Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#107683) 206 cc


206 cc
senior tag

Sziasztok!
Kellemes ünnepeket mindenkinek!

Nem akarok offolni sokat igy csak egy pár sort az akkukról.
18650-ben igen sok hamisítvány kamu adatokkal felruházott cella létezik! Az elfogadott értékek általában 3500 vagy nagyon max. 4000 mA lehet bár ami az utóbbit tudja az még drága. A terhelhetőseg a másik tényező ami fontos!...mert ugye létezik 2-3A-től a 30A extrém esetben 40A terhelhetőségű akku is. A powerbankokban ugye általában 3-5A terhelhetőségű cellák vannak tehát max. elemlámpába jók ,de pl noti akkukban már akad 10-15A is elbíró cella ami akár ecigibe vagy szerszámgépekbe is jó lehet. Az akkucellák kémiai összetevőire most nem térnék ki,de az is befolyásolja hogy mire használhatók.
Szóval ha megbízható cellákat akartok venni maradjatok az LG HE2,HE4 vagy Sony VTC szériánál 4-5-6...esetleg Samsung vagy Panasonic celláknál...ezek általában 4-5 usd/db áron beszerezhetőek akcióban még talán kicsivel olcsóbban is! Ettől ami olcsóbb az kamu többnyire illetve vannak persze átcsomagolt cellák is pl. Most terjed a Liitokala cellái amiknél nagyon megtévesztő a megnevezésben levő 20A,22A,26A,28A,30A,32A jelzés ami bizony nem a terhelhetőségét mutatja hanem a teljes kapacitásra utal ....tehát 2000-2600-3200 mA teljes kapacitás ezek átcsomagolt cellák pl. LG gyártmányok...
Szóval körültekintően válasszatok ,mert bizony lehe5 belőle baj is ....mert igen nagy energiákat tárolnak ezek az akkuk!!!.
Elnézést a hosszú post miatt... :R :R

206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.