Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-28 06:29:07

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12643) Intelligencs válasza Beri (#12641) üzenetére

Hát elméletben lehet, hogy megröccenhet a fullHD film, de gyakorlatban még sosem tapasztaltam. Wndr3700-am van, 120 megás Fiberpower nettel. Alap, hogy állandóan torrentet töltök, géppel, NAS-sal, esetleg mindkettővel egyszerre. Közben pedig a gépről vagy a NAS-ról 1080p-s mkv filmet nézünk az Asus O!play-en. Természetesen minden eszköz vége a routerben végződik. Soha az életben nem vettem észre, hogy bármi is akadna.

Így olvasgatva a topikot, mindig meg kell állapítsam, hogy nekem megérte a Wndr3700. Drága mulatság volt, de sajnos vagyok annyira power user, hogy a sok kütyümmel lerohasztanék valami olcsóbb, vagy rosszabb routert.

Előtte Asus WL500G-m volt, az kifogástalanul működött, de már lassúnak bizonyult a NAS miatt, kellett a gigabit. Utána volt egy Linksys 4400N-em, azt naponta kellett újraindítani, csak vmi custom firmware-rel volt hajlandó működni normálisan. Viszont az se szüntette meg a magas frekvenciás sípolást, ami jött az eszközből. Kezdetben azt hittem, én vagyok a hülye, mert asszony nem hallotta a hangot, de miután találtam egy topikot high pitched noise néven a 4400-zal kapcsolatban, rájöttem: nincs baj a fülemmel. :DDD Az is 40 rongyos router volt, amit sikeresen eladtam 20-ért.

Mindezt csak azért írtam le, hogy elmondhassam: a Wndr3700 valószínűleg az egyik legjobb home router jelenleg. (A munkahelyemen természetesen csak CISCO-t használunk, de az már más kategória.)

[ Szerkesztve ]

The Amiga, Born a Champion

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.