- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FollowTheORI
nagyúr
Most megy az RTL+ -on az erős emberes/testépítős Balázs Show ismétlés... hát lol.
Kati Béla... 130 kiló.
Csaj se semmi aki dirigál.
-
madle
őstag
Myproteinről simán bankkártyás fizetéssel tudok rendelni? Vagy PayPal? Illetve mennyi a postaköltség? Elég jó árakat látok itt glutaminra, meg mindenfélafajta jóságra. Lehet beszerezném onnan.
Wood, had menyjen a láb!
-
Takuun
aktív tag
Lehet hülyeséget kérdezek, de a reggeli fehérjét, ha sietek és nincs időm zabpehellyel megenni akkor darált zabpehellyel (zabliszt) szoktam lenyomni. Kilehet esetleg váltani az alábbi szója itallal: [link]
Igazából az érdekelne, hogy ez a termék jobb-e, mint a sima zabpehely liszt? Nem állagra meg ízre gondolok, hanem élettanilag. (GI, felszívódás, fehérje tartalom, stb) Mert látom, hogy több benne a fehérje, de a szója és zab között van érdemi különbség? -
shteer
titán
szeretne valaki megsemmisíteni egy zsák natúr májprotkót?
-
syl5
őstag
válasz
Woodslave #77675 üzenetére
Vegyél low fat natúr joghurtot, igaz ott a laktóz, de kevés csak nem esik le az izom. Na a lényeg én úgy csinálom az aldis, krémtúró állagú túrómat, hogy túró, víz és glutamin. Olyan mint a joghurt, és bármelyik szarral fel is veszi a versenyt. Neked a zab miatt kell még lazítani, arra ott a joghurt. Szerintem próbát megér, a zab túróval nagyon ösze tud állni.
-
Takuun
aktív tag
Vettem ECCOFOOD teljes kiőrlésű zablisztet. Ez tulajdonképpen a Myprotein Instant Oats-nak felel meg. Helyette vettem, mert nem tudtam beszerezni hirtelen a Spar-ban meg volt ez. Hát gyerekek, mint a folyékony cipőtalp, borzasztó íze van. Nagyon keserű és nem zab szaga van. Mitől lehet ez? A Myproteines-nél ezt nem tapasztaltam. Az lehet a probléma, hogy teljes kiőrlésű? De hát a polcon csak az volt? Ha valaki használ még zablisztet ajánlana más gyártót?
-
kolosanyi
veterán
válasz
BÁ Nutrition #77662 üzenetére
(#77665) Zola007
Rémes. -
Zola007
veterán
válasz
kolosanyi #77653 üzenetére
A tulaj annyit csinált, hogy beütötte neten: "top 100 most powerful words" aztán egymás után berakta egy videóba
komolyan úgy tűnik mint valami kezdő marketinges pályamunkája, aki az elmúlt 3 évben BSC-n tanult összes audiovizuális marketingtechnikát megpróbálja egyetlen videóban közkinccsé tenni -
Zola007
veterán
Felépítésre szerintem nem rossz az edzésterv, de inkább tűnik erősen haladó edzéstervnek. Tudtommal te még nem jársz ott.
Váll-tricepszre 36 sorozat összesen?
Bicepszre is 12?
Hogy is fogalmazzak: Mi a f3sznak annyi?
Szerintem ezeket beszéljétek át vele, inkább csináld lassan az ismétléseket, bicepsznél 6-8 bőven elég, ha rendesen csinálod az utolsónál már a súlyzót nem lesz kedved megfogni -
kolosanyi
veterán
válasz
BÁ Nutrition #77660 üzenetére
Ezt is beírom a marketinganyagba. Kapsz érte jutalékot.
-
kolosanyi
veterán
válasz
userxy #77656 üzenetére
Én a tűzoltó edzésen gondolkozom. Hátadon légzőkészülékkel kell lépcsőzni meg létrára mászni, illetve nehéz fabábukat cipelni. Be lehetne reklámozni, hogy mennyire funkcionális, meg macsós, egy-két koxost kitárt bevetési kabátban, gépzsírral összekent hassal lencsevégre kapni, mögéjük fotóboltolni valami égő házat és kész. Tuti sikere lenne.
(#77657) sutyesz96
Sajnos csak az igazi férfiak tudhatják, ezzel indít a videó. -
kolosanyi
veterán
válasz
userxy #77652 üzenetére
Amikor már valaki azt mondja, hogy van egy rövidebb út az erős, izmos fizikum eléréséhez, akkor ott valami gyanús. Nagyon jól tudja bárki, aki kicsit is benne van a sport világában, hogy ilyen "napi 30 perc edzés" jellegű megközelítéssel szart se lehet elérni. Heti 6-8 óra edzésidőnél már beszélhetünk valamiről, de az is szigorú étrend mellett. Ha meg úgy akarsz kinézni, mint egy profi sportoló, vagy olyan teljesítményt akarsz nyújtani, ahhoz annyit és úgy is kell edzened. Aki meg nem ezt mondja, az mellébeszél. Vagy csak el akar adni valamint, mint a mellékelt ábra mutatja.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Radnix #77650 üzenetére
Nem tudom. Kb 5 percig bírtam, aztán amikor sokadszorra vágta be a képet, ahogy rettenet balfaszul lő egy pisztollyal, inkább kilőttem. Hányadszorra lehet még eladni egy fekvőtámaszos, húzódzkodós edzéstervet a tudatlanoknak jó pénzért azt ígérve, hogy elit kommandósok lesznek tőle?
-
kolosanyi
veterán
-
14adam
addikt
Sokan a tajgetoszra fogtok kívánni
Konditerembe dolgozok. Rengeteg szabadidőm lenne edzeni.Van még valaki aki ilyen helyen dolgozik és edzéssel üti el az idejét? Esetleg valami edzésterv ötletet tudna adni?
Leginkább az erőemelős vonalat képviselem. Próbáltam a Dietmar féle edzéstervet (norvég,erőemelő,ipf) Az arról szól,hogy hétfő-szerda-pénteken kell láb-mell-felhúzást csinálni. Mind a 3 napon kell mind a 3-at de kisebb nagyobb intenzításokkal attól függ milyen nap van éppen. Ha mell nap van akkor leedzeni mindent ami mell és a lábnál mondjuk nyújtottkezes guggolás meg valami kiegészítő gyakorlat,felhúzásnál meg mondok evezés.Ezzel nagyon megy az idő de szeretnék újítani mert már jó ideje csinálom. Ötletek?
köszönöm -
Radnix
senior tag
válasz
FollowTheORI #77645 üzenetére
Hát én ezt nem merem megnézni, csak a cikket olvastam el, szörnyű lehet, mennyi idő kell egy ilyen után, hogy járni tudjon?
-
FollowTheORI
nagyúr
-
Radnix
senior tag
válasz
God Vazzeg #77631 üzenetére
De neked könnyű, ha bent maradnál éjszakára, nem baxna ki senki a saját termedből
-
t1
veterán
-
python1
veterán
válasz
csababarca #77627 üzenetére
Tonhal konzevhez jó még a főt tojás amit összetörsz vele,mehet még bele kis mustár is,és már kész is a tonhal pástétom.
-
t1
veterán
válasz
Zola007 #77638 üzenetére
Okés, mert szépen kérted
1.nap Mell-Bicepsz
-45˙nyomás rúddal
1x15, 1x12, 1x10,1x8, 1x12
-Egykezesekkel nyomás padon 4x12
-Nyomás keretben vízszintes padon 4x12
-Tárogatás 30˙3x12
-Csigás keresztezés 3x15Kalapács ülve 4x10
Scott pad vagy bicepsz gép 4x12
Francia rúddal állva 4x122.nap láb
- Combfeszítő 4x12
- Elől guggolás 4x12
- Guggolás 4x8
- Vádligép 1 , 1x35 1x30 1x25 1x20
- Egylábas lábtolás 4x12
- Combhajlító fekvő 5x10
- Vádligép 2 1x30 1x25 1x20 1x15
- Hyperhajlítás 4x153.nap hát
- Lehúzás szűken 4x10
- Fűrészelés 5x10
- Evezés szűken 4x12
- Pull over gépen / padon 4x10
- Széles lehúzás 4x12
- FelhúzásKözben belefér ide hasazás
4.nap Váll + tricepsz
- Oldalemelés 4x12
- Állig húzás 4x12
- Mellről nyomás 4x10
- Döntött törzsű oldalemelés 4x10
- Nyomás vállgépen 3x12
- Tolodzkodás + vállvonogatás 4x12
- Homlokra engedés 4x10
- Csigás letolás kötéllel 3x12Ennyi lenne erre van napi 70 percem a teremben.
-
Tomics
addikt
Na eddigi visszatérésem két hónap kemény edzés után 105 kg ---> 92 kg.
