Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#124339) farkas-j válasza KaiotEch (#124320) üzenetére


farkas-j
őstag

Az autókba kerülő "gyári cuccok", legyen az tolatóradar vagy multimédia, erősen túlárazottak a tudásukhoz képest. Hogy ne a levegőbe beszéljek. Az első Merivámba utólag építtettem be a tolatóradart. Teljesen korrektül működik, a gyári ár harmadáért (beszereléssel együtt). Az új Merivámba már megrendeltem gyárilag (előre-hátra), mert tolató kamerával együtt már erős jóindulattal elfogadható árú volt. Semmivel sem működik jobban az újban a gyári, mint a régiben az utólag beépített.
A régi Merivába egy vagyon volt a gyári rádió fejegység. Kértem hozzá, mert még is csak gyári. Hát egy csomó dolgot nem tudott (igaz a rádió érzékenysége nagyon jó volt). Megelégeltem, és beszereltettem utólag egy Opelre szabott CMP multimédia egységet (ez még Windows CE alapú). Ég és föld a különbség tudásban a gyárihoz képest, pedig nagyjából egy árban van a kettő! A CMP-ben: 7”-os színes érintőképernyő, DSP processzor, DVD lejátszó, két kártyaolvasó, két USB port, széleskörű médiaformátum támogatás, iPhone port, WiFi, 3G-4G stick támogatás, Bluetooth kihangosító, rádió - TV tuner, GPS – bármilyen szoftver telepíthető (nekem iGO van), tolatókamera, menet rögzítő kamera, teljes CAN busz rendszer támogatás, így pl. kormányvezérlő támogatás is ami egyébként testre szabható. A hangja pedig csoda a gyárihoz képest! Szóval ennek nyomába nem ér a gyári!
De láss még egy példát. Az Insignia gyári olcsóbbik CD650 fejegységével közel egy árban van ez. Te melyiket választanád? ;)
A lényeg, hogy nem mindig a gyári a legjobb és főleg nem a legolcsóbb.

[ Szerkesztve ]

Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.