Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#94951) etnies válasza -Mosquito- (#94937) üzenetére


etnies
senior tag

Nem olvasok utána az engem nem érintő dolgoknak és inkább csendben maradok azokban a kérdésekben. Így a szabadidőmet a magam szórakoztatására fordítom és nem Segítő Orsit játszom ingyen. Túl sok időt töltöttem már nyugaton. Ha viszont valaki olyat kérdez, amit tudok, akkor azt a tőlem telhető legjobb szándékkal megválaszolom. (pl itt van a fokozatkijelzős kérdés, fogalmam sincs, nem is szólok bele)
Ha viszont "kinyilatkoztatok", annak van alapja, hiába károgott itt pár ember :K

[ Szerkesztve ]

"önmagam hite vagyok magamban"

(#94952) etnies válasza Kolondrum (#94949) üzenetére


etnies
senior tag

Szépen megpucoltad a munkahengereket, kb így jöttek ki a gyárból :D

"önmagam hite vagyok magamban"

(#94953) Kolondrum válasza etnies (#94952) üzenetére


Kolondrum
félisten

Ez itt még csak fél kész, csak ennyire tellett, a teljes nyereg mindennel csillog, de a lényeg, hogy jó is.

(#94954) etnies válasza HSM (#94942) üzenetére


etnies
senior tag

A norvégok szerint nincs hideg, csak rosszul felöltözött ember :)

Nyáron lehetnek olyan melegek, hogy a naked motoron érezhető menetszél isteni áldásként kísér utadon. 3 éve Olaszországban 45 fokban motoroztam, a végén már pólóra vetkőztem, annyira melegem volt.

"önmagam hite vagyok magamban"

(#94955) Topiccsendőr válasza zgospel (#94946) üzenetére


Topiccsendőr
addikt

Ezt felreerted. Nem irtam azt, hogy kolbaszbol van.
Legutobb akkor irtam ehhez hasonlo tartalmat, amikor volt egy hir, hogy elmarad a motorkiallitas. Erre azt jegyeztem meg, hogy nevetseges az otthoni motorpiac.
(Bar szerintem otthon tenyleg szar minden, most hogy belegondolok, srry :D)
Nem keversz engem a telthazas mernokkel?

Nem menekülsz a csendőrség elől.

(#94956) Topiccsendőr válasza etnies (#94951) üzenetére


Topiccsendőr
addikt

Nah ezt mar szeretem. :D
Szoval ez gaz, hogy utanamegyek valaminek, mert kivancsi vagyok, vagy erdekel. Geresicsnel kiveri a biztit, tuti baj van annal a sracnal, aki kepbe akar kerulni: biztosan a motorozas rovasara megy, meg a maganelet rovasara. nem irok faszsagokat, le van vezetve, de akkor is, ez beteg.

Akkor ez a gyonyoru gyongyszem, amit te irsz. Sommazva hozzaszolva mindenhez. :D
Tul reg ota vagy nyugaton... okkkeee. Segito orsira nem terek ki. Jobb lesz neked. :D nem szolsz hozza olyan dologhoz, amihez nem ertesz. De korabbi bmw s hszbol megtudtuk, hogy az unokatesod noverenek a fia pl bmw autot vett, amit nem bant meg. Ez nagy segitseg nekunk. Egy motorkerekparnal tudjuk az infot hasznalni.
Teljesen jogtalanul karog itt az a nehany ember. :D

[ Szerkesztve ]

Nem menekülsz a csendőrség elől.

(#94957) etnies válasza Topiccsendőr (#94956) üzenetére


etnies
senior tag

"De korabbi bmw s hszbol megtudtuk, hogy az unokatesod noverenek a fia pl bmw autot vett, amit nem bant meg. Ez nagy segitseg nekunk. Egy motorkerekparnal tudjuk az infot hasznalni."

Ha nem érted a gondolatod, amit beletettem, akkor lehet bennem volt a hiba, pontatlan voltam.

Nekifutok még egyszer:

A BMW motorokat és autókat jó vezetni, de ezekre a járművekre általában költeni is kell, többet mint mondjuk egy japánra. Nem minden esetben és nem minden modellnél állja meg a helyét ez az állítás, de úgy általánosságban igen.

Viszont!

Ez a része nem ment át: a vezetési-birtoklási élmény adhat akkora pluszt egyes embereknek, hogy szívesen költenek ezekre a termékekre egy kicsit-sokkal többet. A gáz akkor van, ha fillérszexualizáló emberek vesznek ilyen autókat-motorokat, mert azokból lesznek a kókányolt-taknyolt szarok.
Az úriember aki BMW-n gondolkozik, annak írtam ezt. Hogy ha szeretne, akkor vegyen nyugodtan, csak legyen némi tartalék, ha valami gond adódik. Mert adódhat és akkor nem lesz olcsó.

A Segítő Orsiskodásodhoz: tőlem te azzal töltöd a szabadidődet, amivel akarod. Olyan szinten nem érdekel, hogy nincs arra megfelelő szó a magyar nyelvben. Én csak lemertem írni, hogy én nem úgy teszek, mint te, bocsánatot is kérek gyorsan: Bocsánat!

[ Szerkesztve ]

"önmagam hite vagyok magamban"

(#94958) HSM válasza etnies (#94954) üzenetére


HSM
félisten

Teljesen jó hozzáállás. :) Csaképpen én mondjuk nem szeretnék mondjuk +1 pulcsit magamra erőltetni, meg nyakmelegítőt, hogy ne fagyjak meg hidegben. :D
Pl. hazafelé amikor jöttem Angliából nem volt nálam a thermobélés, mert nem számítottam még komolyabb hidegre, de az ausztriai szakaszon a hegyekben már le kellett táborozzak éjjel egy benzinkúton hajnalig, mert két pulcsi és 5 póló nem volt elég, hogy ne fagyjak meg... :DDD Na, akkor milyen jó lett volna, ha még a plexi mögé se tudtam volna elbújni... Akkor már sötétedéskor állhattam volna félre, nemhogy éjjel kettőkor.

Ami a nyarat illeti, az SV650S tervezői nagyon okosan megoldották, van két szellőző kialakítva a fejidomban, ami egy kellemes finom szellőzést biztosít a plexi/fejidom mögött is. Nyáron nem sülsz meg, de mégsem telibe kapod, mint egy nakeden. ;)

[ Szerkesztve ]

(#94959) Topiccsendőr válasza etnies (#94957) üzenetére


Topiccsendőr
addikt

O, dehogynem ment at, tehat ugy altalanossagban megint egy autobol levezetted, es hozzaszoltal a bmw s temahoz, ami toled messze all :D kiraly. :D

Ha nem erdekelne mivel toltom a szabadidomet, meg sem szuletett volna az a pikirt hsz, mert annyira leszarod, hogy en mivel foglalkozom. De vettem a lapot.
nem azzal van baj, hogy mivel toltom a szabadidomet, nem is a tartalommal, hanem azzal, hogy tul sok mar az okossag.

[ Szerkesztve ]

Nem menekülsz a csendőrség elől.

(#94960) Geresics válasza Topiccsendőr (#94956) üzenetére


Geresics
addikt

Jajj, ne csináld már, hogy Te sem érted a szarkazmust, mert még a végén bocsánatot kérek... Szerinted miért van ott az a francos ;] smile?

Egyszerűen a legjobb barátom juttattad eszembe, aki folyton panaszkodik, hogy annyi melója van, hogy nem ér rá hazamenni, de egy MMO-ban mindig fullos karaktere van, és csak a szűk baráti körünkbe naponta fejenként egy-egy 1,5 oldalas e-mailt ír valami focimeccsről, vagy pickupról, vagy épp a vezetékméretezésről...

*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

(#94961) etnies válasza Topiccsendőr (#94959) üzenetére


etnies
senior tag

Képzeld el, hogy vannak ismerőseim, nem magányosan tengetem napjaimat. Sokan birtokolnak BMW autót és/vagy motorkerékpárt és nagyon boldogok velük. Mesélnek ezt-azt, csipegetem össze az információkat.

Azt az "egy autót" csak példaképpen hoztam fel, miszerint tesóm is vágyott egy BMW-re, de fosott a költségektől. Rábeszéltem, megvette, költeni kellett, de boldog és nem cserélné vissza. Tudnék sok ilyen példát írni, de annak mi lenne az értelme?
Talán a lenti úriember sem bánná meg a tulajdonlást, ki tudja.

Tényleg nagyon értelmetlenül fogalmazom, ha ennyire nem érted meg a mondanivalómat :I

[link] :B

Viszont most megint egy picit offline-ra raklak, mert nem szórakoztatsz.

"önmagam hite vagyok magamban"

(#94962) etnies válasza HSM (#94958) üzenetére


etnies
senior tag

Ha legközelebb ennyire felkészületlenül ér a hideg, akkor vegyél egy magazint és tedd be a ruha alá ott ahol fázol, vagy ha van nálad esőruha, akkor vedd fel. Az aláöltözőt én is csak 10 fok alatt hordom, de a nyakmelegítő vagy a maszk mindig nálam van, helyet nem sokat foglal, enni nem kér.

"önmagam hite vagyok magamban"

(#94963) Topiccsendőr válasza etnies (#94961) üzenetére


Topiccsendőr
addikt

Edesapa.
Azt mondd meg, mennyinel hullik szet a valto a fent nevezett tipusnal. Es hogy a valtonak mi a konkret baja. Azzal elorebb leszunk. Ne homalykodj a vezetesi elmennyel. Kosz.

[ Szerkesztve ]

Nem menekülsz a csendőrség elől.

(#94964) Gaboman válasza etnies (#94962) üzenetére


Gaboman
nagyúr

:((( :(

[ Szerkesztve ]

Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)

(#94965) HSM válasza etnies (#94962) üzenetére


HSM
félisten

Köszi a tippet! :R
A magazin annyiból nem segített volna, hogy már mindenhol fáztam. :B Esőruhával még bohóckodhattam volna, az volt nálam, de így ennyi réteg mellett már nem láttam értelmét. Szerencsére hajnalban már jobb idő volt, 6-7 között már tudtam indulni tovább, és akkor már nem is fáztam. :)
Szerencsére a benzinkúton sem zavartam senkit, vettem forró csokit, meg kis kaját, majd kicsit relaxáltam a jó meleg shopban. Reggel pedig dobtam egy finom cappuccino-t és go tovább. Maszkom amúgy volt, azt mindig használok, sajnos nyakmelegítőt nem. Hidegben én amúgy simán egy sálat szoktam feldobni nyakmelegítőnek. :D

[ Szerkesztve ]

(#94966) Gaboman válasza HSM (#94965) üzenetére


Gaboman
nagyúr

Pedig egy jó esőruha pont erre jó, nem engedi át a szelet így jobban fog a hideg ellen is.

Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)

(#94967) HSM válasza Gaboman (#94966) üzenetére


HSM
félisten

Egyszer majd akkor kipróbálom. :R
Kicsit azért szkeptikus vagyok, mert a szelet elég jól megfogta a fejidom és a motoros kabát, csakhát a hideget nem tartották eléggé távol. :) Ugye, 2 pulcsi és 5 vastagabb póló volt rajtam alatta, ennyi fért be. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#94968) Bogyó bá' válasza HSM (#94967) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Hidd el nekünk, hogy több fokkal melegebbnek tűnik ha felveszed az esőruhát.

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#94969) Kolondrum


Kolondrum
félisten

Én nem értem. Valaki szerint kivettem a szerelő zsebéből a pénzt, más szerint nem kéne piszkálni nulla tapasztalattal, elvétve volt pozitív gondolat a fék karbantartása miatt. Nem esik be, nem levegős, holt tiszta, akkor? Jobb mint mióta megvettem. Hát ha tudom, h ennyit javul másnap vásárlás után neki esek.

(#94970) HSM válasza Bogyó bá' (#94968) üzenetére


HSM
félisten

Az durva. Kár, hogy nem tudtam előbb, ez nagyon hasznos infó. :R Pedig amúgy logikus is, hiszen bezársz egy jóadag levegőt ami hőszigetel.

(#94971) Micsurin válasza XFishboneHUN (#94947) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Remélem holnap lesz még. :D
A gyárimnál masszívabbnak tűnik hátha kevésbé fog remegni.

Köszi, hogy bedobtad! :R

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#94972) BoB válasza HSM (#94970) üzenetére


BoB
veterán

Egyébként hatalmas különbség van az anyagok hőszigetelése között, az 5 pamut póló ugyan sok rétegnek tűnik, de a pamut póló szarul szigetel, cserébe viszont a sok rétegtől mozogni nem tudsz.

Tudom hogy azért vetted fel mert nem volt más, csak úgy mondom :D

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

(#94973) Geresics válasza BoB (#94972) üzenetére


Geresics
addikt

+1
a nagy túra előtt vettem egy Shoxos aláöltözőt, ami elől szélvédős! Na az minden forintot megért! :K

*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

(#94974) Teasüti válasza Geresics (#94973) üzenetére


Teasüti
nagyúr

Windstopper aláöltöző? Átfúj a dzsekin a szél? ;]

(#94975) Geresics válasza Teasüti (#94974) üzenetére


Geresics
addikt

Azaz, windstopper, köszi!
Konkrétan ez a felső, de az alsót nem látom már! :(
A dzsekim szellőzőjének a zippzárja tönkrement, alulra pedig a motoros farmert húztam (mert abba nem rohadok bele :DDD ), és bizony voltak napok, amikor jól jött ez a hegyekben! :K

*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

(#94976) HSM válasza BoB (#94972) üzenetére


HSM
félisten

A kényelmetlenség elhanyagolható módon csökkentette a komfortérzetem a hideghez képest, igazából az fel sem tűnt. :DDD

(#94973) geresics: Nekem túl sok időm nem volt készülni, péntek reggel tudtam meg, hogy mehetek, szombat reggel már indultam, szval volt egy napom beszerezni mindent, plusz leszervízelni a motort... Igazából vittem volna az aláöltözőt is, csak nagyon szűkösen voltam hellyel, és úgy tűnt, nem fog kelleni... Nagynak tűnik a hengertáska, amit vettem, meg egy majd 40L-es hátizsák, de nagyon hamar megteltek....

(#94977) Teasüti


Teasüti
nagyúr

Van itt olyan, aki túrázott már sátorral?
Fesztiválra készülök és tervezgetem mire lesz szükség.
Decathlon-ban néztem ki pár dolgot, de mivel soha nem kempingeztem még, pláne nem motorral indulva, így jól jönne pár tipp. :R
Mik a legfontosabb dolgok? Eddig sátrat, matracot és hálózsákot választottam.
Köszi!

(#94978) vendingo válasza Teasüti (#94977) üzenetére


vendingo
veterán

Többnyire sátrazva szoktam túrázni. Mi lenne konkrétan a kérdés? Azt tudom, hogy fesztiválra sok cuccot nem vinnék, mert sanszos, hogy pofán vágják.

[ Szerkesztve ]

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#94979) BoB válasza Teasüti (#94977) üzenetére


BoB
veterán

"soha nem kempingeztem még"

Te valami laborból szabadultál nemrég?

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

(#94980) dugynok válasza Teasüti (#94977) üzenetére


dugynok
senior tag

Ozora majd csak nyàron lesz :))

(#94981) Teasüti válasza vendingo (#94978) üzenetére


Teasüti
nagyúr

Kb 10 nap lesz, és korlátozott a szállítási kapacitás. Van egy hátitáskám és egy tanktáskám. Lehet veszek egy pár oldaltáskát is, ami sportmotorra kicsit érdekes lesz. A fent felsorolt tételek mind hengeres alakban szállíthatók, így ezeket érdekes lesz rögzíteni, ha nem férnek be a táskákba.
Elvileg kempingben leszünk, szóval zuhanyzó, wc adott.
Kéne egy bevásárló lista, hogy a három alap dolgon kívül mi volna még feltétlen hasznos, amire én nem gondolok. Vmint ugye fesztivál, így kérdés, hogy van-e lehetőség megvédeni a cuccokat idegen kéztől?
Váltóruhát fogok még vinni, azt ki kell találnom mit és mennyit.
A motoros része nem ügy, kb 6 órára van tőlem. Így motorhoz való dolgokat nem tervezek vinni.

(#94979) BoB
Voltam cserkész, kb 8 évesen. Nem kellett gondoskodnom kb semmiről, mert megtették helyettem.
Azóta ha túráztam is, csak helyben vagy szállással.

(#94980) dugynok
Isle of Man TT ;)

[ Szerkesztve ]

(#94982) vendingo válasza Teasüti (#94981) üzenetére


vendingo
veterán

Dobj egy pm-et, mert reggelre elfelejtem, most lusta vagyok gépelni.
Minden megoldható motorral. Én sv-t raktam púposra filléres táskákkal.

[ Szerkesztve ]

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#94983) Geresics válasza Teasüti (#94981) üzenetére


Geresics
addikt

A Bulgária-Isztambul-Ázsia 10 napos túrára csináltam egy pakolási listát, kiindulásnak jó lehet... :K

*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

(#94984) emre válasza Teasüti (#94981) üzenetére


emre
veterán

kb ennyi cucc kell (forrás)

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#94985) Bogyó bá' válasza emre (#94984) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Kutyát muszáj vinni? :DDD

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#94986) Bogyó bá' válasza emre (#94984) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Itt is van egy elég jó pakolási lista: [link]

Bike-R leírásai is hasznosak lehetnek: [link]; [link];

Ezt is érdemes átnézni: [link]

Kezdő túrázónak ez is érdekes olvasmány lehet: [link]

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#94987) Teasüti


Teasüti
nagyúr

Köszi srácok! Megvan a délutáni olvasnivaló. :R

Geresics
Félve kérdezem, de mi az a "kanálgép"? :DDD
Jah, hogy ez. Nagyon buta neve van.

(#94988) Horvi
Hát bazzeg kigúvadtak a szemeim hirtelen, mikor megláttam. Há mondom magamban ez vmi szexuális segédeszköz lehet csak. :C

[ Szerkesztve ]

(#94988) Horvi válasza Teasüti (#94987) üzenetére


Horvi
őstag

Ez volna a kanálgép :DD

Hello darkness, my old friend...

(#94989) V.Stryker válasza Teasüti (#94987) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Egyébként egy nagyon jó szerkezet a kanálgép. Én minden ilyen túrára,nyaralásra viszem. Valamiért tökre szeretem, pedig katona se voltam.

Amúgy milyen főzési lehetőséget javasoltok? Ilyen kis eldobható palackos nyavajára gondolnék, de van valami javasolt szerkentyű?

[ Szerkesztve ]

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#94990) Bogyó bá' válasza V.Stryker (#94989) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Rengeteg összecsukható gázégő van, olyat válassz, amihez szelepes (és nem felszúrható) palack kell. Ez ugyan drágább, de bármikor le tudod szerelni róla az égőt, így sokkal kisebb helyen elfér, az olcsóbbat csak teljes kiürülés után.

(#94991) emre: ha jól válogatod meg a cuccokat, akkor meglepően kis helyre elfér az egész. Igen, még egyszemélyes kotyogó kávéfőzőm is van, a főzőedénybe meg pont belefér a palack. Az egész egy kis neszesszerbe becsomagolható.

[ Szerkesztve ]

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#94991) emre válasza V.Stryker (#94989) üzenetére


emre
veterán

Semmilyen, mert annak egyebb vonzata is van (edény, fűszer, stb..) . Készétel konzervet a legtöbb campingben meg lehet melegíteni. De en megeszem hidegen is.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#94992) Bogyó bá' válasza Bogyó bá' (#94990) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Az Edelrid feliratú kis tok az a gázégő összecsukva. Kb. mint egy cigisdoboz.

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#94993) Geresics válasza V.Stryker (#94989) üzenetére


Geresics
addikt

Nálam a túrákhoz hozzá tartozik, hogy helyi kajákat kóstoljak reggel, délben, este! El sem tudnám képzelni, hogy elmegyek világgá, és itthoni ízeket egyek...

*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

(#94994) Bogyó bá'


Bogyó bá'
nagyúr

Egyszemélyes kávéfőző használata. :))

A sárga díszhal-eledeles dobozban a 10 napra elegendő kristálycukrom található, az előző képen pedig a fehér, légmentesen zárható dobozba pont befér a 25 dekás Omnia őrölt kávé. (A benzinkutas löttyöket ki nem állhatom ugyanis - ráadásul tankolni egyszer szoktam naponta, kávézni meg 4-5 alkalommal) :DDD Így lehet fillérekből motorostúrázni. :B

[ Szerkesztve ]

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#94995) vendingo válasza Bogyó bá' (#94994) üzenetére


vendingo
veterán

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#94996) Teasüti válasza Geresics (#94993) üzenetére


Teasüti
nagyúr

Igen igen egyetértek, de a pálinkát azért vitted! ;] :C

(#94989) V.Stryker
Jah jah, volt nekem is. Tököm se gondolta volna, hogy "gépként" nevezték el. Nekem nem ez jut eszembe egy gépről. :D

[ Szerkesztve ]

(#94997) BoB válasza Bogyó bá' (#94994) üzenetére


BoB
veterán

Bezzeg ilyen hülyeségekre mint mobil kávéfőző van eszetek :DDD

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

(#94998) HornedReaper


HornedReaper
senior tag

Facebook csoportból, fekete protektoring nagyon leárazva L-es méretben (másik linken XL-es is elérhető)
20,96 USD jelenleg

[ Szerkesztve ]

Keress kínai shopokhoz kuponokért

(#94999) Gaboman válasza HornedReaper (#94998) üzenetére


Gaboman
nagyúr

Ennyi pénzért nem rossz vétel, haverom is most rendelt a Wish-ről valami 7000 Ft volt, elhozta, megnéztem neki milyen az anyaga, milyenek a protektorok és a szivacsozása.
Azért itt nagyon érezhető a minőségbeli különbség az én protektoromhoz képest.
Igaz annak nem is ennyi volt az ára, az borítékolható hogy sokkal jobb plusz ebben motorozni mint protektor nélkül vagy esetleg csak a kabátban használt protektorban.

Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)

(#95000) V.Stryker válasza Bogyó bá' (#94990) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Köszi a tanácsot. :R Ez érdekelt,hogy mire figyeljek: összecsukható, szelepes.

emre: Jogos, de nekem is kell a kávé reggel, meg hát hidegen konzerv... kicsit igényesebb vagyok kaja terén, még ha csak annyival,hogy meleg legyen. :D

geresics: Kávé, forraltbor. :DDD Meg aztán nem mindig van az ember komfortzónában. Ősszel olyan motoros buliban voltam, hogy épp áram volt meg víz, nemhogy mikró... fent valami szőlő hegyen, susnyásba.

harveszter: Hát ennyié? Még azt sem írja rajta, hogy Alpinestar, nemhogy Forcefield. :D

[ Szerkesztve ]

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.