Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve(AMD)
tag
válasz Casanova* #34446 üzenetére
Erős az idei mezőny, érdemes belenézni a MEN-kategóriába: 2013 Mr. Olympia
Azért a női vonal se kutya, a Ms. Olympia Posedown-t ajánlom figyelmetekbe!
4:00-tól pedig folytatódni fog az élő közvetítés. -
bandus
veterán
válasz BÁ Nutrition #34452 üzenetére
ne is foglalkozz vele, csóri srác teljesen fogyatékos, megragadt valami kisegítő 8. osztály szintjén.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
11-oxo
csendes tag
...és ezekből egyre több lesz...
-
stranger28
addikt
válasz God Vazzeg #34445 üzenetére
Azóta vagyok depresszív fázisban, hogy feltöltötték azt a videót.
-
kolosanyi
veterán
Na ő durván jól néz ki.
-
penene
őstag
Tenyleg szilikon
Vagy nem ezé paroszt? -
God Vazzeg
veterán
válasz stranger28 #34455 üzenetére
Megértem
Meg ezt a nézést még vedd hozzá (1:46-tól): [link]
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
ezzel magadat véleményezed pöcsfej
attol hogy az igazságot nem fogadod el még az marad.....[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Woodslave
félisten
válasz Steve(AMD) #34451 üzenetére
ja a "csajok" kicsit jobban bekészültek. A masodik roman csaj még szép is
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
dragonfx
veterán
válasz S e t h #34462 üzenetére
kösz a tippet,de pont telibe.....
aki akarja megérti.aki meg vitatja a tartalma igazságát a dolognak anak vagy nincs szeme vagy naív és érnie kell......
de csak ha unom magam jövök ebbe a topikba a sok nagy okos kokszmajmon röhögjek egyet. tudom hogy érdemi infot itt sneki nem fog adni.a topik 90%a off ésmoderálni kéne dehát ugy látszik ez egy kivételes hely és beletörödteka mod.ok is hogy az itteniek érdemi kommunikáciot az oltogatáson és feszengésen tul nem tudnak.u.i.:én legalább ismerem az offtopic fogalmát.ja hogy itt smemi nem az??
34458>>az sjanálatos ha terád még egy nő se nézett így...valamit rosszul csinálsz more
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #34463 üzenetére
ja, közben megértettem
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Steve(AMD) #34466 üzenetére
ja mondjuk esély nem volt hogy ne egy amerikai nyerjen a Ms Olympiat
-
freaghill
őstag
Valószínűleg újra elkezdek majd edzeni. (Ki tudja most meddig)
Emlékeim kicsit haloványak, de tömegelésnél mindegy mit viszek magamhoz, csak fehérjék nyomassam?
Természetesen nem fogok csak csokikkal étkezni egész nap, meg cukrokkal, mert ha diétázni fogok akkor meg nem kell annyit leadjak.Ti ha béka segge alatt vagytok akkor mivel motiváljátok magatokat?
Más: Térdre nem fogok edzeni jó ideig, mivel elvileg valami porc problémám van.
Korábban szedtem ezt a Joint X-et, sajnos nem tartottam be rendesen a napi 4-et így nem javult.
Dokinál most voltam, ő felírt valamit, majd azt megrendelem, de amíg ilyen addig semmiképp nem fogok lábra edzeni.[ Szerkesztve ]
-
Radnix
senior tag
Mi lehet a művészneve? nCore-on biztos van fent róla pár film
-
stranger28
addikt
válasz God Vazzeg #34458 üzenetére
Köszi, most kereshetek megint valami elhagyatott 10 emeletest.
-
Radnix
senior tag
válasz freaghill #34469 üzenetére
Emlékeidet felfrissítendő tanulmányozd az első hozzászólásban található linkekben leírtakat. (mert ha nem, akkor még egy csomó ilyen tenyérbemászóan modoros hozzászólást fogsz kapni)
Motiváció: edzőtárssal megebszéled hogy x óra y perckor lementek a termebe, és beveszel z mg koffeint
ízületnél javulás min 1 hónap...[ Szerkesztve ]
-
stranger28
addikt
válasz freaghill #34469 üzenetére
Ízületvédővel az a helyzet, hogy sokáig kell szedni, akkor lesz eredménye. Plusz szerintem az ajánlottat érdemes.
Motiválni muzsikával, teremben lévő buzeránsokkal, és, ha tényleg nagyon semmihez sincs kedvem, akkor elsütöm a hosszan exre gondolós trükköt. Na, akkor néz mindenki hülyének.
szerk: Koffeint próbálgatom még, de szart se ér eddig, pedig előtte nem kávéztam, stb., szóval elvileg használnia kéne.
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
válasz BÁ Nutrition #34472 üzenetére
Ilyenre gondoltam
-
dragonfx
veterán
válasz stranger28 #34475 üzenetére
pörgős zene meg energy drink.ugy jobb. összedolgozik.na meg persze aze dzésre gondolj.
a power 3D.t probáld ki."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
God Vazzeg
veterán
válasz stranger28 #34471 üzenetére
Ágyba má nem is jó?
-
dragonfx
veterán
válasz Woodslave #34482 üzenetére
hát igen mikor meglátom a sok sörhasú malacgombocot a strandon netán lemerészkednek a terembe mindig rájövök igen érdemes cisnálni mert jobban nézek ki náluk.
i believe in fitness....
-
freaghill
őstag
Guggolás, Combhajlítás helyett mit ajánlotok?
-
tatabánya
senior tag
megpróbálhatod kötéssel, vagy egyéb eszközzel stabilizálni az ízületed, de ha hosszú távra tervezel akkor kihagyod ezeket a gyakorlatokat...
-
panizzi
aktív tag
azé kemény ez [link]
go for it
-
baluka26
nagyúr
A Mr. Olympia verseny meddig volt kb. naturálnak tekinthető? Sose/régebben?
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Stirbi
addikt
válasz freaghill #34488 üzenetére
Nem tudom milyen jellegű térdproblémád van! De leírom az én esetemet.(5-6évvel ezelőtti eset) Nekem másfél éven át fel volt dagadva a térdem, folyadék volt benne, kétszer szivatták, de aztán már nem! Másfél éven át minden reggel gumifásliztam a térdem, mert úgy tudtam ,,kényelmesen,, élni feldagadt térdel. Ortopédus kiderítette, hogy a belső szalagom laza, inszalag plasztikára akart küldeni a következő ellenzőrzés után, ami fél évre rá volt esedékes, ahogy megemlítette a mútétet, akkor már edzettem (kimondottan csak lábazni nem szoktam). Most jön a lényeg: hát+váll+derék edzés napokon, az edzés végén szoktam csinálni 4 széria lábnyújtást, szépen csínnyán, odafigyelve kontroláltan, fokozatosan terhelve (térdszorítót is szoktam használni)! És mit ad Isten rendbejött a térdem, teljesen eltűnt a puffadás, megerősödött a szalag, stabil lett a térdem, teljesen felszívódott a folyadék. Persze ez nem az egyik pillanatról a másikra, hanem hétről hétre!
Tehát én a lábnyújtást áldom a mai napig!!!! !!!!
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz baluka26 #34496 üzenetére
mikor még magyarország az első foci vb döntőjét jászotta, az ellenfelek assszem olaszok már akkor is használtak ezt azt. a másodikon meg nyilt titok hogy tele voltak baxva a németek
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
S e t h
nagyúr
Na már csak ketten maradtak...............
és nincs is meglepetés.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest