- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
marked one94
őstag
Ma nehez döntés elé kerültem (alof@szt volt nehéz) hogy a rendes kajamat egyem délben vagy ezt a ízét [link]
De ittam hozza egy adag feherjet a csirket meg elraktam délutánra
-
aelod
veterán
válasz
AsakuraDave #149698 üzenetére
Nagyon faja pergős rizst csinál.
-
aelod
veterán
válasz
Woodslave #149691 üzenetére
Nálunk villany tűzhely van, az mire bemelegszik és felfőzi a rizst amit néha meg kell kavarni sokkal macerásabb mint a rizsfőző tupperware-ba belerakni a megmosott rizst megsózni és a mikróba tenni 15 percre. Közben a kutyát is ki tudom vinni sétálni este.
Is that make any sense? -
Zola007
veterán
válasz
Woodslave #149691 üzenetére
az
Kilós rizsből átöblítek 40 dekát, felöntöm vízforralóból, hogy 1400 gramm legyen, kiskanál só és kis lángom odarakom. Stoppert beállítom 20 percre, ha vinnyog a stopper, kitotyogok és leveszem a tűzről. Ezt tovább egyszerűsíteni már csak egy programozható főzőlappal vagy egy feleséggel lehet, kinek melyiket olcsóbb fenntartani.
-
aelod
veterán
válasz
Lacy6 #149682 üzenetére
Motor helyett jobb a kocsi? Mindkét tábor jön az érvekkel... Kérdés milyen szempontból jobb egyik a másiknál?
Rizs helyett nem jobb a bulgur?
Utóbbi ha bajod van a gluténnal akkor bajos lehet...
(#149684) marked one94
Ennék én de csak otthonit...az meg nem elérhető hetente
-
marked one94
őstag
Inkább egyetek töltött káposztát
abban van minden
-
Lacy6
senior tag
Rizs helyett nem jobb a bulgur?
-
Mukucs
senior tag
Zacskós rizs felejtős amúgy?
-
brownus
veterán
https://huswebaruhaz.hu/ most találkoztam velük, rendelek majd tőlük.
-
válasz
aelod #149661 üzenetére
Én meg tolom a túrót vagy 8-10 éve és nem hányok tőle. Ahogy nem hányok a csirkerizstől sem. Mondjuk ha natúrban eszed, azért az úgy lehet, hogy egy idő után kezd sok lenni, de be lehet azt ízesíteni.
(#149660) Szamin
Nekem úgy tűnik, te még mindig nem érted. Mi mutatható ki könnyen? Az, hogy apoláris oldószer az etil-észter? Ja, az könnyen kimutatható. Mi köze ennek a szennyezettséghez? Semmi. -
Mukucs
senior tag
Kösz! Kösz! Köz!
Asszem ideje lemondani a sulis menzát!
-
aelod
veterán
válasz
Mukucs #149652 üzenetére
A lehetetlen addig az amíg jön valaki és meg nem csinálja.
Napi fél kiló túrót ettem 1,5 évig. Minden. Nap. Olcsó volt (a vége felé már nem) gyors volt. Szar is voltAzóta ránézek és hányok tőle kb.
Ez a basmati meg jázmin rizsezés kikészít. Mindenki ezekkel jön, hogy azt kell enni, csak azt felejtik el, hogy nem mindenki tudja megvenni az ezer forintos kilós rizst ami nálam két nap alatt el is fogy. Tökéletesen jó erre az S budget "A"-s fehér rizs is töredék áron. A rizs az rizs. -
Mukucs
senior tag
Köszi a tippeket!
A rizs helyett kenyér dolog még mindig nem világos!
Szabad helyette akkor? Csak meg kell nézzem mennyi kell belőle?
Sok helyen a fôtt rizs tápértékét mutatják. Mikor mérjem le? Főtten vagy mikor még kemény?
-
Radnix
senior tag
válasz
Mukucs #149652 üzenetére
Ezerszer írtam már le itt: túrót vízzel, bolero italporral (vagy a gagyibb kistestvérével borneo-val) összeshakeled és kész az ivójoghurt szerű folyadék. botmixer ajánlott a művelethez.
Az első kérdésedre: makrotápanyag, energiabevitel keresőszavakat pötyögd be a googlebe
-
Ļantos
aktív tag
válasz
patex1983 #149549 üzenetére
Ennyire nem egyszerű. Van ismerősöm aki hülyére zabálja magát, pörkölt, kenyér, sütemény, cserébe kockás has. Csajok a teremben se kenyér se cukros dolgok, sok kardió, mégse tudja némelyik a vállalható formát hozni. Feltételezem estére nem tömik meg magukat ők sem. Max valami hímnemű egyed
Woodslave
Ha meghízol, az igaz barát egyből beszólA többi meg csak érdekember.
-
sutyesz96
őstag
Hol érdemes barna rizst venni nagy mennyiségben? Elsősorban Szegeden.
-
Radnix
senior tag
válasz
marked one94 #149632 üzenetére
de gagyi gépről nem is lehet képet feltölteni
-
whitezo88
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #149624 üzenetére
A másnaposság nagyrészt a dehidratáció miatt van, aelod csinálta jól.
-
kk831228
addikt
válasz
tibcsi0407 #149617 üzenetére
Kit kell kovetni..? 🤔
wood : mi az hogy nincs bejegyzés...? 🤔
. Semmi közösségi szereplés?
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #149622 üzenetére
Az nálam nem, csak szar volt 200 km-t vezetni másnaposan 4 óra alvással. De óvatos duhaj lévén bevertem lefekvés előtt vagy 2,5 liter vizet így fejfájás nem volt másnap.
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #149620 üzenetére
Gondoltam, azon én is
Kivéve, ha legénybúcsú, vagy valami durva bográcsparty van. Az volt mostanság nálunk is. Vastüdő másnap reggel befigyelt
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #149617 üzenetére
Thx!
Melyikre gondolsz?
(Látom a szivar az megy
)
-
-
Zola007
veterán
válasz
Szamin #149559 üzenetére
Érdemes lett volna bejárni gimiben kémia órára, akkor az oldószerek téma menne.
Vagy legalább számítástechnikára, akkor legalább a Google menne. [link]Tartósítás és térfogatnövelés miatt észterifikált omega-3-ból képződő etil-észter annyira apoláros, hogy feloldja a szintén apoláros hungarocellt.
Ami nem oldja, még lehet simán szennyezett bármilyen nehézfémmel. -
Angel2014
addikt
-
AMD Power
titán
Eleg sok olyan emberrel talalkoztam a nyaron akiket honapok ota nem lattam. Mindenki megjegyezte,hogy milyen sokat fogytam es milyen jol nezek ki. Hizik is a majam, de legalabb van eredmenye es ertelme a kajaval valo szenvedesemnek es az edzesbe fektett idomnek es energiamnak. En bizok benne ,hogy jovo nyarra mar meglesz az a forma amitt elkepzeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest