Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
p.t.r
aktív tag
válasz Ferike81 #112783 üzenetére
MiBand2 Email Only Prices $19.90
299 ponttal levihető $14.01-re -- posta $0.08 -- végösszeg $14.09 -
-
bul07
nagyúr
válasz Ferike81 #122485 üzenetére
Ha a fizikai méret jó akkor ez jó lehet
Töltőnek meg talán
Jól nézd meg a csatlakozó típusát
[link], [link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
KTU
addikt
válasz Ferike81 #122485 üzenetére
Nekünk is ilyen kell az egyik távirányítós autóba,
Hasonló mint amit wwenigma linkelt, csak ez ali-ról. [link] Total Price: US $0.47
kb. ugyanott van árban, csak a szállítás nem mind1Még nem vettem ilyet, hogy tényleg belefér-e?
az a kérdés.1pc AA Size Battery Storage Box Case Holder Leads With 1https://prohardver.hu/dl/s/ul.gif 2 3 4 Slots Container Bag ja17
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
crazygamer75
tag
válasz Ferike81 #122598 üzenetére
Max le leszek tíltva, de erre még gyorsban válaszolnék. Postai kézbesítőknek (nem MPL-autós) nincs szolgálati telefon kiosztva, egész biztos leharapnám akármelyik benti dolgozó fejét, aki kiadja az ügyfeleknek a magánszámomat. Pár állandó-kedves ügyfélnek megadtam, de ezek közül is megbántam párat, pl amikor vasárnap rámtelefonál, nem-e tudnék neki megnézni egy csomagot. Mi van? Vasárnap? Otthonról? De amúgyis, a családommal vagyok és pihenek vazeg!!
-
-
pook20
aktív tag
válasz Ferike81 #131562 üzenetére
Pasz ezen én is gondolkodtam. Csak úgy Látom az értelmét max aki jegszobraszatbol el annak lehetne jó.
[ Szerkesztve ]
asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /
-
Real_Necro
veterán
válasz Ferike81 #139737 üzenetére
Hajszárító? Nem hinném, hogy jó példa, műanyag házas és egyiknél sincs általában védőföld.
Olyan kínai tápon, ahol nem lengő a dugó, hogyan cseréltek lengőre?
Nekem gateway meg dafang kamera meg yeelight asztali lámpa is adapteres.
Söt, rendeltem 2 ócsó éjszakai fényt...
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Degeczi
nagyúr
válasz Ferike81 #139737 üzenetére
A Xiaomi Gateway-nél valóban mindegy, jó a vacak is: egyrészt a földelésre úgysincs szükség hiszen kettős szigetelésű, műanyagházas, megérinthető fémrész nélkül, másrészt elég nagy átmérőjű a készülékház, nem lehet rossz fogással megérinteni a kínai dugvilláját
(harmadrészt meg ha éjjeli fényként is funkcionál, az ideális elhelyezése egy magasan lévő aljzatban van) -
Real_Necro
veterán
-
kano
nagyúr
válasz Ferike81 #140387 üzenetére
Egész véletlenül...
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz Ferike81 #144116 üzenetére
Szintén próbáltuk, szintén azt mondom hogy hulladék. Addig tök jó amíg nem hasonlítod össze egy hiteles méréssel (rendes lázmérő rendesen mérve) mert önmagával tényleg konzisztens és 1-2 tizedes hibahatárral mér csak éppen a valósághoz nem sok köze van.
Szerencsére a valósággal való köszönőviszony keveseket érdekel, szóval ettől még le lehet élni egy boldog életet egyébként is amit nem tudok nem fáj
Minimális biológiai ismerettel felvértezve meg az is kiderül hogy a hónaljas hagyományos mérés is csak közelít (szerencsére az egész jól) a homlokos mérés meg a fülben mérés helyett sokkal olcsóbb az ingyenes, elem nélkül működő ún. "tenyeret" használni mert egyrészt mindig kéznél van (kunc) másrészt valamivel pontosabb mint ezek a fézerek.
A fül amúgy pontos lenne ha mindenkinek csúcstiszta lenne a füle és egyforma a hallójárata, amíg ez nem teljesül addig minden mérés egy középiskolai tornaóra 3 pontos kosárra dobás felmérőjének sikerszázalékával analóg amatőr kézben.
Lássuk még mi szokott lenni: ja igen, a kórházban is ezzel mérnek: 1: naponta elvégeznek 1000 mérést van rutin és ismert az eszköz tévedése 2: általában kipróbált céleszköz nem valami dzsunkaré sajomi 3: mérés nélkül ránézésre megmondja a schwesterelke hogy milyen lázad van ezzel csak azért mérnek mert előírás.
Egy szó mint száz visszavittük, mi hagyományos digitálissal mérünk nyelv alatt, a gyerekre meg rá tudunk szólni hogy tűrjön fél percet, most lesz 4 éves, már megvettük neki is az új lázmérőt a következő alkalomnál már neki is nyelv alatt mérünk.
Alvás közben meg szvsz felesleges méregetni, túl vagyunk pár betegségen, ha lefekvéskor lázas akkor csillapítjuk ha meg alvás közben lázasodik be akkor meg úgy is megébred rá, ha meg nem akkor hadd aludjon.
A fentiek magánvélemény, előzzük meg a vitát, mindenkinek elhiszem hogy az ő homlokmérője nagyon pontos. mkay.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz Ferike81 #145581 üzenetére
A sírások ellenére van, aki újra és újra szivatni szereti magát, valamint jó magyar módra a hétvégét is munkanapnak tekinti.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Beni2360
félisten
válasz Ferike81 #145581 üzenetére
Hát nem vitás, hogy a fórum 80 %-a a szállítási gondokról szól. Tényleg bosszantó.
Igaz több éves vásárlójuk vagyok de talán 2-3 cuccom nem érkezett meg. Tegnap jött egy csomag TN nélküli amit Jan.24.-n postáztak. És egy vertikális egerem is megjött amit 25.-n postáztak és már a múlt héten megkaptam. Úgy látszik jó vagyok náluk.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
erdey_a
addikt
válasz Ferike81 #149421 üzenetére
mi ezt használjuk hosszú idő óta [link]
napi 1 kávé fogy, a háromból 2 kapszula van forgalomban, egy tartalék. nekünk bevált. a kávé őrlési finomságát, mennyiségét és tömését ki kell tapasztalni.
szerk.: persze nem írtad, hogy milyen kapszula kell, de a fent hivatkozott boltban van nespresso is
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
edk-
őstag
válasz Ferike81 #150920 üzenetére
De, az akku pukkant el. Kicikínai megb... bármelyik rokonát egy cent sprólolásért, hát nem tett rövidzár- vagy túltöltésvédelmet az akkuhoz. Ha rövidzárba ment az elektronika, az történhetett, mint ezen a videón.
[ Szerkesztve ]
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
vince
őstag
válasz Ferike81 #150920 üzenetére
Két akku volt benne, az egyik ép, a másik felrobbant. Nyiss ticketet a gearbestnél, kérd vissza a pénzed.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Beni2360
félisten
válasz Ferike81 #150932 üzenetére
A másik nem fog így járni, mivel megszűnt a töltési mechanika. Az egészet úgy ahogyan van fotózni több képpel és refundolni és leszerelni a falról. Nekem kb 2 éve van 2 db ilyenem a dobozban még nem szereltem fel sehova. Majd 1x
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Hansomester
tag
válasz Ferike81 #151791 üzenetére
Beltérben mi egy egyszerű UV lámpás elektromos szunyogölőt használunk+ szunyogháló a teraszajtón is.
Vmi ilyesmit csak még régebben vettem a vmelyik barkácsáruházban:
[link]Este bekapcsolom és reggelre kifinganak a szunyik és nincs is rajtunk csípés.
"Sesshoumaru Nagyúr, biztos, hogy okos ötlet volt életben hagyni ezt a nőt? -Yaken, legközelebb nyisd ki a szemed, akkor láthatod, ez a nő már halott!"
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Képregény topik
- Apple Watch
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
- PS4 500GB 1DB Gyári Joy v2 drift mentes hibátlan működés Táp Kábel HDMI Kábel
- Álomszép 10.generációs laptop/8Gb ram/256Gb ssd/15,6" Full HD IPS/RGB bill./kiváló akku/
- Eladó hibátlan LG 55UN70003LA 4K LCD TV
- ÚJ - Cooler Master Cosmos C700M (szürke/fekete) - 2+1 év Alza garancia! UTOLSÓ DARAB CSAK ITT!
- Creative SB1090 X-Fi
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest