Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Masooo
aktív tag
megnézem a szetteket a héten de el nem adnám. részint nincs rá most szükségem részint meg a gyerekemnek amint lesz, biztosan jól fog jönni. nekem sokat segített sok dologban. de ezzel nem offolom a topikot sorry.
döntöttem
jóéjt nektek
[ Szerkesztve ]
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
veterán
Az, hogy a kifizetésén még gondolkodnod kell egy megnyert licit esetén, kifejezetten gáz hozzáállás.
Tizensok éve vásárolok ebay-ről, így azért már nem állnak hozzám negatívan, de több eladó már retteg az ilyen kelet-európai hozzáállástól, és gyakran nem is engedi inkább a licitálást.
Szóval remélem, tényleg tanulsz ebből a nem-vásárlásból, és felelősségteljesen jársz el legközelebb."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
ot93
senior tag
válasz fateless #107957 üzenetére
jó, ez érhető, de én arra gondoltam, hogy lehet valami csaló. Na most ezért gondolkodtam el rajta, persze akkor nem is kellett volna licitálnom.
A jövőben tényleg jól megnézek mindent, meg elolvasok, stb. mielőtt licitálok. Szerencse, hogy egy teljesen együttműködő eladóval van dolgom, mert azt mondta, hogy nem gond. Már meg is történt a visszavonás.CRF300L
-
solor
tag
Kis hátizsák ajándék bringás herelámpával pontozva 570 Ft
-
solor
tag
-
Attix70
aktív tag
válasz KamuMazsola #107964 üzenetére
7.11-kor is még ennyi volt. Köszi solor
[ Szerkesztve ]
Próbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni
-
Digitalis
senior tag
válasz solor #107965 üzenetére
Nekem 555Ft volt cakk-pakk. Fizetés PP & kártya konverzió. Thx!
[ Szerkesztve ]
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
robit1973
aktív tag
Sziasztok!
Ehhez nem tud valaki esetleg működő kupont?
Köszönöm! -
Digitalis
senior tag
Kár, hogy nem megy ez a router py online eu_express alatt. (Blokádot remélem lassan feloldják)
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Ittnemaz
aktív tag
válasz Tarek El-Ali #107881 üzenetére
müködés kellö hangerő és basszus, alternativ betáp lehetöségek,és eléggé hosszú üzemidö.
[ Szerkesztve ]
-
LWhite
tag
válasz sysrq #107864 üzenetére
Akkor ezek szerint az lesz a döntő, hogy mennyit fizettem, nem az hogy eredetileg mennyibe kerül a termék?
(#107877) L3ft: Köszi! Én is ragaszkodnék az optikai kimenethez, de nem érzem majd hátrányát az 1 GB ram-nak szerinted?
(#107896) kenand: Remélem méltányosak lesznek!
-
Saccco
nagyúr
Nagyon nagy állatság lenne egy 3.6V-os NIMH morzsaporszívót Li-ion akksisra alakítani?
18650-re gondolok.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
FingR86
őstag
GANZO G723 Frame Lock Folding Knife with Portable Pouch - COLORMIX
Flash Sale Price $7.99 -
Attix70
aktív tag
Meghozta a postás a zanflare LED Party Light lámpát. Csak jót tudok róla írni. Nagyon látványos a fény effekt amit csinál, zene ütemére is képes váltani. Nagyon megérte a 3 dolcsit, köszönöm aki linkelte.
Próbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni
-
válasz Skillet #107976 üzenetére
Lehet "100-as", csak nála volt vmi gond, vagy az is lehet az eszköznek volt egyedi hibája. A puding próbája az evés. Én egy ilyesmit keresnék.
Sajna a HDMI kábelen nem látszik, hogy minden érintkezőt bekötöttek-e. Pl. a 13-as lábon megy a CEC a készülék távvezérlés. Van ahol előny, van ahol hátrány hogy nincs bekötve.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
XtremLor
őstag
válasz Skillet #107979 üzenetére
A masodikat kiprobalhatod, vagy kicsit markasabb ugreen, orico ami biztosabb....nalam az volt a gond az akkori 4308-as Denon avr splitter utan nem ismerte fel hogy tudja kezelni a HD hangokat is...a lejatszoeszkozok kozott kodolt formatumoknal csak DTS, DD volt....nem kizart masik avr-el gond nelkul menne.
[kép]"Legen...Wait for it...Dary"
-
Skillet
addikt
válasz cigam #107981 üzenetére
Próba, persze, de azért némelyik eléggé drága próba. Meg, gondoltam, hátha valakinek van valamelyikkel jó tapasztalata.
(#107982) XtremLor
Én az ugreen és orico termékei között nem találtam hdmi splittert.
Sajnos a hozzászólások között láttam másnál is gondot okoztak a hd hangok átvitele.
Most meg egy másik azt írja, tökéletesen mennek nála a hd hangok.
Akkor tényleg rápróbálok. Hátha összejön a dolog.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Ma jött egy ilyen autós cucc $1.99-ért. Nem nagy minőség, de remélem soha nem is kell használnom, de jó, ha van.Továbbá, megérkezett a töltős éjjeli fény $1.39-ért. A legszebb, hogy EU dugós, de raktak a csomagba egy US-EU adaptert is, ami tudtommal nem volt része az akkori csomagnak (sem).
Tapasztalatok alapján, mennyire megbízható ez a töltős éjjeli fény? Bedugva hagyható őrizetlenül is?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
vince
őstag
válasz Saccco #107975 üzenetére
Szerintem nem butaság, én ugyanezt tervezem a fiam 5 db AA elemmel működő távirányítós autójával. 2 sorba vagy 2-2 sorba, illetve párhuzamosan kötött cella pont kiadná
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
krisztianAMG
senior tag
Xiaomi fogkefékre van most érvényes kupon?
-
Kernel
nagyúr
válasz Saccco #107975 üzenetére
Soros 3 ceruzaelemes dolgok nagyon jól alakíthatók Li-ion akkura, hozzávaló töltővel természetesen. Visszafelé a 4,2 V Li-ion töltők véletlenül épp jók a 3xAA konfigurációhoz is, pont jól jön ki a végfeszültség. De fordítva már nem szabad, a Li-ionhoz saját töltő kell.
Ni-Cd csavarhúzókat építettem át 18650-re: A 2,4 V-os fürgébben pörög, de nagyon bevált, a motorja bírja már régóta. A 4,8 V-os pedig kicsit lassabban, de nem nem feltűnően (típusfüggő), viszont erős és tartós. Szimpla vagy párhuzamos akkuhoz pedig még védelem sem fontos, észre lehet venni a lemerülést, akkor nem kell tovább kínozni és nem lesz baja. Soros kapcsolás sokkal veszélyesebb ilyen szempontból, ahhoz már védelem is kell.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Saccco
nagyúr
-
Masooo
aktív tag
jóreggelt ( jó tudom tudom csak az éjjel hosszú volt )
most pakoltam sony tvre kodi appot... egészen jó
node ajánlott akkutöltő pl ikea akkukhoz is? legalább 4es kuponos? lii v ilyesmi??,
köszönöm
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
atees
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest