Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
1.5-2 év, kicsit megszőrösödtem
Meg elzsírosodtam a sok tábla szalonna
[link][ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Ijk, remélem nézed, mert fontos lenne! Megyek ma keresztül Kecskeméten, mivel az otthoni kondi nincs ma nyitva, szeretnék leedzeni ott. Melyik terem van nyitva és/vagy melyiket ajánlod? Köszi
-
kk831228
addikt
Átlinkelem már, mindig zsirvesztésről van szó :
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kolosanyi
veterán
Nekem van egy adag chilis lóbalzsamom. Nem viccelek, tényleg van ilyen. Konkrétan szétmarta a bőröm. Úgy bepirosodott, mintha elsőfokú égési sérüléseket szereztem volna. Meg kb 24 órán át égett a bekent terület, pedig lemostam vagy ötször. El kellett kezdenem jegelni a végén már, azt' egyszer csak elmúlt. Ha gondolod, baráti áron megszámítom neked.
-
Zola007
veterán
Nicoflex, Dr. Kelen sport start, piros lóbalzsam, amelyik beválik, egyénfüggő
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
venge
aktív tag
Nagyon jól esett.
Nem igazán okozott gyomorproblémát, ellenben ezzel a bablevessel. Tegnap háromszor ettem, nem kell már.
Valaki nem használ edzés előtti bemelegítő krémet? (Nem bá, nem az Erős Pistára gondolok!)[ Szerkesztve ]
-
venge
aktív tag
Megfogadtam a tanácsotokat, és ettem zsírt.
Kimentünk szombaton a közelben egy holtághoz, szalonnát sütni. -
Siobahn
csendes tag
Persze, csak bírni is kell pénztárcával 1kg+ marhahúst naponta 5g kreatinért .
- Siobahn -
-
Siobahn
csendes tag
válasz csababarca #77080 üzenetére
Szerintem nyugodtan toljad számolni kell a többlet zsírtartalmával annyi. Faterom nekem is betárazott marhahúsból, most az fog menni egy ideig..
- Siobahn -
-
Dani82
senior tag
válasz Woodslave #77060 üzenetére
Az olyan mint amikor neha betevedek a herbariaba mert ott lehet otp ep kartyara
Biotech gagyikat venni es amikor alldogalok a tapkieg polc elott allandoan megkerdezi a nenike hogy segithet e. Egyszer lehet megkerdezem hogy szerinte Hmb vagy atp vagy maradjak a monohidratnal? -
csababarca
őstag
Marha fehérpecsenyét lehet enni diétánál? vagy nem annyira ajánlott?
Az volt így a húsvéti menü, meg fater betárazott szép mennyiséget így 1-2 hétre, de nem tudom hogy rámehetek e. Bár már rámentem, csak kíváncsi vagyok a véleményekreiPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Zola007
veterán
válasz BÁ Nutrition #77075 üzenetére
BÁ b+, agyadra ment a sok munka
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
venge
aktív tag
Ember, hogy te miket nézegetel!
Ez idiótaság, nem kultúra!
Ez mán kultúra! -
python1
veterán
Tudtam,hogy ma még valami feldobja az estémet.
Elmebeteg állatok,de a rucijuk bejövős.
-
Siobahn
csendes tag
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
nesztek egy kis kultúrayoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Zola007
veterán
jön a lóf...t
próbáld ki egyszer a Spar Budget tojást. Múltkor olyat hoztak, inkább kidobtama pucolás felénél a maradékot, egyék meg a kóbor kutyák, nem volt türelmem hozzá. Pedig múltkor tettem a vízbe 30g sót, még a tojásnak is teljesen sós íze lett tőle, annyira sok volt abba az 1 liter vízbe.Tapasztalatom szerint csak 2-vel kezdődő, tehát mélyalmos tojást érdemes venni vagy piaci házit, a 3-as ketrecesnek marha gyakran nem jön le a héja, meg azt a fajta tartást sem támogatom.
-
Zola007
veterán
válasz python1 #77064 üzenetére
én is szeretem a tojást, kivéve pucolni azt a rohadék fajtát, aminek nem jön le normális a héja
Napi limit helyett egyébként inkább azt mondanám heti szintem 20db-nál többet nem ennék...
Fogyáshoz meg nem kell feltétlenül koplalni, ha meg van a kellő aerob mozgás, akkor 1800- 2200 kcalon szépen lehet fogyogatni, de az éhenhalástól még messze van, 4 komplett étkezés kifér belőle
[ Szerkesztve ]
-
python1
veterán
válasz sutyesz96 #77067 üzenetére
Marhát szoktam mellé de tény,hogy több lett a kalória bevitel a megszokottnál.
Most kezdem a zsírégetést,viszont nem vagyok híve a koplalásnak.Zola007: azt a fajtát én is utálom,de megfogadom a tanácsod,limitálom a heti bevitelt 20-ra.
Köszi a tanácsot![ Szerkesztve ]
-
python1
veterán
Jól néz ki.
Erről jut az eszembe,hogy sok tojást eszem napi 6-10db,sülve főve. Ti megeszitek a sárgáját mindnek? Az utóbbi időben én is szedtem fel felesleget,de leszarom majd jön alá izom is.Vagy fogalmazhatnék úgy is,hogy lassabban jön az izom mint a háj.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz FollowTheORI #77021 üzenetére
Na ez a b4 itt van a sarkon szóval holnap reggel kipróbálom. Alig várom hogy a recepciós megkérdezze voltam-e már konditeremben
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Zola007
veterán
válasz kk831228 #77056 üzenetére
Nem olyan kevés az 83 kiló, főleg mikor húzódzkodni vagy futni kell
Egyébként tényleg nem ennyi lenne a vágyott súlyom, de az elmúlt 1 évre annyira nem vagyok büszke. Tavaly a biciklis bukás miatti kihagyás és télen az elcseszett tömegelés (értsd: nem tudtam jó ütemben edzeni és eleget aludni) sem segített hozzá.
Nem baj, nem sietünk sehováEgyébként ha kockahassal beállnék 80-ra, azzal én teljesen elégedett lennék, ugyanis az egy dolog hogy csinálsz egyszer egy jó fizikumot, azt fenn is kell tartani.
Ez meg munka, közalkalmazotti fizetés és időhiány mellett meg nem igazán fog menni, szóval én nagy babérokra már nem török[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz kolosanyi #77057 üzenetére
Egyelőre elég esélytelen, 85 kg-nak kellene lennem izmosan 165 cm-vel... Most vagyok 73kg kb. és van rajtam fölösleg... Picit még gyúrni kell hozzá...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kk831228
addikt
-
Zola007
veterán
diéta "lájt" OFF
2015.01.01: 89,7kg ▼
2015.04.05: 83 kgVéjtgéjning ON
kcal ▲Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kk831228
addikt
Sok Locsolót minden kedves fórumtársnak!!
-
Zola007
veterán
Gyúrjatok, wazze: [link]
-
-Mike-
addikt
-
-
Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!
-
Dicker
őstag
-
lorcsi
veterán
belefutottam a napokban a yt-n ebbe a filmbe : testépítés feketén fehéren
nagyon jó dolgokat tudtam meg , mint a témában tök laikus..
a füzessy elég szimpatikusan gondolkodik..és elég jó a formája is..tudja amit kell
de az lejött, hogy hiába csinálja 20 éve..mégsincs anyagilag elengedve..határtalanul
aztán pár katt és jött egy másik tag: csuhai jános
nekem kb. ugyanaz a forma...mégis..óriási a különbség...nem kicsit..pedig mind a kettő debreceni..
ekkora a szintbeli különbség a két testépítő között ?
vagy mi indokolja a tök más életszínvonalat ?[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
userxy
őstag
válasz kolosanyi #77038 üzenetére
Nem egyszerre kell megenni,
hanem mondjuk 8 órás idő intervallum alatt. Az alatt teljesíthető.
De azt aláírom, hogy kell hozzá minimum 2-3 hét, hogy átállj agyilag a dologra.Haverom esküszik rá vegan kaja mellett is. Izmot is épít vele.
Annyira nem lehet szar.
Én 2 hétig csináltam azt beleszartam. Szeretek enni hobbi gyúrós vagyok -
kolosanyi
veterán
válasz userxy #77037 üzenetére
Nekem nem jött be. Pedig kétszer is próbáltam. Egy napig...
Tényleg nem bírtam tovább. Elég sok állóképességi edzést végzek mostanában (futó és úszó edzések), simán elmegy 4000-4500 kcal egy nap alatt. Ennyit esélytelen megenni ilyen esti 1-2 kajálásból. Pláne ha még egészségesen is akarsz étkezni, nem olajos zsírt kajálnál némi cukorral. -
Dicker
őstag
Valaki tud valami jó ételhordó szettet/táskát?
Ami eddig volt ma megadta magát. (Elhoztam a mama húsvéti kajáját benne ...) Legalább 4 dobozos kellene, ha több az csak előnyös.Ilyesmire gondolok.
Csak ez egyben edzőtáska is, az meg nem kell, kizárólag kaja. -
Tyer
őstag
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
python1
veterán
válasz csababarca #77026 üzenetére
Köszönöm!!!!!!!!!
Fehérvár az tökéletes!!!!!! -
szuszinho
őstag
válasz csababarca #77026 üzenetére
Fehérvárom még dr. Abkarovits Géza is ajánlott.
-
python1
veterán
Szevasztok Srácok!
Jó régen jártam erre,de most nem is ezt a tényt szerettem volna veletek megosztani.
Kérésem,kérdésem lenne felétek.
Tudnátok ajánlani nekem valami jó sebészt!?
Asszony elment futni azt be állt a térgye mint a gerej.Válaszokat előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz FollowTheORI #77021 üzenetére
Köszi. Bának is. De egy napijegy árából 5x megyek itthon ezt a három napot kibírom..
-
nagyúr
válasz Woodslave #76979 üzenetére
Ott nincs... a legközelebbi talán a Brill a Westendel átellenben a sarkon az "aluljáróval" szemben (a Lehel tér felöli végén/Ferdinánd híd).
Másik irányba ott a Gilda river vagy a B4 a dózsán a NAV épületében... vagy dózsán van a dunapart felé Getfit.
Legalábbis én ezeket ismerem kb.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
FIREBLADE78
addikt
Kátlert az ki csinálja? Gondolom kacinak van benne részesedése. Bekéne szállni és csinálni egyet itt.
[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
szuszinho
őstag
Héten nem tudtam edzeni, helyette gyógytorna. Vissza kellett "tenni" a medencémet, aztán a hátam, csigolyák, bordák következtek. Mérleg szerint -1kg. Olyan erős a hátam, hogy "elnyomja" a bordáimat Jó lenne, ha izmos is lennék
-
nepszter1
addikt
válasz FIREBLADE78 #77013 üzenetére
Győrben sincs Cutler
-
syl5
őstag
válasz FIREBLADE78 #77012 üzenetére
Finom
-
kolosanyi
veterán
válasz Zola007 #77007 üzenetére
Azzal vigyázni kell. Nekem azt mondták, hogy dobjam el a súlyt és gyűrűn csimpaszkodjak. Megtettem.
(#77008) BÁ Nutrition
Mindig tudtam, hogy nem vagyok túl érdekfeszítő jelenség, de azért, hogy más embert csesztetsz unalmadban, mikor egy kérdésemre válaszolsz... Ez új fejezetet nyit az életemben.(#77010) FIREBLADE78
Már értem, hogy nekem miért nem jelenik meg. -
FIREBLADE78
addikt
Szegedre csinálni kéne egy Kai konditermet. Itt semmi nincs. Csóró Debrecen ne hogy már lekörözzön. Igaz fidesz nyomja a casht ezerrel..
[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Hétfőn nyitva lesz a Cutler Debrecenben? Épp ott leszek és akkor már benéznék.
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #77005 üzenetére
-
kolosanyi
veterán
válasz BÁ Nutrition #77005 üzenetére
Ez jó!
Viszont látom, hogy ljk nagyobb súlyokat használ. Mi késztette erre? -
kolosanyi
veterán
A study of elite athlete (some admitted steroid users and some not) combined with an analysis of 20 Mr. America contest winners from the 1939-1959 pre-steroid era, determined that a fat free mass index of 25 is pretty much an upper limit for someone who does not use steroids. A fat free mass of 19 is the average for males.
Ilyenkor mindig elhiszem, hogy jól nézek ki, de aztán rá kell jönnöm, hogy meg se közelítem a címlapfotókat. Na ezért nem kinézetre, hanem relatív erőre edzek.
-
De miért csak csirkerizst eszel? Zsírt nem eszel, összepukkadsz. A hormonok termeléséhez zsírra is szükség van. Magvak, omega 3, lenmagolaj stb. Mehet egy kis tojás, zsirszegény sajt is, túró is az állati zsirokból, csak számolni kell. Húsból se csak csirke lehet. CH forrásból se csak rizs. Zab, köles, hajdina, gersli, bulgur, kuszkusz... Meg kurva sok zöldséget kell enni.
Ne legyé' má' idióta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok