- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
válasz
tomiii. #41883 üzenetére
Itt van a padlason par ajto es szelvedo hozza, kapcsolok, muanyagok, talan sarvedok, bar azok Prismahoz valoak, ahogy a lampak is. Fekek es futomualkatresz is van, es egy kipufogorendszer 2.0-hoz.
Talan megvan meg a 2.0 Turbo 8V is motor is, de egy 1.6-os biztos, hozza uj dugattyuk, gyuruk, csapagyak es tomitesek is. -
Jaffa75
őstag
Kigyulladt a műszerfalon a kis sárga engine ikon...(C-Max 2006.10.havi 1.6 TDCI 109 LE) hol tudnám kiolvastatni? Az autó megy, semmi tünet! Elsősorban 11.ker és Budaörs jöhetne szóba...
Köszönöm az ötleteket! -
Kornel
veterán
Kopel 1.6T mit tud?
Ismeri valaki? -
rbalint88
addikt
-
Skillet
addikt
-
-
Skillet
addikt
EZ még mi?
-
zack
nagyúr
Bent van a K&N szűrő. Gyorsan mentem vele egy karikát. Remélem a Váci úton nem volt trafi.
A nyomaték rugalmasság, és a gázreakció jobb lett. De majd hosszabb távon kell tesztelni, ez a 4-5km nem mérvadó, de kíváncsi voltam érzek e valami változást.
Az, hogy nem lett 200 ló, az tisztán érezhető.
Fogyira leszek még kíváncsi. -
LógaGéza
veterán
Üdv!
Kaptam egy levelet, miszerint támogassam egy kis apróval a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.-t, azért mert "nem a kategóriájának megfelelő úthasználati jogosultsággal" közlekedtem. Egy 2015-ös Fiat Dobló-t hajtottam (igaz, a nagyobb verziót), és D1-es matricát vettem. Ha jól olvasom, akkor 7 személy, és 3,5 tonna alatt ezt kell vennem, a gépjárműnek pedig forgalmi alapján 2465kg az együttes tömege.
Mit tudok tenni vele? Egyáltalán mi alapján szabták ki így a büntetést? -
Krogoth
senior tag
Azt nem is említettem, hogy minden nap használatban van.
Akkor ezek szerint vegyek egy napvédő szélvédőt oszt csók?Másik: üléshuzat első 2 ülésre, van ajánlott, bevált?
-
Krogoth
senior tag
Nincs garázs, napon állás is kerülendő lenne, ezért gondoltam egy ponyvára. Nyáron fa alatt, a fáról a dzsuva ráesik, ponyva védené, ahogy télen a hótól is (bár ez utóbbi mostanában nem fenyeget).
Vagy ha szerintetek a ponyva kerülendő, akkor milyen alternatívát javasoltok? -
Krogoth
senior tag
Hali.
Renault megane scenicre keresek ponyvát. Pár típust már kinéztem, kérdés, hogy van-e ajánlott.
A másik, hogy üléshuzat is kellene a két első ülésre.
Össz 30k a limit, de ha 20-ért is be lehet szerezni, akkor fölösben nem költök.Köszi
-
válasz
EQMontoya #41869 üzenetére
Mindenkinek mozgatja valami a fantáziáját.
Ismerősünknek van E coupéja, na azt bottal seÜlt benne hátul, élete "legjobb" élménye volt
Tetszett neki a másik X5-je, mert magasan ült benne, látta a forgalmat. Az más kérdés, hogy mind az X5, mind az ML merci rázÉs kvadrága rájuk a gumma
Az E merci tuti lenne, az RX meg egy szép lezárás, neki ez már majdnem utolsó autó lenne.
-
válasz
Integrale #41867 üzenetére
Hogyan hasonlítasz össze egy lépcsős hátú karosszériát egy ilyen X6 szintű batárral?
Más stílus, más célközönség.
Kívülről sem túlzottan szép az a Lexus (max azt mondanám de szép nagy), belülről meg tényleg ocsmány. Nyilván nem véletlenül tette le a tulaj isDe ha félreteszem a külső/belső kérdését, akkor is inkább azt választanám, ami ismerőstől van, aminek ismerem nagyjából az előéletét. Valamint szerintem az sokat számít, hogy ismerheted a tulaját is...
(#41866) Tsebacsi: ha eddig is E Mercije volt faterodnak, akkor szerintem nem kérdés.
-
Declare
őstag
válasz
Tsebacsi #41864 üzenetére
"illetve zsiráf, tetszik-tetszik, de otthonra nem kéne"
Hat ez a lexus nekem a zsiraf kategoriaba sem fer bele
a hibrid mivolta menö, de amugy...plane az a belter
....gondolkodas nelkül a 4matic E mergat vennem. Itt a nemeteknel, norvegoknal is rengeteg ilyen e merci taxi van, szerintem azert ez is egy kis plusz pont lehet....ha taxisok szeretik, mert birja, akkor szerintem faterodat is elcipelne mindenhova
-
válasz
Declare #41863 üzenetére
Jól van nem kell fájdítani az ember szívét
A merci az öregé lenne, de van egy alternatíva is: Lexus RS450h Erre egy ismerősünk akarja rábeszélni, ha már autót cserélne. Nemtudom, a mercit ismerjük, a Lexus meg eddig mindig csak álom volt, illetve zsiráf, tetszik-tetszik, de otthonra nem kéne (nem tudom elképzelni). Tény a Lexusban még én is jobban néznék ki, mikor elcsórnám tőle egy körre
-
Dashes
őstag
sziasztok!
ismerős 2002 C220 CDI-je injektor problémás(egyik ereszt), felújítás vagy csere ajánlott? -
Uraim és vaskohászok!
Tud valaki olyan oldalt, ahol 2010-es mercedes autókatalógust lehetne találni? Van egy ismerős, aki eladná az E-350cdi 4maticját és jó lenne tudni, milyen extrák lehetnek benne amíg meg nem szerezzük az alvázszámot.
Köszi!!!
-
mdani01
aktív tag
válasz
Elektrosokk #41851 üzenetére
-
válasz
Elektrosokk #41851 üzenetére
-
Teszla_
senior tag
válasz
MunezXBK #41844 üzenetére
Nekem tetszik benne a fa
E38-ban volt világos fabetét, na az tényleg undoírtó, mint a hányás kb
Az MX-5 előtt majdnem vettem egy 4.2-es facelift A8-at, de elbukott a projekt, amikor a szerelők átnézték. Nagyon sajnáltam, imádtam a hangját, pazar felszereltsége és színe volt. Ugyanilyen felnik voltak rajta, csak az autó kék volt.
-
válasz
brumi1024 #41848 üzenetére
Nyilván azt hozzáteszem, hogy Zala sarkában lakok /nagy(obb) várostól távol/ erre fele az A6-A7 is ritka.
Bogláron voltunk mi is 20-a alkalmából de szerintem egy kezemen meg tudom számolni hány ~10m ft feletti audit láttam aznap. Ritka...
Mondjuk Márián jött szembe egy sötétkék A6 avant Matrix lámpákkal, ott helyben cseréltem is ki az alsógatyám.
-
Skillet
addikt
Találkoztam egy Nissan juke nismo-val. Egész kellemesen halad az a dömper.
-
-
Termi16
őstag
Pár napja olvastam szerviz ajánlást tőletek Alfához, vihetném oda én is a Lineát?
Elérhetőséget vagy pontos nevet megirnátok még egyszer?Köszi!
-
lenko
aktív tag
válasz
Kornel #41646 üzenetére
Rokonnak volt, igaz nem tegnap, hanem vagy 7-8 éve. Akkor még nyilván nem volt semmi gond vele.
Ezt is forgatni kell mint a bolond, ha jól emlékszem 7200-ig forog.
Mikor mentünk vele összesen 3-an ültünk benne, akkor már az égvilágon semmi extrát nem nyújtott.Egyébként ez nyerő lehet, nagyon könnyű az auto.
opel_speedster_2.0_turbo -
w333
félisten
válasz
BigBlackDog #41832 üzenetére
Nekem is van a Vectrában ... igaz csak lejebbveszi a fényt
-
Viperator
őstag
válasz
Golf IV-ben is van.
-
Integrale
veterán
válasz
A jobb autokban van, ugy a 70-es 80-as evek ota.
-
máyköl
veterán
válasz
barnam_ #41828 üzenetére
Haverom 9-3 -asába is mikor beültem kiverte a szemem a sok zöld fény, majd betette night mode -ba (csak a fontosabbakat világítja meg), valamint mikor a fényerőt arról a maradékról is levette, már kicsit sem volt zavaró.
Bár ő szereti pont ha minden maxxon be van kapcsolva, épp az említett airplane hatás miatt. -
w333
félisten
válasz
barnam_ #41828 üzenetére
Erre találta ki a Saab a Night Panel -t
-
-
Te ezt elhiszed? 0,5-0,7 literrel csökken a fogyasztás 1.4-es motornál?! Meg öblös kipufogóhang? (a szívó hang se fog változni, csak kúpos szűrővel)
Mennyivel lesz gyorsabb a Ford ha nem 170, hanem 170,5 lovat tud?Eszem ágában sincs, hogy tovább győzködjelek, 1x már leírtam, hogy semmi változást nem éreztem 1.6-os Astrán, pedig akkor taknyos 24 éves hülyegyerek voltam és padlógázon jártam... mégis inkább elajándékoztam, mert láttam, hogy semmi értelme, csak szopás tisztítani. Ugyanez igaz a sport gyertyákra is, faszán beköpte az Opel - persze mindenki a saját hibájából szeret tanulni.
Egyetlen jó ár-érték arányú tuninggal találkoztam: turbóst chipelni.Szerk: magad is ki tudod próbálni; szedd ki a légszűrőt és menj vele pár kilométert úgy tiszta levegőben - ennyitől nem lesz baja az autónak - ha érzel bármi változást, oszd el 3-mal, kb. azt fogod érezni a sportszűrővel.
-
Skillet
addikt
KATT
Itt több mint 1mp a különbség. Akkor gondolom, ha emelek egy kicsit a töltőnyomásomon, +20 ló, és 5mp alatt leszek 100-on? +40 lónál ugyanez 4mp?
Akkor ez azért jó, mert +120 lótol konkrétan teleportálok.
Jó, szerintem maradjunk annyiban, hogy a gyorsulási adatok nem csak a lóerő értékektől függnek.(#41794) zolynet
Csak félreértettem. Azt hittem a papír szűrőkkel ellentétben a moshatóhoz még csavarhúzó sem kell.
Maradok amúgy a gyárinál.(#41827) focvis
-
tomiii.
aktív tag
válasz
molnarpeter #41822 üzenetére
Végig volt doblemez, csak az leesett a kocsiról, amikor levettük a sárvédőt.
(#41823) F_Zolee: kapna is a zártszelvénnyel.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
tomiii. #41820 üzenetére
Ezek szerint akkor ha vékony a fényezés, a festék sem menti meg a világot, hát még egy költséghatékony lemezből préselt furgont
Néhány típus mintha kevésbé rohadna metál színekben, mint az akrilfehér alap, csupán amiatt jutott eszembe. Ahogy látom, ezeknél sem végig van a dobbetét, mi dobtunk fel utólagosat a teljes kerékjáratra (Jumper 240), 1500-at megért darabja, hátha picit tol a tartósságán. 28? Nem fogtok unatkozni
-
tomiii.
aktív tag
válasz
molnarpeter #41819 üzenetére
Metallic silver tán' színe és 400 ezret futott. A tagnak van még 28 kisbusza, mondta, hogy hozná már a következőt.
-
Valaki linkelje már be a Halálcsillag vezérlőtermét, az a non plus ultra
na jó majd én
-
tomiii.
aktív tag
válasz
Elektrosokk #41814 üzenetére
A beltér igen, a rozsda nem.
(#41809) F_Zolee: jah, meg ugye olcsó munkaerőt használunk: rövid videó
-
tomiii.
aktív tag
válasz
F_Zolee #41809 üzenetére
Valójában igen, azért hozzák ezeket, mert csak mi vagyunk olyan hülyék, hogy kell a pénz és elvállaljuk ezeket a szarokat semmi pénzért.
Egyszer szívesen csinálnánk olyan munkát is, hogy "kerül amibe kerül, de tökéletes legyen", az eddigi: "hát amit nem muszáj, azt inkább hagyjátok, csak minél olcsóbb legyen, műszakin átmenjen" munkák helyett. Mi hülyék meg ezeket is megcsináljuk elég normálisan,
(#41807) lenko: Sajna általában ez a sorsuk.
-
Szevam
senior tag
Ha már repülő és autó a téma...
-
mdani01
aktív tag
válasz
BigBlackDog #41802 üzenetére
Legyen valami magyar is😃
-
lenko
aktív tag
(#41806) tomiii. Sajna nincs, utána unakatesóm vette meg, aztán meg munkás autóként lehetett látni később pár évig.
-
-v-
addikt
válasz
BigBlackDog #41802 üzenetére
-
tomiii.
aktív tag
Egy kis retro tőlem, nekem valami ilyesmi lesz(manuális váltóval, de minden más ilyen):
És valami ilyen kellene: [kép]
+ egy kis érdekesség máról:
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel