Hirdetés
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Vett valaki ilyen led szalagot a bangoodrol [link]? Milyen adapter kell hozza? Tudom 12 volt de konkrétan melyik? Van van rengeteg. Esetleg egy link jól jönne. Koszi előre is.
-
nababika
aktív tag
válasz Donki Hóte #69990 üzenetére
Köszönöm. Kettőt vettem de nem egy helyen lesznek, szóval ez így tökéletes.
-
nababika
aktív tag
En dec 3. an rendeltem a Wish-rol 100pcs 3D Stars Glow In The Dark Luminous Fluorescent Plastic Wall Stickers-t tegnap megerkezett. De a csomag kovetes szerint meg uton van. Viszont a fastechrol nov. 16.an rendelt csomag meg sehol. Ugyaninnet a nov. 23. rendeles meg mar vagy 2 hete itt van. Ez is csak a kaoszt igazolja.Viszont a Bangood legalabb elkuldte a 2 dollaros BlitzWolf toltot.
-
nababika
aktív tag
A norveg posta is bedolt. [link]
-
nababika
aktív tag
Ezuton kerek bocsanatot a norveg postatol. Megjott a 2016-11-30 01:34:48 en rendelt 2 dollaros BlitzWolf® BW-S1 tolto. Korrekt. :-D
-
nababika
aktív tag
A december 13. an rendelt [link] Wifi jelerosito megerkezett. Mind az elado, mind a termek ajanlott a reszemrol. Egyszeru beuzemelni es max jel van ahol eddig semmi nem volt.
-
-
nababika
aktív tag
válasz balazs1956 #71825 üzenetére
Fastech is szallit, csak sved postaval.
-
nababika
aktív tag
Hátha mást is érdekel. Mobil telefon kamera távirányító. [link] Máshol 3-4 dollár.
-
nababika
aktív tag
válasz Donki Hóte #73083 üzenetére
Igen irja a kamera 360-at, de szerintem siman megy a gyari camera app-al is. A szelfibotok mukodteti a gyarit, szvsz ez is kb. ugy mukodik. Ennyi penzert nem nagy riziko.
-
nababika
aktív tag
At kéne nevezni a topikot OFF topikra. Napok óta semmi értelmes, csak villanyt szereltek és akkumulátort töltötök.Tudom bagoly mondja, de na......
-
nababika
aktív tag
válasz AndrewBlase #82908 üzenetére
Esetleg nezd meg a Greber gyartotta szerkezeteket, 10000 ft-ert mar vannak eleg kok. Gerber multi tool
neven keresd.[ Szerkesztve ]
-
nababika
aktív tag
válasz w.miki #86849 üzenetére
Igy nem tudom, de a modemtol kb 10 meterre ahol mar nem volt stabil jel, ott most full terero van es atom stabil. A teraszon pedig semmi nem volt kb 15 m, most 3-4 kozott mozog, tehat majdnem full. Hozzatennem, hogy fa hazban lakunk, a tegla vagy beton ezen nyilvan valtoztat.
-
nababika
aktív tag
Ezt ismeritek? 2 in 1 furo csavarozo Barkacsoloknak kotelezo.
-
nababika
aktív tag
Azt meg tudna mondani valaki, hogy hajvagashoz leplet vagy mit :-D , magyarul sem tudom mi a neve, milyen neven keressem Ebay, ali stb... oldalakon? Nem a tukorre tapasztos kellene, hanem egy egyszeru, amit a fodraszok hasznalnak.
-
nababika
aktív tag
.Jó üzlet lehet. "Összességében a csomagok átlagértéke
valahol 6.000 és 12.000 Ft" ezek után 28500 ft-ért árulják. Majdnem olyat mondtam, hogy még basz is volt benne. Szvsz nettó lehuzás. Zsákbamacskát inkább a vursliban vennék néhány százasért. Természetesen nem a te hozzaszolasodat kritizaltam.[ Szerkesztve ]
-
nababika
aktív tag
3 macskank van 13, 11, 7 evesek. Vilag eletukben nyakorvet hasznaltak, 3 eve ilyen ajtot hasznalunk. Nyakorvon a bileta. Azota a kobor macskak csak kopognak, es nem ertik miert nem tudnak bejonni. Ja es el virul mindegyik, es nem nem itthonulo tipus egyik sem. Szoval szerintem nem lesz baja a nyakorvtol. Gondolom nem csak szerencsejuk volt eddig.
[ Szerkesztve ]
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. A gyermekem ragja a fulemet egy ilyen Furibee F80 1080P kameraert, de semmit nem talalok rola a neten magyarul. De meg angolul sem. Letezik, hogy meg senki nem irt rola egyetlen egy szot sem? Esetleg aki vett ilyet, irna par sort rola? Mennyire lovunk melle? Egy 14 eves gyereknek kene bico, gordeszka videok keszitesere.
-
nababika
aktív tag
válasz spanyoll #117939 üzenetére
En is igy gondolkoztam, egy eletem egy halalom megrendeltem neki.
(#117945) Donki Hóte neztem azt is de az mar az inger kuszobomon volt arban. Arra, hogy bohockodjon, es ne adj isten 2 honap mulva raunjon jo lesz az olcsobb is.
Mindenesetre koszonom, hogy idot szantatok ram.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Tudnátok ajánlani egy selfi bot/tripod kombòt 10+15 dollar között, ami jo action Cam-hoz? eBay előnyben, de nem követelmény. Köszi.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Egy regi erositobe amin nincs usb, hbmi csatlakozo, csak rca, hogyan tudnam bele vinni a hangot bluetoothon keresztul? Van erre valamiolcso celeszkoz, vagy nem lehetseges?
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Tegnap rendeltem egyJJRC H51 Drone-t tegnap meg 3000 ft volt kb. Ma mar 9000.ft . Mi lehet a jo a Banggodnak ebben, mi a turpissag? Vagy meg sem kapom talan? Gyanus. :-D
[ Szerkesztve ]
-
nababika
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #128204 üzenetére
En tegnap megrendeltem, ma fel is adtak elvileg. 2800 forint volt valojaban es semmilyen pontot nem valtottam be. Innet linkelte valaki ugy sikerult megrendelni.
-
nababika
aktív tag
-
nababika
aktív tag
Most regeltem a Zapalsra, vettem egy fitness karkötőt 4 napja, de nem adták még fel. Ez így normális?
-
nababika
aktív tag
Most regeltem a Zapalsra, vettem egy fitness karkötőt 4 napja, de nem adták még fel. Ez így normális?
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest