- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Mi a titka azoknál a fránya Captcha-knál, amikor 1 db tűzcsapot, biciklit, zebrát, közlekedési lámpát, stb ábrázol a kép? Próbálom kijelölni azokat a kockákat amelyiken látszódik, de nem fogadja el sehogy.
Amikor több kis kép közül kell kiválasztani, hogy melyik ábrázolja a fentieket, akkor az egyszerű. De a fenti az megőrjít.
Régebben legalább néhány kihagyás után a második módszerre váltott, de van olyan oldal ahol csak az első módszert dobálja fel...
Köszi a tippeket előre is! -
berbatov2
senior tag
Sziasztok!
https://suchen.mobile.de/auto-inserat/tesla-model-3-standard-rwd-plus-facelift-type-autopi-dinteloord/424728041.html?ref=srp
Ennek a hirdetésnek szeretném megtalálni a tárolt válzozatát, de nekem nem megy sajna. Valaki tudna segíteni? -
Golden9
veterán
válasz
flash- #48705 üzenetére
Még fapados repülőszimulátor is van a telepíthető verzióban.
Fly around the world. -
Golden9
veterán
-
flash-
veterán
Tudja valaki hogy a Budapesti Nyugdíjfolyósító intézetnek hol van a "Kis torony" épülete?
Mert ott a Vaci ut. 73-nal csak az a 20 emeletes torony van 🤔
Van mellette meg egy epulet ami ahhoz tartozik es 8 emeletes legalább amit kis toronynak hívnak? -
totron
addikt
válasz
Borisz76 #48695 üzenetére
Egy dolog az anyagtulajdonság-alaposság-alapozás, egy másik meg a kereskedői-kivitelezői minőség és attitűd. Ha szétlopnak és ígéretekből, meg sittből állnak majd a falak, az nem áll sokáig, de legalább fennállásának idejére is életveszélyes. A zsebek tömése miatt a lakhatásit is megkapja persze. A kérdés erről szól szerintem...
Szerk.: ja, erről. -
coco2
őstag
válasz
szimcsi #48699 üzenetére
Fhred Hex Editor - én időtlen idők óta ezt használom. Bár ami a drive lemezképeket illeti, mindent, ami .iso kompatibilis, jobb klikk és mount megnyit neked.
-
szimcsi
senior tag
Sziasztok!
Keresek olyan ingyenes programot, amivel be tudom olvasni a .bin .cue kiterjesztésű file-okat. (win10)
Valami biztonságos progi létezik, amire nem jelez be a rendszerem, hogy veszélyt jelenthet?! -
konci79
őstag
válasz
Borisz76 #48695 üzenetére
Ez szép lenne ha így lenne..
Eddig akármelyik újabb építésű társasházban jártam, repedeznek a falak, válaszfalak vékonyak, szigetelés sz.r... Manapság mindenen spórolnak, hogy nagyobb legyen a haszon, minőség igen ritka madár.
A "szakemberek " látványa már megér egy misét, mikor építkezést látok. -
Borisz76
nagyúr
Régen alapozás nélkül vagy tégla alapozással húztak fel vályogból családi házakat.
A mai napig állnak ...igaz a nem megfelelő alapozás miatt repedezik a fal , felkapja a nedvességet és emiatt dobja le magáról a vakolatot stb...
Tehát nem tökéletesek de még állnak.A mai világban egy jól elkészített betonalapra épült ház , vízszigetelve.....bármilyen falazóelemmel sokáig fog állni bármiféle repedés és vakolat ledobálás nélkül.
Tehát ha jók az alapok, akkor sokáig jó lesz.
Minden más ...ajtók, ablakok , tető pedig cserélhető felújítható lesz 30-50-80 év múlva is.
Szerintem.
-
coco2
őstag
válasz
Cs1csó #48693 üzenetére
A nyílászárókat illetően temérdek sok a "hamisított" cucc. A műanyag nyílás zárókból azok tartósabbak, amik úgy készülnek, hogy van egy teljes fém gerinc fő tartó elemnek, csuklók, rögzítők minden ahhoz csatlakozik, és mindössze szigetelésnek / védelemnek van felhordva rá műanyag. Viszont az kívülről pont úgy néz ki, mind amibe csak besüllyesztve van valami fém elem a csuklóknak. Az évek használata során lesz majd különbség, de ki látja azt előre? Neked mutat valaki egy műanyag ablakot, te megmondod róla?
Hogy ténylegesen mi van beépítve, azt a mai világban csak az tudja, akinek sajátja az az építő cég, ami 100.0%-ban lojális emberekkel van feltöltve. (Vajon létezik olyan cég egyáltalán?) És aki tudja, vagy éppen a te jóakaród (akkora mesét talán még Andersen sem írt le), vagy nem.
Tényleges garancia csak akkor van, ha nem vásároltál valamit, hanem béreled, mert olyankor felmondhatod a szerződést, és csá, elmentél máshova. Ha egyben kicsengettél 100 milcsit, akkor nem tudsz csak úgy tovább menni. Szóval azon filozok.
-
Cs1csó
titán
Mire gondolsz? Ez a kérdés nehezen értelmezhető. Szerintem pl. a tégla most is tégla mint 20-30 évvel ezelőtt. Pozitívum, hogy pl. ma már nem lehet alumínium vezetéket használni az elemtromos hálózathoz.
A műanyag nyílászárók is tovább bírják mint fa társaik.
A probléma forrása lehet, hogy széles a minőség fogalma. Ha mindenből a minimumot választja az ember annak lehetnek következményei.
Nagy divat most hogy trapézlemezből csinálják a kerítést, kapukat vagy akár melléképületeket stb.
Nem egyszer látok olyat, hogy benyomódások vannak, mert abból is van extrém vékony ymi nyilván olcsóbb. A gipszkarton még hasonló abból is van vekony és vastag (így erősebb) is.
A lépésálló vagy a sima hungarocellből is van gyengébb erősebb, stb. a sort a végtelenségig lehet sorolni.
Mellettünk egy ház falai ytong téglából épült fe néztem ahogy húzzák a falakat és nekem nagyon tetszett. Jól néztsk ki azok a nagy szépen illeszkedő téglák.Az a trükk, hogy biztos legyen benne az ember: tudja mi van beépítve.
-
coco2
őstag
A ma épülő házak / társasházak mennyire tartósak? És ebben jobb szeretnék inkább az építészektől kapni becslést, mint a kereskedőktől (talán érthető a célzás
).
-
coco2
őstag
válasz
I02S3F #48686 üzenetére
Azt írtad, a kökinél laksz. 282E és 284E jelzéssel csak 1-1 buszt fogsz ott találni. Azonos megállójuk van. Csak azok ketten indulnak abból a megállóból. Az elején azonos vonalon haladnak. Az első megállójuk a Sárkány Center - linket már kaptál fentebb.
Maga a komplexum egy nagyobb kínai piac több külön épülettel. Akkor volt igazán népes, amikor a telepet a Népliget - Orczy között bezárták. Idővel néptelenebb lett, ahogy az árak ott emelkedni kezdtek. Alternatívaként a temu-ból ingyen kiszállítják neked a cuccot, amit a temu-ban olcsóbban kapsz meg, mint a sárkányban, hát mi a hócipőnek menne oda akkor akárki? De ha éppen muszáj promptra vásárolni, akkor csak a maradék kínai boltok vannak, és az ott az egyik legnagyobb, amit még Budapesten egyáltalán találni lehet. Szinte minden kong az ürességtől mostanában, szóval ne lepődj majd meg túlságosan.
-
Siriusb
veterán
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Sporttáskát szeretnék venni, nyaralás utazáshoz (5 napi cucc lenne benne). Hol érdemes venni?
A KÖKI közelében lakom.A KÖKIben nézzek szét, vagy a piacon, kínainál?
-
Cs1csó
titán
NE ETESD A TROLLT!!!
(ettől függetlenül én sem bírom megállni az ilyet: nyilván beszélni kell a fönökkel azzal a főnökkel aki a szabadság kiadására jogosult. Szerintem evidencia. SŐT ezt jobb helyeken jóval korábban megteszik az emberek hiszen pl. menne nyaralni akkor oda ugye időben kellene szállást foglalni stb. gőzöm sincs hol mennnyi de akár 2-3 hónappal előtte is.
Ha meg nem jó a hely akkor tény, hogy a XAR, ROSSZUL FIZETŐ állásokra mindig keresnek embert. Tehát BÁRMIKOR lehet váltani.Jah és +1 Golden:
dolgozók tehát teljesen szabadon a szabadságaik időpontjáról nem rendelkeznek, csak évi 7 nap esetében, és ezt is 15 nappal előre be kell jelenteniük.
Ez alapján simán el lehet menni kb. bármikor (15 nappal előtte legalább bejelentve) akár egybefüggő 11(!) nap szabadságra: pénteken leteszi a munkát tehát már a hét szombat és vasárnap az 2 nap aztán egy teljes hét az 7 nap majd még hétfő kedd. Ez munkanapból csak 5+2 mert a másik 4 az szabadnap.
nyilván ez egy klasszik 8-tól 4-iges meló.
-
coco2
őstag
Garancia szövegének értelmezésére kérnék segítséget (Euronics kiterjesztett garancia). Remélem, én értek félre valamit.
Szóval a játék az, hogy eredetileg kevés garanciát adnak (szerintem direkt), és fizess + garancia időért. Aztán olvasom ezt a részt a "BIZTOSÍTÁS MEGSZŰNÉSE" alatt:
4. A biztosítási szerződés megszűnik a márkaszerviz által igazoltan elvégzett garanciális javításon, EKÁBF-on kívüli bármely egyéb javítás, megbontás, stb. esetén.
Amit én úgy értelmeztem, hogy ha egyszer meghibásodott a cucc, egyszer kiküldenek szerelőt, és azzal a garancia időm abban a pillanatban lejárt
Ugye csak nem tudok olvasni, vagy valami olyasmi?
-
Golden9
veterán
válasz
macskasg #48673 üzenetére
Illenék, ha a dolgozók többsége nem lenne igénytelenék.
Éves fizetett szabadság 2025: ennyi nap jár az életkor alapján, itt van minden pótszabadság.
"A munkáltató évente hét munkanap szabadságot – a munkaviszony első három hónapját kivéve – legfeljebb két részletben a munkavállaló kérésének megfelelő időpontban köteles kiadni. A munkavállalónak erre vonatkozó igényét legalább tizenöt nappal a szabadság kezdete előtt be kell jelentenie.
A dolgozók tehát teljesen szabadon a szabadságaik időpontjáról nem rendelkeznek, csak évi 7 nap esetében, és ezt is 15 nappal előre be kell jelenteniük.
A szabadságot – eltérő megállapodás hiányában – úgy kell kiadni, hogy a munkavállaló naptári évenként egy alkalommal, legalább tizennégy egybefüggő napra mentesüljön a munkavégzési és rendelkezésre állási kötelezettsége alól. E tekintetben – a szabadságként kiadott napon túl – a heti pihenőnap (heti pihenőidő), a munkaszüneti nap és az egyenlőtlen munkaidő-beosztás szerinti szabadnap vehető figyelembe. A szabadság kiadásának időpontját a munkavállalóval legkésőbb a szabadság kezdete előtt tizenöt nappal közölni kell." -
macskasg
újonc
szerintetek így június legvégén a munkahelynek nem illenék valamit odaböfögni a dolgozó felé arról mégis mikor szándékoznak elengedni őt a nyáron szabadságra?
Mert ez egy olyna hely hogy nem mész amikor akarsz hanem olyan hogy mész amikor hagynak menni.... de nem közlik mikor méltóztatnak elengedni... ez az állapot márciusban még egy dolog, na de június végén?
Az ember hogy tervezzen így bármit is?
Normális helyen év elején szabis tervet kérnek. -
totron
addikt
Az evés érzelmi kérdés mint tudjuk. Létezik az ösztönös halszem evés is, de legalább olyan erős, ha nem erősebb a birkaösztön, tehát ha divat, az szent, na meg lehet, hogy kiskorban a pari rögzült be. Nehéz különválasztani, hogy a test van-e ezzel kiszolgálva vagy e másik kettőről van szó, egyénileg kell feltárni ezt az egyén
általábansoha nem szokta akarni.
Likopin és a béta-karotin, kálium, C, ezek. Az orvosok legtöbbjéből tudjuk, akik felesküttek valami vizilovas esküvel, Hippokratészi, igen, ez az hiányolom ezt a fajta gondolkodást, hogy kötögessünk össze átellenes pontokat és vezessük vissza a tüneteket úgynevezett logikával, amely szerencsés esetben jóképességekkel és lexikális háttérrel párosul. Na így lehetne gyógyítani atipikus, nem sztenderd eseteket is. Ám ez tool nagy elávárás. -
Inhouse
őstag
válasz
FattyDove #48663 üzenetére
Vannak használható, de olcsó kínai IP kamerák. Azt bele kell számolni, hogy függ a használata a kínai gyártó felhős rendszerétől. Nem a tárolás, azt általában kihagyhatod, hanem a központi szerver, ahova befutnak a videók és oda kapcsolódva nézheted a hozzá alkalmazható app-al. Az ingyenes app reklámmal indul, ez okoz némi késést az indításkor. A kínai állítólag nézegeti ezeket, ez is nagy félelem...cserébe könnyű beüzemelni, nem kell fix IP, vagy DynDNS, port átirányítás...
Amit én vettem, az elérhető a belső hálón és így ráköthető lenne egy NVR-re, megkerülve a kínai szervert, bár kérdés, hogy az üzemeléshez nem szükséges-e néha arra felé kommunkálnia... Ezeknek a PTZ része műanyag (meg az egész), nem fogja hosszú évekig bírni, ha sokat mozgatod.
A wifi nem csak ezeknél lehet gond, hanem bármelyiknél. Ha ott éppen gyenge a wifi, vagy nagyon leterhelt, akkor vagy lesz stabil képed vagy nem.
Cserébe olcsó, és egy uSD kártyával egész jól rögzít is, ennyi pénzért hozza amit kell. -
Borisz76
nagyúr
Én néha a Facebook-on szoktam látnia a hirdetését egy fazonnak.
Kiteszi , hogy melyik városban van éppen és mit gyűjt.....
Fémet, rossz aksit , rossz hűtőt, mosógépet....stb.
És a lényeg, hogy meg adja a mobil számát is , amin fel lehet hívni , hogy melyik utcában vagy és mit tud elvinni tőled.Lehet akad ilyemi feléd is....
Már ha fent vagy a facén... -
coco2
őstag
Budapest 18. kerület kertvárosban járkálnak ószeresek kocsival - fémhulladékot gyűjtenek.
Mindig hallom a hangosbemondójukat, hogy "tessenek szólni, vagy kézzel inteni, és megállok". Vicces. Mindig a másik utcában megy, és szerintem integethetnék meg kiabálhatnék én akárhogy, tuti nem érnék el vele mást, mint hogy hü*ének néznek itt.
Azon gondolkodok, hogy vajon létezik-e a törtfém gyűjtőknek weblapjuk valahol, ahol egy telefonszámot találok, vagy írhatok nekik, hogy legközelebb erre járnak, ez a cím, ide is jöjjenek el.
Tud valaki ilyesmiről?
-
BiP
nagyúr
válasz
FattyDove #48663 üzenetére
Én 2 éve nekiestem az utánajárásnak, olvasgattam is az említett topikot.
Most is fogalmatlan vagyok
Ez nem a topik hibája. Csak minél több infót gyűjtöttem, annál jobban elbizonytalanodtam. Aztan azóta se lett semmi a dologból.
(Igazából nem akarom szétfúrni meg vésni a házat/szigetelést a vezetékek miatt.) -
FattyDove
őstag
Van valami CCTV topik? Szeretnék felszerelni 3 kültéri kamerát egy családi ház bejáratához, udvarához de teljesen fogalmatlan vagyok a témában.
A lehető legegyszerűbben szeretném megoldani, wifis kamerákkal.
-
Inhouse
őstag
válasz
bobalazs #48656 üzenetére
Igen, az Esperanza EXTERMINATOR, és az Esperanza HUNTER hozza kinézetben a jobbakat, de kisebbek azoknál. Anno a Metro áruházban volt 9990-ért a "normál" méretű olcsón, azóta ilyen áron nem igazán láttam ilyet. Meg nem mondom mekkora volt pontosan, nem készültem, de olyan 50-60cm széles. 2db 18W-os cső van benne talán. Hosszú évek óta használjuk a szezonban alkalom adtán. Több ismerősöm is vett belőle, az egyik szinte ipari módon üzemelteti...egy tanyán gyéríti a rovarállományt, lapátolni kell alóla a tyúkoknak. Ha egy nagyobb csapódik bele, akkor durva hangja van, hosszan, füstölésig égeti az áldozatot. Meg tudom nézni a konkrét típust, de kb. értelmetlen, mert lehet, hogy a márka sem létezik már, de ha igen, akkor más típusnál nincs konkrét tapasztalat. Egyébként sokféle létezett régebben is, egy közös pont volt, az aktatáska kinézet oké (ezt cifrázták, volta lapos, egymás alatti dupla csővel és tömzsibb, egymás melletti csövekkel is), a hengeres inkább nem volt jó. Persze ez is változhatott. A belenézés lehetősége nélkül tényleg csak ma kapható konkrét készülék gyakorlati tapasztalata adna neked megbízható infót.
Az éttermekbe/szállodákba, stb. szánt változatok biztosan jók, cserébe drágák.
Ez nekem tetszik, normál méret és nincs elszállva árban. -
pjen
félisten
válasz
Borisz76 #48659 üzenetére
Ezzel nincs gond, de.hol tanulsz meg szelektálni. Gondolj csak.a fórumra.Ki ír ide, akinek valamilyen gondja van. Eladnak valamiből 1000 db ot. Az ezer ből 500 használja a fórumot, de csak az az.5 fog.ide írni akinek nem vált be. A másik irjátok meg melyik mosógépet vegyem ami megbizható. Ki tudja mejik az. Egy mosógép hibátlan 10 éve tehát megbízható, de már rég nem gyartják. A gyárat is 5 eve megvette kina. Tesztek, attól függ ki fizeti. Ezért kérdeztem hol lehet tájékozódni. Jó példa az 5 tiz éve hibatlan pana klímám. Senki nem ír.a.panakról mert nincs mit. Nem is nagyon ismerik.
-
coco2
őstag
Mármint hogy miért működésképtelenek a kognitív képességeim? Mert sosem használom. Soha semmire nem vagyok kíváncsi. Soha dolgok hasonlóságán vagy részletein nem gondolkodok. Soha egy könyvet a kezembe nem veszek. Helyette a tiktok véleményvezéreknek hiszek el mindent. Úgy egyszerűbb. És még akkor is a mobil telefonomat bújom, amikor éppen elüt a vonat. Elvégre elég, ha hibáztathatok érte valakit mást. Ha nem az én hibám, már nem is érdekel
Igazi életképes fajta vagyok
Szerepjátékosként legalábbis valami hasonló véleményem lenne.
-
coco2
őstag
Megfigyelés a fogyasztói társadalom hiszékenységről.
Akik nem a templomban a pap plejbászára húzzák fel a naivitásukat, hogy kigyógyuljanak a hiszékenységből, azok helyette a reklámoknak és a szakbutításnak esnek áldozatul.
-
-
Inhouse
őstag
válasz
bobalazs #48639 üzenetére
Ezek a "diplomata táska" szerűek jók szoktak lenni. Csodálkoztam, hogy 10eFt alatt vannak, aztán néztem a méretet, kicsik. Ettől függetlenül elegendőek lehetnek. Amikkel én találkoztam a hengeresek közül, azokban sima sokszorozós nagyfeszültség előállítás volt, nem ért semmit. Ezekben a dipótáska szerűekben általában nagyfesz trafó van (innen nem látunk bele), ha ebbe beleszáll valami az ott marad. Az UV csövek árban annyik, mint egy ilyen készülék. A LED-es fényűekkel nincs tapasztalatom, de nem tetszenek.
A márka manapság ilyeneknél nem mond sokat, a márkásak megfizethetetlenek egy átlag polgárnak.
A múltkor láttam egy YT videón a kis kínai hackelt egy ilyet magának hulladékból. Ami érdekes volt, hogy egy kis fekete téglatest volt neki a nagyfesz és egész erősnek tűnt. Nekem van 2 rossz ilyen készülékem ami nagyfesz hibás, rendbe kéne őket rakni. Anno kerestem, de nem volt polgári forgalomban ilyen alkatrész. -
coco2
őstag
-
coco2
őstag
Köszönöm a linket, írtam nekik.
-
hockeyapu
senior tag
Valakinek van tapasztalata otthoni jégkészítő géppel a legmelegebb napokból !
A választék hatalmas 30e-től kezdődően, és elbizonytalanodtam, hogyan fog működni amikor 'gecci' meleg lesz . Olvasom ,hogy nem túl hidegek a jégkockák, meg a gépek sem nagyon bírják a 40 fokos hőséget ! -
Golden9
veterán
HELYSZÍNI KISZÁLLÁS
IGÉNY ESETÉN VARRÓGÉPÉT HELYBEN, AZ ÖN OTTHONÁBAN JAVÍTJUK MEG,
HA A HIBA JELLEGE EZT LEHETŐVÉ TESZI!HA A HELYSZÍNI JAVÍTÁS NEM KIVITELEZHETŐ, ÚGY GÉPÉT IGÉNY ESETÉN ELSZÁLLÍTJUK KÖZPONTUNKBA, AHOL SZAKSZERŰ BERENDEZÉSEK ÁLLNAK RENDELKEZÉSÜNKRE A KOMPLEXEBB SZERVÍZELÉS ELVÉGZÉHEZ
AZ ELVÉGZETT MUNKA UTÁN PEDIG VISSZA SZÁLLÍTJUK ÖNNEK VARRÓGÉPÉThozom-viszem szolgáltatás
VEGYE IGÉNYBE HOZOM-VISZEM SZOLGÁLTATÁSUNKAT!
MELY KÉNYELMES ÉS PRATIKUS MEGOLDÁS MINDENKI SZÁMÁRAIGÉNY ESETÉN HÁZHOZ MEGYÜNK HIBÁS VARRÓGÉPÉÉRT
MELYET KÖZPONTUNKBAN MEGJAVÍTUNK, EZT KÖVETŐEN PEDIG VISSZASZÁLLÍTJUK OTTHONÁBA -
coco2
őstag
válasz
donjohnson #48646 üzenetére
Most nem tudok autót használni rá, és az a varrógép vagy 25 kiló
Egyszerűen csak nem tudom rendesen mozgatni, nincsen hozzá elég erős táskám.
-
donjohnson
addikt
vidd el szervizbe:
1045 Budapest Pozsonyi u. 7.
Telefon: +36-30-725-0095
https://varrogepvilag.hu/ -
coco2
őstag
Szakember kereső topic nem tudom, hogy lett.
Varrógép javítás, régi Neumann.
Varrás közben nem mindig kapja el a kampó a cérnát, és nem tudom pontosan, mi lehet a baja. Van, amikor egész sornyit rendesen végig varr, de van, amikor kihagyások vannak (nem csomózza a cérnát). Hőtágulás aligha okozhat ilyesmit. Porosnak nem poros. Lévén legtöbbször csomózza, nem hinném, hogy a chatgpt által javasolt tű / kampó szinkron el lenne csúszva. Akkor egyáltalán nem tudna csomózni.
Ha valaki innét küzdött már saját kezűleg varrógép mechanikával, egy élejelnek örülnék. Előre is köszönöm.
-
Golden9
veterán
válasz
Siriusb #48641 üzenetére
Én csak virtuálisan járok arra.
https://marketcentral.hu/kapcsolat/
KAPCSOLAT:
☎️ + 36 29 351 802
📧 info [kukac] marketcentral.huMost nyitva
péntek 9:00–20:00
szombat 9:00–20:00
vasárnap 9:00–18:00
hétfő 9:00–19:00
kedd 9:00–19:00
szerda 9:00–19:00
csütörtök 9:00–20:00 -
MaxxDamage
félisten
Lidl-be a WC ülőke ami most kapható az milyen felfogással van? Valaki tudja?
-
Siriusb
veterán
Hátha innen valaki:
Nem tudjátok , a Frei kávézó Vecsésen (Ferihegy) nyitva van már? Pár hete ideiglenesen bezárt, rövid időre a kiírás szerint, de nem sikerült kinyitniuk, amikor legközelebb arra mentem. -
Golden9
veterán
válasz
bobalazs #48639 üzenetére
Rovarirtás, rágcsálóirtás topik.
-
https://rovar-es-kartevo-csapda.arukereso.hu/
Valakinek van tapasztalata elektromos rovarcsapdával?
Ezek közül melyik lehet best buy?
Ha lehetne, a legolcsóbb ajánlatot kérném, ami tartós lehet. -
Golden9
veterán
-
Góliát
őstag
Vásároltam egy ULTRA csomagot a Hardveraprón! Kinek kell írjak, ha módosítani akarom? Köszönöm
-
coco2
őstag
válasz
Siriusb #48635 üzenetére
Köszönöm a linket.
Más.
Általában nem osztok / ajánlok video linkeket. De ez most kivétel lesz:
Inside the MIND of Russians: What They REALLY Think About the West
Mindazoknak, akik szeretnek a fejükkel saját maguk gondolkodni.
-
Siriusb
veterán
Kár volt terhelni a buksidat.
https://prohardver.hu/tema/otp-s_kerdes/hsz_20077-20077.html -
coco2
őstag
Mostanra már én is gondolkodok rajta, hogy ideje lecserélni az otp direkt-et, lévén június végével megszűnik. Valamikor találtam rá topikot talán egy hónappal ezelőtt, de most nem lelem. Valakinek megvan a linkje?
-
-
Borisz76
nagyúr
Rosszindulatú Windows szoftverek....Mostmár a Microsoft is elismeri !
-
kutga
félisten
Hölgyek/urak!
Most, hogy itt a nyár, és le kellene vinni a gyerekeket a strandra, érdekelne, hogy van-e valami best buy elektromos pumpa három úszó gumi és egy matrac felfújásához, amihez adnak hálózati és szivargyújtó töltőt, esetleg akkus, hogy a helyszínen lehessen fújni? Igazából rengeteg fajtát találni webshopokban, inkább az érdekelne, hogy elég-e erre egy Intex, vagy van ami jobban megéri a jövőben? Tudom-tudom, magam is meg tudnám fújni tüdővel, de nem akarok a gyerek előtt elájulni a tűző napon.
-
Ballonos vízadaglóval van valakinek tapasztalta? Bevált termék érdekelne.
-
Andris...
tag
-
6120
tag
SAP learning hubról kellene letöltenem néhány videót (sajna nem lesz időm végignézni, mielőtt lejár az előfizetés). Van valami 'video-lopó' app. WM-recorder szerű. Nehezítő körülmény, hogy a céges gépre nem telepíthetek semmit. A privát meg mac. Valmi ötlet?
-
EmberXY
veterán
válasz
Inhouse #48615 üzenetére
A hagyományos módon, legalábbis én úgy szoktam, még soha nem kérdeztem, hogy hogy kell... Sőt, van rajta egy maximális szint jelzés, ha afölött van a minta, akkor a laboros lesz tiszta húgy, amikor kinyitja. Ha alatta van, akkor csak az, aki a mintát beleengedi.
Én is ilyen kémcsövet szoktam kapni, de tőlem még nem kértek érte pénzt. Lehet, hogy nagyobb edény praktikusabb lenne, de hát ezt kapom a befizetett TB-ért, ez is valami.Olvastam, hogy sokan ilyen-olyan más edénybe engedik, aztán öntik át a kémcsőbe, logikus is lenne, de azok az edények biztosan nem olyan sterilek, mint a kémcső, így a minta se lesz olyan eredeti.
-
Inhouse
őstag
Nem széklet, vizelet vizsgálat. Abból most eddig már a harmadiknál vagyok. Eddig sosem volt belőle gond. A széklethez ahogy írtam, spec kémcső volt már, kamrákkal, folyadékkal.
Nagyon zavar, amikor a filléres dolgok így felárazódnak. Főleg, ha az egyikben kapható 150Ft-ért ugyanazzal a funkcióval, mint a másikban 500Ftért. -
válasz
PeeterssoN #48610 üzenetére
Talán ez?
-
PeeterssoN
őstag
Üdv!
Azt a topikot keresem, amelyben lakásfelújítással kapcsolattban lehet "zakembert" kérdezgetni! -
BiP
nagyúr
válasz
Inhouse #48599 üzenetére
vitaminos doboz kimosva meg ingyen van.
Hát, én sose bíztam abban, hogy ilyet használni minta leadására nem torzítja-e az eredményt.Ki lehet-e alaposan mosni, stb.
Én is az újrahasznosítás pártján állok, de tényleg "filléres" tétel egy hivatalos mintatartály, a laborban is biztosan jobban szeretik, mint az ilyen olyan flakonokat.
-
-
coco2
őstag
Egészség guruk talán tudnak rá tippet adni. Vannak a környezetemben, akik annyi paradicsomot megesznek, hogy arra én csak pislogok. Télen-nyáron paradicsom sűrítmény beteges mértékig fogy. Azon gondolkodok, nincs-e valami betegség vagy olyasmire érzékenység a háttérben, amire népi gyógymódként természetes hatóanyag van paradicsomban / sűrítményében egyaránt?
-
Golden9
veterán
válasz
n@p@lm #48603 üzenetére
Egyéb Időpontban. -> KRESZ kérdések és válaszok topik. -
n@p@lm
őstag
Sziasztok!
KRESZ-szel kapcsolatos kérdés jöhet? -
Inhouse
őstag
Amikor én mentem az urológiára, erősen kilógtam a sorból, 60-70+ volt mindenki...néztek is nagyot, alig 40+ voltam akkor.
Van egy sztorim ismerősi körből... Az ismerős apukájának kellett menni és vizeletmintát adni ott a helyszínen a pohárba. A teszt után megrökönyödve hívták, hogy valami nagy baj van, olyan értékek jöttek ki... Kiderült, hogy az öregnek nem jött ki csak pár csepp, de nem esett kétségbe, mivel ott volt a mosdóban, felengedte csapvízzel...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest