Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
-
A214
aktív tag
Nitecore TUBE Black Flashlight
ÁR: 3.99 $
Kupon: FBILAKOS18Xiaomi Piston fülhallgató
Kupon:headfif23
Ár:3,9$[ Szerkesztve ]
-
Janusz001
őstag
Bluedino T2+ fejhallgatóval van valakinek tapasztalata? Privátban is jöhet.
-
Beni2360
félisten
válasz norbert1998 #116396 üzenetére
Kocsit össze keveredtek az infók.
Tévedni emberi dolog, mondta a sündisznó és mérgesen leszállt a drótkeféről.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
beci
őstag
Sziasztok.
2 napja vasaroltam egy Amazfit Bip órát.
Most vettem eszre hogy veletlenul tracking nelkuli ingyen postat valasztottam hozza.
Van meg mód nyomkovetos szallitasra valtoztatnom?
Processing statuszban van.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
beci
őstag
Keresnék usb kábelt kb 20-25 cm-est.
3 in 1.
Mini usb, micro usb, és iphone 8 pin legyen a 3 vég.
Nem kell a legjobb de a leggyengebb sem.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
xors
senior tag
Sziasztok!
Olyan cuccot keresek, amit a laptop (macbook) billentyűzetére tudok rakni, hogy amikor lehajtom a kijelzőt és táskába pakolom ne koszolódjon a kijelző a billentyűzettől. Kb olyasmire gondolok mint amit a gyárban is raknak bele, csak nem tudom, hogyan keressek rá..
-secret-
Az túl egyszerű
Gondoltam ebayen minden vackot meg lehet találniköszi!
[ Szerkesztve ]
-
-secret-
Arcképgyáros
Papír vagy a zsírpapír szóra gondolsz szerintem.
szerk.: Viccen kívül talán még "laptop screen protector cloth"-ra keress.
[ Szerkesztve ]
-
-
spanyoll
addikt
Megjött apósnak a második no1. okosóra. Ez (az előzőhöz hasonlóan) szintén 1 napig bírta. Úgyhogy a személyes vélemény, hogy ilyet ne vegyetek. Persze másnak lehet, hogy jó, de neki nagyon nem jött be.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Istv@n
aktív tag
Sziasztok!
E27-es led-et keresek, olyat, ami mozgás és fényérzékelős. Van már egy zanflare, amivel nagyon meg vagyok elégedve, csak kupon nélkül 3600 Ft-ba kerül... Esetleg nem tud valaki egy hasonlóan megbízható típust, jobb áron?
-
veterán
-
Beni2360
félisten
válasz Donki Hóte #116417 üzenetére
Hát én is ezt írtam, hogy nem érhet hozzá.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
daver88
aktív tag
üdv!
Roidmi 3S-re esetleg kupon?
köszi
szerk.: annyi kérdés még, hogy az 2S vagy a 3S-t érdemes inkább megvenni?
[ Szerkesztve ]
-
mrrr74
aktív tag
-
kelly416
veterán
válasz Dluinet #116404 üzenetére
Köszi szépen. Jó lesz az eredetileg linkelt. Nem a gyerekek hibája, hogy ezek előfordultak. 1.5 dolláros, övre csíptethető ici-pici vackok voltak. Gyakorlatilag csak teszteltük, mennyire használnák, mennyire vigyáznak rá. Mivel vigyáznak és használnák, ezért keresek jobbacskát, de súlyos pénzeket nem adok ki rá, még másodikos és negyedikes általános iskolások. Sul8ba buszon jó lesz ez bőven. Köszönöm. :R
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem azert de ha 1500-2000$-t ki tudtal adni a laposért akkor bemész az iStyle-ba es valami logós cuccot biztos kapsz rá egy 10esért...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Kocsiba szeretnék egy cuccot, amivel bluetooth kapcsolatot tudok teremteni a rádióval. Kinéztem a BlitzWolf BW-BR1 termékét, van esetleg valakinek tapasztalata ezzel és Peugeot 307 autóval?
BanggoodKöszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
vittorio7
őstag
Ha valakit érdekel:
Kicsi satuMobilról: 5,06$ pontozva: 3,56$
Ingyenes szállítással.[ Szerkesztve ]
-
Attix70
aktív tag
Mi van akkor ha véletlenül nem a paypal fizetést választottam (hogyan tudok paypal-ra visszamenni) ?
Hagyjam inkább a fizetés időlimitet lejárni ?Próbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni
-
Ciccuka
veterán
Megjött a DT-182 mini multimeter (2 dodo volt akkor)
12V 23A elemmel üzemel, szerencsére találtam hozzá (kapunyitótávból)
A minősége közepes, a matrica kissé hullámos rajta, feliratok olvashatók
A vezetéke nagyon vékony, 50Volt váltakozó feszültség felett nem biztos, hogy a legbiztonságosabb (konnektort egyszer mértem vele)
Ilyen kis elemek/akkuk mérésére vagy vezeték szakadás megállapítására bőven jó
Tenyérben elfér szinte az egész mindenestől[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
veterán
válasz Dolphine #116445 üzenetére
Olyan gépeket vegyetek, amiknek megerősített vázuk, rendes merevítésük van a készüléktestben és a kijelzőben is (thinkpad, elitebook, latitude). Akkor nemigen fog ez megtörténni.
Tudom, hogy drágább, de nem véletlenül"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Asus Rog Strix Gaming i7-9750H , RTX 2070 8 GB , 16 GB DDR4 , 1 TB SSD és 500 GB SSD
- Gainward GeForce RTX 3050 Ghost 8GB+gari
- Csere-Beszámítás!Gamer PC! R9 5900X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest