Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Köszi.

Tűrhető, de eladásnál semmit nem fogok titkolni majd. Mondjuk nem szokásom amúgy sem.

Az öröm azért kicsit elködösítette az agyamat, de gyorsan mérlegeltem, kaptam engedményt így inkább elhoztam és majd ha lesz problémám, NEM ide viszem vissza.
Megy, gurul, nem húz semerre, illesztések nagyítóval azért kifogásolhatóak, de legalább az oldalát egybe ködölte, fújta, és így most már csak 6 színű, nem nyolc.

1.2 Agila után megváltás volt komolyan.
De azért köszi anyu a kölcsön verdát. 
(#90494) tboldi

Viszont most vannak fontosabb projektek is, amire pénz és idő kell, szóval a nyári felni felrakásáig én nem találkozom senkivel.
Majd ha lesz egy kis pénzem kijavítani az apróságokat, és felkerül a másik felni. 
(Vicceltem, ha szervez valaki, írjatok!
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest