- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inhouse
őstag
-
mh197
őstag
Írtam rá választ, megírva azt is, hogy mi volt az ok, de válasz sem érkezett utána, vagy semmi olyan, hogy bocs, ok, stb.. Lehet én sem a legmegfelelőbben kezeltem, de tudod, nem annak kellene helyretenni szerintem ilyen helyzetben a dolgot, akinek magyarázkodnia kell egy alaptalan feltevés miatt.. Persze gondolom Te ilyen helyzetben is mindig jól kezeled az ilyeneket, és még ha alaptalan vélelmet kapsz, akkor is te érzed maga kellemetlenül.
-
BiP
nagyúr
Továbbra is azt gondolom, hogy túlreagáltad, (törlés) és a következtetés ("nem ajanlom az oldalt senkinek") is téves.
Egyszerűbb lett volna tisztázni, hogy benézték, rosszul nyitottak.
Ehelyett inkább a rossz nyitás után rosszul reagáltál te is. Majd részedről lezárva. Szerintem ez nem jó megoldás. -
-
Ha itt PH-n letiltok valakit (Prémium előfizetésem van), és ő szeretne nekem privátot küldeni, tudni fogja, hogy le van tiltva?
-
mh197
őstag
Felhúzni semmiképp, töröltük feleségem regjét, ennyi. Marad minden ugyanúgy, majd nem itt vásárol ennyit mondott rá, ezzel részéről lezárta a témát. Igazából én sem ajánlom ezen túl az oldalt, sajnos ez szerintem így nem megfelelő kezelése a dolognak, de ez saját véleményem, téma ezzel lezárva nálam is..
-
BiP
nagyúr
És ezért kellett volna az első felháborodáson túl elszámolni 10-ig, majd normálisan válaszolni, hogy nálatok mi a helyzet.
És akkor lehet, hogy változik a hangnem is a túloldalon.
Lehet, legalábbis élek a feltételezéssel, hogy kb. 100 duplaregből 1 olyan van, ami valós másik családtag. A moderátor meg azt hitte, hogy ez is egy olyan eset, mint a másik 99.
Rosszul kezdte. De nem hiszem, hogy menthetetlenül.
Ha felhúzod az orrod, hogy "mivé lett az oldal", nem jó senkinek, csak még jobban besavanyodsz.#49817 mh197 : igen, értettem elsőre is, hogy mi a szitu, és mi a problémád a kommunikációval. És egyfelől jogos.
CSak azt mondom, tedd túl magad rajta, és ha már te vagy a normális a kettő közül, akkor ne durcázz, hanem normálisan kommunikálva le tudod rendezni a szitut.
Ha továbbra is hajthatatlanok és rugalmatlanok, nem hisznek neked, akkor onnantól én is megértem a gondodat. -
mh197
őstag
Tudod, ha egy udvariasabb üzenet érkezik, hogy ok, létre lett hozva fene tudja mi alapján feltételezte, hogy egy pontról, de gondolom azért mert a szolgáltatói IP azonos, hisze feleséggel általában egy ingatlanban élsz jó esetben és nem két szolgálttód van, bár mobilon lehet, hogy néha ha épp lemerül ő az enyémen én az övőn nézem meg az oldalt, és azon lépek be ugyanazzal a reggel, mert ugye nincs más egy van.. Na ezt akartuk ketté venni, hogy végre ne a virágcserépre írjam majd esetleg, hogy hány Gb tárhellyel bír, stb.. De mindegy is, marad így, bár értelmetlen..
Szóval ha az üzenet úgy jön, hogy ok láttuk, hogy ezen a gépen két reg van mi az oka, mindjárt más, mint azt írni elsőre telibe egy több tízéve tagnak, hogy ja, melyiket töröljem... pfff... -
mh197
őstag
Lehet, csak tudod ilyen esetre az üzenetnek nem úgy kell szólni, hogy "melyiket törölje", hanem kérdéssel, hogy miért van kettő... Ugye itt a gond az, hogy alaptalanul feltételezve van az üzenetben, hoy Te már pedig szabálytalanul két reggel bírsz, miközben messze nem ez a helyzet.. Remélem érzed a különbséget ebben..
-
mh197
őstag
válasz
Petrónius
üzenetére
Azt ugye érted, hogy nem nekem van/lett volna két regisztrációm?! A családban van egy asztali gép, van egy telefon amit a mindenféle hirdetéses ilyen olyan kapcsolatokhoz használunk, igen, közösen, privát telefon van ezen kívül, de azon ilyesmit nem intézünk. A regisztrációk email címe külön volt, szintén szemetelős email címeink vannak ilyen célra, ezt gondolom nem kell magyarázni. Még a nick névből is következett volna a saját neve, de sebaj.. Ami felháborító szerintem, hogy inkvizíció jelleggel érkezett az üzenet, nem kérdésként, hogy ez miért van, küldj rá választ. A kérdés az volt melyiket törölje. Vagyis az üzenetben már feltételezéssel - ami alaptalan volt - benne van, hogy te mint felhasználó sértetted meg, és mindkét reg a tiád, stb.. Eddig is közösen nézegettük, épp ami érdekelte őt, vagy épp engem, pont ezt az állapotot tette volna megfelelőbbé, hogy két külön reg lesz, de gépet, eszköz, internet elérést már ne is haragudjon senki ezért nem vesz senki külön névre szólót, vagy eltérő IP -vel, stb..
Így már érthetőbb mi volt ebben a felháborító, és miért sajnálatos, hogy ilyen alaptalan feltételezéssel és még csak nem is érdemi kérdéssel csinálják ezt?! Ezért szomorú, hogy idáig jutott ez az oldal.., illetve annak üzemelétetői. Kicsit átgondoltabban kellene ezeket csinálni.
-
8
őstag
nem kéne ezt ennyire felfújni részedről, besértődni - bár nyilván azt csinálsz, azt érzel, amit akarsz, lelked rajta
inkább örülj neki, hogy ilyen módon is törődnek az oldal tisztaságával, rendben tartásával, ezért is tudsz 22 éve egy átlátható és nem szemetes fórumon nézelődni-hozzászólnigondolj bele, nem te voltál az első az elmúlt 10 évben, aki fennakadt ezen a szűrőn.
most beleestetek a szórásba amivel lehet hogy napi 50-100-200-500 dupla reget szűrnek és írnak üzenetet, ebből napi 1-2 az olyan vagy hasonló szitu mint a tiétek, a többi troll, csalás előkészítése, stb
-
Inhouse
őstag
válasz
Inhouse
üzenetére
Csak egy adalék a Facebook Lite-os működéshez...ez tartalmazza a saját Messengerét is beépítve.
Fél hónap alatt 671MB az össz és ebből 401MB a Lite mobilnet forgalmam, kb. ugyanazzal a használattal. Ezt számszerűsítve 2GB alatt mararhat a hónap, szemben azzal, hogy ezt pár nap alatt megette a Messenger. Továbbra sem értem.
Annyitt tudni kell, hogy a Lite nem tud hívást, meg pl. másik készülékes belépésnél azonosítást, meg néha "elfogy", ki kell lőni és újból lehet böngészni. No meg az üzenet jelzés sem az igazi. De legalább keveset fogyaszt.
-
coco2
őstag
válasz
Petrónius
üzenetére
Akkor talán úgy kellene írni a szabályzatot, hogy egy ip címről csak egy felhasználó engedhető meg. De nem az van oda írva.
Apropó miféle szakanalfabéta dolog azt mondani, hogy 1 ip = 1 ember? Tűzfalról talán nem hallottak a dev-ek? Vagy hogy egy asztali gépet közösen használ a családban papa, mama, gyerekek?
Egyébként pont a profi fórum trollok vagy 12-15 ip-t használnak, és ugyan arról a gépről. Csak mellesleg.
-
-
-
BiP
nagyúr
Kérdés, melyiket akarod megtartani?
Válasz: mindkettőt, én a sajátomat, feleségem meg az újat, mert neki regisztráltuk be, közös a gép.End of story.
Szerintem a duplaregeket szűrik.
Inkább az az elszomorító, hogy sokan még mindig ezzel trükköznek, és emiatt a moderátoroknak foglalkozni kell ezzel.Mondjuk én azt se értem, ha valakinek 3 Facebook regje meg 5 gmail cime van. És van ilyen.
-
Petrónius
aktív tag
-
Spet
addikt
válasz
Borisz76
üzenetére
Ebben semmilyen dilemmat nem kell okoznod magadnak. Elfogadod es mesz tovabb.
Nem tudjuk (de szerintem te sem), hogy a kollegak mennyit keresnek. Lehet teged huzztak fel most a tobbiek szintjere.
De leirasos alapjan a beceneved Palimadar lehet. 1 emberkent betoltesz 8 munkakort, 1 fizetesert.
-
Cs1csó
titán
MINDEGYIK internetes "piac" ezen az úton halad hiszen:
- ingyenes a hirdetés
- nem kell semmi hozzá egy nyamvadt okostelefonja mindenkinek akad ami még fotózni is tud
- net sem kell mert egyre több helyen van ingyen WIFITehát: mivel BÁRKI hozzáférhet ezekhez az oldalakhoz akár vevő akár eladói oldalon ezért extrém módon felhígulhat és fel is hígult a kereslet és a kínálat is.
Két példa:
ANNO amikor voltak a megyei "APRÓK" ott csak úgy lehetett hirdetni, hogy vettél egy újságot és elvitted leadni a hirdetést aminek korlátos volt a szöveg mérete is.
Ez sem volt extrém nagy szűrés de melós volt hirdetést feladni.Vagy vegyük az ingatlan hirdetést, amikor egy magánember ad fel hirdetést, elképesztő hiányosságok vannak: rossz képek, rossz, hiányos leírások, nincs ár/irányár stb. megadás, az elérhetőségek hiányosak, ha van sokszor nem veszik fel a telefont, nem válaszolnak az üzenetekre.
Ha egy profi ingatlanos cég hirdetését nézzük: jók a képek, van akár még alaprajz kép is mellékelve, több elérhetőség, a levelekre, vagy hívásokra válaszolnak, megfelelő az ár megadás, még akár hitel kapcsolatot is ajánlanak, értékbecslőt, energetikai tanúsítványt stb.Ez van sajnos.
-
mh197
őstag
Ahogy látom a hardverapro is kezd lesűllyedni sajnos..
Mint látjátok, már évtizedek óta, még az egykori prohardver indulása idejéből tag vagyok itt. Mióta családos lett az ember kevesebb idő van fórumozni, de a mai moderátori üzenet azért kiütötte a biztosítékot..
Történt, hogy tegnap gondolván ne egy regisztrációt használva feleségem is regisztráljon saját profilt az oldalra, készítettünk neki egy reget. A mindenféle egyéb kategórából szokott nézelődni nem IT cuccokat. Ez meg is lett, majd ma délelőtt kapok az egyik - nem nevezem meg inkább - üzenetet a moderátortól, hogy úgy látja több regisztrációval használom az oldalt, azonnal írjam meg, melyik regisztrációt kívánom megtartani.. Bazzz, komolyan???..... 2004 óta van meg ez a regisztrációm, több mint 20 éve, nincs másik, de lévén most már családban ketten vagyunk, gondoltuk legyen külön reg, ne ugyanabban lépjünk be más heléyekről, mást keresgetve, de láss csodát, erre kapsz egy ilyen üzenetet...
Hát ezért az első mondat, hogy ha tényleg ennyire silány elgondolások mentén kell a felhasználókat kezelni, vegzálni, mielőtt érdemben tudná, hogy miért van ez az nagyon sajnálatos. A másik, hogy na ezek után biztos nem mondom senkinek sem, hogy ide regisztráljon, még a végén megint kapok majd ilyen üzeneteteket. Gyerekeink is inkább majd más itrányba tendálnak, még a végén ott is az lesz a baj, hogy az adott internetszolgáltató ip -jéről majd azt mondják több regisztráció van...Elnézést, ha soraimmal valakit megbántok, de ez most tényleg olyan volt, amit ki kellett írnom magamból, mert ez nagymértékben távol áll az itteni egykori közösség szemléletétől, és elég szomorú irányok vannak, ha ez így megy itt..