Minden edzés után (kivéve amikor lábazok mert utána örülök ha járni tudok) megy 40-50 perc kardió plusz hétvégén is most már bejátszik egy alkalom a jóidőbe.
Egész jól megy a diéta, már simán bírom a nem zabálást csak megszokás kérdése az egész
Az a durva hogy az összes nadrágomat le kell cserélni lassan
De legalább van eredménye a szenvedésnekViszlát
-
t1
veterán
válasz
God Vazzeg #77631 üzenetére
Nálunk az a szopó, hogy a terem az emeleten van egy jó meredek lépcsőn kell felmenni, nah lábazás után mint valami rokkant nyugdíjas kapaszkodva döcögve megyek le
-
Woodslave
félisten
válasz
csababarca #77627 üzenetére
Aztaqrva de jó apád van...
Én voltam kibaxtam magam brutál módra
-
csababarca
őstag
Fater hazaállított egy karton tonhal konzervvel. (saját levében)
100 darab 125 grammos konzerv, az egész jó,lehet megcsömörlök tőle a végére mondjuk.
De most vacsorára 3at kinyitottam, vágtam össze kápia paprikát, uborkát, lilahagymát, összekevertem mindent,és durr befelé. (zöldség ingyéé van, magyar termelőktől (saját boltunk van, nagybaniról hozzuk az árut..))
Ezzel legalább eszek valami mást is a csirkemell helyett -
-Mike-
addikt
Van még időtök...
-
Radnix
senior tag
http://www.myfitnesspal.com
Már lassan be lehetne tenni az első HSZ-be,mondjuk a sárga kapszula helyett -
madle
őstag
válasz
Radnix #77611 üzenetére
Milyen oldalon lehet így rendszerezni/naplózni?
Magamnak is csinálnám, szeritetek a vitargo az parasztvakítás? Árpakeményítő elvileg, még mindig keresek CH-t legalább edzés utánra a turmixba, olvastam amiket válaszoltatok, 450g tudom, hogy nem kevés, de egyszerűen ez sem elég ahhoz, hogy mozduljon valamit a súlyom felfele.
Eddig edzés után nem tettem a fehérjéhez, most azért már akarok mert minimum 45 perc mire elkezdek kajálni utána. -
Radnix
senior tag
válasz
shteer #77610 üzenetére
Nem rossz, nem rossz, de ezekben viszonylag sok a zsír, és akkor elveszi az értékes kalóriákat a szénhidráttól meg a fehérjétől, szóval én személy szerint pl tejberizst ennék (mint ahogyan tegnapi edzés előtt tettem, feláldozva a napi kalóriamennyiségem jelentős részét)
De azért ne higgyétek, hogy nekem is ebből áll a kajám, itt sincs kolbászból a kerítés [mai eddigi táp]
-
kk831228
addikt
válasz
Woodslave #77604 üzenetére
Én eddig nem találtam olyan "testépítő" receptet amire azt tudom mondani hogy finom...
Soványtúró nem mondanám hogy az íze miatt eszem néha
, zabpehely magába is semmi , a natur kakaópor vagy natur joghurt se sokat javít rajta stb...
Na mindegy eröltetem úgy mint mindenki, és ha valaki mondja hogy nem ízlik akkor én meg:
"hagyjál már ezek a legfinomabb kaják és még egészséges is" ...
-
Woodslave
félisten
válasz
csababarca #77603 üzenetére
igen joghurtra gondoltam én is. Mondjuk a zabpehely már elkészült tegnap össze is volt állva, erre rá a darabos túró.. hát. De igazából tök mindegy ezt se az íze miatt esszük nem?
-
csababarca
őstag
válasz
Woodslave #77601 üzenetére
Én úgy szoktam,bár nem tudom jó ötlet e,hogy ugye mikróban zab-víz, az összeáll, zsírszegény túróval összekeverem, teszek hozzá fél pohár natúr joghurtot,vagy egészet, az krémesebbé teszi.
Plusz tolok bele natúr fahéjat, és/vagy zsírszegény kakaóport.Így bőven ehető, persze ha nem szereted a fehéjat akkor nem jó
Vagy ha joghurtot nem akarod, magát a zabpelyhet dobd fel fahéjjal, kicsit javít rajta.
-
Woodslave
félisten
na megettem az edzés előtti snacket. Zabpehely és zsírszegény túró... Nincs bajom a funkcionális kajákkal, de ez túlságosan az volt
valamivel fel kell dobni mert nem nagyon csúszik
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Íme az új Android Auto!
- Házimozi belépő szinten
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia