Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13962) agent_k


agent_k
őstag

Készültem egy komolyabb listával, hátha valakinek hasznos lehet. Remélem nem baj, hogy ennyit linkelek. Csak mostanában akadtam a topicra.

Sony Z3 karcálló üveg. Gyorsan kellett ezért UK.
Z3 üveg

Sony Z3-hoz mágneses dokkoló
Z3 dokkoló

Sony Z3-hoz való mágneses töltő. Nem vagyok 100%-osan megelégedve vele. Nem elég erős a mágnes sajnos. Ha az asztalon van a telefon van esély a töltésre, felemelve leesik abban a pillanatban.
Z3 mágneses töltő

Akváriumhoz visszafolyásgátló
Akváriumhoz visszafolyásgátló

Akváriumban CO2 beoldásra való porlasztó
diffuser

10W-os led RGB ledkörte. Karáncsony óta világít, napi 4-5 órát. Eddig szuper.
10W LED körte

Gyerekeknek és gyerek lelkű felnőtteknek. Macskás falmatrica. Nagyon minőségi a matrica, szépen van vágva. Könnyű feltenni.
macskás falmatrica

BMW angel eye led. December eleje óta üzemel. 2x olyan erős, mint a gyári és sokkal jobban megy a xenonhoz, mert 6500K színhőmérsékletű.
BMW angel eye led

BMW xenon look beltér világítás. Iszonyat minőségi cucc. Plug and play. Hűtőfelület is van gazdagon. Szépen össze van válogatva, hogy mindenhova jusson.
BMW interior led

LED fényforrás 9W. Napi használatban van sötétedés után. Nem melegszik veszettül. Eddig jó.
led fényforrás

LED fényforrás 9W. Napi használatban több darab is. Fő megvilágításnak.
led fényforrás

Viszont ez konkrétan egy hulladék. 75%-kal terheltem, hogy legyen azért tartalék ennek ellenére szépen lassan elolvadt a belseje. Még jó, hogy a megfutás előtt érezni lehetett azt a tipikus amperszagot.
fake 24W tápegység

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.