További szép napot mindenkinek.
ui.: feleségem törölte is magát, de nem is fogja használni ezentúl az oldalt...
-
BiP
nagyúr
válasz
Borisz76
üzenetére
A túlélők bűntudata nevű jelenség.
De figyu: ha valóban pótolhatatlan munkát végzel a cégnek, és eddig túl alacsony volt a fizud, akkor okkal emeltek érezhetőbbet.
Ha nem vagy nyalonc, akkor ojektív szempontok alapján emeltek, fogadd el, köszönd meg, és örülj neki, hogy évek után végre észrevették és értékelik a munkád.
Úgyhogy ne rágódj, főleg, ha a főnöknek nincs baja a differenciálással. -
Borisz76
nagyúr
Sziaszok !
Január 1-el fizetésemelés volt a cégnél , ahol dolgozom.
Nem nagy cég...összesen talán 25 fő.
A körlevél szerint átlagosan 7% emelést kapunk.
Egy nyugdíj előtt álló ( 1-2 hó és megy hivatalosan nyugdíjba ) kollégám még levelet sem kapott. Mondjuk őt a cég tovább alkalmazza.....határozatlan ideig. Tehát nem jár így sem rosszul mert a nyugdíjja mellé megkapja a fizut is.
Más kollégákról nem tudom , hogy ki , mennyivel kap többet.
DE kiszámoltam és én konkrétan 20% emelést kaptam !
Annyival emelkedett a fizum, amennyi a hitelbe vett ház rám eső törlesztő részlete. ( Felesben vettük a párommal. )
( Most majdnem annyit keresek mint ő diplomás nővérként az egészségügyben 25 éve....és nem nem az én fizum olyan magas....az övé alacson a végzettségéhez és a tapasztalatához képest ! )
Ez a diferenciált emelés eddig nem volt jellemző a cégnél.
Tavaly egységesen kaptunk 10%-t , mindenki.
Viszont ez az eltérő emelés most.....
Szóval engem kicsit zavar.
Szeretem a munkámat és a csapatot.
Nem szeretnék emiatt összetúzésbe kerülni senkivel.
A középvezető annyit mondott nekem, hogy ha valakinek gondja akad ezzel, akkor küldjem a cégvezetőhöz , tulajdonoshoz.....mert az Ő döntése volt.
Ez így szépen is hangzik de mégis kicsit lelkiismeret furdalásom van miatta.
Valaki járt már így ?
Hogyan érdemes kezelni ezt a "dilemmát" ?
A történethez hozzátartozik, hogy amolyan Joly-Joker figura vagyok a cégnél. Tehát 1-2 munkakör kivételével szinte mindenhol bevetnek már 3 éve. Ha kell a termelésben , ha kell kiszállításban , árubeszerzésben , raktárban és van 2 speciális gép , amit kis túlzással nélkülem nem is használnak. Ezen felül ha egy PC-vel gond van, akkor az esetek többségében megoldom ( rendszer telepítés, szofverek beállítása stb...) Valamint úgy fest, hogy az épület fűtéséért felelős pelletkazánt is nekem kell majd kezelni ha a kollégám végleg nyugdíjba megy. Tehát nem unatkozom, mindíg van mit csinálni. -
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Lehet az egész fórumon felhasználó névre keresni? -
Spet
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
-
anonymus89
addikt
sziasztok, hol lehet most jelezni akikkel jó ha vigyáztok üzletelés során?
-
Cs1csó
titán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Hirtelen azt hittem optikai hang kimenet/bemenet, de ja ez nyomtatókábel.
-
Petrónius
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
-
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Tudja valaki hogy a bekarikázott csatlakozónak mi a neve, hogy keressek rá?
-
Zsetko
tag
Sziasztok! Nyomtatós topic létezik? Ajánlásra lenne szükségem.
-
Inhouse
őstag
Hó elején vissza kéne nézzem az előző hónap híreit egy adott témában egy-egy céges Facebook oldalon. De a hónap közepétől már lassul a dolog, ahogy görgetek, a vége felé (hó eleje) meg már alig megy, illetve megáll, nem tölt be semmit. Időben nem tudom szűkíteni a Facebook oldalt...ugyanoda nem jutok úgy vissza, hogy onnan kezdjen.
i5 8500 3GHz, 8GB RAM, Win11, Firefox és Chrome is ugyanez.
Egyelőre előre tudok menekülni, 2 hetente, vagy inkább 10 naponta lenyomom és így talán nem kapok idegbajt.
Van valami más megoldás erre? -
BiP
nagyúr
Nem bukta, csak nem lesz miből visszakérned a 30%-ot. (én legalábbis így gondolkodom).
Ha eddig túltermelésed volt, akkor évi 1800Ft a számlád, plusz visszaigényelheted a túltermelésed nettó 5.11 Ft/kWh-ért.Ha most januárban megtoltad picit a fűtést, akkor ha szerencséd van, akkor épp elhasználtad (vagy nem lógod túl) a túltermelésed, így veheted úgy, hogy 5Ft/kWh-ért fűtöttél.
Ebből szerintem ne akarj 30%-ot visszaigényelni, mert bohóckodás. (szerintem).Ha túlmentél, és most emiatt minuszos lesz az éves szaldód, akkor sincs akkora gáz, mert arra is érvényes a rezsicsökkentés, azaz évi 2523 kWh-ig ~38Ft-ért kapod az áramot. És ami nagyon előnyös a szaldósok számára, hogy nem összfogyasztást néznek, hanem a túlfogyasztásra vonatkozik a limit.
Szóval szerintem még ez is kedvező, de hogy ebből mennyi a januári, a nagy hideg miatti többletfogyasztásod, amiből visszaigényelhetsz valamennyit, ember legyen a megmondhatója.
(ha felszerelték már az okosmérőt, akkor a szolgáltató biztos ki tudja számolni neked, de én nem szarakodnék ilyenekkel) -
Petrónius
aktív tag
válasz
kovacsroli
üzenetére
Itt szerintem hamarabb kapsz választ.
-
kovacsroli
senior tag
Hello
azt hogy tudom megcsinálni, hogy a Windows 11 ne kérjen tőlem se jelszót, se pin kódot, se semmit amikor bekapcsolom a gépet? Egyszerűen csak kapcsoljon be !!!
Be vagyok jelentkezve a microsoft fiókomba szóval method 2 "helyi fiók" nem játszik, a másikat meg már megcsináltam:Method 1: Using
netplwiz(for Automatic Sign-in)Press Windows key + R, typenetplwiz, and press Enter to open the User Accounts window.Uncheck the box that says "Users must enter a user name and password to use this computer". Click Apply, then enter your current username and password when prompted to confirm.Click OK twice to save changes and restart your PC to test.Method 2: Through Settings (for No Password)Open Settings (Windows key + I) and go to Accounts > Sign-in options.Under "Ways to sign in," select Password, then click Change.Enter your current password and click Next.Leave the "New password," "Confirm password," and "Password hint" fields blank, then click Next and Finish. -
coco2
őstag
Van közöttünk kresz oktató ?
-
Egon
nagyúr
Sziasztok!
Ágyrács tartó gumibakot (gumipapucsot, stb., ki hogy hívja) keresek, ilyesmit:
Double T5 ágyrács gumipapucs FEKETE - Matractrend.hu
Sajnos elszakadt pár darab az évek során, ezt lenne jó pótolni (olyan 6-7 db-ra lenne szükség).
Tudtok esetleg boltot vagy rendelési lehetőséget ilyenre?
Köszi előre is. -
EmberXY
veterán
válasz
Benhill
üzenetére
Minden hír szerint április 30-ig kell nyilatkozni, tehát nem kell kapkodni, feltehetően majd a szolgáltató valamilyen felületén, jelenleg még az MVM sem nagyon tud erről semmit: [link]
Az online ügyintézésben "rezsistoppal kapcsolatos érdeklődés" témakör már felkerült az írásos megkeresések közé, de konkrét nyilatkozatot még nem látok.
Kicsit hirtelen jött ez a kampányfogás, jaj, miket beszélek, intézkedés.
-
Benhill
őstag
Hali.
MVM kérdés volna nálam is, van ez a 30% amit vissza adnak.
Hol kell nyilatkozni ha az áramnak akarom hogy vissza adják a 30%-át?
Azt honnan tudják hogy ki mivel fűt?
Néha gázzal is fűtünk hogy kihasználjuk a limitet, de az csak havi 5000Ft, ennek a 30%-át nem sok értelme van vissza kapni.Vagy csak az kapja vissza a 30%-ot, aki már emelt díjas gázt vagy áramot fizet?
Két mérő van egy távvezérelt, meg egy okosmérő ami automatán küldi be a fogyasztást. A januári számlák még nekem sem jöttek.
-
Top cat
addikt
válasz
EmberXY
üzenetére
A januári rezsistop miatt van.
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
MVM-nél havonta diktálom a villanyóra állást hó elején, és kb hó közepéig el is készül mindig az aktuális számla.
Most január 8-án leolvasták, ez látszik is a mérőóraállásoknál az online ügyintézésben, de még mindig nem készült számla, pedig 295 kWh fogyasztásom volt a legutóbbi diktálás óta. Ez nekem szokatlan, másnál is van ilyen, vagy csak én vagyok türelmetlen? Ilyen még nem volt, hogy 3 hétig üljenek ilyesmin. -
AndrewBlase
senior tag
Ügyfélkapun be lehet állítani, hogy figyelmeztessen a lejáró okmányokra. Amint lehet intézni, küldik az emailt róla.
-
coco2
őstag
Jogosítványnál hogyan megy ugyanaz? Idén júniusban jár le. Mennyivel előbb kezdhetem intézni az újítást?
-
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
60 nappal a lejárat előtt már kérheted a dijmentes cserét, nekem most jött az értesítés, március végéig jó a személyi igazolványom.
-
pjen
félisten
Üdv. Olvasom a.hirdetést 20 Terrás merev lemez 12900 ft. Rendelt már ilyent esetleg valaki? Vélemény?
-
Személyi ha 1 hónap múlva lejár, akkor mikor lehet a cserét intézni?
-
szokel16
csendes tag
Sziasztok
Felteszem a kérdést itt, hátha van valakinek tapasztalata.
Gondolkodom légtisztító készüléken, azon belűl is a Philips AC4220/12.
Van egy hosszúszőrű macska is a házban.
Mennyire szűri meg a port a helységben? Pl a fénybe látszódó szálló por? Vagy a bútorokon kevesebb idő alatt látszódna meg?
Vagy csak arra jó ami szemmel nem látható?Köszönöm a tapasztalatokat ha van

-
Top cat
addikt
-
FattyDove
őstag
Furcsa kérdés lesz, de.... szereztem pár Kyocera lézer nyomtatóhoz tonert (felszámolás alatt van egy cég). Van valami topic arra, hogy valakik be tudják azonosítani, hogy pontosan milyen tonerről van szó? Utángyártott, vagy eredeti, hány oldalas stb.
EAN kódom van, meg nyilván a típus, de ezermillió féle van ebből, és konkrétan ugyanilyen dobozost nem is találtam a neten. Elvileg ez olyan, ami nem is kerül sima kereskedelmi forgalomba. A gyártó konkrétan fel sincs tüntetve a dobozon.
Igazából csak az ára miatt érdekel, mert nyilván felrakom HA-ra féláron, csak kellene kiinduló pont.
-
kovacsroli
senior tag
Relatív, hogy kinek mi a drága, ide 2500 forint a belépő, de cserébe csomó mindent kapsz. Gondozott terület, modern játszóterek, tiszta mellékhelyiségek, zuhanyzók, stb. Szerintem megéri.
Olyanról még nem hallottam, hogy bárki kutyaszart szórt volna szét, hogy elkergesse a standolókat
Ez gondolom urban legend, vagy egy elszigetelt eset lehet.Én mindenki arra bíztatok, hogy szeresse a Balatont.
A tavat kell látni, nem mást. Nem engedem meg magamnak hogy bosszankodjak olyanakon amire célolztál. Ahhoz túl rövid az élet.
-
coco2
őstag
válasz
kovacsroli
üzenetére
És azok még tényleg nyilvánosak, vagy már csak félig azok? Mint például egekbe emelt árak, reggelente külön kiszórt kutyasza* mindenütt, hogy véletlenül se legyen gusztusa bárkinek oda menni, és hasonlók?
-
Nirvatti
tag
hello!
a topik kereső melyik topik?
igazándiból lakás(ház)biztosítás a téma, erre is jöhet válasz célzottan.
-
coco2
őstag
válasz
kovacsroli
üzenetére
Oda még közel mehet bárki a holdudvaron kívül?

-
kovacsroli
senior tag
Hali,
Balcsi északi partján csúszkálnánk valahol a gyerekekkel. Füreden ha jól tudom megnyitották a strandot ilyen célból. Esetleg tudtok más helyet is?
köszi!
-
coco2
őstag
válasz
smallmer
üzenetére
Az ott nem jó. Fele annyiért lehet a normálisat kapni

-
válasz
pst3000
üzenetére
Értem.
Hivatkozz arra, hogy friss reg, neked meg van pozitív referenciád itt.
Utalni kéne előre...Vagy
Fizesse meg (előre) az utánvét és szállítás díját és mehet postán maradóra vagy MPL automatába, házhoz is...Vagy
Várd meg míg van régebbi és olyan érdeklődő/vásárló aki előre utalja a teljes összeget.
Sokan nem fizetnek előre semmire semmit. Sajna egyik félnek engedni kell, hogy az üzlet teljesüljön. 🤔 /vevő fizeti a casht, tehát ő határozza meg hogyan is veszi meg/Általában a legolcsóbb szallitasi/átvételi módot választják, hogy ne sokat kelljen arra fizetni és postán maradó ami egyik legolcsóbb....én azzal szoktam magyarázni hogy az utánvét díja elég drága és így inkább előre utalnak.
Ha meg ennek tudatában kifizetik előre a szállítást és utánvét dijat, na azt sem szeretnék bukni és 100% hogy át is fogják venni, mert komolyan gondolják!
Azzal nem vesztesz semmit, ha megadod neki az utaláshoz adatokat, összeget amit utalni kell, aztán ha megjött a cash akkor küldöd a cumót.
-
pst3000
csendes tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
A tegnapi CPU-t akar venni. A mai alaplapot. De a többi hasonló érdeklődő is csak termékként hivatkozik a hirdetésben szereplő hardverre. Ez már önmagában elég gyanús.
-
-
pst3000
csendes tag
válasz
I02S3F
üzenetére
Hát itt sztem sem lesz adás vétel. Tuti átverés szaga van.
Tegnap ezt jött:
"csak házhoz szállitással tudom a csomagot fogadni mert falun èlek es nincs semmien automata a közelben a cimem-szerkesztve-es majd legyèl szives meg adni a szállitási kölcsèget ès az utaláshoz az adatokat küld el lègyszives ès a közlemèny mi legyen"
Mai éreklődő ezt írta:
"Érdekel a termék után vétel postán maradó vihető" -
-
pst3000
csendes tag
Valaki mondja már meg hogy mi megy itt most a használt hw hirdetéseknél.
Feltűnően sok 0 napos reggel írnak user-ek hogy megvennék a cuccot.
Nem kérdez semmit róla csak annyit ír hogy érdekli a "termék" és küldjem utánvéttel postán vagy postán maradó csomagban.
Ez valami új átb...ós módszer? vagy mi itt a poén? -
smallmer
őstag
Sziasztok!
Windows 11 Pro Retail licencre lenne szükségem. Van valami ötletetek, hogy hol tudnám jó áron beszerezni viszonylag megbízható helyről?
Külföldön eléggé nyomják az alábbi oldalt: [link]
Jó lehet?
-
coco2
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Jobb lenne stick, nem kenős krém.
-
Ez a legjobb...
Ha egyszer kipróbálod, akkor mindig ezt fogod használni.
Nem olcsó, de jó is!☝️😋Uriage Bariéderm Cica-Lips Protecting Balm (Cica-Ajakápoló Balzsam)
-
coco2
őstag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Kicsi magyarázatra szorul.
Labello-ból anno találtam "labello 24h"-t, ami kb annyiban volt másabb, mint a "labello original", hogy harmad annyi ideig tartott 1 stick (higított cucc volt, hogy nem sül le a képükről a bőr).
Az a száj balzsam a labello original-hoz képest mennyire higított cucc?
-
coco2
őstag
A "száj balzsam"-ok hatásukban mennyire hasonlítanak a labello-ra? Ilyenkor télen mindig temérdek mennyiségben használok labello-t, és egyre drágábbak. Nézek helyettesítő cucc után, és szájbalzsamokat találok éppen, bár eddig női cuccnak tűnnek - vagy hát nem tudom, létezik azokból valami "nem színezett" fajta, mint a labello original?
-
Inhouse
őstag
Miben? Írtam, hogy az előző napiban is alig volt valami. Ezt írom az elejétől, hogy semmi sem indokolja ezt a brutál netes forgalmat. Olyan, mintha a wifis kapcsolattal küldött videókat újra leszedné, amikor mobilra vált. Mert wifin mennek videók (nem saját feltöltés, hanem megosztottak).
A Lite beválni látszik, 56.94MB-al zártam a hetet. -
coco2
őstag
-
Inhouse
őstag
Felraktam a Lite-ot, látezik, letölthető a Playről, a Meta jegyzi ezt is. Ebbe bele van építve a messenger is. Működik, bár a facebook része nem az igazi. Vannak cikkek, ahol nincs kép, van olyan videó, ami nem indult el, a chat az teljesen jó.
A Facebookot és a Messengert kényszerleállítottam és archiváltam, nem futnak. A reggeli Facebook Lite fogyasztás egy Facebook hírfolyam próba és egy chat beszélgetéssel a lányommal, 34MB, na ez reális. -
coco2
őstag
Levélszemét küldők.
Keresnék tipikus spam küldő címeket, amik tolják a "milliókat kereshetsz ingyen" és azt a fajta moslékot.
Tudom, fura egy kérés, de akit az elmúlt időkben megtaláltak olyan spammerek, az email címüket dobja át nekem priviben, legyen szíves.
És persze bármilyen tipp érdekel, hogyan találhatok olyan címeket.
Előre is köszönöm.
-
BiP
nagyúr
válasz
Inhouse
üzenetére
Pont a messenger csinálja az anomáliát.
Igen, tudom, olvastam.Valamiért az a tapasztalatom, hogy ha valamire van app, akkor legtöbbször az Android? nem engedni böngészőben használni...
Facebookot engedi. De valóban, a chatelést nem. Amint webről akarok üzenetet küldeni, feldobja, hogy töltsem le a messenger alkalmazást.
A messenger.com-on pedig nem lehet belépni.Megj: mind a webes facebooknál, mind a messenger.com-nál, ha átváltok a mobilos böngészőben Asztali webhely módra, akkor mindkettőnél engedi a chatelést.
Egyébként a messenger app problémára vagy a Lite,amit említesz, talán létezik még. (de asszem letiltották már), vagy egy újratelepítés is lehet, hogy megoldja.
-
Inhouse
őstag
Pont a messenger csinálja az anomáliát. Valamiért az a tapasztalatom, hogy ha valamire van app, akkor legtöbbször az Android? nem engedni böngészőben használni...
Egyébként így is elment ma is 390MB (csak messenger), 3 emberrel volt chat, az egyikkel 1-1 mondat, a másikkal 3, a harmadikkal tizen... és 3 kép.
Este megnézem a Lite--ot. Minden üzenés után kilőttem a futó alkalmazást...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Alkoholista nevelde
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- SilentiumPC Astrum AT6V EVO TG ARGB ház eladó
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Sophos AP55C - Access point - Hozzáférési pont - 5Ghz
- i5-ös Kezdő Gamer/Multimédiás PC! Core i5 4590 / 16GB / Nvidia GTX 750 Ti 2GB OC / SSD+HDD /Dell ház
- Legion 5 GAMING Notebook! 16" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- iKing.hu Honor 200 Pro 512GB Black használt 6 hónap garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)