Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz Vision #59818 üzenetére
Figyi, akkor valamit en csinalok rosszul mert par hete minden heten talalok kb 2 db 0kmes kecot 3500/nmes aron amit meg is nezek, es erosen (ertsd rohadtul) nincs idom mindegyiket vegigjarni igy alapbol kb csak a kiszemeltek felet, harmadat tudom eloben megnezni.... De lehet en haluzom be es ott se voltam
De talaltam pl 50nm es 2007es epuletben 125ert is (meg is nyertem magamnak )Allure residence, az elkeszult projektek egyik legfullosabb felszereltsegu epulete jelenleg. 72nm, amerikai konyha + nappali + 2 halo + korerkely, kulon wc, kulon furdo, annyira 0kmes hogy a konyhabutort is az elso berlo valaszthatja 2M ertekhatarig. 200 + 20e teremgarazs bealloval. Szamlaval, kozjegyzoi szerzodessel, ugyvedi kepviselettel
Vagy 200 + 10e felszini bealloval.Kb 2-3 hete hirdette egy ugyved. Ugyanabban a hazban meg vitt 3-4 db hasonlo kaliberu lakast, de azok nem is voltak hirdetve sehol, hanem ha mar ott vagy alapon megmutatja azokat is.
Kulfoldi tulaj megvett egy egesz emeletet, kulkepviseleti megbizassal intezi az egeszet az ugyvedi iroda, havi x utalsz, orombodottag.
City home, 45 nm 0kmes okosotthon, par hete 140ert.En kutyabarat kecot kerestem, van kulon erre szakosodott ingatlankozvetito iroda is. Na 4000-5000/nm ert ok is a marina parti loftokat meg csaladi hazakat hirdetik kb. De hetente jon fel naluk az Ujbuda center koruli ujepitesuekben min 1-2 db teljesen 0 kmes 50-60nm kozotti 2-3 szobas keco max 180ert....
Sasadi komara ennek fenyeben mit mondjak? IJB. Mindenki annak a zsebet tomi annyi plusz / felesleges penzzel amennyivel szeretne
KMT: en ugy szamoltam, hasracsapva, hogy ha pl 200ert berlek, akkor is a havi felrerakott lovebol marad 30 ev alatt tisztan 36M.es akkor erre jon meg 30 ev kamatos kamat + vegig ugyanazzal az osszeggel felteteleztem, semmi fizetesemeles, inflacio, betlrti dij novekedes stb. Nagyon exhas csak gyors fejszamolas a viszonyok vegett. De nekem meg ezzel sem adja ki a matek hogy miert erne meg az 50M et a panel
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest