
-
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Vezeték nélküli fülhallgatóból (amolyan Apple féle) melyik az ajánlott pici pénzért?
Zenehallgatásra és telefonálásra lenne használva.[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz tibbike01 #141813 üzenetére
Ez engem is érdekelne, szétment a szeretett, 10 éves fülesem kábele és bár tudnék csatlakozót cserélni rajta (abban a tört meg a kábel), váltanék kábelmentesre.
Aki rendelt mostanában, mi az ajánlott?
Nekem is zenére, de főleg zenementes (Kossuth ) rádióra kell, úgyhogy nem kell HiFi minőség...
Akkuidő talán a legfontosab.
-
w.miki
veterán
gocomma Lilliput-001 1080P WiFi Security IP Camera 2MP
Ár: 12.9 USD
Kupon: "QY1E8H943986S"MECOOL M8S PRO W Amlogic S905W Android 7.1 TV Box
Ár: 22.9 USD
Kupon: "PLSale75"Original Xiaomi Mi band 3 Smart Wristband
Ár: 20.87 $
Kupon kód: "19band"[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Exian
addikt
válasz qqcqqc #141815 üzenetére
Aucs, tényleg, ott a pont mondjuk van direkt ilyen célra egy jackdugós antennám, a kérdés az, hogy jack dugó mellett tud e menni a hang BT-re? Nincs perpill semmilyen bt fülesem/hangszóróm, nem tudom kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
-
pulutodurumo
őstag
válasz Exian #141814 üzenetére
Ha az üzemidő fontos, "kétbogyósat" kell venni, azokban van mindkét oldalon akksi. Nekem Baseus S06 van, jól bírja.
Más. Olcsón TWS (true wireless azaz Apple AirPods féle) fülest ne vegyen senki. Akku idő gyász, BT kapcsolat gyenge, hang pfff. A füles topikban is téma sokszor, de még csak drága alternatíva van.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Exian
addikt
válasz pulutodurumo #141818 üzenetére
Köszi, pont valami ilyesmire gondoltam. Esetleg link egy ajánlott beszerzési forrásra?
13 dodó körül látok több helyen, az jó?
[ Szerkesztve ]
-
Norby86
őstag
Mondjuk gondolom nem sok levegő fér el benne, de ennek akkor így nem sok értelme van, csak parasztvakítás az egész. Akkor viszont nézek másmilyen vízálló tokot a telefonomhoz. Azt sajnálom hogy míg Iphone telefonokra gyártanak kimondottan olyan tokot ami nem engedi be a vizet, addig a Xiaomi telefonra nem.
-Norbi-
-
KisApám
addikt
SANDISK ULTRA Micro SD, talán jó áron van.
(pl. 64 GB Class 10 A1 - 12 dolcsi)[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
nimfas
addikt
válasz Norby86 #141761 üzenetére
Hali, én Dechatlon-os tokot vettem pont ezért, nyáron Horvátországban voltunk. Hát rohadtul elsüllyedt a telefon. 😎 Még jó hogy nem az 5 méteres vízben próbáltam ki. A telefon egy Xiaomi Note 5 global amúgy. A tok ugyanilyen "úszógumis"
Ja és ami még fontos ahhoz vettem hofy vízben tudjak kamerázni. Ha vizes a tok és az ujjad, nem egyszerű kezeli, mert össze-vissza érzékel a rá tapadt tokban. 😁 -
Zola007
veterán
Joybuyon van megint Ugreen és Baseus 2A kábel 0.99-ért
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Exian
addikt
-
vittorio7
őstag
Jó minőségű 16340-es aksit honnan lehet beszerezni? Valamilyen ehhez hasonlót. [link] Vagy jobbat, jobb helyről.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz pulutodurumo #141821 üzenetére
No végül én is onnam rendeltem meg (Ali Official Baseus Store), 12.83$.
Köszönöm az ajánlást!
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
Hátha valakit érdekel.
YI Action Camera 16MP HD Sport Camera, 1080P/60fps 720P/30fps,155 Wide Angle Sony Sensor, WiFi and Bluetooth (Black with Waterproof Case) Amazon.co.uk, 14k-ból megvan mindennel együtt.Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Van esetleg valakinek tapasztalata a Floureon hy03we-4-wifi termosztáttal?
Most éppen akciós az amazonon, de eBay-en is kb 9,5k a wifis változat.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Pzoli2
tag
#141835) kano
[link]
Nekem ilyen van nagyon jó.
Ránézésre teljesen ugyanaz.
Nagyon sokk mindent tud.[ Szerkesztve ]
-
6120
tag
Az NFC-s band3-ra rá lehet tenni vhogy bankkártyát? Vicces volna azzal fizetni...
-
kano
nagyúr
válasz Masooo #141843 üzenetére
Igen, kell hozzá 230V is, mert wifis.
De én nem akartam adni érte 19k-t. 8-9k-ért még meggondolandó. Ezért néztem ezt a kínait. Az amazonról 37 EUR szállítással együtt is.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
fradi81
veterán
Nekem is feladták az 1 dolláros ruhákat aztán majd kiderül ideérnek-e
moto g72, Ninebot d28e
-
AndrewBlase
senior tag
Ezért a Xiaomi 70mai Dash cam-ért jó ár a 32,99$? (email only)
Kár, hogy nem lehet tovább pontozni.[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
zsiz
őstag
válasz Real_Necro #141848 üzenetére
Én is kaptam. Meg vettem 2 Dragon Ball-os pólót is 2$-ért, arra is kaptam TN-t. De szerintem attól függetlenül hosszú várakozás után refund lesz ezeknek a vége. Utolsó 8-10 rendelésem ilyen 0 és 1 dollár közötti ruhák.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
drag
tag
válasz AndrewBlase #141847 üzenetére
Ez jó ár de már kijött a Pro verziója is amin már kijelző is van.
Pont ehez kapcsolódik egy kérdésem hátha tudja valamelyikőtök, hogy honnan tudnék olyan kábelt rendelni ehez amin a másik végén a biztosítéktáblára tudom bekötni a szivargyújtó helyett. Vmelyik teszt videóban láttam hogy létezik ilyen is.
Xiaomi Redmi 4 Prime, Xiaomi Redmi Note 3 SE, Xiaomi Mi Band 2, Xiaomi Dome 1080p, Xiaomi Mi Box3, Xiaomi Stratos, Xiaomi Mi Robot, Xiaomi Redmi Note 6 Pro, Redmi Note 9S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs