Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#75801) Radnix válasza venge (#75785) üzenetére


Radnix
senior tag

felhúzni nem szoktal? Lehet azert tortent mert gyengébbek emiatt az also hat izmai, na meg persze ovet is érdemes nyomni. Am milyen súly ez neked, hany ismétlést akartal belerakni?

(#75802) barisj


barisj
aktív tag

Sziasztok! Előző rendelésből rajtam maradt Impact Whey Protein banános és csokis-kókuszos ízben, illetve omega 3 és tribulus pro. olcsóé megválnék tőlük.

◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►

(#75803) shteer válasza barisj (#75802) üzenetére


shteer
titán

Felarbol lehet meg alkudni? :)

..szerintem jónak tűnik

(#75804) barisj válasza shteer (#75803) üzenetére


barisj
aktív tag

Haha :D Mi kéne mennyié? ;] írj privit

[ Szerkesztve ]

◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►

(#75805) tDr1v3r


tDr1v3r
veterán

Sziasztok!

Pár éve már jártam itt egyszer, de az akkor betervezett dolgok szépen lassan elhaltak, így most újra próbálkoznék ezzel a gyurma dologgal.

21 éves vagyok, pöcsös, 51 kg és 170 centi körüli a magasságom. Szóval ectomorph testalkat, az igazi klasszikus akinek kilógnak a bordái és vékony a keze.

Régi válaszaitokból okulva elsőkörben nem lesz tápkieg, de az étrendemet fel kívánom turbózni hogy mehessen a bulking. Sajnos nem vagyok hozzászokva a sok - tényleg sok - evéshez, válogatós is vagyok, nem tudom mit mikor egyek ami nem is feltétlen laktató de be is fér a meglehetősen szar munkabeosztásomba. (4 műszak, egymást váltogatja a délelőtt-délután-éjszaka, van amikor 1 napnyi pihenő után. SMT operátor vagyok, tehát nem túlzottan megterhelő a rohangálást és idegbajt kivéve, illetve van műszakonként kb. 30 percnyi szabadon beosztható pihenőidőm.)

Pénzügyileg nem vagyok elverve, igaz hogy a keresetem nagy része megmarad de most változtak a prioritások és másra gyűjtök. De ésszerű keretek közt képes vagyok akár nagyobb összegeket is belefektetni a hízásba.

Nem olvastam a sárga kapszulás könyvet, fingom sincs a CH-ról meg társairól de valami ilyesmire gondoltam én délelőttre:

1. - Otthon 4:30 - gabonapehely/müzli (ez must, nem tudok szilárdat reggelizni hányás nélkül) |
2. - Melóhelyen 8:30 körül - csirkemell rizzsel, valami változatossággal (minden nap máshogy, mondjuk egyszer édessavanyú mártással, máskor valami fűszerkeverkében kisütve etc, rizs is barna egyik nap, másikon meg sima fehér mondjuk) |
3. - Melóhelyen 11:30 - sima, "megszokott" 2 zsömle + felvágott + paprika kombó
4. - Otthon 14:30, ebéd - mittomén, sima főzt, valamivel megspékelve amire várok ötleteket
5. - Otthon 16:00, uzsonna - ez placeholder, nem tudok ide semmit a szokásos szendvicses történeten kívül amiben biztos vagyok hogy nem bulk-kompatibilis
6. - Otthon valamikor köztes időben nass: tejberízs, túró, banán vagy valami sütemény
6. - Otthon 19:00, vacsora - megint csak passzolom, uzsonna meg vacsora általában ugyanaz nálam.
7. - Otthon 21:00 körül nass féleség - gyümölcs (banán, lassacskán eper és zöldalma, szilva), esetleg piritós vagy valami hizlalós cucc. Talán ide férne be valamilyen tömegnövelő, ha most bevállalnék egyet.

A cél 60-65 kiló lenne, mondjuk 1-2 hónapon belül. No de fingom sincs hogy ez az egész helyes lenne-e. Lehet az, de inkább a véleményetek érdekelne, illetve szerintetek elsőkörben milyen mennyiségeket kéne becéloznom a munkahelyi étkezéseknél? Nyilván magamtól függ, de pl. ti mivel és mennyivel szoktattátok magatokat hozzá a sok evéshez? Esetleg edzzek mellette, vagy csak pl. futni járjak el? Félek kicsit hogy a zsír nem a kezeimre és vékonyabb végtagjaimra hanem a hasamra menne rám, amit nem akarok ugye.

Arra gondoltam még hogy napi szinten követném az étkezéseimet Lifesum-al. Ez számít kalóriát is. Erre vélemények, ér valamit?

Egyelőre saját súlyos edzés lesz majd, mert bár van két konditerem is a környéken de hogy is mondjam... idióta seggparasztok is járnak oda, őket meg inkább kerülöm. Trainer meg nincs amúgy se (miért is lenne...). Jogsi és kocsivásárlás után viszont tervezek Siófokra feljárni normális terembe, trainerhez de addig marad ez a fegyencedzésnek csúfolt calisthenics otthoni keretek közt. Meg a futás.

Tippek, tanácsok, miegymás?

[ Szerkesztve ]

disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

(#75806) Tenken válasza tDr1v3r (#75805) üzenetére


Tenken
őstag

Vágod, hogy 2 6. étkezésed van? :DDD
Amúgy szerintem túlspirázod. Napi 4 kaja bőven elég. Nekem reggeli 7, majd 11, 15 és 19. Fehérjét egyenletesen elosztod, ch-t meg nagyobb kalóriás kaját edzés utánra rakjad főleg. Mennyiségeket meg kiszámítod testsúly alapján. Nincs ebben semmi különleges. Ha alszol rendesen mellette és edzegetsz is, akkor jönni fog szépen idővel ami tud.

[ Szerkesztve ]

"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

(#75807) tDr1v3r válasza Tenken (#75806) üzenetére


tDr1v3r
veterán

Lett volna harmadik is. :D Sorry, besüvesztettem oda csak fél órán át nem nyúltam a géphez és átolvasás nélkül kiküldtem.

Az a baj hogy tényleg nehezen jönnek fel a kilók. Karácsonykor is alig jött fel 1-2 kiló, pedig akkor tényleg sokat ettem...

Nagyon szarul alszok, örülök ha a napi 5-6 órám megvan. Edzeni meg hát... nem tudom. Addig nem akarom elkezdeni amíg nincs meg a 60-65 kiló. Esetleg ilyen bemelegítés szintűre gondoltam addig hogy a kilók normálisan elterüljenek rajtam, fekvőtámaszra, húzódzkodásra meg futásra. Azzal még be is járatnám az izmaimat addigra.

disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

(#75808) bigmasterg válasza tDr1v3r (#75807) üzenetére


bigmasterg
addikt

"Edzeni meg hát... nem tudom. Addig nem akarom elkezdeni amíg nincs meg a 60-65 kiló"

Akkor miből lesz meg a plusz kiló? Csak zsírból?
Edzéssel kezdeném + "tiszta" kajákból sokat. Bár te esetedben mehetne mellé egy darabig szinte minden féle kaja, hogy jöjjön egy kis tömeg.

Szerk.:
Nasinak pl.: negyed kiló túró, banán, méz, + pár deci tej összeturmixolva.

[ Szerkesztve ]

(#75809) -Mike- válasza tDr1v3r (#75805) üzenetére


-Mike-
addikt

Enni kell mindent ami kartávolságban van, mindent. Bár az ilyen zsömle felvágott szar kombóktól óva intenélek, de ha nem akarsz utána olvasni akkor ezt eszed. Zsírosodni fogsz, felfogod adni 3héten belül.

(#75810) #16514048 válasza tDr1v3r (#75805) üzenetére


#16514048
törölt tag

Nem vagyok szakértő a témában, de válaszolok, mert hasonló cipőben jártam/járok. Én is 21 vagyok, 176/70, egy éve még 57 kiló körül voltam. Én nem akarok Svájcinéger lenni, 76 kilót céloztam meg, azért dolgozok most is. Azt sem bánom ha nem leszek teljesen szálkás, csak elegem lett a régi alakomból és szeretnék kicsit emberibben kinézni.

Tényleg nem kell nagyon túlgondolni szerintem az evést, annyi az egész, hogy próbálj többet enni, amíg nem látsz változást. Ja, lehetőleg egészséges kajákat (bár én erre sem nagyon figyelek :B de másnak nyilván nem ezt tanácsolom ). Ch, fehérje mennyiségét abszolút nem nézem. Szerintem az ilyenek ráérnek akkor, ha már komolyabban akarsz foglalkozni vele.

Arra figyelj, hogy ne kövesd el azt a hibát amit én: fél évig csak kajáltam, semmi mozgás. Eredménye meg is lett, csak zsír jött fel és csak hasra. Futás önmagában nem elég semmire, azzal max zsírt lehet leadni, kilók nem fognak feljönni, főleg nem izom fomájában. Én is otthon edzek, eleinte csak ilyen saját testsúlyos bohóckodás (ezt arra értem, ahogy csináltam, nem az edzést fikázom), február óta kicsit komolyabban véve, 2 db 5 kg-os kézisúlyzóval. Nem nagy szám, de a zsír megy le, izom meg jön fel, határozottan látni változást, nekem ez bőven elég most. Alvásra próbálj figyelni, ha teheted, sokat számít az is.

De tényleg kezdj el edzeni az elején is, ne várd meg míg elhízol. ;) Nem kell nagy súlyokkal, 2db 5 kilós súlyzó szerintem neked is elég lenne a kitűzött célhoz így elsőre. Elején melegíts be rendesen, végén pedig nyújtás.

(#75811) Eagl3 válasza tDr1v3r (#75805) üzenetére


Eagl3
veterán

"Pár éve már jártam itt egyszer, de az akkor betervezett dolgok szépen lassan elhaltak..."

Most is pont ez lesz. :D
Ha tömeget akarsz magadra szedni akkor kajálnod kell és edzeni (súllyal!). Ha nem edzel normálisan (egy full ektomorfnak nem lesz jó a fegyencbohóckodás mert semmi tömeget nem fog hozni, csak szopatod vele magad) akkor kár is belevágni.
Kajában a lényeg, hogy gyakorlatilag mindegy, hogy mit eszel és mennyit, de fontos, hogy sok fehérjét vigyél be (hús, tojás, túró). A szendvicsedben egy szelet parizer, szalámi nem számít fehérjeforrásnak. Bármilyen húst ehetsz, nem kell csirkemellet enned csirkemellel. Jó a sertés minden formában és mennyiségben. Ugyan ez igaz a rizsre, nem kell agyba főbe rizst enned, mehet a tészta, krumpli.
Majd jelezz, hogy haladsz.

(#75812) tDr1v3r válasza bigmasterg (#75808) üzenetére


tDr1v3r
veterán

Régebben nem ajánlottátok hogy a mostani kilómmal elkezdjek edzeni. Őszintén szólva az a félelmem, hogy ha csak izom menne rá a csontos izé alkatomra akkor buzisan néznék ki... azért akartam 60-65 kilóval indulni hogy az addig felgyülemlett zsírt és az edzés mellett bevitt plusz kalóriát alakítsam át zsírrá, hátha az robosztusabban tud kinézni. De akkor hízás mellette is edzegetek majd, köszi.

(#75809) -Mike-: Kikerülhető ha kell, nem ragaszkodok hozzá, de az "enni kell mindent ami kartávolságban van, mindent" elv alapján akartam hogy ez benne legyen. De akkor anélkül indulok neki.

Ezen a napi 4x-i fő étkezéses dolgon gondolkozva lehet tényleg elég lenne délelőttre csak a csirkemell + rizs, nem kéne más. Éhség nem hajt, 14:30-ig ki tudom bírni simán több evés nélkül.

(#75811) Eagl3: Meglehet. :D Most próbálom komolyan venni, vettem már tárolót is a kajákhoz, most ott tartok hogy ki kéne dolgozni hogy mit vigyek kezdésnek. Holnap délután megyek boltba, veszek is majd húst meg rakás más dolgot. Csak először az alap étrend legyen meg, hogy valami alapján vásárolhassak...

Az a baj a súlyzós edzéssel hogy tényleg suttyók járnak a helyi konditermekbe, azok miatt nem akarok lemenni. Tudom hogy a fegyencizé sokat nem ér, de legalább az izmaimat bejáratnám vele vagy nemtom... keveset mozgok, leginkább csak futni járok el meg bringázni, szellemileg is kevésnek érzem magamat a helyi kondis bohócokhoz meg fizikailag is. Ha sikerül kicsit rendbe hozni magamat akkor lejárnék valszeg, max. haverokkal (csak egyik se akar gyúrni).

(#75813) -Mike: Nem is számítok rá hogy gyorsan meglegyek. Őszre már szeretnék látható eredményt (formásabb csöcs, vastagabb kar, ilyenek) de nem várom a csodát egyből.

[ Szerkesztve ]

disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

(#75813) -Mike- válasza tDr1v3r (#75812) üzenetére


-Mike-
addikt

Őszintén szólva az a félelmem, hogy ha csak izom menne rá a csontos izé alkatomra akkor buzisan néznék ki...

Full alaptalan félelmeid vannak. Jó kaják, kemény edzés mire felszedsz magadra 2-3 kg izmot és nem 2hét.

[ Szerkesztve ]

(#75814) Ijk válasza tDr1v3r (#75805) üzenetére


Ijk
nagyúr

Csináld a testmozgás miatt, továbbá mielőtt összeállítod magadnak fejben a tökéletes étrendet, előtte inkább egyél húst minden nap és zöldséget.
Majd egy év múlva gyere vissza miután tényleg komolyan csináltad és elakadtál.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#75815) madle


madle
őstag

Edzés előtti CH löketnek mit szoktatok tolni? Én olyan eset vagyok, hogy üres gyomorral nem tudok edzeni, erőt kifejteni, ez nálam azt jelenti, hogy 1 órával edzés előtt kajálok, vagy ha 1,5 órával előtte, akkor közvetlen edzés előtt betolok még egy banánt vagy hasonló.

Van még praktikusabb edzés előtti CH dús kaja?

(#75816) Radnix válasza tDr1v3r (#75805) üzenetére


Radnix
senior tag

Hello!

Lőjél be első körben szerintem napi 2500 kalóriát.
http://www.myfitnesspal.com/
Itt létrehozol egy fiókot, és azzal követed a kajálásodat, pár hét alatt belejössz. kell egy gramm pontos mérleg és naponta pár perc a szabadidődből.
Makrókra olyan szempontból kell figyelned, hogy legyen meg minden nap 150 g fehérje, a többi (szénhidrát, zsír annyi, hogy beleférj a 2500-as limitbe)
Súlyzós edzés pedig kell! Az hogy otthon elkezded saját testsúllyal, otthoni eszközökkel, jó, de mihamarabb váltsd ki a termebérletet, mert különben az egésznek semmi értelme, zsírt feleslegesen nem szedünk fel ha nem muszáj, mert telibeszart buvárruha formát veszel fel a vékony emberke jelmez helyett.
Hetente fél kiló már teljesen jó, ha több akkor vegyél vissza a kajálásból. Fontos hogy olyat egyél, ami ízlik, ne legyen szenvedés, mert úgy jársz mint legutóbb...
(ilyen kérdésekkel, hogy mikor kell enni, meg hányszor, ne foglalkozz)
Ha most 1 hónap alatt felmennél 65 kilóra annak sokkal több mint fele zsír lenne, és hidd el nekem, nem örülnél annak amit a tükörben látsz.
Lassan járj tovább érsz.
ámen

szerk: arra a buzisan néznék ki dologra had reflektáljak: kizárt dolognak tartom, hacsak nem affektálsz közben és ugrálsz rózsaszín szoknyában :D

[ Szerkesztve ]

(#75817) Radnix válasza madle (#75815) üzenetére


Radnix
senior tag

Én 2 órával edzés előtt szoktam enni, szerintem kell annyi idő, sokkal jobb bedurranást fogsz érezni!
A banán az tök jó, de 1 darabtól szerintem nem mész a falnak, az kb 20-25 g ch :D
Amúgy bármi jó ami nem zsíros, kenyér, rizs, banán,gabonapehely, gumicukor :)

Más: egész nap 1000 kalóriát ettem eddig és nem vagyok éhes :Y
Legalább edzés után nagy feastet csapok :D

[ Szerkesztve ]

(#75818) sutyesz96 válasza tDr1v3r (#75805) üzenetére


sutyesz96
őstag

Én ugyan mezomorfnak vallom magam, de abból a ~10-15 kilóból amit eddig felszedtem, a zsír nagyrésze hasra rakódott le. Nem mondom hogy ez nálad is így lesz, de szerintem minden férfinak a has a legproblémásabb része e tekintetben.

Szóval lassan jöhet a diéta... :K

No matter what, you keep finding something to fight for.

(#75819) Zola007 válasza tDr1v3r (#75807) üzenetére


Zola007
veterán

Olyan nincs hogy nem jönnek a kilók, csak nem eszel eleget
Napi 200 fehérje,500 CH és 100-120 zsír mellett heti 3-4 edzéssel még a legektomorfabb is szed fel súlyt idővel.
Ez meg nem a megehetetlen mennyiség

Bármennyire is írtják itt tűzzel-vassal, napi 1-2 zsemlétől nem lesz semmi bajod, ha többit betartod, akkor már egészségesebben kajálsz mint a társadalom 90%-a

Mozgásból pár hétig nem kell semmi extra, emlékszel még az áltsulis tornagyakorlatokra? Kezdésnek bőven megteszi 1 hónapig míg bele nem rázódsz.
2db variálható 10 kilós súlyzót azért vegyél, Hervisben láttam talán 7000 körül

[ Szerkesztve ]

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#75820) Zola007 válasza madle (#75815) üzenetére


Zola007
veterán

szerintem is kell a 1,5-2 óra edzés előtt
100g zab, 1 banán, 10deka túró, 1-2 tojás
1 óra múlva már nem is érzed hogy ettél

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#75821) freaghill


freaghill
őstag

Már jó pár nap óta fáj a jobb kezemen a hajlatnál, ha ki akarom hajlítani teljesen a kezemet. Lóbalzsam, vagy mit ajánlotok?
Leginkább feszülést érzek.

[ Szerkesztve ]

(#75822) madle válasza Zola007 (#75820) üzenetére


madle
őstag

Tudjátok nekem az a para, hogy ha 2 órával előtte kajálok, akkor edzés alatt már azt érzem hogy nincs kraft, üres a gyomor. Ezért szoktam max 1 órával előtte enni, plsu közvetlen előtte banán, vagy valami gyorsan felszívódó. De azt észrevettem igaz, ha 2 órával előtte ettem, és úgy hogy megvolt egy nagy étkezésnyi CH ill fehérje, akkor sokkal jobb volt az edzés, jobb volt a bedurranás minden.

Én most ebben a kérdésben kifejezetten az edzés előtti "fél" kajákra gondolok, de ez teljesen jónak tűnik amit írtál.

(#75823) Guntop


Guntop
újonc

Sziasztok!

Egy kis koxos kérdésem lenne! :)
Egy jó fél évet tervezgettem kb. a mostani kúrám, így nem indultam bele tudatlanul a dolgokba.
Először egy lájtos kis stana kúrára gondoltam, így megvettem a hozzávalókat: Genesis, 10mg stanazolol, proviron (a biztonság kedvéért, és mert tudtam hogy nagy valószínűsségel mással is fel van ütve), zita a levezetéshez.
Nos, 1 hete kedztem el pont, szépen felvezetve. Kb. a 3-4 nap kanosabb voltam a normálnál, ekkor már sejtettem hogy szar van a palacsintában. Ezután kellemes here"fájdalom", zsibbadás jelentkezett. Gondoltam rávetem magam a provira. Jelenleg 30 mg "stana" és 2x25mg provi megy. A herefájdalom szinte elmúlt, ellenben se tömeg se vízesedés nem jelentkezett. Egy kis erőnövekedést tapasztaltam.

Valószínűleg metillel van felütve a dolog, de furcsálom hogy a szokásos tünetek nem jelentkeztek nálam, csupán ez a kellemetlen here fájdalom.

Lassan a kérdéshez is eljutottunk...:) Eléggé úgy vagyok a dologgal, hogy hagyom a francba, levezetem, és megy a kukába. De eléggé bele éltem magam a dologba, így elég nehezen vallom be magamnak ezt a kurdarcot. Jártas e valaki a témában, hogy érdemes lenne a folytatni a kúrát, provival, hátha így nem sorvad el a pöcsöm. :) Vagy ez annyira fos cucc lehet, hogy jobb ha lehúzom a wc-n az egészet?

Tényleg furcsa, mert az esetek nagytöbbségében ez a here fájdalom nem jellemező, még metilnél se...Inkább agresszívitás, hirtelen tömeg-víz feljövetele.
Ismerős elméletileg ugyan ezt tolja (persze tudom, hogy az ugyanonnan jött sufnitunning is tartalmazhat más összetevőket), és neki semmi hasonló gondja nincs.

Előre is köszi a véleményeket! :)

Üdv

(#75824) troller válasza Guntop (#75823) üzenetére


troller
senior tag

Tuti nem olvastál bele a totyikba, mielőtt kérdeztél. ;]

[ Szerkesztve ]

Asus P8H67M-LE; i5 3330; 2x4GB DDR3; Gigabyte GTX 1060 3GB WINDFORCE OC

(#75825) kennystyle válasza Guntop (#75823) üzenetére


kennystyle
tag

Szerintem triplazd az adagot rogton, hadd rohadjon le a tokod akkor legalabb nem szaporodik az ilyen ertelmisegi.

(#75826) Zola007 válasza Guntop (#75823) üzenetére


Zola007
veterán

Genesis tabletták bevétele közben hallgass egy kis Phil Collinst, csak úgy igazi a dolog!

[ Szerkesztve ]

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#75827) bbuffy válasza Guntop (#75823) üzenetére


bbuffy
senior tag

Jó eséllyel zoknipóc a motyó amit vettél. Ha kiugrasz belőle, azért vezesd le, bár ez nem túl hard. Proviron, Zita, pct, tribu bár az nem sokat ér, sok D3. És kúrát legközelebb SOKKAL több ésszel. Ja és csak ha versenyeznél, kûlönben minek?

[ Szerkesztve ]

...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/

(#75828) HussarF

Őszintén szólva az a félelmem, hogy ha csak izom menne rá a csontos izé alkatomra akkor buzisan néznék ki...

Na, Uraim, megkaptuk a kritikát. Mind keményen dolgozunk, hogy csak a hús jöjjön fel és ne a zsír, erre kiderül, hogy az hót buzis...

(#75815) madle
Az a baj, hogy te csak beképzeled magadnak, hogy ha nem eszel közvetlen előtte, akkor gyenge vagy. ugyanaz, mint amikor valaki nem tud edzeni, ha nem nézi meg a legújabb motivációs videót edzés előtt, vagy nem tolja be az edzéselőttiét. Ez mind fejben dől el. 2 óra az még semmi.

(#75823) Guntop
Hagyd a francba, ha annyira rákészültél, akkor nem a legsilányabb tabis winit kellett volna megvenni. Ennél sokkal nagyobb kudarcok is vannak, nekem pl. ki kellett vágni a vállamból. És igazából még én is jól jártam ahhoz képest, hogy ezekkel mennyire be lehet szopni.

(Úgy látom, hogy kivették a Spoiler!-t, úgyhogy csak link-ként rakom be)
[link]

(#75829) Dicker válasza Guntop (#75823) üzenetére


Dicker
őstag

Jó kemény kúra, sokat ér önmagában a stanozolol, főleg, ha a legszemetebbet veszed, ami nem is az. Biztos megérte vele szórakozni. Várható tömeg nulla, erő meg lesz addig, amíg szeded.

Tablettás bzizás első mérföldkövét teljesítetted. Gratulálunk!

HussarF:

Kokszosan elég szar formád volt. ;] Amióta naturál vagy izmosabb lettél. :))

(#75830) Ijk válasza Guntop (#75823) üzenetére


Ijk
nagyúr

Szia.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#75831) Dani82 válasza HussarF (#75828) üzenetére


Dani82
senior tag

Az igen :Y Begyulladt a szúrás helye? :F

Egyébként meg faszé' nem lehet rendes roidot kapni. a tabis felütött szar 0 hatóanyaggal, a szuri meg szennyezett hányadék. :O :O

[ Szerkesztve ]

(#75832) tDr1v3r válasza Zola007 (#75819) üzenetére


tDr1v3r
veterán

Ideje előkapnom a kalóriaszámlálót, úgy érzem...

Kábé ezt is akarom, mármint az áltsulis tornagyakorlat szintet. Csak nyilván kicsit többet csinálni... tényleg kell a bejáratás az izmaimnak, főleg a kezemen. Súlyzókat is beterveztem, ha megyek legközelebb Siófokra biztos veszek. Sima fitness vagy fekvepadokról mi a vélemény?

Btw köszi a válaszokat srácok. :R

(#75828) HussarF: Nyilván nem rátok értettem hanem azokra a páwa meg mittomén emberkékre akik a kockahasukkal meg kis bicepszükkel pózolnak, miközben olyan vékonyak mint én. Egyszerűen nem látom bennük az ideált, ellenben egy "pufibb", nagyobb izomzatú emberben igen.

(#75831) Dani82: Laikus vagyok, de mi a lófaszért akar egy normális ember szteroidozni? Az a plusz szerintem csak sportszinten értelmes, átlag Jánosoknak nem értem hogy miért akarják így kihozni magukból a maximumot. Semmi értelme egyszerűen, nem vonz több pinát szvsz. Meg mondjuk én tükörbe se tudnék nézni, de ezt már egyéne válogatja...

[ Szerkesztve ]

disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

(#75833) Woodslave válasza HussarF (#75828) üzenetére


Woodslave
nagyúr

ja ez te voltál b+ :Y

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#75834) Guntop válasza Dicker (#75829) üzenetére


Guntop
újonc

Nem írtam, hogy kemény, elsőre nem hiszem, hogy nagyon oda kéne verni...
Ha valóban stana lett volna, annyit pont hozott volna, amennyit vártam tőle.
A gene még a jobbak közt van, igaz állítólag abbòl is van, vagy 3 féle. A külseje pedig bíztató volt, de így jártam...

(#75835) Ijk válasza Dani82 (#75831) üzenetére


Ijk
nagyúr

Azért amiért semmilyen hormonális gyógyszert nem kapsz recept nélkül. Mert a sok hülye eltenné magát láb alól, vagy legalább a kórházban kötne ki, súlyos összegekbe kerülne az államnak adófizetőknek.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#75836) HussarF válasza Dicker (#75829) üzenetére

Ja, elég gyengén nézek ki azon a képen, de nézd el nekem, épp akkor vágták szét a vállam, meg össze voltam görnyedve. Nem úgy nézek ki, mint amikor bedurranva feszítek, de azért nem néztem ki olyan szarul akkor sem :)
Így néztem ki utána 3 hónappal, ami alatt az étrendet tartottam, de edzeni egyáltalán nem tudtam, csak néha egy kis kardiót:

[kep1]

Amúgy meg világéletemben ilyen alkatom volt, amíg power-oztam:
[kep2]

Ezek olyan 4-5 évvel ezelőttiek.

(#75831) Dani82
Bizony. Ha valaki kíváncsi, akkor elmesélhetem, ez a kép csak a horror fele. Amit csináltak velem a műtőben, az volt az igazán kemény ;]

(#75835) Ijk
Így is beszúrja mindenki, ha lehetne rendeset kapni, szerintem az még kevésbé lenne veszélyes a közegészségre.

[ Szerkesztve ]

(#75837) Ijk válasza HussarF (#75836) üzenetére


Ijk
nagyúr

Meg egyszer leírom. Hormonális gyógyszert sem lehet kapni a közértben és nem azért mert korlátozni akarják a kis szabadságod. Ezek után főleg nem lesz legális ugyanaz a cucc csak hogy a Jóska kipattintsa magát a soundra.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#75838) Dani82 válasza Ijk (#75837) üzenetére


Dani82
senior tag

de lehet kapni pl receptre valahol gyogyszergyari stanazolt? :F

szerk: marmint mas orszagokban

[ Szerkesztve ]

(#75839) HussarF válasza Ijk (#75837) üzenetére

Én nem arról beszélek, hogy ha legális lenne, hanem ha legalább az illegális nem szemét volna.

Amúgy a szurisok között szerintem nem olyan szarok a szerek, bár már jó ideje nem vagyok vele képben. Az enyém is inkább az én balfaszságom miatt gyulladt be. Finoman fogalmazva sem orvosi előírások szerint kezeltem a dolgokat (értsd fertőtlenítés, stb.)

(#75838) Dani82
Szoktak adni kórházban anabolikus szteroidokat, ha ágyhoz vagy kötve és hogy ne zuhanj teljesen össze.

[ Szerkesztve ]

(#75840) Ijk válasza Dani82 (#75838) üzenetére


Ijk
nagyúr

És elmennel a dokihoz feliratni, mert még kicsit több izom kellene. Ő pedig könnyes szemekkel írna fel neked a stanat.
Persze néhány gengszter biztos toborozna betegeket akiktől megveszik 2 paleszert. Utána pedig nagylelkuen eladjak neked piaci áron. Már a 10%-at, a többit meg potolnak lohuggyal.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#75841) Radnix válasza Guntop (#75823) üzenetére


Radnix
senior tag

Felejtsd el a pitsába, és tesztót nyomj legközelebb, ha már kogszi. Abból is lehetőleg valami olyat amit nem kell 2 naponta szúrni ("meraz' nem vizesít" ugye?)

(#75842) Radnix válasza HussarF (#75828) üzenetére


Radnix
senior tag

Húbakker, előtte beleejtetted a wc-be a tűt? :Y :O
Ez volt gondolom az utolsó alkalom, hogy cucchoz nyúltál :D

(#75843) Because


Because
őstag

szóval akkor növekedésit mennyiért tudtok?

(#75844) userxy válasza Because (#75843) üzenetére


userxy
őstag

Ennyiért + egyéb járulékos költség

(#75845) HussarF válasza Radnix (#75842) üzenetére

Ja. Előtte még egyszer volt egy szemes kúrám, jó kis metiles stana. De nekem nem volt tőle semmi bajom, kurvára hozta az erőt. Nem ettem semmit, úgy diétáztam (mert sokat nem néztem utána a táplálkozástudománynak anno, és úgy voltam vele, hogy amit nem eszek meg az nem hízlal :DDD ), de az elején 12-t tudtam 100ba belenyomni fekve, 8 hét múlva meg már 17-et.
A szuristól egyáltalán nem erősödtem így. De amúgy egyéb bajom nem lett. Dugni is tudtam még utána is, csak óvatosnak kellett lenni, mert ha jobban belejöttem, hamar átvérzett a kötés :DDD

(#75846) venge


venge
tag

Köszönöm a hozzászólásokat!
Radnix: Valóban régen csináltam már felhúzást, ezért is csináltam.
Piramisban mentem föl, ekkora súllyal négyet akartam még.
Nagy pihenést nem fogok tartani, legfeljebb kihagyom egy párszor a lábat. Holnap már megyek, megnézem hogyan reagál egy kis váll, bicepszre. :K

(#75847) Dicker válasza Dani82 (#75838) üzenetére


Dicker
őstag

Románia, gyógyszertár. Kokszturizmus hazája. Ott amúgy sincs korrupció, de lehet megszánnak, ha rád néznek, csak előtte ne durrantsál be. ;]

(#75848) userxy válasza venge (#75846) üzenetére


userxy
őstag

Akkor nem fájt nagyon. :)

De az a jó. Csak nem az jött le az előző hozzászólásból amit írtál.

(#75849) Dani82 válasza Because (#75843) üzenetére


Dani82
senior tag

Nekem mult heten 1100ert kinaltak 1 egyseget de arra jutottam hogy napi 4-5 egyseg alatt nincs ertelme gecidraga es tobb honapig kellene tolni illetve allitolag melle is kene vmit szurni :(
Kellene vmi okj roid kepzo mert az ember minel tobbet olvas errol annal nagyobb a kaosz hogy mi az ami meg oke mibol mennyit milyen kura stb :(

Dicker: Huu sokat jarkalok romania mellett lehet atnezek a heten,irsz nekem shopping listet? :D

[ Szerkesztve ]

(#75850) madle válasza Guntop (#75834) üzenetére


madle
őstag

Nagyon nem vagy tisztaban a dolgokkal ezert szerintem kar eroltetni barmit is. Miert nem akkor kerdezgetsz mikor mar kaputtol a majad? Eloszor beszeded a szart utana kerdezel. De komolyan olyan vicc kategoria ez a hobbi kokszolgatas de meg a versenyszintu is szanalom.

Hogy is akar barki szintiszta gyogyszereszeti tisztasagu anyagot venni a Jozsitol a terembol, mikor meg a hulye is tisztaban van vele, hogy ezeket az UGL szarokat zuglaborokbsn dobjak ossze nulla sterilitas mellett, max beletesznek kurva sok benzylt vagy mivel sterilizaljak...

Hussaf: edzes elotti kaja temahoz, lehet igazad van es csak bebeszelem h gyenge vagyok etel nelkul :) kiprobalom majd a ket oraval edzes elotti kajat!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.