Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz Klemens #4950 üzenetére
Szerintem se dobj ki addig pénzt, amíg nem szükséges. Diéta és sok aerob (canga vagy futás), lemegy az majd.
Persze ha besütikézel, akkor nem biztos Cukrocskát meg a mézecskét is hagyd el, ha netán kávézol, teázol Légy férfi, natúrban kell inni ezeket Egyik barátom is édesszájú, 1 csésze teába is tolja a sok mézet, olyan édes volt, alig bírtam meginni, mikor megkínált
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Ijk
nagyúr
Ha két hónapja csinálod a diétát, még akkor sem, de így főleg. Lemegy az szépen ha betartod a játékszabályokat, zsírégetővel sem lesz gyorsabb. Ha meg elkezdesz sütizni, akkor meg úgyis tudod mennyit ér mellé a zsírégető.
Bár nem tudom. Ha egy krémes után betolsz egy adagot, kíváncsi vagyok.
m3tr0: Tépj Dani82 után sorszámot, az is készült ilyen merényletre. De ő mint tudjuk homár, te lehet csak metroszexuális vagy.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Klemens
őstag
válasz spammer #4951 üzenetére
Szobabringát majd jövő hónapban tervezek vételezni, valami gagyibbat pár K-ért már van neten aztán lehet adni neki minden du.
Addig meg maradnak a súlyzós edzések, már ha elmúlik ez a "rossz nyugdíjas" rohamom.
Teából elhanyagoltam a cukrot meg nem eszem úgy csokit meg ilyeneket.
Legfeljebb lemegy 1-2 csomag egy nap ilyen 3in1-es kávéból.Ijk: Értettem.
m3tr0: Csak nem.
darkarthur: g-ra mennyi azt meg tudod nekem mondani?
[ Szerkesztve ]
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Dani82
senior tag
Szerintem sincs értelme bedurrantani 2 nap után minden szart, zsírégetőt stb.
Tanulva a tavalyi diétámból én pl. januárban elkeztem 50g kevesebb ch-t tolni és heti 1 aerob.
Februártól 50g kevesebb ch és bejön +1 nap aerob
Márciustól megint 50g és bejön az L-karnitin (ami sztem sokkal jobb, mint a zsírégetők)
Áprilistól emelt adag karnitin és 2 aerob+HIIT
Májusban fogok 1 hónapig termogenikus zsírégetőt szedni júniusig valószínüleg Adipokillt, ha addig nem jelenik meg valami durva.
Asszem így tudatosan felépítve és megvalósítva jobb eredményeket lehet elérni. Nagyon kiváncsi leszek.Ijk: kurvára meg is csináltatom ha az idei diéta után sem lesz normális 6pack
[ Szerkesztve ]
-
siti
őstag
válasz Klemens #4942 üzenetére
Viszont gondolkodom valami zsírégető szedésén.
vs
Lenmagolaj 10g zsír napi négyszer?cukrot hagyd ki, mindenből (kóla, kávé, tea, mekis kaja, süti), meg tészta, krumpli, fehér kenyér felejtős és menni fognak a kilók világgá. tapasztalat.
ha nagyon nem bírod, vannak diétás csokik, ne a legjobbat vedd, mert a többiből nem lehet egyszerre több kockát megenni. az íze miatt.[ Szerkesztve ]
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
nepszter1
addikt
[link] Laci koléga küldött egy linket. Nem rossz
-
darkarthur
senior tag
válasz wertigo1984 #4963 üzenetére
Te, meg előbb nézzél meg élőben egy puncit, ne a Manga képekre csapd a gyíkot!
Samsung S23 Ultra 5G
-
wertigo1984
őstag
válasz darkarthur #4964 üzenetére
Nem nem csapom ...azt elvégzik helyettem a cselédek.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Dexar007
veterán
Bibis lett a kezeeeeem,pedig kesztyűben edzetteeem.
Give me your cum,bull!
-
mocsanisi
senior tag
Cytogen? Rohadt finom fehérje volt annó
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
törölt tag
Valaki kérdezte tegnap a Gym City-t:
Meglátogattuk a helyet.Az árva, egyetlen guggolókeret nem tetszett, túl szűk szerintem, s nem lehet tökéletesen lekövetni a mozgást a tükörben, mert eltakarja a kilátást a T-rudas evező. Tehát, ha valaki hajlamos hátból guggolni, nem jár jól...
Levegőtlen volt a terem, én nem tudtam emiatt felhúzni, Smith pedig nem tudott guggolni. A legtöbb géppel a kar- mell izmokat lehet megedzeni- úgy emlékszem, de örömömre találtam két húzódzkodást-tolódzkodást segítő gépet (ritka) , és egy felhúzógépet is.
Pozitív, hogy van sok kézisúlyzó!
Az öltöző megdöbbentően nagy, ezáltal sok ember tudná egyszerre használni a termet, amire van is lehetőség.
Én a budapesti Flex Gymet és a debreceni Energymet szoktam meg és szerettem meg. Szerintem ez a két terem tökéletes versenyfelkészülésre, csak úgy, mint pl. a Vida Fitness. Ha a guggolókerettel csinálnak valamit, és hoznak még csigás hátgépet, ebben az új Gym Cityben is tökéletesen fel lehetne készülni -
Yeffy
veterán
válasz wertigo1984 #4965 üzenetére
pfffffffff... az a duma, fateeeeeeeer...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
m3tr0
őstag
Sunci ebédre:
-
m3tr0
őstag
Na még egy suna ebéd utánra, aztán estig kibírjátok :
-
deniro2
senior tag
3 hónap lógás után ma végre lementem egy mell-vállra... Tragikus produkciót sikerült nyújtanom, pl. szaros 95 kiló majdnem rajtam maradt... 5 ismétlés ment simán, a hatodiknál meg egyszerűen kiment minden erő a karomból, örültem, hogy legalább a villába sikerült visszaraknom a cuccot... Gondolom egyáltalán nem voltam betöltve, ami nem is csoda most, viszont nem tudom, hogy az új étrenddel mikorra tudom hozni legalább a megszokott szintet... Mindegy, bármi lesz, az tuti, hogy a kurvadagadt 90 centis belemből júniusra max 80 maradhat...
-
Zsocó
aktív tag
10mg-os Turanabol Balkan Pharma-s ról vélemények?
-
Dani82
senior tag
bazeg itt vagyok cutlerben. issszonyat jo fitness picsak. szerelmes vagyok
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz deniro2 #4988 üzenetére
"a hatodiknál meg egyszerűen kiment minden erő a karomból"
ez az hogy nem a karodból kellett volna "kimennie" az erőnek
Dani: nem kell ez a duma, tudjuk hogy a fitnessz srácokat kuksolod
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Edzőválaszolt olvasni mindig élmény:
"A testépítés világában sajnos azt kell mondjam, jelenleg csak az számít, ami a BodyBuilder.Hu-n van. Épp ezért hisztizik a sok kis féreg. De minél több féreg van, annál több rajongó van."
less qq more pewpew!
-
deniro2
senior tag
válasz BÁ Nutrition #4992 üzenetére
Ok, legközelebb majd megpróbálok kar nélkül fekvenyomni... Te sem tudod már hogy kötekedj... Abból, hogy a karom fáradt el elöbb, még nem feltétlenül következik, hogy szarul nyomok fekve... Volt pár évem megtanulni meg eleve soha nem súlyra mentem, hanem lokalizációra és szabályos kivitelezésre.
Egyébként pedig: -
BÁ Nutrition
addikt
válasz Polacheck #4994 üzenetére
egyre szánalmasabb ez az ember
Denyíró: szerintem amit írtál abból az következik hogy szarul nyomtál fekve
ill lehet hogy pont jól mert ugye az hogy fekvenyomsz nem feltétlen melledzést jelent[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
magyarmájproteinen elvileg most már 25k feletti rendelésnél ingyé van a szállítási díj
így már egy fokkal jobb az ajánlat, de még mindig picit szkitekes
nyugodtan levihetnék az ízesítettet 20 alá vmivel
az ízesítetlent meg 16 alá
akkor azt mondom "jó"(jobb)Ijk: egyébként is mi a faxt képzel hogy 95el nyom nem? elég az 50 kiló is
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest