Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
Nem ebayen, paypalon.
paypal átváltás leírás. (nem csak az) -
Zeki
nagyúr
válasz vbarbara715 #29339 üzenetére
Az ember szoros határidőre NE rendeljen Kínából.
Vegye meg itthon.
Sajnos sok minden nincs raktáron, ami úgy néz ki mintha lenne. Ezt sosem tudhatod előre.
Én tavaly egy gyerektablettel szívtam meg a geekbuyingonról. De aztán ők szívtak a paypal által.
Én is DHL-el kértem, aztán 2 hétig csak a kiadott trackingot néztem, ami nem mutatott semmit, csak hogy kikérték előre. Ekkor fordultam a paypalhoz. -
Zeki
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #29585 üzenetére
Ahogy nézem, nem ma kezdték.
-
Zeki
nagyúr
Sim kátyás okoskaróra "nagy" lánynak, akinek vékony a karja? Van tapasztalat?
Sokat találtam a dealsmachine.com-on, meg ebayen, de nem igazán tudom hogy valójában melyik mekkora, meg mennyire használható. -
Zeki
nagyúr
Van valami az ebay-jel?
Nem tudok licitálni, nem tudom elolvasni az üzeneteket. Hibákat dob ki rá az oldal.252170027687" - Invalid Item
The item you requested (252170027687) is invalid, still pending, or no longer in our database. Please check the number and try again. If this message persists, the item has either not started and is not yet available for viewing, or has expired and is no longer available.
--------------------
Sorry! There has been an error retrieving your message from the server. -
Zeki
nagyúr
Nem biztos.
Akár ötven nap is lehet a postai csomagok átfutási ideje az ünnepekkor
A karácsonyi időszakban akár ötven nap is lehet a megrendelt áru átfutási ideje, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) és a Magyar Posta közös közleményében azt írta, mintegy 15 millió csomag kezelésével számolnak.
CIKK -
Zeki
nagyúr
válasz cikasz #31411 üzenetére
Keress rá itthon a táskarádió / hordozható rádió szóra. Az nem csak elemről megy.
Vagy ez a hordozható rádió 4000FtIlyenek nem veszel kínából sem olcsóbban.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Üdv!
A LEGJOBB!!! lázmérőt keresem! Ne legyen gombelemes!
Van ezekből tuti, vagy mind olyan, hogy ahányszor méred, annyiszor mást mutat? (csak ilyenekkel találkoztam eddig) -
Zeki
nagyúr
Én már inkább a kezemmel mérek: nem lázas- hőemelkedés-lázas- kurvára lázas.
Csak ez nem megy az asszonynak, és mindig ideges, hogy nincs itthon egy normális lázmérő, pedig 10000Ft-os brendonban vett lázmérőnk is van. De az is fos. -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz Sterilzona #32307 üzenetére
ODA VAN ÍRVA:
Available on Pre-Order Stock due to arrive on December 15 2015
Tehát most kifizeted, aztán december 15 után várod hogy talán feladják postára.
-
Zeki
nagyúr
Azt a hógömböt, amit fel kell rázni, és belül esik a hó, azt hogy hívják? Keríteni kellene... a snowball-ra minden egyebet kidob az ebay.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
-
-
Zeki
nagyúr
válasz mrgergoke #38061 üzenetére
Egyiket se.
Ezek biztos eredetiek. -
Zeki
nagyúr
válasz Donki Hóte #41811 üzenetére
Ez náluk bevett. 2 éve Karácsonyra rendelt 2 órából az egyik nem olyan volt, mint amit rendeltem.
A gáz, hogy 1 év után az analóg mutató meg a digitális kijelző ideje 8 perccel eltolódtak egymástól... -
Zeki
nagyúr
A banggoodon milyen kupon van kis értékű dologra?
-
Zeki
nagyúr
válasz dajkapeter #42281 üzenetére
ÜNNEP VÓT!
-
Zeki
nagyúr
válasz Stockbauer79 #42721 üzenetére
Na most őszintén!
Sűrűn be kell nézegetni a Tescokba.
1 hónapja írtam be a Bestbuy topikba, a család nagyobb női tagjai használják is:
Kecskemét, kis Tesco, Remington S5505 Pro Ceramic Ultra keskeny lapos hajsimító, 3+1 (weboldalas regisztrálással) év cseregarival 6000Ft !!Na most akkor miért is éri meg Kínából venni ilyen hajkiegyenesítőket?
-
Zeki
nagyúr
Az Aldiban vettem múltkor digitális lázmérőt, 2db AAA elemmel megy. Valahol 4-5 ezer Ft körül volt. Homlok-fül, külön gomb van hozzá hol mérsz. Egyszerűen bestbuy. 3 gyerek mellett elég sok gyors lázmérőt kipróbáltunk már... egyik rosszabb meg hamarabb merül mint a másik. Még a 2x ennyibe kerülő is kukába való.
-
Zeki
nagyúr
Pont ez volt nekem is a bajom az összessel.
- mind mást mér
- mind mást mér ugyanott 3-szor.
- a CR2032-es elemeket nagyon hamar leszívják.
- minden hogy egyből kínai, vagy Brendonban vett, vagy gyógyszertárban vett.
Szerintem vagy 30 ezret elköltöttem az évek alatt lázmérőkre. Ebből csak a Brendonos francia cucc 9 ezer Ft volt.De ez az Aldis.... teljesen meglepődtem.
-
Zeki
nagyúr
NA ezt vettem az Adliban: Salva-tec DSO 364
Német gyártmány.
https://www.youtube.com/watch?v=37Yurmvr3n0
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest