- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
kk831228 #77890 üzenetére
Én ezekre esküszöm
Viccet félre téve elég sok jót olvastam a DAA + Erase/Triazol kombókról, azt írják természetes teszto növeléshez bőven jó. Kipróbáltam már 4-5 csodamátrixos készítményt, igaz azok nem külföldről származtak, de úgy egyik se b@szott földhöz, nem éreztem hogy megnőtt volna a libidó vagy teszto szint. Ezek az M-stak, T-Bomb, és társai nekem inkább hype gyanúsnak tűnnek.
De ez egyénenként rohadtul változó szerintem. Van aki érzi a Tribulust is, van akinek csak a szuris dob valamit.
Nézz szét a jw supplements, strong supplements,predator nutrition oldalakon, ha van elég pénzed próbálkozzál, de nem kell ezektől se csodát várni.
-
Woodslave
félisten
Ja június első hetében pesten leszek jelezze akinek van kedve edzeni egyet
-
Vegul, de nem utolsosorban, mi?
egyszer nezek be ide es akkor is azt kell olvasnom, hogy dundi bermudagatyas vagyok
De ha mar kerdezed, ket celom van jelenleg a konditeremben: nehogy megizzadjak es nehogy bedurranjakkb. 12 ev kondiba jarogatas utan felhagytam a dologgal, jelenleg hobbi szinten a triatlonban probalok ervenyesulni, cel a budapesti ironman 70.3. Oszt a haz mikor lesz kesz?
-
csababarca
őstag
Én hétfőn lábaztam, este meg még rátoltam a piaci melót...de nem fájt meg semmi, kedden meg úgy keltem fel,hogy menni nem bírtam
Vádlim beállt,mint a gerely, ma reggelre múlt el...pedig tegnap is ráment a piac.
De végre vége a fájdalomnakRájöttem,hogy kardiónak a heti két piac meg két futás+kerékpár elég is lesz.
-
Woodslave
félisten
Toló nap 2 atta. Holnap megküldöm a lábát megint bár nem igényli
-
kolosanyi
veterán
válasz
bbuffy #77881 üzenetére
Na, ez lett volna az, csak mobilról nem tudtam linkelni. Kell egy ilyen.
-
kolosanyi
veterán
Basszus, nem bírok linkelni... Bocsi, majd otthonról, gépről.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Woodslave #77846 üzenetére
Viszlát!
(#77847) userxy
Heti 4-5 edzésem van, 2 szertorna, 2 futás és 1 úszás (ez nem mindig). Emellé nem tudok berakni még 2 edzést, így is a regenerálódó képességem határait feszegetem. Lecserélni meg nem fogom egyiket se.
Egyébként a súlyzós edzéssel nincs bajom, a testépítő jellegű megközelítéssel van. Mindig is erősebb akartam lenni, nem nagyobb. Egy erőemelő, súlyemelő edzésprogramot szívesen csinálnék, de azt meg a gerincem nem bírja.(#77849) syl5
De utálom ezt a kifejezést. Óhatatlanul is a TeCsőn félmeztelenül dubstepre rángatózó pávabuzik jutnak eszembe róla. Én még csak nem is szertornázom, mert közel se annyira komplex az edzésem. A szertornából átvett erőgyakorlatokkal foglalkozom. Inkább jobban szeretem saját súlyos erőedzésként nevezni ezt.(#77860) Jorus
Most írom a szakdogámat, nyáron végzek. Mászóka nem, helyette a szertornászokhoz járok erősíteni a Honvéd tornaklubba. Meg futok és úszok. Bandus meg elment az állóképességi sportok irányába teljesen, triatlonozni akar elkezdeni, pár éven belül szeretne megcsinálni egy ironman 70.3-at. Egyébként nekem is fent van a bakancslistán egyszer. Majd ha nagyon sok időm lesz...
(#77868) userxy
Egyetértek. Van 4 db 20 kilós kézim és szart se érnek. A 4-ből tudok 2 30 kilósat meg 2 10 kilósat csinálni, a 30-as meg kevés nekem. Jó, ha 10-15 közötti ismétlésszámokra mennék, jó lenne, de 5 alatt akarok maradni, ahhoz meg nem jó. A "TRX", gyűrű olcsóbb is és tök jó otthoni edzésre. -
-
Woodslave
félisten
[link] amikor böjtös edzést csináltam rendszeresen ezt éreztem.
-
Jorus
nagyúr
Egyébként kicsit kiestem a napi rutinból a meló meg az építkezés miatt, mi van most errefelé? Wood erős lett végre? Kolosanyi leérettségizett katvédizén? Mászókázik még? Bának sikerült lefogynia vagy hazajött mán? Userxy szexi még? Tűzpenge k*rt azóta? Kétszer? MMA talált rencergazda melót? Shteer még mindig olyan picike? Zola okos és gyenge, mint vót? Danika kigyúrta mán magát? Ijk még a fecskés császár a Kárpátok ölén? Dicker brutálabb lett, mint vót, ott, lent, Baranyában? Öreg Radnix erős még? Casanova nyomja még a sajtdiétát meg a nonfiguratív tetkókat? NetTom ugyanolyan okosgyík, mint vót? Cassideyt vagy Takuunt vki szúrta mán? T1 sovány maradt? God belepusztított mán fekve a kettőhúszba? Kovi84 gyúr már? Silverrnek sikerült még kicsit szálkásodnia? Seth überpenge még mindenben, ami a Földön zajlik? Meg volt még az a dundi bermudagatyás okosfiú... nem jut eszembe a neve, azzal mi lett? Bandus! Azaz!
-
_adaml21_
őstag
Sziasztok!
Sajnos a kétlaki élet, valamint amiatt, hogy terembérletet csak az egyik helyen engedhetem meg magamnak, tervezek kézi súlyzószettet vásárolni itthonra (egykezeseket).
Ezt egy francia/egyenes rúddal kiegészítve úgy gondolom, elég nagy hatékonysággal tudnám megoldani a váll ill. kar edzéseket, amennyiben nem jutok el a terembe.Kérdésem az lenne, hogy van-e valami tapasztalat, hogy hol, milyet érdemes venni?
Decathlonban láttam elég jó kinézetű szetteket, öntöttvas súlyokkal, viszont 28 mm-es átmérővel, amiket főként csak a Decatholn saját rúdjaival tudnék használni, mert máshol a 30mm a standard, ahogy néztem.Vagy esetleg a tecsónál láttam még 1000 éve, arról valami tapasztalat?
Köszi
-
Woodslave
félisten
válasz
userxy #77848 üzenetére
még egy pont az átmeneti böjtölés mellett
kár hogy most reggelizek 8kor
Mikor végre eldöntöm hogy mondjuk csak 3 szor eszek (mivel 4-5 körül edzek és előtte 1,5-2 órával már nem nagyon szeretek enni - illetve azt nem szeretem edzésen ha ettem, ezért 3 kaja már elég nehezen fér bele. Mivel 4 óránál sűrűbben megint nem akarok enni.. Tehát pont jó lenne 10-kor meg mondjuk 14 kor... aztán meg edzés után.
De ekkor bejön, hogy 20-25 grammnál több fehérje felesleges mert nem stimulálja jobban az izomprotein szintézist, de az amúgy is 4-5 órára ki van lőve tök mindegy eszel-e 2 óra múlva vagy nem.. (Layne szerint a leucin számít 2-4 gramm - ehhez meg több kell mint 25 gramm fehére)... Szóval baxhatom
ja és a végső érv hogy ez az egész hókuszpókusz nem számít csak hogy a nap végén meglegyen a makró
MMA: miből gondoltad
-
userxy
őstag
válasz
shteer #77852 üzenetére
Kár nektek bármit is linkelni mert kb 2 ember van akit érdekelhet.
Am az egész írás nem a paleolitról szól, talán ezért érdemes tovább olvasni mert akkor rájöttél volna
(#77854) jookomak
na az ilyen táplálkozási tanácsok miatt is érdemes elolvasni a fentebb említett cikket
-
jookomak
őstag
válasz
kakuk.tamas #77853 üzenetére
Összefoglaló, sárga kapszula, stb. Builderen is volt egy kezdő átmozgató edzésterv videókkal.
Amúgy nagy vonalakban reggeli 100g zabpehely, napközben 40 dkg csirke, 20-30 dkg rizs, sok zöldség. 4-5x enni, aztán mire idősebb leszel, lelassul az anyagcseréd, könnyebben jön a súly (zsír) , utána fogsz tudni látványosabb eredményt elérni. Addig meg megtanulsz edzeni, rájössz, mit bírsz, szeretsz jobban.
-
userxy
őstag
Hamár friss és cikk egy kis olvasást megér
-
Zola007
veterán
válasz
userxy #77843 üzenetére
ezt már vagy 20 éve leközölték, nem tudom mi benne az újdonság.
Egyébként ha ropogtathatnékja van valakinek, akkor széthúzni kell az ízületet, nem szögben megtörni.Próbáld ki az ujjaidon reggel, hogy az utolsó percnél fogva lassan meghúzod őket.
És most nem a nagyapánk féle f.ngós poénra gondolok -
userxy
őstag
Ebből nem tom mennyi a mese és az igazság de érdekes.
-
userxy
őstag
válasz
kakuk.tamas #77836 üzenetére
Első lépésként légy őszinte magadhoz és tippeld meg a tzs%-od mondjuk ez alapján
Azután olvass, hogyan kell összerakni egy helyes táplálkozást.
Aztán pedig én a mostani fejemmel 2-3 hónapig saját súlyos edzéseket nyomnék mielőtt vashoz nyúlok.
És utána is a vas mellé bent hagynám a saját súlyos edzéseket is.
(#77840) Woodslave
jááá hogy úgy ok
-
userxy
őstag
válasz
Woodslave #77835 üzenetére
Hát én nagyon nem vagyok antiszoc. Én elmegyek bármilyen terembe szeretek ismerkedni beszélgetni.
De ez igaz bárhova ahova megyek.Sokat beszélek és szeretek ismerkedni. Gyakorlatilag bármilyen embertípussal és hozzáállással meg találom a közös hangot. Ezért szerencsére van pár barátom és rengeteg haverom. Nincs olyan hely az országba ahol ne tudnék felhívni valakit, hogy fussunk össze egy sörre.
-
kakuk.tamas
addikt
Sziasztok!
Teljesen kezdőként kérdezem, hogy:
25 éves vagyok, 175 magas, és 73 kiló
. Eléggé 'nyeszlett' (szerintem), ezen szeretnék változtatni. Nem rég költöztem Zalaegerszegre, itt van kondi. De viszont nem tudom, hogy hogyan álljak neki a dolognak? Konkrétan kicsit izmosabb szeretnék/akaroookk(!!!) lenni.
Oké, hogy először tömeget kellene növelnem, de hogy? Bármennyit eszek, szinte semmi sem marad rajtam. :/Mit tudtok ajánlani?!
-
userxy
őstag
válasz
Woodslave #77829 üzenetére
Én a sport szeretete miatt járok edzeni.
A kondi azért van mert ehhez lett partner. De ha valaki nekem azt mondaná, hogy kondi helyett most menjünk teniszezni gondolkodás nélkül rávágnám, hogy induljunk, de még egy jó fociért is a haverokkal ott hagynám a vasakat.
(#77831) Zola007
Az ellen annyit tudsz tenni, hogy elmész innen a jobb világba. Vagy megtanulsz az itteni szarban úszni
Dani82
Am itt a PH-s emberkéknek akik itt vagyunk szerezhetnél valami pofás állandó kedvezményt.
Még talán meg is köszönnénk -
hitchins
őstag
myprotein tejsavo feherjet szeretnem kiprobalni.
Ugy latom kintrol rendelitek megkerdezhetem mi az oka? Ugy latom nalunk is lehet kapni. -
userxy
őstag
válasz
Zola007 #77823 üzenetére
Szerintem hagyd a pics@ba a kondit.
Belefásultál előfordul keress más sportot 3-4-5 hónapra. Vagy heti 1-2 kondi mellé iktass be mást rendszeresen. Torna, TRX, futás, tenisz bármi.
Én emaitt a belefásultságos dolog miatt soha az életbe semmi eredményt nem fogok a kondiba elérni.
-
shteer
titán
Myprotein 20% friday countdown - max 50Ł
kupónkód: COUNTDOWNmegéri gyorsan rendelni
-
_NCT
addikt
Ha normálisan levezeted akkor utána is marad abból az érzésből,nem lesz ugyanaz, de marad..... Legalábbis sokan azt mondják, bb.hu-n is olvasok hideget meleget. De ugyanez elmondható bármiről, külföldi fórumokon a ph-ról is ódákat zengtek, még a sima HD-ről is, volt akinek csöcse lett, volt aki meg stack-ben nyomta őket és semmi baja. Én a tűtől fosok, pontosabban attól, hogy magamnak nem biztos hogy f@szán be tudnám adni, vagy begennyesedik stb.....
Amúgy meg ami nekem jó lesz, lehet neked semmit nem hat és vice versa.
-
madle
őstag
Dettó!
