Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- RetepNyaraB: kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, jól megszívtam. Ilyenkor mi van?
Öreg 20+ Ford Focus MK1-ben volt pár hete elöl mindkét fő lengőkar cseréje egy vidéki szervizben, BP-tól 300 km-re. Tegnapi nappal feljöttem vele BP-n, s semmi gond nem volt, amíg meg nem érkeztem BP-re, mert egy fekvőrendőrön átmenve kopogás jelentkezett a baloldalról elölről. Eleinte csak fekvőrendőrön volt hallható, de a mai nappal már folyamatosan kopog, így elvitte más szervizbe. Aszerint gyári hibás a bal lengőkar.
Az eredeti vidéki szerviz 300 km-re van, szóval nem opció elmenni oda a kocsival, hogy ott cseréljék, hisz nem biztonságos az autó. Szóval mindenképp BP-en kell javítani. Ugye az lenne a cél, hogy valamilyen módon a vidéki szerviztől kapjak valami kártérítést, hiszen gyári hibás alkatrészt szereltek be. Van erre bármi esély?
Délután lesz további infó, hogy pontosan mi történt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- HP ProoBook 445 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/8GB DDR4/256GB NVMe
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest