Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
azureusz
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ez a Pro változat topic-ja, de hátha nem köveztek meg, ha a sima GT5-el kapcsolatban kérdezek.
Az mennyire valós, hogy néhány frissítés után össze-vissza méricskél az óra? Gondolok itt alvásfigyelésre, stressz és pulzus ellenőrzésre. Találtam negatív kritikákat ezekkel kapcsolatban, és bár szeretném GT5-re cserélni a mostani Honor MagicWatch 2-met (ami valóban félre mér, és még akkor is jelez pulzust, ha nincs rajtam), szeretném az ilyen problémákat elkerülni.
Köszönök előre is bármilyen választ! -
modflow
veterán
Nem találom a gt3 topikot.
A GT3Pro-val nem lehet távoli fotót készíteni telefonon?
Gt2-n volt, itt nincs ilyen menüpont. -
hajbel
addikt
Használja valaki az órát Huawei okosmérleggel? Érdekelnének a tapasztalatok, ha valakinek van. Egyelőre xiaomi okosmérleget használok, de jobb lenne ha egy helyen lenne minden.
-
Gabes13
tag
Üdv újra! Ma vissza vittem az órát, mivel biztosítas van rá, gondoltam kicserélik. Szóval a problema valószínűleg hardveres, így cserélték az órát. Viszont elhagyom a topikot, mivel nem tudtam hogy a biztosítás fedezi a gt6 pro-t, igy azt valasztottam a szilikon helyett a fem szíjast. Szóval a történet vége, több mint pozitív.
-
Gabes13
tag
Sziasztok. Olyan észrevételem vagy probléma van az órával, nem tudom hogy a gomb amivel a menübe lépek nem működik. Szóval kattan, belép a menübe ha eddig tekertem nagyitotta es kicsinyítette a menüt. Most tekergethetem, ameddig akarom semmi nem történik. Ugyan ez a funkció működött az időjárásnal, hogy tudtam vele lapozni és a beállításokban is. Én állíthattam el valamit vagy ez hiba?
Köszi. -
gretzky77
veterán
Sziasztok látom nincs túl nagy élet a topicban! Mindenki elégedett vagy csak kevés user van! Beléptem újra a topicba, újra vettem egy Watch 5 órát, így hogy mérséklődött az ára elnézőbb vagyok a hiányosságaival, mint óra tetszik az egyéb funkciók pedig plusz így megnézem újra!
-
kp78
veterán
válasz
Zsolt7981
üzenetére
Én amiket megvettem számlapokat kedvencnek jelöltem, és amikor a következő órára költöztem onnan gyorsan le tudtam őket szedni, nem kellett név szerint keresgetni.
Ha még megvan a GT2 Pro, akkor azon lépj a saját számlapokhoz, és tedd őket kedvencbe. Majd a másik órával belépsz a számlapok részhez / kedvencek, és ott kell legyen amit keresel. -
Zsolt7981
tag
Sziasztok!
Szert tettem egy ilyen órára, és lenne két kérdésem:
Hol lehet beállítani a képernyő timeoutját?
Van valami mód arra, hogy az előző órámról (GT2 Pro) áthozzam az arra letöltött számlapokat? Végignéztem a kínálatot, és egyet se találtam az ingyenesek közül, ami tetszene, míg a kettesre volt több is. Elvileg nem kéne gondnak lennie, mert a felbontás azonos, mégse találtam meg egyiket se. -
kp78
veterán
válasz
BloodRay
üzenetére
"Természetesen az iphone-al használom az órát, mert szeretem a kihívásokat."
Jó pár hónapja vettem egy iPhone-t (14 plus) mert igen jó áron volt, meg mert én is szeretem a kihívásokat, és muszáj volt megtapasztalnom, h miért van oda annyi ember.
Háááát, 2 hétig sem bírtam és eladtam.Nálam a kihívás még egy (gugli nélküli) Huawei P40 Pro használata napi szinten, mert a mai napi az egyik legstabilabb, legkézreállóbb telefon.
És van mellé Honor, meg Vivo.
De iOS nem mostanában teszi be ide a lábát. 
-
BloodRay
veterán
Iphone 14 pro-val használom a GT5-öt és természetesen tudok vásárolni fizetős számlapokat (khemm... Nem keveset vettem már...
).
Megoldás, hogy androidos telefonon (ne Samsungon, mert azon se lehet fizetési módot hozzáadni), a Huawei Health appban hozzá kell adni a kártyát és akkor onnan már az iphone-on a Huawei Health appban ugyan úgy használható lesz a kártya vásárlásra.
Most már (a rettentő szegényes) app store is megy almán, egyedül a zene file-ok átvitele (iphone-ról legalábbis) és az értesítésekre való válaszolás nem működőképes az órán. -
kp78
veterán
Google AI válasza:
A Huawei Health alkalmazás iOS-en, iPhone-on keresztül nem támogatja a fizetős óraszámlapok vásárlását. Ez egy ismert korlátozás, ami a Huawei és az Apple közötti üzleti megállapodások és az iOS ökoszisztéma korlátozásai miatt áll fenn.
Mi a megoldás, ha mégis fizetős óraszámlapot szeretne?
Androidos telefon használata:
Ha van hozzáférése egy Android-eszközhöz, a következőképpen járhat el:
Párosítsa Huawei óráját az Android-telefonnal.
Vásárolja meg és telepítse a kívánt óraszámlapot az Androidon futó Huawei Health alkalmazásból.
Ezt követően párosítsa vissza az órát az iPhone-jával.
Az óraszámlap megmarad az órán, és továbbra is használhatja az iPhone-nal.
Ingyenes óraszámlapok: Az iOS-es Huawei Health alkalmazásban bizonyos ingyenes óraszámlapok elérhetők lehetnek.
Saját képek használata: Bizonyos óramodelleknél lehetőség van saját galériából származó képek beállítására óraszámlapként.
Ez a korlátozás nem érinti a Huawei Health alkalmazás alapvető funkcióit, mint például az egészségügyi adatok (lépésszám, pulzus, stb.) szinkronizálását és megjelenítését, de a fizetős óraszámlapok vásárlásához más megoldásra van szükség.Szóval ahogy Kali mondja, nem lehet.

De végül is fent ír rá megoldást. -
kp78
veterán
Az iOS mindent másképp csinál.
De csak van itt iOS-es felhasználó.
Vagy kérdezz át a GT6 topicba, ott tuti van. -
kp78
veterán
Huawei fiókod van?
Bár ahogy nézem nem feltétlen ugyanaz a felület különböző telefonok esetén.
Huawei és Honor telefon esetén így néz ki. [kép]
De Vivo telefonnál nincs a fiókbiztonság alatt a "fizetés és vásárlások" menüpont.
Honor / Huawei engedett képernyőképet készíteni, Vivo nem is engedett. Ugyanaz az egészség app verziója.
-
gjoco1
addikt
-
nikos
csendes tag
-
nikos
csendes tag
Tudja valaki esetleg, hogy miért nem tudom a bankkártyamat hozzádni az órához.
-
fila
senior tag
GT 5 Pro-n meg lehet valahogy oldani, hogy 2 telefon jelzései érkezzenek meg?
szét kellett rakjam a céges és a privát sim kártyát két telefonba, legalább a hívás értesítés jó lenne, ha mindkettőről jönne- az órára
Iphone 14 pro + xiaomi redmi 12 -
kp78
veterán
5.1.0.26 érkezett.
>>> [kép] -
Zizi123
senior tag
-
KissG90
csendes tag
Sziasztok. Használja valaki iphone-nal?
Mik a tapasztalatok? Ne haragudjatok ha nem olvasgatok vissza. Amazfit-et használok de a régi gt2 hiányzik. Jah és az almás óra nem opció. Nem fogom naponta töltögetni. Huawei és Garmin között vacilálok de utóbbi erősem túlárazottnak érzem. -
Naigen
aktív tag
No, ma megfejtettem a 25k kuponom honnét volt, a Huawei Healt-ban lehet igényelni, aki esetleg még nem vett és szeretne 75-ért egy GT6-ot.
-
gjoco1
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
Nem szerettem volna off olni mégjobban ezt a Topikot és azért nem fogtam hozzá .
De parancsolj [link] .
Jó választottál amúgy .
Használja egészséggel az édesapád ! -
gjoco1
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
-
Celithrandi
addikt
Sziasztok,
kicsit kiesik a topicból, de jobbat nem láttam. Faternak kellene vennem gyorsan egy okosórát és a sima GT 4 és GT 5 között vacilálok. Van valami érdemi különbség a kettő között? köszi
-
realist
őstag
Pro verziót használ valaki szövet/textil szíjjal? Tudtok olyat ajánlani ami megfelelően illeszkedik a pro csatlakozó kialakításhoz?
Rendeltem egy GT 6 pro-t (azaz még várok rá egy ideig mire megkapom). Csak annyit tudok, hogy 22mm széleset keressek, minden esetre szeretném előre megrendelni aliról.
kösz! -
Bertiee
senior tag
Sziasztok! Kapott már alvás közbeni HRV mérést bármelyik GT5?
-
kp78
veterán
Frissítés érkezett.
Semmi fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Pánik a memóriapiacon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Steam topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az mennyire valós, hogy néhány frissítés után össze-vissza méricskél az óra? Gondolok itt alvásfigyelésre, stressz és pulzus ellenőrzésre. Találtam negatív kritikákat ezekkel kapcsolatban, és bár szeretném GT5-re cserélni a mostani Honor MagicWatch 2-met (ami valóban félre mér, és még akkor is jelez pulzust, ha nincs rajtam), szeretném az ilyen problémákat elkerülni.