Egyébként 6-bromot lehet kapni ilyen "ismeretlen" gyártóktól a UK-ból. De tényleg kíváncsi vagyok mit hoz neked az Erase, ha érzed tőle a dinamikát. Akkor lehet ránézek majd én is.
Ismerőseim szokták mindig nekem mondani, hogy meg kellene ismernem azt az érzést amit a kívülről bevitt tesztoszteron ad, azt a dinamikát, erőt, kedvet. Ez mind szépen hangzik, de arról senki nem beszél, hogy milyen szar lehet a tesztó után kidőlve. Amikor vissza kell állni a normál kerékvágásra. Pedig csábít a dolog. De az utána kövezkező időszak meg taszít. Szerintem ezért is pont elég egy ilyen "fokozó" téma. -
_NCT
addikt
válasz
Zola007 #77823 üzenetére
Én az utcán érzem azt h mindenki menjen a faszomba, a tömegközlekedésen is utálom ha valaki hozzám ér, meglök stb, rögtön küldeném a k*rva anyjába. Mostanában inkább autóval járok, mert herótom van az emberektől (lehet kurvára antiszoc lettem, de a teremben is mindenhol ezek a telefonozós, pofázos műmajmok...fél perc meló, 10 perc pofázás, telefon pötyörészés...) Néha esküszöm elgondolkodom h lerúgok valakit a metró alá
-
Zola007
veterán
Én meg sz*ros 29 éves, szóval még nincs itt az ideje
Nekem most nincs kapcsolat, de minden más kipipálva, viszont annyira nem érzem a "késztetést". Mondjuk lehet, hogy épp az a bajom, hogy csak ilyen összejárós kapcsolat és már meguntam.
Legfőképp tényleg az tűnt fel, hogy nagyon apró dolgok miatt tudok nagyon zord fejet vágni (2 munkatársam is jelezte a minap, hogy mire a véljék ezt a hóhér arckifejezést), pedig alapvetően vidám természetű vagyok. Illetve edzésen is totál elkalandozom, egyszer jól megy, 2 nap múlva meg kritikán alulit nyújtok.
Kaja rendben, vitamin rendben, alvás rendben, most időben is fekszem, 11-kor, ami nem volt jellemző az elmúlt 15 évre. -
_NCT
addikt
válasz
Zola007 #77816 üzenetére
Én is így vagyok vele, csak én sz*ros 27 éves vagyok, gondolom Te nem....
Már lassan olyan vagyok mint a csecsemők, alszom 8-9 órát és úgy kelek mint akit éppen lesz*ptak. Amiket leírtál nekem is ez van. Szerencsére nincs gond a szexuális életemmel, de korábban mintha többször lettem volna kanosabb.... Mondjuk a teremben én azért nem tudok koncentrálni, mert mindenhol női alkatrészeket látok a jobbik fajtából, úgy elég nehezen megy.....
Nekem még "csak" egy 5 éves kapcsolatom van, néha azért kéne a változatosság....
-
kolosanyi
veterán
Én vettem egy doboz Lean Bosst, annak is béta-alanin az egyik fő alkotóeleme és tényleg jó. Edzés előtt 1 órával, egy kis kreatinnal, jól kitolja a savasodási küszöböt.
(#77816) Zola007
Nálam a futás vagy az úszás az egyik legjobb stresszkezelő technika. Elszigetelem magam a környezettől, beindul egy hosszú, megnyugtatóan monoton cselekvés és csak élvezem a csendet, meg a nyugalmat. Az endorfinbombáról nem is beszélve. A félmaraton után is olyan volt, amikor elterültem a padlószőnyegen, mintha a föld felett lebegtem volna. -
madle
őstag
Majd beszámolót tarthatsz ha végeztél velük. kíváncsi vagyok, Főleg az Erase-re, mert a DAA nekem nem jött be. Én majd a Vitrixet vagy a Methyl Arimatest-et akarom kipróbálni. Ismerőseim használják PCT-ben és sok jót hallottam róluk. Kíváncsi vagyok!
Régen az AX-PCT is nagyon jó volt, amíg volt benne 6-bromo. Meg a Novedex XT amig volt benne ATD. Illetve a T-Bomb II, de azt nem tudom változtatták e. -
Zola007
veterán
Lehet, hogy nekem is be kellene próbálnom lassan valami ilyen "embörösítő" dolgot, mert elég fsoul érzem magam mostanság
Ingerlékeny vagyok, alszom ugyan 8 órát, de délutánra fáradt vagyok, libidó se az igazi és edzésen sem tudok rendesen koncentrálni. Mondjuk minden nap felb$nak agyilag munkahelyen, az se segít, abban biztos vagyok.
Túledzésről szó nincs, mert alig voltam az elmúlt pár hétben, talán vagy 6x edzettem áprilisban. -
_NCT
addikt
válasz
Dani82 #77781 üzenetére
Látom Te is tolsz minden sz*rt.
Arginin is jóféle, könnyebben durranok tőle, illetve szerintem amit érdemes mindenkinek kipróbálni, főleg aki állóképességgel is foglalkozik, az a Beta-alanine. Kitolja a fáradtságot, akkor szoktam használni ha ilyen 8-9 körül érek a terembe és pörgős edzést akarok letolni.
Mondjuk könnyebben megindítja az izzadást is, folyik rólam patakokban a víz tőle.
Ma rendelek egy Erase+DAA kombót, aszongyák az okosok elég jó összeállítás. Persze nem egy gogsz, de ez a legolcsóbb (18k-ra jött ki) stack jelenleg teszto növeléshez/maximalizáláshoz.
-
Radnix
senior tag
all kinds of gainz!!!
Talán az edzés előtti 1 óra alvás tehet róla, vagy az a 3 darab süti, amiért egész délelőtt csak fehérjét ettem, de kegyetlenül jót edzettem, és kötelességemnek érzem, hogy ezt megosszam veletek.
-
userxy
őstag
válasz
Dani82 #77805 üzenetére
Azért van ennyi eszük mert nem magyar vállalkozás.
Szerencsére ők tudnak még jól gondolkodni.
nem hiszem el, hogy pesten nem tudsz egy olyan gyurma központba bemenni ami 0-24be nyitva van és tudni illik elég sok koxos szuperbádis jár oda és a tulaja is az. Na ott puhatolózz pár tekercs húszassal a zsebedbe.
Én legalábbis így kezdeném.
Valahogyan be kell kerülni a jó körbe azt meg pénzzel lehet.
-
Dani82
senior tag
válasz
littlelion21 #77797 üzenetére
Hát régebben azert eleg nagy tetelben rendeltem allandoan kintrol, aztan leveleztem sokaig a marketingessel, mert e akartam probalni egy kizarolagos forgalmazast itthon, ebbol vegul nem lett semmi, de megmaradt a jo viszony.
Aztan fel eve kerdeztek, hogy nem segitenek e a magyar vonal nepszerusiteseben, adnak fizut tapkieg formajaban, kerestunk par nagyobb olvasottsagu fuggetlen bloggert, edzot, stb elinditottuk a myprotein magyarorszag fb oldalt es nemreg instagramot, illetve juniusban kesz lesz az official magyar oldal es elindul az affiliate program edzőknek, akik ha bekerulnek, olyan szisztemaval tudnak dolgozni majdnem, mint pl simeon panda. Lesz tamogatasuk, sajat voucheruk es ha valaki azzal rendel reszesedest kapnak a rendelesbol stb.
Baromi korrekt ceg, meglepoen ertelmesek, odafigyelnek egy ilyen kis piacra is mint a mienk, ahol a scitec biotech mellett nem nagyon tud senki labdaba rugni, es megis tok lelkesek, áldoznak rá, befektetnek. Nagyon szeretek velük együttműködni.userxy: az abaj, hogy nem ismerek igazan ilyen nagy szakikat. Az edzoktol akiket ismerek meg egy aspirin c-t nem vennek, nemhogy koxot
Dicker: nagyon sokat olvasok, erdeklodok a temaban, de minel tobbet olvasok, annal nagyobb a kaosz az egesz temaban. Tudom nincs ket egyforma szervezet, ami ugyanugy reagal, de gyakorlatilag szerintem 2 egyforma velemenyt meg nem talaltam ugyanazon szerekről
-
userxy
őstag
Minden téren kész vicc
-
Dicker
őstag
válasz
Dani82 #77794 üzenetére
Olvass, meg tanulj róla. Aztán menni fog magadtól is. Az új cuccok mindig jobbak, azzal kell képben lenni, azt meg csak hallomásból lehet megtudni külföldi fórumról, a terembe is csak később ér el a jó hír mindig.
Vagy nyomni a klasszikus eredetit egy valag pénzért. Esetleg bóvlizgatni.
Épp ma kaptam három doboz vízhajtót. Pontosabban receptet. Állatorvosit. Majd kiváltom, bár nekem úgyse kell, nem élek vele.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Magisk
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS