- sh4d0w: Nyitlocker
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtiti
csendes tag
Sziasztok.
A mai napig nekem se jött frissítés GT 5 Pro- ra. Érdekes mert korábban ha jött frissítés az elég korán megérkezett, most pedig semmi......
-
neophyte79
tag
Sziasztok.
A mi változott kérdésre a válasz.
Gemini segít.1. A Pulzusmérés Pontossága (TruSense 6.0)
A frissítés után az óra nem csak passzívan figyeli a fényt, hanem aktívan elemzi a jelet:
Tisztább jel: Az algoritmus képes szétválasztani a valódi pulzust a környezeti zavaroktól (fénybeverődés, izomfeszülés).
Gyorsabb reakció: Eltűnt a korábbi "késleltetés". Ha megugrik a pulzusod (pl. egy sprintnél), az óra szinte azonnal (1 másodpercen belül) követi, nem vár percekig a görbe simításával.
H10 Szint: Egyenletes terhelésnél már 98% feletti az egyezés a Polar H10 mellkaspánttal.
2. Harc a Hideg és az Érszűkület Ellen
A hidegben az erek beszűkülnek, a jel "eltűnik". A HarmonyOS 6 így oldja meg:
LED-Boost: Ha a bőrhőmérséklet-szenzor hideget jelez, a szoftver automatikusan megnöveli a LED-ek fényerejét, hogy "átvilágítson" a beszűkült ereken.
Intelligens pótlás: Ha a jel az érszűkület miatt mégis szakadozna, a rendszer a gyorsulásmérő és a korábbi ritmusod alapján matematikai úton tartja stabilan a mérést, így elkerüli a "beugró" fals értékeket.
3. Légzési Kép (A pulzus "másodállása")
A rendszer a pulzus ezredmásodperces ingadozásaiból (HRV) számolja ki a légzésszámot:
Mivel belégzéskor gyorsul, kilégzéskor lassul a szív, a szoftver ebből a hullámzásból dekódolja a tüdő munkáját. Ez segít a stressz és a fáradtság mélyebb elemzésében.
4. Rendszerszintű Optimalizációk (Röviden)
Sunflower GPS: Pontosabb útvonalrögzítés, ami kevésbé "ugrál" a térképen.
Dinamikus UI: Gyorsabb menük, szebb grafikonok, amik nem akasztják meg a mérést.
Érfal-rugalmasság: A pontosabb pulzusjelből a szoftver már az ereid állapotára (merevségére) is következtet.Egy sokkal pontosabb és jobb algoritmus segítségével drámaian javultak a mérések. Gyorsabb, jobb és már már ennél jobb nem is lehetne.
-
hawkfoto
tag
Sziasztok!
Nekem GT5-re még nem érkezett meg, kollégám már bő egy hete megkapta szintén GT5-re.
Azon kívül lehet csinálni vele valamit, hogy várok? -
BloodRay
veterán
válasz
CzGabesz64
üzenetére
Igen, kb 2 hete megjött GT5-re.
Tap to wake funkció miatt nekem már megérte, de az főoldaltól balra lévő assistant is részletesebb lett.
Nálam az alvásmonitorozás is végre működőképes lett (előtte fél évig teljes bullshit adatokat "mért").
Gyorskapcsoló panel is részletesebb, jobban testreszabható lett. -
fila
senior tag
válasz
CzGabesz64
üzenetére
igen, múlt héten megjött.
6.0.0.23
de fogalmam sincs mi változott
nfc az nincs -
CzGabesz64
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Valaki megkapta már a HarmonyOS 6 -ot? -
fila
senior tag
válasz
CzGabesz64
üzenetére
köszönöm, de ha jól látom ez nem a wifis verzió
-
fila
senior tag
válasz
apocalypto
üzenetére
hello
Kezeli a több felhasználót a mérleg? Asszonynak, és nekem is huawei óránk van.
Nekem is xiaomi van, de most szállítással együtt a huawei webshopból 14180-ért lehetne rendelni Huawei mérleget. (kupon nincs esetleg valakinek?
) -
apocalypto
csendes tag
válasz
apocalypto
üzenetére
GT6Pro-t használok, bocsi
-
apocalypto
csendes tag
SZia,
Nekem HUAWEI Scale 3 Intelligent body fat scale-van
Huawei Watch GT5Pro-val használom.
A mérleg adatai teljes mértékben integrálódtak a Huawei egészség alkalmazásban.
Egy új csempét kapott a súly.
Ajánlom, mert teljesen automata.
Korábban nekem is xiaomi mérlegem volt, de ugye az akkor jó, ha xiaomi a rendszered.Vagy mi a kérdés? -
piocasember
tag
válasz
CzGabesz64
üzenetére
Köszi szépen! Nagy dilemma!

És már 54 ezerért is van
[link] -
CzGabesz64
csendes tag
válasz
piocasember
üzenetére
Szerintem hamisítvány! Az Emag-on vettem már hamis Samsung ssd ét, alig tudtam vissza szerezni a pénzem! Az is francia eladó volt mint ez is, garancia semmi stb. Sajnos ezen a piactéren is megkell nézni az eladót ez már nem online bolt csak piactér!
-
piocasember
tag
Szerintetek miért ilyen gyanúsan olcsó az Emagnál? [link]
-
erzol
őstag
válasz
takacs tamas
üzenetére
Most már legalább az adott alkalmazás ikonjával jelzi az értesítéseket. Legalábbis nálam így lett.
-
hajbel
addikt
válasz
takacs tamas
üzenetére
Szerintem el lehet engedni. Viszont amit a számlapokkal csináltak azt nem fogom tudni megbocsátani nekik. FIzess azért, ami eddig ingyen volt, amit megígértek, azt meg nem tartják be
-
takacs tamas
csendes tag
válasz
takacs tamas
üzenetére
-
takacs tamas
csendes tag
Hát úgy tűnik, az új, nagy frissítés sem tartalmazza az NFC-t
-
azureusz
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ez a Pro változat topic-ja, de hátha nem köveztek meg, ha a sima GT5-el kapcsolatban kérdezek.
Az mennyire valós, hogy néhány frissítés után össze-vissza méricskél az óra? Gondolok itt alvásfigyelésre, stressz és pulzus ellenőrzésre. Találtam negatív kritikákat ezekkel kapcsolatban, és bár szeretném GT5-re cserélni a mostani Honor MagicWatch 2-met (ami valóban félre mér, és még akkor is jelez pulzust, ha nincs rajtam), szeretném az ilyen problémákat elkerülni.
Köszönök előre is bármilyen választ! -
modflow
veterán
Nem találom a gt3 topikot.
A GT3Pro-val nem lehet távoli fotót készíteni telefonon?
Gt2-n volt, itt nincs ilyen menüpont. -
hajbel
addikt
Használja valaki az órát Huawei okosmérleggel? Érdekelnének a tapasztalatok, ha valakinek van. Egyelőre xiaomi okosmérleget használok, de jobb lenne ha egy helyen lenne minden.
-
Gabes13
tag
Üdv újra! Ma vissza vittem az órát, mivel biztosítas van rá, gondoltam kicserélik. Szóval a problema valószínűleg hardveres, így cserélték az órát. Viszont elhagyom a topikot, mivel nem tudtam hogy a biztosítás fedezi a gt6 pro-t, igy azt valasztottam a szilikon helyett a fem szíjast. Szóval a történet vége, több mint pozitív.
-
Gabes13
tag
Sziasztok. Olyan észrevételem vagy probléma van az órával, nem tudom hogy a gomb amivel a menübe lépek nem működik. Szóval kattan, belép a menübe ha eddig tekertem nagyitotta es kicsinyítette a menüt. Most tekergethetem, ameddig akarom semmi nem történik. Ugyan ez a funkció működött az időjárásnal, hogy tudtam vele lapozni és a beállításokban is. Én állíthattam el valamit vagy ez hiba?
Köszi. -
gretzky77
veterán
Sziasztok látom nincs túl nagy élet a topicban! Mindenki elégedett vagy csak kevés user van! Beléptem újra a topicba, újra vettem egy Watch 5 órát, így hogy mérséklődött az ára elnézőbb vagyok a hiányosságaival, mint óra tetszik az egyéb funkciók pedig plusz így megnézem újra!
-
kp78
veterán
válasz
Zsolt7981
üzenetére
Én amiket megvettem számlapokat kedvencnek jelöltem, és amikor a következő órára költöztem onnan gyorsan le tudtam őket szedni, nem kellett név szerint keresgetni.
Ha még megvan a GT2 Pro, akkor azon lépj a saját számlapokhoz, és tedd őket kedvencbe. Majd a másik órával belépsz a számlapok részhez / kedvencek, és ott kell legyen amit keresel. -
Zsolt7981
tag
Sziasztok!
Szert tettem egy ilyen órára, és lenne két kérdésem:
Hol lehet beállítani a képernyő timeoutját?
Van valami mód arra, hogy az előző órámról (GT2 Pro) áthozzam az arra letöltött számlapokat? Végignéztem a kínálatot, és egyet se találtam az ingyenesek közül, ami tetszene, míg a kettesre volt több is. Elvileg nem kéne gondnak lennie, mert a felbontás azonos, mégse találtam meg egyiket se. -
kp78
veterán
válasz
BloodRay
üzenetére
"Természetesen az iphone-al használom az órát, mert szeretem a kihívásokat."
Jó pár hónapja vettem egy iPhone-t (14 plus) mert igen jó áron volt, meg mert én is szeretem a kihívásokat, és muszáj volt megtapasztalnom, h miért van oda annyi ember.
Háááát, 2 hétig sem bírtam és eladtam.Nálam a kihívás még egy (gugli nélküli) Huawei P40 Pro használata napi szinten, mert a mai napi az egyik legstabilabb, legkézreállóbb telefon.
És van mellé Honor, meg Vivo.
De iOS nem mostanában teszi be ide a lábát. 
-
BloodRay
veterán
Iphone 14 pro-val használom a GT5-öt és természetesen tudok vásárolni fizetős számlapokat (khemm... Nem keveset vettem már...
).
Megoldás, hogy androidos telefonon (ne Samsungon, mert azon se lehet fizetési módot hozzáadni), a Huawei Health appban hozzá kell adni a kártyát és akkor onnan már az iphone-on a Huawei Health appban ugyan úgy használható lesz a kártya vásárlásra.
Most már (a rettentő szegényes) app store is megy almán, egyedül a zene file-ok átvitele (iphone-ról legalábbis) és az értesítésekre való válaszolás nem működőképes az órán. -
kp78
veterán
Google AI válasza:
A Huawei Health alkalmazás iOS-en, iPhone-on keresztül nem támogatja a fizetős óraszámlapok vásárlását. Ez egy ismert korlátozás, ami a Huawei és az Apple közötti üzleti megállapodások és az iOS ökoszisztéma korlátozásai miatt áll fenn.
Mi a megoldás, ha mégis fizetős óraszámlapot szeretne?
Androidos telefon használata:
Ha van hozzáférése egy Android-eszközhöz, a következőképpen járhat el:
Párosítsa Huawei óráját az Android-telefonnal.
Vásárolja meg és telepítse a kívánt óraszámlapot az Androidon futó Huawei Health alkalmazásból.
Ezt követően párosítsa vissza az órát az iPhone-jával.
Az óraszámlap megmarad az órán, és továbbra is használhatja az iPhone-nal.
Ingyenes óraszámlapok: Az iOS-es Huawei Health alkalmazásban bizonyos ingyenes óraszámlapok elérhetők lehetnek.
Saját képek használata: Bizonyos óramodelleknél lehetőség van saját galériából származó képek beállítására óraszámlapként.
Ez a korlátozás nem érinti a Huawei Health alkalmazás alapvető funkcióit, mint például az egészségügyi adatok (lépésszám, pulzus, stb.) szinkronizálását és megjelenítését, de a fizetős óraszámlapok vásárlásához más megoldásra van szükség.Szóval ahogy Kali mondja, nem lehet.

De végül is fent ír rá megoldást. -
kp78
veterán
Az iOS mindent másképp csinál.
De csak van itt iOS-es felhasználó.
Vagy kérdezz át a GT6 topicba, ott tuti van. -
kp78
veterán
Huawei fiókod van?
Bár ahogy nézem nem feltétlen ugyanaz a felület különböző telefonok esetén.
Huawei és Honor telefon esetén így néz ki. [kép]
De Vivo telefonnál nincs a fiókbiztonság alatt a "fizetés és vásárlások" menüpont.
Honor / Huawei engedett képernyőképet készíteni, Vivo nem is engedett. Ugyanaz az egészség app verziója.
-
gjoco1
addikt
-
nikos
csendes tag
-
nikos
csendes tag
Tudja valaki esetleg, hogy miért nem tudom a bankkártyamat hozzádni az órához.
-
fila
senior tag
GT 5 Pro-n meg lehet valahogy oldani, hogy 2 telefon jelzései érkezzenek meg?
szét kellett rakjam a céges és a privát sim kártyát két telefonba, legalább a hívás értesítés jó lenne, ha mindkettőről jönne- az órára
Iphone 14 pro + xiaomi redmi 12 -
kp78
veterán
5.1.0.26 érkezett.
>>> [kép] -
Zizi123
senior tag
-
KissG90
csendes tag
Sziasztok. Használja valaki iphone-nal?
Mik a tapasztalatok? Ne haragudjatok ha nem olvasgatok vissza. Amazfit-et használok de a régi gt2 hiányzik. Jah és az almás óra nem opció. Nem fogom naponta töltögetni. Huawei és Garmin között vacilálok de utóbbi erősem túlárazottnak érzem. -
Naigen
aktív tag
No, ma megfejtettem a 25k kuponom honnét volt, a Huawei Healt-ban lehet igényelni, aki esetleg még nem vett és szeretne 75-ért egy GT6-ot.
-
gjoco1
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
Nem szerettem volna off olni mégjobban ezt a Topikot és azért nem fogtam hozzá .
De parancsolj [link] .
Jó választottál amúgy .
Használja egészséggel az édesapád ! -
gjoco1
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
-
Celithrandi
addikt
Sziasztok,
kicsit kiesik a topicból, de jobbat nem láttam. Faternak kellene vennem gyorsan egy okosórát és a sima GT 4 és GT 5 között vacilálok. Van valami érdemi különbség a kettő között? köszi
-
realist
őstag
Pro verziót használ valaki szövet/textil szíjjal? Tudtok olyat ajánlani ami megfelelően illeszkedik a pro csatlakozó kialakításhoz?
Rendeltem egy GT 6 pro-t (azaz még várok rá egy ideig mire megkapom). Csak annyit tudok, hogy 22mm széleset keressek, minden esetre szeretném előre megrendelni aliról.
kösz! -
Bertiee
senior tag
Sziasztok! Kapott már alvás közbeni HRV mérést bármelyik GT5?
-
kp78
veterán
Frissítés érkezett.
Semmi fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Robotporszívók
- Spórolós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Milyen TV-t vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Apple watch Ultra 2 ÚJ 1 év Apple jótállás!
- Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE - Garanciális 2027 Júliusig
- Apple Watch 6 40mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 100%/p4722
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igaz, hogy a teljes telefonkönyv látszik, de keresni nem lehet, ez így egy fos. Ha lehetne visszaraknám az előző verziót ...