Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Milyen pulzusmérő sportórát ajánlotok?
Van esetleg olyan ami az alsó oldalán mér, tehát nem kell spéci fogás az előlapon pl?Árban kb 30$ alatt..
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nekem is jön a Blitzwolf asztali lámpa feketében akciós kuponnal..
Kiváncsi leszek, tetszik képekről, videókról. -
őstag
Sziasztok!
Május 24.-én rendeltem BG-ről, TN-el. De ha a Track Info-ra megyek, ez az oldal jön be. Itt hova kéne beírni? A 17track.net oldal nem találja ezt a csomagot.. Ötlet?
Tárgytalan Svédeknél ráleltem.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Valaki rendelt már Mi Air Purifier 2-t?
Esetleg valakinek valami infó róla? Köszi![ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
Nem ismertek olyan hőmérséklet és páratartalom mérőt ami wifi-re csatlakozik, és távolról nyomonkövethető egy helység adatai ?Köszi
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
Mennyire ajánlottak a BW powerbankok?
Nekem Xiaomi van, de tesómnak lehet BW-t vennék ajándékba. (10.000mAh)Köszönöm
-
őstag
Hetente feljön az izzó és lámpa téma Kínából ..
Szerintem nem itt kell megbeszélni mit hol és hogyan kell bekötni.
Van erre külön topic! -
őstag
Sziasztok!
Nem tudom valaki rendelt e már hasonlót vagy látott, de olyan digitális órára lenne szükségem, ami megy elemről és USB-ről is (tv mellett lenne), és szabályozható a fényerő. Este csak rá kelljen nézni és tudjuk a pontos időt, ne kelljen a tv-t nyomogatni.Köszi
-
őstag
válasz Digitalpimp #81448 üzenetére
Szia, mennyire jól olvasható este?
Szüleimnek otthonra kéne a nappaliba, tvzés mellett lehessen látni az időt. Az a lényeg jó kontrasztos legyen az idő kijelzése. Esetleg tudnál csinálni képet róla sötétben, távolabbról is? 2-3mKöszi
-
őstag
Sziasztok!
A Digoo TH1001-ről van valakinek saját tapasztalata? Egész jól néz ki. Mennyire lehet pontos?
-
őstag
válasz woodworm #83208 üzenetére
Sokakat nem értem, miért rendelnek szemüveget - főleg dioptriásat - kicsi kínából..
Szerintem elég fontos érzékszervünk a szem, én nem ezen spórolnék. Csak többet árthat mint használ egy ilyen szemüveg. El kell menni optikushoz, ahol szakemberek megmérnek mindent, és elkészítik a megfelelő szemüveget.De mindenki maga tudja.. csak egy tanács.
Édesanyámnak optikája van, és nem egy ügyfél jön be hogy alig lát, és kiderült előtte a Tescoban vásárolt szemüveget hordta hosszú hónapokig, és csak rengeteget rontott a helyzeten mint javított volna. Ez csak arra való ha eltörik a szemüveged, max 1 hétig legyen "pótlás". Nem helyettesíti a rendes szemüveget.
OFF vége
-
őstag
Tudjátok esetleg honnan tudnék beszerezni a gyári, Xiaomi bankokhoz járó 15-20cm-es USB kábelt?
Megtört a gyári.. -
őstag
Sziasztok!
Beltérre szeretnék kamerát, mik az ajánlott típusok?
Néztem a Digoo DG-UFC-t és a VStarcam C7824WIP-t. Melyik ajánlottabb típus, illetve az sem baj, ha van más ajánlás ezeken kívül.
Fontos hogy könnyen lehessen feltenni, ne kelljen rengeteg vezeték, és telefonról bármikor elérhető legyen. Melyiknek van jobb appja?
Köszi!
-
őstag
Sziasztok! Van ajánlott hordozható Bluetooth jack adóegység? Telefonomat szeretném vezeték nélkül füleshez kötni.
Láttam van a Xiaominak is ilyen, van azzal valakinek tapasztalata? -
őstag
válasz DougButabi #98947 üzenetére
Nekem múlthéten jött meg az augusztus elején történt feladás.
Nem kapkodták el.. -
őstag
válasz Donki Hóte #116977 üzenetére
GB-nél én eddig azt tapasztaltam hogy a rendelés, a Shipped out státusz között rengeteg idő telik el.
Sokáig tart a feldolgozás, és a csomagolás..Éppen a héten rendeltem egy Amazfit BIP órát, SingPost Registered opcióval, hát kíváncsi leszek mire ér ide..
De még a rendelés óta semmi update. -
őstag
válasz tupacamaru #117860 üzenetére
Ha már előkerült a töltő, ti mindig igyekeztek az kapacitás tizedével tölteni az akksikat? A hivatalos szabály az rá.. vagy mindig 500mA?
-
őstag
válasz viktor0911 #119288 üzenetére
TrackChecker Mobile appban:
2018.03.22 9:21 - Receivable at post office - Jászfényszaru posta[ Szerkesztve ]
-
őstag
Srácok, megjött tegnap a Rolton E500 rádióm, hát szavakat nem találok milyen brutálisan szól.
Nagyon jó kis cucc, köszönöm innen az ajánlást, minden pénzt megért. -
őstag
Sziasztok!
Karácsonyi ajándéknak néztem ki ezt az Ugreen BT Receiver-t.
Használ valaki ilyet?
Ha jól sejtem, akkor ez a kocsi USB, és Aux csatlkozóját használja, és így lehet kihangosítva hívásokat, zenét és hasonló dolgokat kényelmesen hallgatni a kocsiban.Ha valakinek van ilyen, vagy más hasonló termék, pár sor véleményt szívesen olvasnék róla.
Köszi
-
őstag
Sziasztok!
Használ valaki Xiaomi Mi Wifi Amplifiert? Ahogy látom ez simán köthető 5V-os USB tápegységbe, és sima jelerősítőként működik. Programozása telefonos alkalmazással megy ahogy olvastam, de gondolom utána teszi a dolgát mint egy router, tehát nem kell semmi app, csak ha bármit konfigurálni szeretnék.
Jól sejtem?
Érdemes amúgy venni? Megéri az árát? Családi házba kéne pár helyre erősíteni a jelet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest