Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ahhoz, hogy Szingapúrban valakinek autója lehessen, kell rendelkeznie egy tanúsítvánnyal. Ez egy nagyobb autóra jelenleg 146 002 szingapúri dollárba, vagyis 39 millió forintba kerül – írta a Reuters.
Ez is egy megoldás az autómentességre
⭐ Stella
-
tboldi
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mazda MX-5 (ND): Becsüljétek meg! - Speedzone teszt
Mindent tud, amit egy autóban szeretünk: könnyű, erős, szívómotoros és forogni is szeret. A tengelye körül is. Egyre kevesebb ilyen van már, élvezzük együtt!
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Reggie0
félisten
válasz szőröscica #281684 üzenetére
", ahogy a 650 forintos uzemanyag sem, mivel haladni sem lehet, csak dugoban allni. "
Haladni azert nem lehet, mert zavarja oket a benzinar, ezert kilometereken keresztul guritjak ki a kocsit, leszarva, hogy meg hanyan fernek at mogottuk a zoldon, mert nehogymar fekezni kelljen.
-
nagyúr
válasz bandus #281691 üzenetére
Áhh itt nincs sharenow, csak beljebb, akkor már mind1. És marha drága már a taxi is...
Majd megírom hova megyünk (nem pomodoro bár azt is szeretjük), mielőtt odacsődül a nép celebfotózni minket (Szülinapi vacsi lesz kettecskén)Köszi Mindenkinek az Ötleteket!!!!
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
6030D
őstag
válasz szőröscica #281684 üzenetére
Azt hittem meghülyül tőle a mérleg, de kipróbálom.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Bdanyy
addikt
válasz Tsebacsi #281685 üzenetére
Parkerrel realtime látod, hogy merre vannak helyek. Érdemes olyat nézni, ahol több is van, mert párszor szabadnak jelez lezárt területet, vagy nem szabályosan parkoló autót stb.
[link][ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz szőröscica #281692 üzenetére
Jaaa, én kérek elnézést, akkor viszont csak felszíni parkolás ajánlott, mivel az INGYEN VAN!
⭐ Stella
-
nagyúr
-
F_Zolee
veterán
válasz Vismajor01 #281648 üzenetére
Szerencsére egyik oldalon se volt ilyen de valóban jó szűrő feltétel lenne.
-
nagyúr
Srácok belvárosba megyünk este vacsizni, Sas utca Arany János utca környéke. Hol lehet vagy érdemes ott parkolni este 7 után? Ahol lesz hely? Időre megyünk, nem akarok csak azért fél órával előbb indulni, hogy parkolót vadásszak… Vagy így jártam? De látom végső megoldásnak ott a 2 mélygarázs (Lipót és bank center)
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
szőröscica
addikt
válasz 6030D #281677 üzenetére
A lidlben felteheted a szatyrodat es pakolhatsz egybol bele, nem kell ketszer.
Hogy ne csak off legyen: a 600 forintos parkolas nem zavarja az embereket, alig lehet megallni a belvarosban egy pentek delelotton/delutan, ahogy a 650 forintos uzemanyag sem, mivel haladni sem lehet, csak dugoban allni.
-
nagyúr
válasz kisza25 #281681 üzenetére
Ma tankoltál árcsökkenés után?
Kiváncsi leszek, hogy a megmaradt szívóbenzinesünk mit mond majd a közeljövőben.
Mert valamit csináltam (új kopogásérzékelőt raktam be, és lehet, hogy eltaláltam a meghúzási nyomatékot), és most nem dob hibajelet... Így nem is veszi vissza a teljesítményt.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
kisza25
félisten
505 km 33 liter 6,53 l fogyi, bc szerint 6,6, szinte csak helyben rövidtáv
Továbbra is 2014 i30 1,6 120 ló kombi[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
daneel_hu
addikt
válasz 426os #281644 üzenetére
"Valamelyik vezérlőd szenved. Mikor villog a számláló, olyankor lecsatlakozott és a megváltozott setupra panaszkodik az autó, aztán mikor magára talál a kérdéses egység, visszaáll a rend és nem villog tovább. Blue&Me van az autóban? Én arra tippelnék elsősorban, ha amúgy más hibajelenséget nem tapasztalsz."
Köszi!
Van benne Blue&Me.
Kapcsoljam esetleg ki a menüben? -
Alusky
aktív tag
Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
6030D
őstag
válasz rbalint88 #281670 üzenetére
Én mondjuk viszek be szatyrot, és ahogy csipogja a csajszi, már pakolom is be. Ezt az önkiszolgálónál utólag kell. Ettől függetlenül ha kettőnél többen vannak a sorban, akkor oda állok.
Arra figyeljetek, ha már titeket dolgoztatnak ingyen, nehogy rossz kódot adjatok meg, és krumpli árában vegyétek az édesburgonyát. Sparban ráadásul mérleg sincs, szóval a darabszámot is elütheted véletlenül....
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Pfiucska
aktív tag
válasz ArthurShelby #281663 üzenetére
Nem tudom en a XIX kerbe jarok altalaban lidlbe es az egyik legjobb dolog, h van automata kassza. Igen, magadnak huzkodod le a termekeket (bar ez valoban annyival rosszabb, mint amikor allsz es varsz h valaki ugyanezt csinalja helyetted?), cserebe itt sokkal gyorsabban szokott haladni a dolog.
Az arak csokkenese ettol kozvetlenul persze nem tortenik meg, de ha berkoltseget tud csokkenteni, akkor hatekonyabban tud mukodni es emiatt pl nem hoz meg egy aremelest a kovetkezo heten vagy ezert fog beleferni meg egy akcio..Szvsz mindketten jobban jartok. Ha meg kenyelemre vagysz, akkor hazhozszallitas.
iPhone 15, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
Bdanyy
addikt
válasz rbalint88 #281670 üzenetére
Usaban bezzeg van ahol beállnak helyetted a parkolóban és külön ember csomagolja zacskóba a cuccaid
Ez a valet parking mondjuk kicsit szokatlan is, van, hogy több autóval kell arrébb állniuk, hogy legyen hely valahová beszorítani még a következőt hogyha nem mennek el a korábbi autók a megbeszélt időben.szerk: közben látom Tom1939 meg is előzőtt.
Egyébként Walmart a hűtőbe is bepakol [link][ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
őstag
válasz brumi1024 #281667 üzenetére
Igen, ezt mondjuk soha nem értettem miért ezt a lusta levonok sokkal többet aztán visszaadom technikát kellett nyomni... Ez a készpénzes változat (pl. az amiknál még most is ahol a bent ülő kutas markába nyomod a 100-ast aztán a végén visszaad) egyszerű másolása.
Munex: Délen szerintem nem nagyon, legalábbis akikkel próbáltam jól titkolták (általában látszik ha értenek csak nem hajlandók...). Északon mondjuk simán lehet, arra nem nagyon járok. Mondjuk az angolt szerintem kicsit értik csak nem hajlandóak megszólalni angolul azt aláírom.
rbalint88: Persze az igazi a megrendeled és beteszik a hűtődbe vásárlás De az ember a visszaesést veszi észre hogy már kódolnom is nekem kell... Mondjuk nyáron amiknál furcsa volt hogy valaki csomagolja nekem az ingyenes zacskóba...
bandus: ez a gond a korrekcióra mindenki ráér a banktól a ráterhelőig, a szöveg meg mindig ugyanaz, csak törölve lesz semmi gond. Ja, csak ha lenulláz és fel kell tölteni valamit emiatt (hitelkártya, vagy direkt ennyit tartottál rajta hogy ne nyúljanak le stb.) az már csak a te bajod/időd/ideged...
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz brumi1024 #281667 üzenetére
egen ennek igy kellene mukodnie. a 200 eur sem zavarna, ha utana rogton megy a korrekcio a valos tankolas mertekeig. de most ramtettetek az izgalmakat, meg meg mell toltenem ezt a remek DR mobilt itt mallorcan
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
brumi1024
veterán
válasz Tom1939 #281656 üzenetére
Belgák is imádják a 200 eurós terhelést, aztán majd lejár…
Sokkal jobban szeretem az automata kutat, ha jól van megcsinálva. Norvégoknál sehol nem találkoztam emberrel a kúton, de az egész tankolás annyi volt, hogy kártya érint, tankolás, végén levon pont annyit amennyit kell, terhelés nélkül. Itthon a Mol/Auchan nem rossz, nem terhel be előre feleslegesen, de az összegben add meg mennyit akarsz tankolni kicsit kényelmetlen ehhez képest. Ez a francia/belga beterhelünk előre jó sokat nevetséges. Mondjuk a franciáktól semmi logikus dolgot nem várok el.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ja, csak az a gond hogy ha nem váltasz tömegközlekedésre akkor nem tudod lassan kikerülni. 2019-ben voltam Lyonban és még simán tudtam kerülni az automata kutakat, 22-ben már 2 hetes dél Franciaországi nyaralás alatt találtam 3 helyet ahol volt ember (úgy hogy kerestem...)... És abból 2 az óriási ebédszünetet a késői nyitást és a korai zárást alkalmazta együttesen... Szerintem még 5-10 év és a pályán sem lesz csak automata.
Még mástól felmerülőkre:
- készpénzes automata benzinkutat egyet láttam azt hiszem Máltán még 2018-ban (és működött)
- a la go to hell + lö F** You kombinációt biztos megértették volna
- automata pénztárak 2 okból bosszantanak boltokban, az egyik hogy nem szeretnék a boltban dolgozni (nem megoldható), másik amikor nekem meg megtalálni valamit vacak rendszerükben mert nincs rá kód (pl. pékáruk, erre a félmegoldás az Interspar pékárú részben hogy ott helyben bevonnak a munkába hogy kódold be magadnak, de Auchan gyümölcsnél már ezt nyomja egy évtizede legalább) -
macilaci78
nagyúr
válasz ArthurShelby #281663 üzenetére
A Mogyoródi úti és a Nagy Lajos kirány útján nyílt új Lidl-be járok, néha a Fehérvári útiba is beugrok még. A Hős utca-Hungária Lidl is útbaesne, de ott nincs automata kassza, nem megyek be. Volt, hogy 25 percet álltam sorba, pedig 10. voltam. Ennyi idő alatt az automata kasszáknál 40-60 ember is végez.
Nekem sem tetszik, hogy belőlem csinálnak dolgozót, de legalább nem enged ki a jégkrém, mire a kocsiig eljutok.
A Szamos Cukrászda 5 éve egy áremeléssel egybekötve megszűntette az asztalnál való kiszolgálást, fizetést. A pultnál álltál sorba, kérted, amit akartál, fizettél, tálcával vitted, mint egy kifőzdében. Erre még felszámoltak 10% szervízdíjat. Azóta nem voltam bent.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
ArthurShelby
addikt
válasz macilaci78 #281661 üzenetére
Persze, mert 1 normál pénztár van nyitva (és mindenki odaáll sorba), a többi mind automata pénztár.
Meg egyszer voltam a blahán a lidl-ben, az halál (oda ha lehet soha többet nem megyek), rengetegen voltak. Ott anno gyorsabban haladt a normál pénzár, mint az automata.[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
macilaci78
nagyúr
válasz ArthurShelby #281659 üzenetére
A Lidl-ös automata kasszánál fele annyi időt töltök a sorba beállás és a kijárati ajtóhoz érés közötti idővel együttvéve. Nekem ez megéri.
-
ArthurShelby
addikt
Nekem még sosem kellett segítenem
Meg ha elsőre csinálja valaki lehet csak szimplán nem magabiztos, és elsőre kézenfogva végig kell vele menni. Pl egy nagymamának azért ez más mint nekünk.Lidl-nél is zavar, hogy rajtam spórólnak a kevesebb pénztárossal/önkiszolgáló pénztárral (engem dolgoztatnak, én keressem ki a pékáru kódját), miközben olcsóbb/minőségibb nem lesz a szolgáltatás
Az auchan-os önkiszolgáló kút fasza (ritkán van sor), viszont sosem lehet szólni senkinek, hogy az ablakmosó víz ezeréves és fekete, vagy a kefe sörtéi full ferdén állnak és már 3 éve ki kellett volna dobni
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
rbalint88
addikt
-
őstag
Franciaországban az automata kút levont egy már látható mennyiségű eurót (200 körül már nem emlékszem), 3 hétig nem kaptam vissza... Végén kiderült hogy csak foglalás de pl. az itthoni banki ügyfélszolgálat szerint ez bizony vásárlás volt. Benzint persze nem kaptam. Üdülőközpont közepén, millió turistával, legnagyobb bevásárló központban angolul (vagy németül) beszélő kollégák száma az ügyfélszolgálaton: nulla. Grande Nation Ja és nem mintha lenne nem automata kút, mert kb nincs. Egész üdülés messze legrosszabb része volt a tankolás stressz...
-
tboldi
nagyúr
válasz daneel_hu #281654 üzenetére
Nem, Multiecuscannel OBD-n keresztül. Ha Mosonmagyaróvár közelében jársz, szívesen megcsinálom neked.
426os leírta a lehetséges okait a hibajelenségnek, de van, hogy egy alignment helyrerakja. Ha viszont nem elég, akkor sem lehet veszteni vele semmit, egy próbát megér mindenképp, és ráér ezután továbbgondolni.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Mert digitális analfabéták mellett tele vagyunk funkcionális analfabétákkal...
#nincsbennetarcsi
-
veterán
Nagyon jó ötlet! 👍
-
Vismajor01
addikt
válasz F_Zolee #281636 üzenetére
Na ne viccelj, nekem szent meggyőzödésem hogy bekéne vezetni, hogy az auchan automata kút-rendszerét kellene végigvezetni a szavazó urnák előtt, hogy szavazhass.
100-ból 99-szer kell segítenem valakinek, mert nem érti
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
veterán
válasz tboldi #281628 üzenetére
Szép autók, kár, hogy mind labanc.
A Tesla ismét árat csökkent az USA-ban.
átlagosan 2,7-4,2 százalékkal lettek olcsóbbak, így a Model 3 szedán ára 1250 dollárral 38 990 dollárra csökkent, míg a Model Y nagy hatótávolságú változatának ára pedig 2000 dollárral 48 490 dollárra csökkent.
A Model 3 alapmodelljének ára az év eleje óta már mintegy 17 százalékkal csökkent, míg a Model Y nagy hatótávú változatú modellje több mint 26 százalékkal lett olcsóbb.[ Szerkesztve ]
-
426os
őstag
válasz daneel_hu #281637 üzenetére
Valamelyik vezérlőd szenved. Mikor villog a számláló, olyankor lecsatlakozott és a megváltozott setupra panaszkodik az autó, aztán mikor magára talál a kérdéses egység, visszaáll a rend és nem villog tovább. Blue&Me van az autóban? Én arra tippelnék elsősorban, ha amúgy más hibajelenséget nem tapasztalsz.
.
-
daneel_hu
addikt
-
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
Lamborghini Revuelto 1001 lóerős menetpróba: [link]
#nincsbennetarcsi
-
tboldi
nagyúr
válasz Szoszo94 #281626 üzenetére
Bennem most merült fel némi kétség. A hivatalos programleírásban nem szerepel Móvár, viszont ezen a képen (forrás) a jobb alsó sarokban ott van a városunk címere.
Meg hát azért nagyobb dobra szokták verni régebben, hirdették újságban, plakáton, stb., most meg alig 1 nappal előtte ez az egy nyamvadt jpg van csak.Mindenesetre örülök, ha jönnek, utoljára a covid előtt látogattak ide, illetve 2020-2021-ben nem is rendezték meg egyáltalán. Nem egy Concours, de azért itt is látni érdekességeket bőven. Mindjárt dobok is össze pár képet.
[ Szerkesztve ]
-
Szoszo94
őstag
-
ArthurShelby
addikt
Már szenvedek egy ideje az android autóval.
- Először is néha megszakad a kapcsolat. Sokan a kábel minőségére fogják, de az a sejtésem, hogy néha a kábel usb A felét is ki-be kell dugni, és attól megjavul (nem a telefon felőli C részen)
- A másik probléma, hogy a Google asszistens nem magyar, hanem angol. Erre a megoldás az szokott lenni, hogy a a telefonon törlik a google alkalmazás adatait. Nálam ez nem használt, teljesen le kellett törölnöm magát az alkalmazást is (ezt a telefonon csak kikapcsolni lehet, viszont adb-n keresztül törölni lehet a
pm uninstall -k --user 0 com.google.android.googlequicksearchbox
paranccsal), utána a kocsira dugva panaszkodik, hogy nincs meg, és letölti. Aztán öröm boldogság, működik: ha magyar helyet mondok (gyöngyös, keleti pályaudvar, balatongyörök...) felismeri, ha azt mondom hogy call dad/mom (és megtanítottam neki ki a dad/mom) azt is érti. (samsung s9)
Viszont apám telefonjával is próbáltam (és bárhogy mókoltam), azzal csak magyarul tudott (ergo csak helyek nevei), és a call dad-re magyarul visszaolvassa, hogy "sorry something went wrong" (samsung s9)
Anyám telefonjával meg csak angolul megy minden, ott bármit csináltam, maradt angol (samsung s20fe)
Szóval a kezdeti sikerek után lett a végén egy(mondjuk lényeg hogy nekem működik úgy is én használom, csak idegesít, hogy nem konzisztens, és nem tudtam rájönni egy mindent megmagyarázó/megoldó megoldásra)
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
GY-M-S megyeiek?
-
veterán
válasz macilaci78 #281610 üzenetére
Köszönöm!
Viszont oda el is kell jutni. Útvonalengedély hogy megy?https://tinyurl.com/rasoapro
-
e.vid
senior tag
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
dethroner
veterán
válasz radi8tor #281600 üzenetére
Köszi!
Osram az enyém is, de nem teljes szett, csak a lökhárítón lévő tartó és a lámpa, a többi rész a bontóban maradt De 5 lábú relé és biztosíték elosztó megoldotta.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
macilaci78
nagyúr
válasz dellfanboy #281593 üzenetére
5 évvel meghosszabbítják egy felülvizsgálat keretében.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ez mekkora már: [link] #ytalert
Hétvégén megint ránk figyel Európa: ERC futam lesz, itt az itiner annak aki tervez kilátogatni
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
MunezXBK
nagyúr
Amúgy a LED-em nem sok embert érdekelt. Megsértődjek, hogy legyen érdeklődés?
-
szőröscica
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest