Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xors
senior tag
Napszemüveget rendeltetek már ebayről? 3000ft-os H&M -es helyett nézek valami olcsót.
Valami ilyesmire gondoltam: https://www.ebay.com/ulk/itm/111952229198 -
xors
senior tag
Ugyan nem ebay, de megbízható bolt, valaki már rendelt ilyet? Bluetooth -os aux átalakító
Lehet berendelem ennyiért nem rossz.
Ugyaninnen most rendeltem japánnak mondott 18650 -es akksikat. -
xors
senior tag
válasz cikasz #50021 üzenetére
Táskákat már én is nézegettem, de rendelni nem mertem, szerintem a minősége szörnyű lehet annak ami olcsó. Ha meg már táska akkor én decathlon-t javaslom, ott nagyon jó minőségű cuccokat lehet venni, normális áron.
A 18650 akku meg majd kiderül milyen, banggood -al jók a tapasztalataim, nem akartam gagyit rendelni.
-
xors
senior tag
Ti is szoktatok ebay-től ilyen mailt kapni?
We noticed that you might be having some trouble logging into your eBay account. No worries. Let's get you up and running.
Your way back into eBay is easy.
Jól gondolom h ez azt jelenti h erősen próbálgatjak a jelszavamat?
-
xors
senior tag
Valaki tud esetleg valami bevált hővezető pasztát CPU/GPU -hoz? (macbookba kéne)
-
xors
senior tag
Sziasztok!
Olyan cuccot keresek, amit a laptop (macbook) billentyűzetére tudok rakni, hogy amikor lehajtom a kijelzőt és táskába pakolom ne koszolódjon a kijelző a billentyűzettől. Kb olyasmire gondolok mint amit a gyárban is raknak bele, csak nem tudom, hogyan keressek rá..
-secret-
Az túl egyszerű
Gondoltam ebayen minden vackot meg lehet találniköszi!
[ Szerkesztve ]
-
xors
senior tag
Vezetéknélküli fülessel van valakinek tapasztalata? Olyan kéne ami tényleg vezeték nélküli, stereo, és max 20k. Lehet akár Amazonról is, a lényeg, hogy használható legyen mert ahogy látom a felhozatalt elég gyenge. A Xiaomi -nak pl miért nincs ilyene? Csak az Apple, Samsung meg a Sony gyárt 45ezres árkategóriában?
-
xors
senior tag
-
xors
senior tag
Ma reggel jött, már két órája nyúzom, de nagyon jó cucc. Rendelek is még egyet, mert fater rögtön rá is mozdult az enyémre
Hangminőségben bőven hozza a 20-30 ezres konkurenciát (AirPods pl), de a 10k -s kábeles füleseim sem szólnak jobban. A műanyag minőséginek tűnik rajta, sok gumiharang jár hozzá, ha az akksi nem hal be egy éven belül, akkor meg is érteElőször teljesen vezetéknélkülit akartam venni, de aztán láttam, hogy a felhozatal nagyon gyér és nagyon kínai. Dupla ennyiért kaptam volna fele ennyi tudást, meg akkuidőt. Azoknak még kell pár év, hogy kiforrjanak, addig meg ez viszi a pálmát, 5k -ért.
-
xors
senior tag
Mi a különbség, hogyha egy terméket az ebay.co.uk -ról vagy a .com -ról rendelek? Ugyanaz az eladó, ugyanaz a termék, csak nincs uk -s fiókom. Csináljak, vagy full mindegy vám szempontjából? (mindkettőn az item location Hong Kong)
-
xors
senior tag
Rekord idő alatt megjött Kínából a júni 21 -es rendelésem ma.
1220 Ft volt vám + áfa költség a kb 900 Ft -os kábelemre...
Mindez azért, mert az eladó 5 dollárt írt a csomagra, és azzal számolták az áfát, 420 Ft -ot.
SMS -t, emailt az érkezés előtt nem kaptam, a postás kérte a pénzt érte egyből. (csak KP persze)Ez azért így több mint a duplája ár, kicsit megdrágítja a kínából rendelgetést.
Tapasztalatok esetleg EU warehouse termékekkel? Mondjuk azok alapból drágábbak, de nem ennyivel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest