Hirdetés
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz AndrewBlase #117201 üzenetére
100000 lument ir a weboldalon.
SZÁZEZER LUMENVeszek ilyen szarokat, felszigszalagozom a póznákra, es kenterbe verem vele az élioszt, és leakasztom én a nagy közbeszerzéseket. Kivitelező is én leszek. Csak egy létra kell meg egy utánfuto a szuzuki mögé a lámpáknak meg a szigszalagnak.
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Beni2360
félisten
válasz AndrewBlase #117201 üzenetére
Ugye jól tudtam, hogy a hét jó kedvel kezdődik.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
verybigboy
senior tag
Továbbra is Samsung microSD kártyát keresnék "jóárasítva"
Samsung Evo Plus (nem az Evo+) ... 64 és 128 GB kivitelben.
Valahol valamilyen kódot tudunk rá?
-
cidalain
veterán
-
veterán
válasz verybigboy #117208 üzenetére
El tudnád nekem magyarázni, hogy mi a különbség a Samsung Evo Plus és a Samsung Evo + között?
Merthogy a Samsung által forgalmazott csomagoláson úgy látom, hogy a papírra kiírták a Plus szócskát, míg a kártyára csak a "+" jelet rakták rá, így nem tudom, hogy számodra mit jelent a kívánt különbség."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz verybigboy #117208 üzenetére
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
veterán
válasz DJGABI #117212 üzenetére
A linken helyesen írták a kártya UHS-I és U3 (így, külön-külön).
Az UHS-III szabványú kártyák a kép jobb oldalán láthatók, extra csatlakozók vannak rajtuk:
A Samsung EVOPlusz viszont olyan. mint ami a kép bal oldalán van, mert az csak UHS-I.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Kernel
nagyúr
válasz cidalain #117209 üzenetére
Az lehet, de ez a felelős hozzáállás. Már a szál pedzegetése (elkezdése) is viszont felelőtlen, hasznos információt sem tesz a topikhoz, semmi értelme.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
w.miki
veterán
ORICO 2599US3-V1 2.5 inch HDD / SSD External Enclosure with LED Indicator - BLACK
Orico HDD ház: $6.99 Pontozva (-104 pont) $4.91Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Ciccuka
veterán
Gearbest általános kuponok:
Mobile Phones KUPON: GBMBP - 7%
Cellphone Accessory KUPON: PHONEAC - 10%
Consumer Electronic KUPON: GBCE - 8%
Computer Networking KUPON: GBCPNT - 8%
Toys KUPON: HTS20OFF - 20%
Home & Garden KUPON: GB15HOME - 15%
E-cigs KUPON: ecig15off - 15%
Outdoot Sports KUPON: OUT20OFF - 20%
LED Light & Flashlights KUPON: GB17LED - 10%
Watches & Jewelry KUPON: GBWATCH - 20%Korábbiak:
Telefonokra 9% KUPON: GBMBP
Computers & Networking 14% KUPON: GBCNA
Általános 8% KUPON: GBAFF8%Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Zeki
nagyúr
"Lego" City rendőrállomást keresek a fiamnak, a lehető legolcsóbban. De azért még jó legyen.
-
DJGABI
addikt
válasz Donki Hóte #117214 üzenetére
minden nap tanul valamit az ember. azt hittem a kettő ugyanaz. istenem, ezt a hülyeséget.... hogy miért kellett a class-ozással felhagyni, az tök egyértelmű volt. ennek az extra pinesnek simán lehetne valami más elnevezése sdhc/xd mintájára...
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz DJGABI #117221 üzenetére
UHS-I sebességet sem érsz el megfelelő kártyaolvasó nélkül a régi kiosztásánál...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Gyb001
senior tag
Üdv,
Van most akciós qc kompatibilis minőségi usb-c kábel?A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
3 nappal ezelőtt kaptam üzenetet az Aliexpresstől, hogy általam rendelt terméket nem Kínából, hanem Németországból küldik. Kaptam hozzá trackinget is, viszont bárhol keresem, még nem él. A Trackt 17 szerint ez egy DHL csomag lesz. Mikortól él majd a szám? DHL-től még nem kaptam eddig csomagot, így nem tudom, hogy ez pontosan hogyan működik!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Beni2360
félisten
válasz Dolphine #117225 üzenetére
Ha sima DHL akkor az a Német posta és itthon a magyar posta fogja kihozni.
Nem keverni a DHL Express futár cégrészleggel.
A Tr meg idő kérdése mire beviszik a rendszerbe.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
THag
csendes tag
Alapvetően csak olvasgatni szoktam, de a tegnapi postai tapasztalatomat leírom.
3 mérőkábelt rendeltem az aliexpressről, pár dolláros cucc mind: 1, 2, 3 .
Tegnap jött meg mind a három, de az egyiket bedobták a postaládába, a másikkal feljött a postás, becsengetett és alá is íratta, a harmadikért el kellett menni, de nem volt szükség az aláírásomra az átvételhez.
Kezd elmenni az eszük a postásoknak? Ez így nekik is jóval több munka...
-
kigyi_23
addikt
Újabb meglepetés megérkezett első valódi kínai cipőm Nem is rossz vastag zokniban is jónak tűnik, majd kiderül mennyire válik be, de a méret megfelelőnek tűnik legalább. Kis vékonyka könnyű cipellő. Ennyit persze nem ér amennyiért kint van ennek a feléért rendeltem. 38 dolcsi volt szállítással együtt.
Egy napon vele még jött egy 3d metal puzzle És egy újabb szivargyújós töltő ha már az előzőt sikeresen eladtam.
És mindezt kihozta a postás.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Janusz001
őstag
Én se vágom a posta hozzáállását. Ugyanabban az utcában dolgozom, ahol lakom, kb. 400m lehet a 2 cím között. Jön a postás autó, hozott céghez csomagot Kínából, átveszem, kérdem tőle, hogy az otthoni címemre nincs csomag? Nincs. Oké. Rá 2-3 órára jön a postás biciklivel, hozza a kitöltött cetlit, hogy csomagom van Kínából, de a mérete miatt ő nem hozhatja ki, mondom faxa, a postás kocsi pár órája meg nem hozta ki.
De van, hogy apró csomagot se hoznak, csak a cetlit nyomja a kezembe, egyszer kérik a postán a lakcím kártyát, egyszer nem, fene se érti ezt a katyvaszt, mi alapján szelektálna, hogy mit hoznak ki és mit nem. -
-
spammer
veterán
válasz Janusz001 #117230 üzenetére
Elvileg így van:
- A regisztrált küldeményeket autó hozza (ha nem fér bele a postaládába, azaz a postás nem tudná kivinni)
- A nem regisztrált levélküldeményeket (unregistered air mail, free shippinges cuccok nagy része) nem autó viszi, hanem a postás, de ő csak akkor, ha a küldemény a szabványos postai nyíláson befér (azaz be tudja tuszkolni a postaládába). Ha nem fér bele, akkor előre megírják az értesítő cetlit és meg sem próbálják kézbesíteni.Persze ettől még eltérhetnek, postáson is múlik, de nagyjából a fentiek érvényesek a belföldi küldeményekre is, így valószínűleg a külföldről érkezőkre is.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz spammer #117235 üzenetére
Az a baj, hogy ez a leírás sem stimmel. Ugyanis nálunk a kisméretű aláírós (regisztrált) küldeményt ugyanúgy a biciklis postás hozza, mint a követés nélküli kisméretű levelet. Az a kérdés, hogy levélnek van-e fel adva vagy csomagnak.
[ Szerkesztve ]
-
kigyi_23
addikt
Érdekesség, hogy biztosítással rendeltem a cipőt aláírni még sem kellett csak lerakta és mondta kifelé, hogy te tartod el a postát
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
tlala
addikt
válasz Breki #117128 üzenetére
Egy Rolton 500-as rádiót vettem az anyukámnak, de egy vicc, neki állandó méreg, gyakorlatilag használhatatlan.
Nem lehet az automata programozás (csak az van) eredményének sorrendjén módosítani. Ez még nem lenne gond, de Budapesten ez úgy néz ki, hogy van 5 sistergős programhely, aztán egy halk, recsegős állomás, aztán 3 sistergős és 2 hallgatható, ami után 2 sistergős, stb...
Amit rendesen behangol, ott szépen szól, de napi használatra egy katasztrófa.Ezen a Zeepinen lehet a behangolt programokat kézzel csereberélni?
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz DJ. Ru$y #117236 üzenetére
Igen, félreérthető volt kicsit, amit írtam.
A csomagot (ezek regisztráltak, elvileg...) autó viszi, a levélküldeményt pedig a postás. A levelet viszont csak akkor viszi ki a postás, ha befér a ládába, különben cetliznek. (Ami még oké is lenne számomra, ha nem a város másik végébe kellene menni érte, hanem egy közeli postán átvehetném, de hát ezt logisztikailag biztos túl bonyolult megoldani... )
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
bul07
nagyúr
5M 300 LEDs SMD 3528 Flexible LED Strip Light Non-Waterproof
RGB
US$2.79
[link]
Csak a szalag( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
kelly416
veterán
válasz DJ. Ru$y #117236 üzenetére
Semmi sem ugyanolyan két postásnál sem. Nekem a postás kihozta biciklin a lampionokat is (40cm átmérő, nem postaláda nyílás méretű), kihozza a ruhákat is, egyszer még csizmát is hozott (szintén ali-s rendelés a Feleségemnek), pedig biciklivel tekereg. De volt, amit a postás autó kellett volna kihozzon, Feleségem otthon volt, látta, hogy megáll az autó, kiugrott a kézbesítő, bedobta az értesítést és már ült is vissza az autóba. Annyi ideje nem volt az Asszonynak, hogy kinyissa az ajtót és kiszóljon, hogy megy a csomagért. (Kertes ház előkerttel, ezért tudta végignézni az egészet, ameddig belelépett a cipőjébe, és ezért nem látta a kézbesítő Őt.)
Annyi az egész, hogy a postásnak egy ezrest szoktam adni negyed évente barátságból és köszönetként. Pedig már többször kértem, hogy ne hozza ki a nagy cuccokat, Neki is teher, de mégis kihozza. Sőt, ha nem vagyok otthon felhív, hogy mi legyen. Ha nem tudok elszaladni érte (kb. 1 km), akkor behozza a melóhelyemre. -
bul07
nagyúr
válasz tomazin #117245 üzenetére
Van ilyen, amúgy nekem ezzel a legnagyobb bajom hogy egy szín külön led
Én ha vennék 5050 ledeset vennék [link], bár ez ne ma legolcsóbb meg ennek már kell egy jobb táp is
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Breki
veterán
válasz tlala #117241 üzenetére
Szerintem az eredmények sorrendjén, nem lehet illetve talán úgy lehet, hogy ahonnan kezdjük az lesz az első
tehát pl, xy rádió a kedvenc azt megkeresi és onnan indítja a keresést és akkor valószínűleg azt rakja be elsőnek. De ez csak elmélet nem próbáltam.Ami tetszik benne és én ezt használom, ez egy hordozható rádiónál fontos, ha másik vételkörzetbe megyek, de nem szeretném a rögzített adókat elállítani akkor van lehetőség, a legközelebbi ott helyben hallgatható állomásokat megkeresni az eredeti programozás elállítása nélkül. Ez leírva bonyolultabb mint megcsinálni és sokszor nagyon jól jött.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz kelly416 #117244 üzenetére
Azért ez nem az "egyik posta sem ugyanolyan" című vers amit te leírsz. Ez olyan, mint, hogy mi járunk étteremben bejáratott helyre, rendszeresen adunk elég szép borravalót és mikor én rendelem ugyanazt, mint amit egy amúgy betérő vendég, érezhetően többet kapok, mert már tudják kik vagyunk, és tudják, hogy megkapják a borravalójukat. Ennyi. Jattolsz a postásnak ő meg ki visz neked mindent. Szerintem ezt a szálat itt zárjuk le, mert van erre topic és beg mindjárt seggbe billent minket, aztán csúszhatunk a friss havon amíg meg nem fog egy kamion.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest