- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
Jöhetne valami aktivitásmérő is, ha már bekebelezték a Fitbit-et.
Vagy jöhetne a bejelentés, hogy a 10-es széria a Si-C akkuval.A 10a telefonnál is csúsztatták a megjelenést, így reméljük, hogy a 10-nél nem akarnak már ilyen problémát...
-
spect80
senior tag
válasz
tomboy0013 #22 üzenetére
azért ahogy olvasgattam a 7-nél is voltak olyan jelenségek mint a 6pro-nál, úgyhogy abba bele sem mertem ugrani. P6p óta nézegetem az újabb generációkat mert tetszik a design, az alap android, meg a filozófia, de egy honor magic után egyedül a sík kijelzőt látom benne pozitívumként.
-
tomboy0013
veterán
Nekem mondjuk más alternatíva nincs, fontos a stabil egyszerű szoftver és a kiszámítható havi frissítés, meg tetszik a Pixelek képi világa fotózás terén. Egyelőre Android fronton egyik gyártó sem rúg etéren labdaba nálam. Nem is úgy néz ki mintha várható lenne a jövőben konkurencia etéren.
De visszatérve az alap felvetéshez, hosszú ideig lehet használni ezeket is mert a hardver és a szoftver jól működik együtt tapasztalatom szerint. A 7 Pro-mon már a 4. rendszer fut és egy kezemen meg tudom számolni az összes rendszenél mennyi bugba futottam bele az évek alatt, úgy hogy minden új rendszernél bétáztam is (most is). Az egyetlen ami igazán zavart az az Android 13 laggolása volt, frissítéssel szépen az is eltűnt, bár még 14 alatt is volt némi laggom. Évről évre javul a rendszer, ezelőtt a fordítottját tapasztaltam. Így igényem sincs már cserélni (szerencsére). -
spect80
senior tag
válasz
tomboy0013 #20 üzenetére
Így van, egyéni preferencia. 6prom volt, mit össze nem szívtam vele.. azóta meg a konkurencia határozottabban jobb ajánlatokat hozott számomra. Az igaz hogy a legtöbb telefon évekig kiszolgál, csak az ár/érték arányban nem mindegyik jó választás. Sajnos a pixel sem.
-
tomboy0013
veterán
Egyéni preferencia kinek mi a tökéletes, én már a 7 Pro-nál megálltam jópár évre. Remek szoftver és támogatás, jó üzemidő és kamera. Ez a 4-est számomra nagyon kevés telefon tudja együtt teljesíteni úgyhogy egyelőre értelmetlen lenne a váltás. De az kétségtelen hogy a mai telefonok simán kiszolgálják a legtöbb embert hosszú évekig.
-
spect80
senior tag
válasz
tomboy0013 #9 üzenetére
ez igaz lenne abban az esetben, ha tökéletes lenne a telefon minden téren, de attól nagyon messze áll sajna.
-
tms+
aktív tag
válasz
vakablak93 #16 üzenetére
szerintem egyáltalán nem olyan a cikk hangvétele. a cikk a bemutatás előtt álló Pixel 10-ekről szól, a 10a egyelőre nem aktuális, az majd várhatóan 2026 első felében érkezik.
-
vakablak93
őstag
válasz
janeszgol #13 üzenetére
Igen, tudom hogy később jelenik meg, csak a cikk hangvétele olyan mintha csak ennyi lenne.
De akkor kivárom és kész.bedibazsa: nekem csak az üzemidő a bajom, egyebként nekem bejön a Pixel 7 minden más tekintetben.
Talán egy magasabb maximális fényerőnek örülnék a kövi mobilomnál, nyárom odakinnt bár látható, nem a legjobb.Random merülést nem tapasztaltam.
Már korábban mikor jöttek a legeslegelső hírek, a TSMC gyártásról, eldöntöttem hogy csak arra fogok váltani, ha az jobb lesz.
Máskülömben ellennék vele még évekig. -
bedibazsa
senior tag
válasz
vakablak93 #11 üzenetére
Tensor 4 hála istennek már sokkal jobb, mint az elődök voltak. Pixel 9-em megváltás 7-8 után, végre itt nagyon jó az üzemidő és nincs random merülés.
-
janeszgol
félisten
válasz
vakablak93 #11 üzenetére
Az a mindig pár hónappal, fél évvel később debütál.
-
Elit3Zotya
addikt
Az új proci-hoz remélhetőleg jobb képek is járnak.
Exynos elhagyásával erre minden esély meg van.. -
vakablak93
őstag
Ez most azt is jelenti, hogy Pixel 10a nem lesz már? Kár lenne mert nekem a nem "a" variánsok feleslegesek, és értelmetlenül drágák is.
A Pixel 7-et 10a-ra akartam cserélni, mert bár jól működik, gyorsabban merül mint egykori nemzeti remekművünk a Szent István...
Remélhetőleg ez a TSMC gyártás, majd javít valamit az üzemidőn. Ez az egyetlen dolog amivel a Pixeleimnél nem voltam elégedett.
A mindennapokban nem nagyon számít ugyan mert az irodában tudom tölteni, de ha bárhova elmegyek, akkor powerbank nélkül elég gáz már.Kb. 1 éve vettem egy kis powerbankot, de kb. a kínlódjon vele a halál kategória számomra.
-
spect80
senior tag
na jólvan, akkor megérkeztünk az apple szintre. valag pénzért évről évre valamennyi teljesítménynövekedés, meg néhány új ikon pack azt szevasz. legalább az akksi kapacitásra és a gyorstöltésre mennének rá.
-
hapakj
őstag
"többsávos feladatok során" életembe nem hallottam így leírva a multithread-et
borzalmas
Ezeket a magyarra fordításokat nagyon nem kellene erőltetni. Szakmaialtannak tűnik.
-
mQWeXgsf
aktív tag
Sok potenciális vásárló szemkímélő PWM-re vár...
-
janeszgol
félisten
Izgalmas. Kíváncsi leszek az új SoC-re. Illetve majd a kamera szettre, hogy min változtatnak. Ja és a méretekre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest