Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#124375) Upo válasza farkas-j (#124339) üzenetére


Upo
addikt

Ez a linkelt fejegység szerintem borzalmas. Látom hogy igen óvatosan scrollozza azt a felső menüt, gondolom az érintés érzékenység nem valami korrekt, tipikusan azok a mozdulatok amit a gyenge érintőképernyőn szoktak csinálni.

A menü struktúra is borzalom, egy átgondolatlan összevissza katyvasz.

És látszatra is borzalmasan lassú a készülék, minden lassan indul, sokat vár, gondolom valami régi megmaradt hardver amit fillérekért meg lehetett venni, kb. egy 15000 ft-os mobil köröket ver rá.

Tudom, menet közben nem nyomkodjuk, de ha véletlen mégis szükség lenne rá, biztos hogy rettentően idegesítő lenne. Érzéketlen érintővel huzigatni kis ikonokat egy lassú késve reagáló rendszeren, kész életveszély, és az sem hasznos ha az ember vezetés közben "idegállapotba kerül".

A gyári pedig gondolom a kínaihoz képest ergonómikus és működőképes, én mindenképp azt választanám, bár nem áll fenn a veszély hogy insigniát vagy bármilyen opelt valaha is vennék.

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.