Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#124351) azbest


azbest
félisten

gearbesten Xiaomi Piston Fresh Version black 3.99 kuponnal [link]
GBsalejune013

(#124352) bul07 válasza tboy93 (#124348) üzenetére


bul07
nagyúr

legalábbis bizonyos batchekben

És meglehet tudni hogy pontosan melyekbe, hogy rá lehessen ellenőrizni
Ez lenne a lényeg szerintem hogy valahogy ki lehessen szűrni mérés nélkül

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#124353) tboy93 válasza bul07 (#124352) üzenetére


tboy93
nagyúr

Sajnos mérés nélkül nem fogod tudni kiszűrni, egyenlőre én még nem láttam sehol összeszedve, hogy mely batchek a szarok.

(#124354) bugizozi


bugizozi
őstag

Sziasztok!

Párom szeretne egy hőlégballonos csengőt kerékpárra, talált is egy jót 8 euroért, viszont a posta még egyszer annyiba kerülne. [link]
Nem látott valaki ilyesmi esetleg olcsóbban? :)

Köszi! :R

VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!

(#124355) retesz147


retesz147
addikt

Használ valaki ilyen mobiltartót kerékpáron? Milyen lehet?
Egy 5,5" és egy 4" colos telókra kellene silikontokkal együtt. Semmi extra felhasználás, városi, országúti használatra.
Universal MTB Bike Bicycle Phone Holder

:R

Xiaomi 13 eu dev...

(#124356) EXIEZ válasza bugizozi (#124354) üzenetére


EXIEZ
senior tag

Veszel egy kb 1$ os csengőt Alin meg rákeresel egy stickerre ami vagy 2-3$ így max 4$ böl kijön egy ballonos csengő.

(#124357) Krogoth


Krogoth
senior tag

Üdv.

GPS tracker kellene. Táskába bele és lehessen követni, hogy merre megy a táska. Kicsi, jól működjön itthon is, semmi extra.
Melyik/ek az ajánlottak?

:R

(#124358) wwenigma válasza tboy93 (#124348) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

De nem a kábel dönti el mennyi aramot vesz fel a keszulek bakker! Irtozatosan van fogalmazva ilyen szempontból amit talaltam errol, az az ellenallas csak annyirol dont hogy a kabel maga mire kepes. Ha nem megfelelő vezetőből keszult akkor max annyi történik hogy tul nagy a feszultségesés rajta, illetve ha a töltő nem tudja leadni amit a kabel mond akkor sem szabad hogy baja legyen mivel abba is van védelem, adott mA-nél többet semmilyen korulmenyek között nem szabad kiszolgalnia, kukába való szemét...

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#124359) Degeczi válasza wwenigma (#124358) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Nem teljesen, de részben.
Az ilyen kábel tévesen azt jelzi az eszköznek, h fölvehet akár 3A-t is - miközben lehet, h egy olyan töltőn van, ami csak 1A-t tud leadni...

Hogy ebből lesz-e gond, az attól is függ tehát, az eszköz akar-e egyáltalán ennyit fölvenni, ill. a töltő mennyit tud ténylegesen leadni, mennyire kezeli a túlterhelést.

Itt elég részletesen leírják, miről van szó.

[ Szerkesztve ]

(#124360) wwenigma válasza Degeczi (#124359) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Köszi a linket.

Az a baj hogy fordítva ülünk a lovon, mivel ezek a kábelek nem fixen csatlakoztatott dolgok a toltohoz így ebben nincs döntési eszközük hiszen nem tudják a másik végük mibe van dugva, véleményem szerint a szabvany kitalálója mindössze a kábel tudását akarta eldönteni ezzel. Mindazonáltal az a töltő ami a saját korlatanal többet ad le, veszélyeztetve ezzel magát, kukába való. Nem a kábellel van a gond hanem a toltovel, csak jól elvitték ebbe az irányba.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#124361) DeFranco válasza wwenigma (#124360) üzenetére


DeFranco
nagyúr

a többlépcsős védelem (töltő és kábel _is_ védett) nem új találmány és egyáltalán nem felesleges

elméletileg lehetne védeni azt, hogy van ilyen kábel, ami nem védett, de akkor _jelezni kellene_ a kábelen hogy amúgy védetlen kábel, megfelelő eszközpárosításra fokozottan ügyeljünk

ha ez nincs jelezve akkor az a kábel bizony tűzre való. a védetlen de nem jelölt töltővel _együtt_.

[ Szerkesztve ]

(#124362) cidalain válasza Degeczi (#124359) üzenetére


cidalain
veterán

de hiába "mondja a kábel" hogy felvehetsz 3A-t, és hiába akar felvenni az eszköz annyit, ha a tápegység csak 1A-t tud, akkor ha fejreáll mindenki akkor sem tud többet adni (nyilván ezért az sem mindegy, hogy milyen töltővel tölt az ember, mert egy normális töltő nem terhelődik túl, mert van benne védőelektronika. egy nem normális sem tud úgy túlterhelődni hogy 1A output helyett 3A-t ad, mert fizikailag lehetetlen, hanem inkább azzal van a baj, hogy folyamatos 100% terhelést nem bír a cucc, melegszik veszettül, megolvad, szétég a nyák stb. - de csak azért, mert szar, nem a kábel miatt). az eszköz meg elég okos ahhoz, hogy ha csak 1A-val jön a kakaó, akkor annyival jön kész.

a probléma akkor lenne, ha valóban 3A töltővel töltenél, a kábel ezt átadná az eszköznek, és tényleg annyit is kérne, de a kábel csak 1A-t tud. Ebben az esetben szétégne a gyenge 1A-ra méretezett kábel. Ami nyilván nem jó.

[ Szerkesztve ]

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

(#124363) retesz147 válasza DeFranco (#124361) üzenetére


retesz147
addikt

Kínába (és máshol is) azért még el kell jutni odáig, hogy jelöljenek olyat, ami esetlegesen veszélyes lehet.

Xiaomi 13 eu dev...

(#124364) DeFranco válasza retesz147 (#124363) üzenetére


DeFranco
nagyúr

elméletről beszélgetünk :)

én elvből nem veszek semmit kínából ami a bőrrel vagy a 230V-os hálózattal érintkezik. én így oldom meg.

nagyon-nagyon ritka kivételek vannak és azokat is csak erős fenntartásokkal használom.

[ Szerkesztve ]

(#124365) cidalain válasza retesz147 (#124363) üzenetére


cidalain
veterán

azért ez nemcsak kínai cuccra jellemző. ha minden termékre ráírnák hogy miképpen lehet veszélyes mire, akkor egy egyszerű golyóstoll mellé is lenne egy 300 oldalas kézikönyv, hogy na ezt ne csináld vele mert veszélyes lehet. (függetlenül attól, hogy kínai gyártású golyóstoll, vagy svájci)

éppen ezért minden termékre inkább azt írják, hogy hogyan használd. 1A-s kábelt például nem illik 2,4A-s töltővel használni. és nem a kábel a hülye, ha mégis, és gond lesz.

[ Szerkesztve ]

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

(#124366) tboy93 válasza wwenigma (#124358) üzenetére


tboy93
nagyúr

"De nem a kábel dönti el mennyi aramot vesz fel a keszulek bakker"

Mondhatjuk azt, hogy de. Figyelj, nagyon egyszerű ez az egész.

Sima typeC-typeC kábel:

Ebben az esetben van egy szál, amin keresztül kommunikál a kábel két vége. Az egyszerűség kedvéért vegyünk egy töltőt meg egy telefont. A töltőbe dugott vége a kábelnek különböző ellenállásokkal tudatja a telefonba menő csatlakozó felé, hogy hány mA-tud leadni a töltő. 5V-on 56k, 22k és 10k-s ellenállás tartozik az 500mA, 1500mA és 3000mA-hez. A telefon a kábel végén észleli az ellenállást, majd ez alapján limitálja a telefon által felvett energiát. Tehát ha a töltő csak 500mA-t tud leadni, akkor a telefon nem fog tőle 3A-t kérni.

