Hirdetés
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dicker #75829 üzenetére
Ja, elég gyengén nézek ki azon a képen, de nézd el nekem, épp akkor vágták szét a vállam, meg össze voltam görnyedve. Nem úgy nézek ki, mint amikor bedurranva feszítek, de azért nem néztem ki olyan szarul akkor sem
Így néztem ki utána 3 hónappal, ami alatt az étrendet tartottam, de edzeni egyáltalán nem tudtam, csak néha egy kis kardiót:Amúgy meg világéletemben ilyen alkatom volt, amíg power-oztam:
[kep2]Ezek olyan 4-5 évvel ezelőttiek.
(#75831) Dani82
Bizony. Ha valaki kíváncsi, akkor elmesélhetem, ez a kép csak a horror fele. Amit csináltak velem a műtőben, az volt az igazán kemény(#75835) Ijk
Így is beszúrja mindenki, ha lehetne rendeset kapni, szerintem az még kevésbé lenne veszélyes a közegészségre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest