Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jöhetne valami aktivitásmérő is, ha már bekebelezték a Fitbit-et.
Vagy jöhetne a bejelentés, hogy a 10-es széria a Si-C akkuval.
A 10a telefonnál is csúsztatták a megjelenést, így reméljük, hogy a 10-nél nem akarnak már ilyen problémát...
-
spect80
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Így van, egyéni preferencia. 6prom volt, mit össze nem szívtam vele.. azóta meg a konkurencia határozottabban jobb ajánlatokat hozott számomra. Az igaz hogy a legtöbb telefon évekig kiszolgál, csak az ár/érték arányban nem mindegyik jó választás. Sajnos a pixel sem.
-
tomboy0013
veterán
Egyéni preferencia kinek mi a tökéletes, én már a 7 Pro-nál megálltam jópár évre. Remek szoftver és támogatás, jó üzemidő és kamera. Ez a 4-est számomra nagyon kevés telefon tudja együtt teljesíteni úgyhogy egyelőre értelmetlen lenne a váltás. De az kétségtelen hogy a mai telefonok simán kiszolgálják a legtöbb embert hosszú évekig.
-
spect80
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
ez igaz lenne abban az esetben, ha tökéletes lenne a telefon minden téren, de attól nagyon messze áll sajna.
-
tms+
senior tag
válasz
vakablak93
üzenetére
szerintem egyáltalán nem olyan a cikk hangvétele. a cikk a bemutatás előtt álló Pixel 10-ekről szól, a 10a egyelőre nem aktuális, az majd várhatóan 2026 első felében érkezik.
-
vakablak93
őstag
válasz
janeszgol
üzenetére
Igen, tudom hogy később jelenik meg, csak a cikk hangvétele olyan mintha csak ennyi lenne.
De akkor kivárom és kész.bedibazsa: nekem csak az üzemidő a bajom, egyebként nekem bejön a Pixel 7 minden más tekintetben.
Talán egy magasabb maximális fényerőnek örülnék a kövi mobilomnál, nyárom odakinnt bár látható, nem a legjobb.Random merülést nem tapasztaltam.
Már korábban mikor jöttek a legeslegelső hírek, a TSMC gyártásról, eldöntöttem hogy csak arra fogok váltani, ha az jobb lesz.
Máskülömben ellennék vele még évekig. -
bedibazsa
senior tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Tensor 4 hála istennek már sokkal jobb, mint az elődök voltak. Pixel 9-em megváltás 7-8 után, végre itt nagyon jó az üzemidő és nincs random merülés.
-
janeszgol
félisten
válasz
vakablak93
üzenetére
Az a mindig pár hónappal, fél évvel később debütál.
-
Elit3Zotya
addikt
Az új proci-hoz remélhetőleg jobb képek is járnak.
Exynos elhagyásával erre minden esély meg van..
-
vakablak93
őstag
Ez most azt is jelenti, hogy Pixel 10a nem lesz már? Kár lenne mert nekem a nem "a" variánsok feleslegesek, és értelmetlenül drágák is.
A Pixel 7-et 10a-ra akartam cserélni, mert bár jól működik, gyorsabban merül mint egykori nemzeti remekművünk a Szent István...
Remélhetőleg ez a TSMC gyártás, majd javít valamit az üzemidőn. Ez az egyetlen dolog amivel a Pixeleimnél nem voltam elégedett.
A mindennapokban nem nagyon számít ugyan mert az irodában tudom tölteni, de ha bárhova elmegyek, akkor powerbank nélkül elég gáz már.Kb. 1 éve vettem egy kis powerbankot, de kb. a kínlódjon vele a halál kategória számomra.
-
spect80
őstag
na jólvan, akkor megérkeztünk az apple szintre. valag pénzért évről évre valamennyi teljesítménynövekedés, meg néhány új ikon pack azt szevasz. legalább az akksi kapacitásra és a gyorstöltésre mennének rá.
-
hapakj
őstag
"többsávos feladatok során" életembe nem hallottam így leírva a multithread-et
borzalmas 
Ezeket a magyarra fordításokat nagyon nem kellene erőltetni. Szakmaialtannak tűnik.
-
mQWeXgsf
aktív tag
Sok potenciális vásárló szemkímélő PWM-re vár...
-
janeszgol
félisten
Izgalmas. Kíváncsi leszek az új SoC-re. Illetve majd a kamera szettre, hogy min változtatnak. Ja és a méretekre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest