Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10311) masterful87 válasza cs.david94 (#9918) üzenetére


masterful87
senior tag

Üdv!

Olvastam az írásodat, ezért 14-én, pénteken rendeltem is kettőt, amit ma végre kézhez vehettem!
CSAKHOGY az egyik készülék alapból 3 sokszorosát mutatja! Szinte akárhova forgatom, előbb utóbb felmászik ilyen 3, 30, 0.3-ra. Pl. Váltó feszültség, -30-at mutat, rámérek a konnektorra, az meg 210 körül van, eközben a másik 240, egy régebbi szintén 240 körül mutat.

Amúgy tényleg jó cucc, hatalmas kijelző, szakadás fény és hangjelzéssel (a hang önmagában is extrának számít a legolcsóbb típusokon), külön ki/bekapcs gomb, data hold, kitámasztó, gumi borítás, amin szintén van kitámasztó, mondjuk a hozzáadott kábelek ritka gagyik (vékony kábel, kicsi tű), és én is kaptam bónusz 9 voltos elemet! :D

Most rendeltem először az EMAG-tól, és hát khm... a hirdetésben DT-9205 van a képen, a cucc dobozán DT-9205M, a dobozban meg DT-9205A+ van! Jójó, külső forgalmazótól van (bonzoportal.hu), ezért az EMAG nem tudhatja hogy mi lesz a dobozban, jó-e a kép hozzá az oldalon.
Az viszont már nem oké, hogy ez a cég Budapestre van bejegyezve (World-Net), közben sehol egy magyar leírás! (tudtommal Mo.-n forgalomba hozni csak magyar nyelvű leírással lehet). Ha valakinek lenne magyar leírása, egy linket adhatna hozzá! :)
Meg csak egy számlát kaptam, semmi papírt az 1 év gariról, akkor gondolom elég lesz a számla, ha 1 éven belül úgy alakulna (ne alakuljon!).

Ennyi negatívum után most én is kipróbálom az EMAG garancia kezelését, remélem hasonlóan jó tapasztalatom lesz velük, mint neked! :)

És köszi a tippet a készülékre!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.