Sima usb port -> typeC kábel:

Ebben az esetben nincs az a szál, mint a typeC-typeC kábelnél, tehát a telefonhoz nem jut el az az információ, hogy mekkora áramerősséggel húzhatja meg a töltőt. Ekkor a telefon a lehető legnagyobb ampert próbálja kicsikarni belőle amit az ellenállás enged. Na már most, mivel a kábel nem tudhatja, hogy milyen portba fogod dugni, sima usb aljzatba vagy egy 3A-t leadni tudó QC chargerbe, ezért a biztonságos kábelek 56k-s ellenállást kell tartalmazzanak, hiszen csak így tudja garantálni, hogy ha egy sima USB aljzatba kerül a kábel, aminek a végén egy QC-s teló van, az ne akarjon 3A-t kirántani 500mA helyett.

A ugreen kábelbe 10k-s ellenállást került, ezáltal ha egy QC képes telót egy nem QC képes aljzatba dugsz, akkor meg fogja próbálni kirántani azt a 3A-t a teló/tablet akármi és le fogja égetni a portot, rosszabb esetben ki fog gyulladni.

Remélem nagyjából érthető a dolog :))

[ Szerkesztve ]

(#124367) beg


beg
veterán

Kábel-töltő szál tegnap óta fut.
Engedjétek el légyszi.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#124368) DeFranco válasza beg (#124367) üzenetére


DeFranco
nagyúr

és mit csinálunk azzal aki nem engedi el az áram alatt levő kábelt?

megkínáljuk hátulról szigetelt szívlapáttal :D ;]

(#124369) wwenigma válasza tboy93 (#124366) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

En ertem - a többlepcsos vedelmet is - de alapveto problemak vannak ezzel a magyarazattal ami utan felesleges tovabbmagyarazni.

beg, elengedtem...

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#124370) tboy93 válasza wwenigma (#124369) üzenetére


tboy93
nagyúr

Én szívesen olvasnám egy szaktopikban a véleményedet a témáról, engem meg lehet győzni :K

(#124371) cidalain válasza tboy93 (#124366) üzenetére


cidalain
veterán

érthető, de nem így van
a töltőport nem úgy működik, hogy annyit ad amit kérnek, hanem annyit ad ki amennyit tud. ezen nincs mit ragozni. tehát egy telefon sosem próbál meg kirántani 3A-t sehonnan sem, mert a telefon nem ránt ki semmit. a töltő adja amit tud, a telefon köszöni és bekajálja.
olyan mint a benzinkút. nem a kocsi szívja a benzint, hanem a kút pumpálja. ugyanez van itt is. a töltő adja az áramot. ha tud kommunikálni az eszközzel, a kábelen át, akkor megdumálják hogy mehet e a töltés nagyobb árammal esetleg nagyobb feszültségen, ha nem akkor a töltő maximum annyit tud adni, amennyit bír.
ha a telefon ezt mindet fel tudja venni, akkor a töltő maxon fog járni, ami túlmelegedést okozhat egy gyenge konstrukciónál. de ha a telefon nem veszi fel az összes töltést akkor a töltő nem fog maxon járni, nem fog melegedni, és nem lesz gond.

[nálam is vége, bocs, csak ez is íródott vagy 20 percig, nem láttam, hogy közben helyre lettünk utasítva]

[ Szerkesztve ]

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

(#124372) pyxystyx válasza pyxystyx (#124265) üzenetére


pyxystyx
tag

Erre valaki?

(#124373) Upo válasza retesz147 (#124355) üzenetére


Upo
addikt

Nem érdemes egy fillért se adni ezekért a műanyag vackokért, semmire nem jók. Ha benne van a telefon akkor a rázkódástól pár hét alatt el tud fáradni az anyag és letörik (nem terepezés, sima betonúton is). Többe kerültek a próbálkozások mintha vettem volna egy rendeset.
Nekem GUB G-85 van, full fém az egész (a fogó pöckökön levő szivacskák kivételével), gyakorlatilag meg lehet emelni vele a komplett bringát olyan stabil.
Gyors kereséssel [link], én tán a banggoodon vettem annak idején kb. ennyiért. Nem kell megijedni, a képen a hülye kínai a fekete tartó jobb szélső fogó részét fordítva szerelte fel a képen, a színeseken látszik hogy kellett volna. :O És a telefonnal érintkező párnácskákat se rakták fel, de jár hozzá.

Hasonló van olcsóbban is, G-83: [link]
Nem tudom mi a különbség, ez is fém.

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

(#124374) sagesz93 válasza retesz147 (#124355) üzenetére


sagesz93
addikt

[link]
Nekem ilyen "gumipókos" megoldás van és iphone 7 van benne, kb 2 hónapja használom hétköznaponta, eddig teljesen jó és szög egyszerű megoldás, viszont fix.

(#124375) Upo válasza farkas-j (#124339) üzenetére


Upo
addikt

Ez a linkelt fejegység szerintem borzalmas. Látom hogy igen óvatosan scrollozza azt a felső menüt, gondolom az érintés érzékenység nem valami korrekt, tipikusan azok a mozdulatok amit a gyenge érintőképernyőn szoktak csinálni.

A menü struktúra is borzalom, egy átgondolatlan összevissza katyvasz.

És látszatra is borzalmasan lassú a készülék, minden lassan indul, sokat vár, gondolom valami régi megmaradt hardver amit fillérekért meg lehetett venni, kb. egy 15000 ft-os mobil köröket ver rá.

Tudom, menet közben nem nyomkodjuk, de ha véletlen mégis szükség lenne rá, biztos hogy rettentően idegesítő lenne. Érzéketlen érintővel huzigatni kis ikonokat egy lassú késve reagáló rendszeren, kész életveszély, és az sem hasznos ha az ember vezetés közben "idegállapotba kerül".

A gyári pedig gondolom a kínaihoz képest ergonómikus és működőképes, én mindenképp azt választanám, bár nem áll fenn a veszély hogy insigniát vagy bármilyen opelt valaha is vennék.

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

(#124376) Upo válasza sagesz93 (#124374) üzenetére


Upo
addikt

Iyesmit is próbáltunk, kintről is rendeltem, itthoni aldi/lidl/stb is lett próbálva, előbb-utóbb mind megadta magát. Az ilyen a golyó töve körül tört el, igaz nem iphone hanem blackview bv6000 strapateló volt benne úgyhogy túlélte a toronyugrást és több méter betonon pattogást. De a gumi valóban szépen tartotta a telót a letört fejben... :DDD

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

(#124377) Degeczi válasza cidalain (#124371) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Van mit ragozni, mert az USB szabvány mindössze 500mA (ill. USB3 esetén 900mA) terhelést enged meg külön egyeztetés nélkül, ezért simán előfordulhat, h egy szabványos portot egyszerűen biztosítékkal védenek meg a túlterheléstől (ami elméletben, szabányos eszközzel nem fordulhatna elő csak zárlat esetén) - azonban egy ilyen, szabányokat fölrúgó kábel mégis hazavághatja...

Nem annyira a töltőkkel lehet tehát gond (azok valóban max túlmelegednek ill. nem tudnak annyit leadni, amennyit az eszköz kér), hanem inkább egyéb készülékekkel, amiken szintén van USB port, de nem tervezték ilyen túlterhelésre

(#124378) bertokl válasza bertokl (#124020) üzenetére


bertokl
tag


Ismét él a Xiaomi purifierre az APP-ból pontozható 94.54$-os ár.

[ Szerkesztve ]

(#124379) farkas-j válasza KaiotEch (#124349) üzenetére


farkas-j
őstag

Red Top légyírtó. Ez tényleg nagyon hatásos, bár nem olcsó.

Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

(#124380) vargalex válasza tboy93 (#124366) üzenetére


vargalex
félisten

Tudom, be kell fejezni a témát, de eddig még nem szóltam hozzá. :)
Szerintem a QC töltő és készülék nem az áramerősséget, hanem a feszültséget kommunikálják le egymással. Áramerősség a töltő által leadható maximum az adott feszültségen , illetve a készülék által felvehető maximum közül a kisebb lesz. Vagy esni fog a feszültség.
Egyébként sem értem, hogy ha a sima usb port -> type C kábel esetén az általad említett szál nincs (mivel ugye a töltő végénél nincs bekötve), akkor hogyan beszélhetünk ellenállásról (hogyan mérhetné a készülék), hiszen nem folyik rajta áram...

[ Szerkesztve ]

Alex

(#124381) retesz147 válasza Upo (#124373) üzenetére


retesz147
addikt

Köszi mindkettőtöknek!
Nem csúszik ki a teló belőle, mert az alján nem fogja semmi.
Találtam belőle olyan változatot is, ami már fogja az alját, de ott már az ár az ingerküszöböm fölött van jócskán...

GUB pro2

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13 eu dev...

(#124382) bertokl


bertokl
tag


Xiaomi MI Rice Rabbit Finger Blocks
$2.99


Oiwas Multifunction Business Bag Men Backpack
Kék és fekete színben
1db: $14.92, az oldalon kérhető 5-4$ kuponnal $10.92
3db: $35.84, az oldalon kérhető 30-5$ kuponnal $30.84
(Aliexpressen darabja 36$ körül kezdődik.)

(#124383) dudi6 válasza Upo (#124373) üzenetére


dudi6
senior tag

Nekem G-83 van. A bilincs a fém, a tartó amire a telefon megy az tömör műanyag, de nagyon tetszik nekem is.

(#124384) farkas-j válasza Upo (#124375) üzenetére


farkas-j
őstag

Bocs, de használtál már olyan gyári multimédia-vezérlőegységet ami legalább ezt a szolgáltatási szintet nyújtja? Szerintem nem, mert a gyártók csak a luxuskategóriában nyújtanak hasonlót. Amikor 2,5 éve autó vásárlás előtt álltunk akkor körbejártam a piacot (leginkább egyterűt kerestünk), volt alkalmam jónéhány autótípust megnézni és kipróbálni. A multimédia egységek szolgáltatásait is megnéztem, de finoman szólva a többségét jócskán túlhaladta már az idő, és iszonyú árakat kértek értük. (A navigáció meg pl. egy külön téma az elavultságukkal és a méregdrága frissíthetőségükkel.)
Normál kategóriában próbáld ki egyszer csak példaképpen az új Citroen Xsara Picasso Grant gyáriját. Az töredékét tudja csak a belinkelt fejegységhez képest. Na ott van szerintem átgondolatlan menü. Még a ventillátort is csak taperolva állíthatod. A reakció időröl és érzékenységről meg ne is beszéljünk. De volt alkalmam Győrben kipróbálni az Audinál a luxuskategóriájú autókba szerelt multimédia központot. Szerintem az sem gyorsabb (na talán egy leheletnyivel) de kevesebbet tud. Persze ott a virtuális műszerfal az azért nem semmi, ami "kiegészítés képpen" még rendelhető hozzá. (Egyébként a látogatóközpontjukba bárki kipróbálhatja.) A lényeg, hogy szerintem nem rossz a linkelt cucc, együtt tudnék élni vele.
A témától meg jól elkanyarodtunk, én csak a "Hát most úgy őszintén mit vártál? Vacak 17$-os cucc. Nem hiába kerülnek az új autókba is 50-150eFt-ba. Egy utólagos dolog sosem lesz olyan, mint a gyári." hozzászólásodra írtam véleményt és tapasztalatot. Állítom továbbra is, hogy a gyári autós kiegészítő cuccok sokszor nem jobbak mint egyes alternatív gyártóké, viszont nagyságrendekkel drágábbak azoknál.

Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

(#124385) Upo válasza retesz147 (#124381) üzenetére


Upo
addikt

Nem csúszik az sehova, a tekerőgombbal beszorítod. A G-85 teljes fém, a telefont tartó rész is, nem tudtam hogy a G-83-nál a felső az műanyag. Az enyémen a telefonnál fogva fel tudom emelni a bringa első kerekét, nem esik ki (lehet hogy az egész bringát is bírná, de félek hogy elgörbül a telefon, de üresen a telefon tartó résznél megfogva simán vihető a levegőben a bringa, nem hajlik nyeklik sehova). Durva terepet, ugrálást, downhill-t is kibír ahogy írták a bringás topikban, nem esik ki. abszolút tökéletes, örökéletű megoldás.
A G-83 a műanyag felsővel olcsóbb kicsit, kiesni abból sem fog, de én felindulásból a fémet vettem, mert már elegem volt a millió használhatatlan műanyag alkatrészes tartóból. Pedig városi bringázás, beton, aszfalt, érdes beton, lukacsos térkő ahol közlekedek, a legnagyobb terep a finoman vett járdaszegély, mégis valahol feladta mindegyikben a műanyag alkatrész.

Egyszer már azt hittem hogy megtaláltam a grált: [link]
De ez is bukta lett, hiába stabil fém, de van egy kritikus műanyag alkatrész ami szintén elfáradt, a videó alatti képen látszik a csavarok mellett jobbra, a kormányt köti össze a felette levő fém részekkel. Most van egy ilyenem is a garázs sarkába bevágva, nem olyan a bringám hogy a műanyag vacak nélkül fel lehessen szerelni, az meg ugye eltört.
De ez a GUB abszolút király, a G-85-ön MINDEN alkatrész fémből van, úgy érzem révbe értem, én és a fiam is több mint 1 éve használjuk és tökéletes.

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

(#124386) Upo válasza Salex1 (#124277) üzenetére


Upo
addikt

Nem sokkal kevesebb, még bő fél órát flash sale az öntöző időzítő: [link] 11.49$

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

(#124387) MittuDomain_ válasza bertokl (#124382) üzenetére


MittuDomain_
őstag

Ezt a táskát már nézegetem, jó lehet?
Csak kicsit kisebb, mint az 55*40*20 kézipoggyász méret, külföldi hétvégékhez kényelmes lehet...

Si tacuisses, philosophus mansisses.

(#124388) kigyi_23 válasza bertokl (#124378) üzenetére


kigyi_23
addikt

Na most már én is berántottam, majd meglátjuk jó lesz-e :D Köszönöm!

https://www.youtube.com/user/kigyi23/

(#124389) bul07


bul07
nagyúr

PINENG PN999 20000 mAh PowerBank Dual USB External Battery Charger Portable Power Bank LCD Display
[link]
US $11.75

8db 18650-es cellát tartalmaz, e videó szerint [link]
Elég sok videót találni róla [link]

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#124390) Dr.NX


Dr.NX
addikt

Xiaomi Huami AMAZFIT Bip Lite
Kupon: HSC4thD300
53.04$

Elfogadom a sütiket.

(#124391) Dr.NX


Dr.NX
addikt

Mást is elfogott a mush-have érzés? :DDD

Decompression Boxing Ball Gym Set
9.99$

Elfogadom a sütiket.

(#124392) Elemental válasza Degeczi (#124170) üzenetére


Elemental
addikt

Megrendeltem egy ilyet én is.

Esetleg tudnátok ajánlani valami ilyesmi egyszerű hőmérőt, aminek van egy másodlagos mérője is? Nem kell semmi csicsa, sem idő, sem előrejelzés, csak két szenzor két hőfokkal.

(#124393) DJ. Ru$y


DJ. Ru$y
félisten

Nagy pörög a posta... Május 26-án feladott csomagom ma kézhez vettem, ez 10 nap, 6 munkanap.

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#124394) bertokl


bertokl
tag

Az EU Express is hasít, 05.23-i rendelés ma - kevesebb mint 2 hét alatt - ideért.

[ Szerkesztve ]

(#124395) maross válasza Degeczi (#124170) üzenetére


maross
veterán

Hasonló tök jó lenne, csak időt is mutasson.

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#124396) CHIPman válasza bertokl (#124394) üzenetére


CHIPman
nagyúr

EU Priority még ennél is gyorsabb.

Eladó Thrustmaster TCA Sidestick Airbus Edition - hardverapro.hu/tag/chipman

(#124397) Mr.Csizmás válasza bul07 (#124389) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

445 gramm :(

más: megjött a márc 28-i alis kuponos rock csomagom, powerbank, autós tartó, kábel.

szerk.: ON

focis powerbank :DD ROCK Portable10000 mAh Power Bank 16,99$

[ Szerkesztve ]

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#124398) retesz147 válasza Mr.Csizmás (#124397) üzenetére


retesz147
addikt

Melyik PB van a csomagodban?

Erre vadászom, volt ez anno 10$ is, de akkor még nem tudtam, hogy ez kell nekem. Most nem akciózzák. :W És ilyen éhínséges árfolyamok mellett sokad dob a +4-5$.

Xiaomi 13 eu dev...

(#124399) Mr.Csizmás válasza retesz147 (#124398) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

sztem ua, nekem ez a link van a rendelésemben, és igen, 9.74 volt a végösszeg.

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#124400) w.miki válasza Mr.Csizmás (#124399) üzenetére


w.miki
veterán

ráadásul volt rá valami kupon is, így 3 db került 22 usd-be :DDD
nekem is csak a múlt héten jött meg. már majdnem újraküldettem... :(((

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.