Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobolan
senior tag
válasz Masooo #110221 üzenetére
20 dollár körül rendeltem még tavaly, annyit simán megért. Az anyag minőség, és az egész tartóssága nagyon jó, de valóban laptop táska, mint ahogy írják is. Én munkába járós hátizsáknak rendeltem (nem túrához), mert jól néz ki, de ehhez számomra túl merev az egész. Nem tudom jobban megfogalmazni.
-
dobolan
senior tag
-
dobolan
senior tag
válasz tboy93 #134112 üzenetére
8$ körül én inkább ezt ajánlom. Most drága, de szokott kuponnal 8-9$ lenni, és ebben van akksi, ami egy feltöltéssel valóban sokáig bírja. Nekünk 3db van, egy olyan közlekedőben, ami elég forgalmas, és így is bírja kb. 4-5 hónapig, és a lényeg, hogy valóban éjjeli fény! Értsd úgy, hogy pont annyi a fénye, amennyi elég éjszakai mozgáshoz, és nem nyomja ki a szemed. Mi nagyon szeretjük, minőségi darabok, akasztóval és mágneses hátoldallal. 600Ft-nál (2$) jóval többet ér szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
dobolan
senior tag
válasz szabi__memo #138534 üzenetére
Relatív páratartalom mindegyik érték. Kint van 15 fok, gondolom a lakásban meg 22. Lehűteni meg nem akarja 15-re.
[ Szerkesztve ]
-
dobolan
senior tag
válasz szabi__memo #138538 üzenetére
Azt, hogy nem nyit ablakot? Jó, majd kiszámolom.
Panelban ismerősömnél is 25%, melóhelyen nálam, ahol klimatizálás van szintén 27-28%. -
dobolan
senior tag
Hat szerintem pont csak a negativumait merlegelted a zanflair eseteben. Peldaul nem foglalkozol a massziv fem felepitessel, ami kulcstarto lampanal igen nagy elony a muanyaggal szemben. Az, hogy tekeressel kapcsolhato, szamomra szinten elony. Egy kapcsolo hamar elromlik, beazik, stb. Az akksi kapacitasa az egyetlen az altalad felsoroltak kozul, ami elgondolkodtathat, de vele szemben pedig ott van, hogy ebben cserelheto, a tipben meg beepitett.
[ Szerkesztve ]
-
dobolan
senior tag
Hát jó. Nitecore TIP-et 6 dollárért még nem láttam (lehet, hogy van) + minimum kétszer akkora a mérete, evidens, hogy jóval nagyobb akksi belefér. Az örök élet+1 nap pedig elmélet. Külföldi fórumokon nem egyszer olvastam, hogy 1 év alatt tönkre ment bennük az elektronika. Illetve a tube silány minőségéről nem is beszélve, nyilván ez olcsóbb típus, mint a tip.
[ Szerkesztve ]
-
dobolan
senior tag
Olyan létezik, hogy DHL postához singapore tracking azonosítót rendelnek? Vettem egy cuccot aliról,amit 11.18.án fel is adott a seller, de a hirdetett dhl_cz helyett valami szingapúri posta azonosítót mutat a rendelésnél, ráadásul nem is igazán nyomkövetési szám, mert hiába keresek rá, semmi infót nem ad.
Az igaz, hogy az alis seller se igér nyomkövetést ennél a szállításnál.
Várjak, és egyszercsak majd megjön a cucc?[ Szerkesztve ]
-
dobolan
senior tag
Én két cuccot rendeltem eu raktárakból decemberben, mindkettőt kínából adták fel postNL szállítással. Persze egyik sem érkezett meg, nemhogy a hirdetett 3-7 nap alatt.
Ja és fizettema szállításért pluszban. Kínából ingyenes lett volna...[ Szerkesztve ]
-
dobolan
senior tag
válasz gyemipapa #161934 üzenetére
Ha nem panelban laksz, vagy ahol központi a HMV készítés, akkor szerintem jól működik, mivel 1 ponton van betáp és vízóra (hideg víz), vagyis a nyomás az egész rendszerben a lakásodon belül azonos. Ahol központilag van melegvíz és hidegvíz két vízórával, ott már bajos lehet a használata.
-
dobolan
senior tag
válasz gyemipapa #161949 üzenetére
Szerintem igen. Olyan csapot keress, ami gyárilag keverőszelepes, mert azok általában nem engedik a visszaáramlást az ágakon.
Szerk.: Meg amugy ilyen csap végére szerelhető "kupakot" amúgy sem erőltetném. Beszarik mikor nem vagy otthon, aztán lesheted a vizet a nappalid közepén meg az alaztad lévő is hogy örülne.
[ Szerkesztve ]
-
dobolan
senior tag
válasz gyemipapa #161951 üzenetére
Keress rá googleben. Termosztátos mosogató vagy zuhany csaptelep. De kínából ilyet nem vennék. Ipari felhasználásút találsz infra érzékelővel is (pl amilyet reptereken vagy plázákban is használnak) csak mire otthoni használat esetén megtérülne a megspórolt vízhasználat miatt, addigra az ükunokád is megházasodik.
-
dobolan
senior tag
Kád és csempe találkozásához inkább szaniter szilikont használnék belföldi boltból beszerezve.
-
dobolan
senior tag
válasz Armagedown #172151 üzenetére
Belga az 5+ dolcsis
-
dobolan
senior tag
-
dobolan
senior tag
válasz bucihost #180541 üzenetére
A paypal fiókodban keresd ki a tranzakciót, és ott indítsd el a disputet, ha erre nincs lehetőséged ott, ahonnan vetted. Ugyanitt lehet visszaigényelni majd a vissza szállítás költségét is.
Szerk. Ja bocs most olvastam vissza, hogy ebay-ről van szó. Akkor először az ebay-en kell indítanod a reklamációt. Ha azon a felületen az eladó elfogadja, és rendeződik a dolog, akkor visszaküldöd a cuccot, a szállításról meg a számlát fel lehet tölteni a PayPal tranzakcióhoz majd a visszaigénylésnél.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest