Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz choco01 #38595 üzenetére
Ha jól értem, mész 100 km-t, és tankoksz egy épp útba eső kúton?
Ezzel több problema is van.
Ahhoz, hogy valamennyire is hiteles legyen a meres, legalabb pár száz km-re ratankolva kell számolni.
Én legalább 4-500 km-t mondanék, alatta biztos nem lesz pontos.
Kettő: mindig ugyanazon benzinkút ugyanazon kutfejenel tankolj, szintén a pontosság miatt.
Három: 8 kattanás minek? Én egy kattanasig tankolok mindig, ugyanazon a kutfejenel, így eléggé pontos lesz pár tankolás után a meres.
Négy: ezzel a sok kattanasig tartó tultoltessel simán telitoltod adott esetben a tank szellőztetőt, amit pont VAG-nal simán meg lehet tenni, ha jól tudom.
Innentől kezdve egyszer +5 liter van benne, egyszer meg nem, ha éppen nem töltöd tele éppen.[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
Hali.
Továbbra is fennáll a 2007-es 1.2 Skoda Fabiámnál a túlfogyasztás probléma.
Az elmúlt 10 tankolásból ugyan azokon az utakon, ugyan olyan vezetési stílussal, nagyjából még a hőmérséklet is azonos volt, 5db 6-7 literes, 1db 3 literes, 3 darab 15-20 literes, 1 db 10 literes tankolás jött ki 100-on
Ma voltam szerelőnél, de én is néztem OBD-vel, meg ő is, és igazából semmi, most tisztítottam ki a szívócső nyomás érzékelőt mert mondta ahogy még az lehet, gyertyák, lambda szonda jó, gumik, fékek is.
Szerintetek mi lehet a probléma?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
tomcsi23
veterán
válasz Tsebacsi #38550 üzenetére
Igen, a fekete leonnal voltam.
(#38564) rbalint88: üzemmeleg volt a fék, kétségtelen. Szerintem a gumi is.
(#38570) Qru: a "mókolás" itt kimerül a kipuff cseréjében, ahol már a gyári felett kezdett az idő felülkerekedni.
Zolynet, volt fej-fej mellett is, valóban.
(#38586) lancerboy: nem rémlik pontosan, de szerintem 9-kor még voltunk páran.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
törölt tag
-
g4bb3r
tag
A tegnapi
huligánkodásróltopictaliról nincsenek még képek? -
w333
félisten
válasz stickermajom #38581 üzenetére
Akkor mindenképp vidd vissza, le kell szedni újra a fóliát és nekik biztosan van valami (vegyszer vagy matricakaparó) amivel ezt a mintát le tudják szedni, ha ez sikerül akkor a fólia is tökéletesen fog illeszkedni az üvegen és nem lesz ilyen buborékos
Féktisztító szinte biztosan lehozza ... szerdán voltam műszaki vizsgán (rendszámról 1mp alatt leoldotta matricát)
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz stickermajom #38579 üzenetére
Szerintem az biztosan nem fog eltűnni mivel ilyen matt mintázata van és a fólia nem tapad meg rajta (ezért buborékos), ezt a mintát előbb valahogy lekellet volna szedni az üvegről és úgy biztosan jó lenne (tökéletesen tapadna rá) !
Visszaviheted, de szvsz. nem tudnak vele mit kezdeni
-
w333
félisten
válasz stickermajom #38560 üzenetére
Az véletlenül nem az üvegnek a mintája (körbe a szélén) amit látsz ?
-
-
atos19881101
senior tag
Nem kell kivenni a motort egy csapágycseréhez. Csupán az olajkartert kell leszedni, és alulról fél-1 órás munka.
stickermajom
Pár napig amíg nem szárad ki teljesen a nedvesség a fólia alól addig foltos lesz. Ne izgulj miatta.[ Szerkesztve ]
/** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/
-
zolynet
veterán
Fej-fej mellett a két autó: Leon 1.8T 20vt VS Accord TypeS
Gyönyörű az az autó, szép forma a hangja is pont illik hozzá, pont elég.
Viszont a beltere az nekem nem tetszik.Life is too short to stay stock!
-
nagyúr
focvis/Saint: Én voltam az FL-es fekete civiccel, nem Kornél mellett álltam, hanem a túloldalon rbalint88 alfája mellett.
tomcsi23: Te melyik vassal voltál?
Illetve ki volt a 250-es Lexussal? Olyan kell, most!! Letojom hogy nem dönthető az ülés, jól mondta, arra tartok majd egy RX-et
Ésmég ki volt az Octávval? Jót rötyögtem vele a kuvikos hülyeségeimről
Aero: Jó volt látni egy igazi Saab-ot!
Az ATS is kell, köszi zolynet, hogy csodálhattuk!!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Keef_Lee
senior tag
No megnéztem azt írta, hogy "Service seit 1100 km oder 50 Tage." Aztán nulláztam. Ha most megnézem, akkor "Service 15000 km oder 372 Tage."
Ettől még azért nem nyugodtam meg. Tehát most van benne 132e ezek szerint1,1-el előtte már akart szervizbe menni, akkor az a 125e-es olajcserétől csak 6e. km. Drága Castrol Longlife oaljjal!
Ha időbe nézem, akkor is érdekes 2015 szeptember vége óta nem telet el 1 év + 50 nap.
Olvastam valahol, hogy két helyen is nullázni kellene, lehet, hogy nem csinálták meg rendesen vagy valami más miatt akar szervizbe menni.
A mai totalcaros cikk a BXE-s motorokkal kapcsolatban, azt jelenti, hogy ki kellene cseréltetni a csapágyat valamikor megelőzésképpen? Bár nem értek hozzá, de érdekel, hogy lesz az még olyan, mint volt, ha annyira megbontják a csapágycsere miatt?[ Szerkesztve ]
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz diablo1984 #38544 üzenetére
Aztan sajat maga nullazza a kovetkezo olakcserekor.
I humbly and respectfully decline™
-
Keef_Lee
senior tag
válasz diablo1984 #38539 üzenetére
132e. Akihez hordom azt mondta, hogy mehetek vele még egy kicsit aztán majd olajat cserél. De gondolom, hogy hibakód olvasással jelzi a computer, hogy mi a gondja nem?
-
Keef_Lee
senior tag
válasz molnarpeter #38538 üzenetére
Előző cserén nem tusom, hog nullázták-e. Elég sok a rövid távos használat benne. Nem tudom, hogy honnét derül ki, hogy olajcsere vagy egyéb miatt szeretné, hogy menjek. Mert "Service jetzt" kiírás van és kész.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Keef_Lee #38533 üzenetére
Az előző csere alkalmával is szólt az autó? Nullázták a szervizintervallum számlálóját?
Mikor volt az előző olajcsere?Milyen használat zajlott azóta (város/pálya stb)? Más periódussal nem esik egybe a km állás vagy az autó kora, tuti olaj miatt küldene szervizbe az autó? Csapágyak csere, a VAG topikban visszakeresve találsz pár példát rá[ Szerkesztve ]
-
Keef_Lee
senior tag
-
-
Keef_Lee
senior tag
A VW kocsim szervizbe küldene 7000-el az olajcsere után, pedig longlife olaj van benne. Mire gondoljak?
(Ráadásul ma olvastam erről a 2007-es BXE motorról, hogy csúnya meghibásodása is tud lenni. )
http://totalcar.hu/belsoseg/2016/07/14/az_oreg_pd_tdi_orokke_tart_-_vagy_megsem/[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
Nincs még leömlő, de lesz, csak még utánaolvasok, hogy mi is lenne a legjobb megoldás.
ReFlash Ecu + Magnaflow 200cellás sportkat van.
My_CL9Legközelebb úgy csinálom, hogy ne kelljen sietnem, tudjak maradni.
9.4ről felugrott a fogyasztás 10.2re, majd benzinpénzt kell szedjek.
No meg legközelebb a VTi-vel megyek, megtudjátok mi az a durrogás.[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
veterán
-
tomiii.
aktív tag
válasz diablo1984 #38522 üzenetére
Kérdeztem is, hogy mikor volt olajszűrő cserélve, azt mondta, hogy ő a nagyapjától 7 éve vette át, azóta tuti nem, de a nagyapja sem foglalkozott a kocsival nagyon. Üzemanyagszűrő dettó.... és vagy 25 éve náluk van a kocsi, csak fékre és futóműre lett költve Sajna a vezérműtengely is kopott, de ez típushiba, 13000ft az új.
[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
Sziasztok!
Lehet off leszek, nem találtam jobb topikot.
Vettem tetőcsomagtartót. De feltéve ez a helyzet: [link]
Thule wingbar edge , BMW e39 sedan fixpontos. Tipusspecifikusan rendelve, a honnan az mindegy,de nem kamubolt.
Áramvonalasnak hirdetett, az ismertető videó/képekből nem ez a kép köszön vissza. Gugli is rengeteg szépen burkolt képpel illusztrál ezzel a kivitellel.
A forgalmazó még nem reagált.Van ilyen valakinek a birtokában? Ötlete valakinek?
-
Qru
MODERÁTOR
Nem biztos, hogy mindenkivel le tudtam pacsizni, amiért ezúton is elnézést kérek az érintettektől. De úgy éreztem magam mint a kisfiú a cukorka boltban, csak ámultam és bámultam annyi jó verda volt.
Sok pozitív visszajelzés érkezett szóval már szerveződik a következő találkozó.
Jöhetnek a tippek az időpontra vonatkozóan, aztán ami a legtöbb embernek jó lesz...
mod:
Ja és lehet helyszínt is javasolni.
Felmerült esetleg a Szentendrei útnál lévó madarasteszkó parkolója.
Ott van a széles út 70-es táblával a berepülőpilótáknak, a parkoló tágas és van wc is ha esetleg vki berosálna a tartalék
hiányától.[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
MunezXBK
nagyúr
válasz BigBlackDog #38508 üzenetére
Mi vót ez?
-
Peter.70
addikt
Mikor mentem haza, szerintem az Accord Type-s jött sokáig utánam
(#38506) Qru: megszámoltad a 22 autót?
(#38505) EQMontoya: volt már olyan tali, hogy valamelyik autó tetőre lett téve?
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #38485 üzenetére
Azok mi voltunk! Engem vitt pont tesztkörön az az ATS. Brutális gép, nagyon megy.
To all: Örülök, hogy ilyen sokan eljöttetek! Úgy látszik van rá igény, szervezünk még ilyet!
mod:
Ja és igen, megerősítem: 2 dízel volt csak másik 20 autó benzines volt.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
rbalint88
addikt
Pacsi mindenkinek!
Elment volna Honda talinak is egy-két renitenssel
De legalább megtudtuk, hogy a sperr és a jó sportgumi nem minden
Tomcsi gépe odavág, nagyon patent a Leon minden tekintetben (még most is fáj a nyakam a féktől )! focvis G7GTI-je is finom gépezet, VR6fan G2GTI-je meg állat
Ha jól számolom, dízelből csak Qru Kormija (B6 Passat) és az Alfám volt az összesen kb 16 autóból (amiből legalább 6 Honda, azon belül 5 kuvik)[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
Hazaértem én is. Köszi a talit, jó volt látni az arcokat!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest