- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
Uh, ez az orr ha követne az autópályán, kérdés nélkül kihúzódnék az autópályán a leállósávig, megállnék és elgondolkodnék az élet értelmén
-
Teszla_
senior tag
válasz
BigBlackDog #41191 üzenetére
Ketten vagyunk, szerintem se csúnya
-
mdani01
aktív tag
válasz
diablo1984 #41180 üzenetére
Jó lenne mert az ideivel nem sok esély van a Citroen ellen..
-
TaaT
nagyúr
válasz
3-as mazzag forma, annyira nem rossz.
-
Snoop-y
veterán
válasz
Itt a Mercedes kozpont mellettunk es mikor tesztelnek akkor szokott kinezni igy a C merci
hogy ne lehessen felismerni
-
Richard!
addikt
válasz
Te vagy az egyetlen a világon!
A totalcar facebook oldalán sem kímélik -
molnarpeter
nagyúr
válasz
mindthecrap #41186 üzenetére
100%, hogy arra vonatkozik
Vontatmány forgalmijába viszont nem szokták beírni, ez érdekes, pedig logikus lenne
Bár tesz az ember a futóra egy kisebb/nagyobb gumit, és egyből változik a dolog pár centit...
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
molnarpeter #41184 üzenetére
köszi, van rajta vonóhorog úgyhogy akkor ez lehet.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
mindthecrap #41181 üzenetére
Vonóhorog kapcsolási magasság, 42 centi magasan van, akárcsak gyakorlatilag az összes vonógömb. Ha van horog a kocsin, beírják ezt az adatot, nehogy más magassághoz kialakított futót akarj ráakasztani
-
válasz
diablo1984 #41180 üzenetére
Reméljük vagy ez vagy a sedan, mert a citronyok ellen nincs sok esély csapott háttal
-
mindthecrap
aktív tag
sziasztok, voltam ma átiratni egy autót és otthon láttam, hogy a nő befirkantott valamit a "hivatalos feljegyzések" rovatba, elég olvashatatlanul. kb valami ilyesmi: "kapcs. m(?).: 420 mm(?)"
van esetleg ötlet, hogy mi lehet? köszi
-
-
Snoop-y
veterán
válasz
Evil Snowman #41143 üzenetére
Grand Cherokee
(mondtam hogy nem jatszos)
-
-
Richard!
addikt
válasz
gzbotii #41150 üzenetére
~60 km-re lakok a reptértől, itt nálunk a városban van egy közepes parkplatz, ahol le tudnád támasztani az autót,de akkor hogyan jutsz el Freisingbe...? Mert nekem sajnos még nincs autóm.
Vagy esetleg írhatsz a müncheni magyarok facebook csoportba, hátha tudnak adni vmi egyéb, jobb ötletet. -
Gorbeee
tag
válasz
diablo1984 #41147 üzenetére
Ebben az esetben akkor megy a szerelő bácsihoz...
Köszönöm a segítséged. -
-
Gorbeee
tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni egy Peugeot 206 1.1 1999 autóval kapcsolatban. A vezető oldali ülésnél a gázpedál magasságában elkezdett csepegni a víz miután leállítom az autót. Menet közben nem, csak miután megálltunk. Mivel klíma nincs az autóban Én a radiátorra gondolok. Mennyiségre nem sok, minden alkalommal egy fél tenyérnyi folt keletkezik. A kérdés, hogy érdemes tömítő port alkalmazni vagy vegyek egy új radiátort? Beszéltem egy szerelővel és ő 30ezer ft körül mondta a cserét a por pedig 1000Ft szóval nem mindegy.
Köszönöm a segítséget.
Üdvözlettel,
Gorbeee -
diablo1984
veterán
válasz
gzbotii #41134 üzenetére
azok a pályák mentén elég elhagyatottak szoktak lenni, semmi kamera/kerítés/őrzés, én biztosra venném, ha valami autó ott dekkol pár éjszakát, azt megtalálják a szakértők!
(#41141) stickermajom: az lehet, lefagy a klíma, kompresszor lekapcsol, pár mp múlva újra bekapcsol. lehet a motor nem ránt, nálam pl ezt lehet érzékelni....
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
BigBlackDog #41139 üzenetére
Csak a csillagok állása.
-
Declare
őstag
válasz
zolynet #41136 üzenetére
Kar hogy nem zoomolhato a kep
Ezzel is voltal mar palyan amugy?
Mas: eszrevettem mar parszor, hogy olyat csinal a kis astra, hogy a pillanatnyi fogyasztas nagyokat kileng. Neha. Szoval megyek pl tempomat nelkül, egyenes uton allando sebesseggel (mondjuk 100km/h). Ekkor a pillanatnyi fogyi normalisna ugy nez ki, hogy mondjuk 4,5 l/100km/h +/- 0,3 l/100 km/h ahogy frissit a bc. Neha viszont csinal olyat, hogy mondjuk felugrik 6-7 l/100km/h ra aztan a követekzö ujra a normal ertek, majd par masodperc mulva ujra magas, majd ujra normalis. Neha ezt a kilengest egesz hosszu idön keresztül csinalja, neha egyaltalan nem.
Tud valaki ennyiböl valami távgyogyitos ötletet mondani, mi lehet ez? Szvsz ez nem normalis tünet
(Nem dpf regeneralas, olyankor egyertelmüen ugrik meg a fogyi es marad is az egekben
)
-
zolynet
veterán
válasz
zolynet #38530 üzenetére
Akkor ide is, itt kicsit jobban pörög a topik, meg hátha érdekel mást is egy kis teljesítménymérés.
Ma újra lemérettem a Dyno-nál a faragott typeS-t.
Reflash+sportkat+ct icebox után, íme az eredmény.
Piros: gyári mérésem, gyári állapot
Kék: mai 3. mérés eredménye (2. mérés 195.9 volt)
Lila: mai 5. mérés eredménye (4. mérésé 201.9 volt) , ez azért lett jobb, mint a kék mérés mert itt a levegőt kompenzálták egy szenzor segítségével ... egy nagyon ideális 24fok körül hozza a 200lovat.
Annyit mondott még a szaki hogy ez a CT Icebox nagyon jóféle, mert 6fokkal kevesebbet ott a hőmérséklet mint a motortérben.Szaki barátom ATS-e annyiban tér el hogy neki k&n cai + leömlő, utobbi igen szépet dob rajta.
-
gzbotii
nagyúr
Srácok,
Németországban, ingyenes P+R parkolókban van valamilyen időkorlát? Megyek 2,5 napra Koppenhágába repülővel, es a reptér melletti parkolóban hagynám a kocsit..
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Rendeltem egy ilyen kábelt a rádiómhoz, és van rajta egy kék színű blankolt végű kábel is mellette. Azzal kellene valamit kezdenem? (Talán test?)
-
Snoop-y
veterán
válasz
Evil Snowman #41117 üzenetére
Regi szomszedomnak volt. Gyonyoru hangja van annak a kocsinak
-
Elektrosokk
veterán
válasz
#94529552 #41058 üzenetére
unalmas inkább az amiben ülsz.
a családban volt egy autóbontó, abban nőttem fel gyerekként, rengeteg autót hoztunk és szedtünk szét darabokra. A családban egyébként szinte csak olasz autók voltak, fiat meg lancia és volt 2 alfa, elképesztő teherbírásról tanuskodtak, így visszatekintve sajnáltam is őket mert nem sok törődést kaptak. Amikor megszereztem a jogsit nem olasz autót vettem hanem németet, 2x is, a harmadik lett az első saját olasz.
Egy szóval sem mondom hogy az olasz autók tökéletesek, de messze más a valóság mint ahogy sokan írjátok, a forma és a belső enteriőr szerintem szenzációs, én imádom az olasz kocsik bőrözését, ez más prémiumabb gyártóknak sem gyakran sikerül ilyen jól, nem az új modellekre gondolok, nézd meg egy sokéves autó belterét. Tudom hogy nagyon sok embernek a kiszámíthatóság a legfontosabb és a minél kevesebb fentartás, de istenem, egyszer élünk, és amikor a kocsihoz megyek boldogan nézek rá.
A mostani autómban egyébként 2 dolog ment tönkre, a kiegyenlítő tartály elrepedt meg az akku megadta magát télen.
Kötődöm az autómhoz, mert élvezet vele menni. lehet hogy ezért bánt ha fikázzák az olaszokat, de azért nem veszem annyira magamra a dolgot, és nem kesergek.
-
Skillet
addikt
válasz
Kornel #41108 üzenetére
Ohh. Utángyártott?
Nálunk a gyári, amikor épp akad ebayen, olyan 50 magasságában van, plusz szállítás, vám és persze fényezés.
100-ból meg lehet úszni
Utángyártottat nem vennék.(#41113) iRico
Ebben az olaszos bőrözös dologban lehet valami.
Nálam a jdm galantban gyárilag NARDI Torino bőrkormány van. -
Kornel
veterán
válasz
BigBlackDog #41110 üzenetére
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Evil Snowman #41107 üzenetére
Azért azt kikérem, hogy varrógép. Ez egy Honda, ez inkább fűnyíró!
-
Snoop-y
veterán
válasz
Evil Snowman #41107 üzenetére
Francba akkor nekem is csak varrogepem lesz
-
Kornel
veterán
válasz
tboy93 #41103 üzenetére
Mihhez rendelte?
Honnan?
Ahol én néztem, az lengyelbe gyártják, maga a gyártó cégtől lenne, pont ehhez tipusspecifikus.
Fenyezetlenul szállítással 30k.
Nem tudom mi olyan hihetetlen ezen, még drága is ha úgy nézzük, hogy egy darab műanyag.Civinfo valóban halott, de a régi leírt dolgok megmaradtak.
Illetve majd én hozok bele életet nekik 😂 -
Evil Snowman
őstag
válasz
Kornel #41100 üzenetére
Tekintve ezen KöHÉM rendeleteket:
55/B. § (1) A gépjárműre csak jóváhagyási jellel ellátott nappali menetjelző lámpát szabad felszerelni.
(3) A nappali menetjelző lámpák elektromos kapcsolásának olyannak kell lennie, hogy a lámpa automatikusan bekapcsolódjon, ha a motorindító kapcsoló a motor indítására kész állapotában van, de - kivéve a 42. § (5) bekezdése szerinti esetet - automatikusan kapcsolódjanak ki, amikor a fényszórókat bekapcsolják.
A nappali menetjelző lámpának a 87. számú ENSZ-EGB előírás (R87) szerint kell jóváhagyottnak lennie, a világítóberendezés a kategóriája ,,RL". A megfelelőséget tanúsító jelöléseknek magán a lámpán is szerepelnie kell.
Ha a nappali menetjelző lámpa egy másik kategóriájú lámpával egybeépített, akkor ügyelni kell arra is, hogy egy másik előírásnak való megfelelés ne változzon.Ergo ha utólag hekkeled bele, akkor igen, megvághatnak. Mindenképpen a ködlámpába szeretnéd?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest