Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#136696) vittorio7


vittorio7
őstag

1. Nekem 19-ből 17 Joybuy-os megrendelés időben megérkezett, több regisztrált szállítással is.
Egy októberi megrendelés még úton van.

Viszont egy 2 dolláros megrendelést sosem kaptam meg.
Két hónap után nyitottam vitát, ezt írták: "Dear customer,we suggest you can contact the local post to pick up your parcel and are looking forward to your reply."
Majd lezárták a vitát: " Application Rejected" még válaszolni sem tudtam. Igazán jó fejek! :DDD

2. Tiltott téma: az AliExpresses Pendrive.
Sajnos én is vettem egyet. Később kaptam meg mint a többség. Regisztráltan jött volna, de a posta nem tette rá, hogy nemzetközi ajánlott. Egyszer csak be volt dobva a postaládába.
Október 10-én nyitottam vitát, ma jött az értesítés, hogy megkapom a teljes visszatérítést.
Hiába töltöttem fel h2testw képet, mindennel próbálkozott az eladó. Azt is akarta, hogy küldjem vissza a terméket, aztán videó feltöltést kért. Az Ali nem fogadta el a h2testw tesztképet. Végül a videó feltöltés segített és megkaptam a teljes visszatérítést.

Volt már egy jó pár vitám, mindig nekem ítéltek, de ez nehéz szülés volt.

3. Megérkezett már valakinek az X96 S905X 1/8-as androidos tv box? Ez az első megrendelésem a dresslilyről. Persze várok türelemmel.

4. ebay Az elveszített, majd fellebbezést után megnyert vita.

Négy ebay-s megrendelésem volt ebben az évben. Kettő megjött, egye sosem. Annak visszatérítették az árát. A negyediket hetek óta nem adta fel az eladó...

Az asszonynak viszont volt vagy 20 ebays megrendelése csak ebben az évben.
Szépen intézett magának mindent, ha nem érkezett meg valami, akkor paypal visszatérítést kért.

Viszont pár hete ellene ítélt a PP. Egy 40 dolláros csomagot várt az USA-ból. Az eladó feladta, regisztrált postával, aztán teltek múltak a napok és nem érkezett meg. A magyar posta rendszerében azóta sem látszik a csomag. Csak annyi, hogy célországba elküldve, augusztus 17.
A feladástól számítva 58 nap után vitát nyitott a párom. Az eladó beküldött olyan képernyő képeket amik szerint itt van a csomag az országban. Jött az értesítés, hogy lezárták a vitát vesztett a párom.

Emailben fellebbezett. Elküldte a képernyőmentéseket, miszerint a csomag nem látható a Magyar Posta nyomkövetési rendszerében, csak a célországba elküldve, augusztus 17.

Leírta, hogy kérte az eladót, hogy mutasson be hivatalos dokumentumokat arról, hogy kerestette a csomagot. Kutatott nyomozott utána. Hamarosan írt a PP, hogy felvették a kapcsolatot az eladóval. És mivel nem volt nyomozás, nincs hivatalos dokumentum, az eladó is elismerte, hogy jogos a teljes visszatérítés, amit ezen a héten meg is kaptunk.

5. zapals
Ötből 3 megrendelés megérkezett. Bár ezek filléres cuccok. :D

6. Gearbest [link]

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.