Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:54:46

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#67035) attiss66 válasza gaborka8x8 (#67032) üzenetére


attiss66
senior tag

Remélem akkor amit szereztem a microseiki irányt képviseli. :) Komolyzenében a senhd435-ömet simán veri. A nyomába se lép. Pedig elzárkóztam a zárt fejesektől, de azért úgy néz ki, hogy jól szólnak azok is. Ez az Univerzum nagyon részletes, dinamikus, természetes hangot ad. És nagyon válogatós a youtube- zenékben. A xar minőséget nem nagyon tolerálja, a zenhd435 úgy elfogadja, átfut rajta, mert ehhez az univerzumhoz képest úgy "összemosódnak" rajta a hangok, de ez az univerzum kijátssza részletesen a rossz minőségű hangokat és az nagyon zavaró. Találtam egy jó minőségű zenét Paganini hegedűverseny Hilary Hahn, nagyon tiszta hangzás, mintha az első sorban hallgatózna az ember, olyan részletes, a zenekar a nyitótétel után elhallgat, akkor teljes a csend, így nagyon ütős ekkora kontraszttal hallgatni. A sen435-el ugyanez olyan semmi különös. Könnyű zenét is hallgatóztam vele, Rihanna/ő a nagy kedvenc női énekesem/, Dua Lipa, jól adja azokat is. Ha már ezeket jól adja, akkor azért már érdemes volt megvenni és feljavítani. 1000 Ft ba került, 1200-ról alkudtam :D , szólván, hogy mi lesz, ha meg se nyikkan, mert ott nem volt kipróbálva. Wagner zene nem volt vele megnyerő, susmákolt vele, nem találtam jó minőséget, lehet azzal is jó lenne, ha jó minőségű felvétel lenne.

A japán kis hangszóró, ami ebben az univerzum fejesben van, nem utal a minőségre? Úgy gondolom, hogy akkoriban a japán elektronikai cuccok a jó minőséget képviselték, vagy volt japán-ban gagyi is?

Samtya: az nem volna jó ötlet, ha a felcsiszolt műbőrt lekennéd vékonyan parafinolajjal? az is puhít még rajta szerintem

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.