Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
válasz #16741888 #8714 üzenetére
A szerelőkről annyit, hogy amióta megvettem a használt Opel C Corsámat, világít benne a motordiagnosztikai jelzőlámpa. Elvittem szerelőhöz, kiolvasta a hibakódot. Kérdeztem tőle, hogy akkor mi a baja pontosan? Valami motor végpontról magyarázott. Ahelyett, hogy megjavította volna, csak kitörölte a hibakódot, és mehetek.
Azóta volt már vízpumpa csere, kiderült, hogy a termosztátom sem zárt, plusz lengőkar csere, gyertya csere, stb... Szinte az összes problémára nekem kellett rájönnöm, és elmennem azzal az egyértelmű utasítással, hogy ki kell cserélni az alkatrészt.Az utolsó szervizelésnél már kibökte, hogy igazából meg van nyúlva a vezérműláncom, szóval az autó kuka, hacsak nem akarok rákölteni 100.000 magyar pénzt egy olyan autóra, ami már csak ennek a háromszorosát éri.
Szóval most ott tartok, hogy nézem a vadonatúj crossover-eket, mert hogy én még egyszer használt autót nem veszek, az biztos!
Az pedig csak hab a tortán, hogy ami hiba előjött a kocsin, az persze mindig hétvégén, amikor ugye egyetlen szerelő sem hajlandó dolgozni. A társadalom minden rétege húzza az igát hétvégén, csak a szerelők és az országgyűlési képviselők nem.
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Robogó, kismotor
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest