- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GoTReX #123688 üzenetére
Nekem olyan volt már a Biotech-es creaTOR-tól, h azt hittem szétrobban a testem. Olyan volt, mintha 'sejtszinten' fújódtam volna fel, megdagadt a pofám, rákvörös lettem, a karom, ujjaim ki akarták lyukadni. Azt hittem ott helyben meghalok, de pár másodperc múlva elmúlt.
-
-
Zola007
veterán
válasz
aelod #123687 üzenetére
a lényeg, hogy nem attól lesz jó egy termék, hogy ráb.szunk egy
plecsnit
Ez csak amolyan Stevia Namat dolog, bár tény hogy marketing szempontból jobban hangzik mint a Pityu
Lehet, hogy Fred Astaire se viszi olyan sokra a Frederic Austerlitz névvel. Akkortájt annyira nem szerették USA-ban a német eredetű dolgokat -
GoTReX
őstag
Sziasztok
Olyanról hallottatok már, hogy kreatin után szabályosan ég a bőrötök?
-
aelod
veterán
válasz
bigmasterg #123686 üzenetére
Most lehet nyerni ford mustangot szóval vegyetek scitecet
Akkor a merci is magyar amit itt gyártanak. Meg anno a Suzuki is az volt.
-
Vegitaa
senior tag
Hát én igazán csak arra lennék kíváncsi hogy melyik cég dolgozik a legtisztább alapanyagokból.
Feltéve ha beszélhetünk olyanról egyáltalán... -
sutyesz96
őstag
-
aelod
veterán
válasz
Vegitaa #123667 üzenetére
csak ugye a két legnagyobb magyar termék...
Scitec nem magyar.
Én úgy tudom, hogy a biotechusa-ban van magyar érdekeltség (Annó MLO volt ha jól tudom). Kérdezek valamit. Ha neked eddig bevált a gyártó soha semmi bajod nem volt vele, akkor miért ülsz fel no name emberek véleményének?
-
Vegitaa
senior tag
válasz
sutyesz96 #123665 üzenetére
Nem konkrét dologról beszélek, csak azt mondom hogy innen-onnan miket hallok... Mondom, én évek óta Scitec-et használok, s semmi bajom eddig velük, csak érdekelne az általános vélemény.
A Myproteinről bevallom csak pár hete hallottam először, én eddig a Scitec és Biotech világában éltem, bár az utóbbit sosem használtam, csak ugye a két legnagyobb magyar termék...
Ezért gondoltam már rákérdezek. A Myprotein mellett még sokan dicsérik a BSN-t is (amiről szintén nem tudok semmit), szóval gondoltam márcsak a változatosság kedvéért is, kipróbálék valami újat...
(Meg érdekelne a véleményetek is a különböző márkák minőségéről...)
-
GoTReX
őstag
Hehe , komoly a srác !
-
Fandango
veterán
válasz
Vegitaa #123663 üzenetére
Én csak Myprotein termékeket használok (1-2 alkalommal használtam még régebben Scitecet) és még nem csalódtam benne. Iszonyatosan széles termékpaletta, jó minőség, nem utolsó sorban kedvező ár.
Folyamatosan akcióznak, így mindig elég jól ki lehet fogni, hogy mikor mit érdemes rendelni, és ha 30.000 forint felett rendelsz ingyen szállítják, 3-4 nap alatt meg is kapod. -
Vegitaa
senior tag
Üdvözlet!
A véleményeteket szeretnék kikérni a táplálékkiegészítő márkák között. Éveken át Scitec-et használtam, de egyre többször hallom hogy nem épp a legmegbízhatóbb minőség, s egyre többen dicsérik a Myproteint...
Még sosem próbáltam, semit nem tudok róla... Érdemes áttérni?
-
Zoo123
senior tag
Sziaztok!
Myprotein.com-ról rendelnék, de a paypal fizetés nem működik -bankkártyás fizetés jön be helyette-.
Valaki kipróbálná hogy neki működik-e a paypal fizetés?A segítséget előre is köszönöm!
-
Angel2014
addikt
Fittness Bounty...
Hozzávalók:
100g kókuszreszelék
kb 100 gr light kókuszkrém
20g kókuszos fehérjepor
Eritrit izlés szerint
125g étcsoki 80%-os
20g kókuszolaj
Így készítsd el:
Keverj össze mindent, gyúrd masszává majd tedd a hűtőbe. Formázz egyforma rudakat belőle, majd az olvasztott csoki-kókuszolaj keverékébe mártsd bele. Rácson vagy sütőpapíron hagyd dermedni. Ha kész vékonyan csurgasd rá még csokit.
Ebből a mennyiségből 13 db lett.
Egy darab tápanyagtartalma 130Kcal, fehérje 1,7g, zsír 11,3g, szénhidrát 6,4g
-
Alpachino
veterán
válasz
ncc1701 #123638 üzenetére
Nincs igazad, mert optimális esetben egyformán kellene jönni az erőnek az izomtömeggel, de mivel az úgy mond, nagy "tömegű" emberek egy bizonyos szint után, inkább zsírosak, mint izmosak így persze, hogy nem egyenes arányosan jön az erő a tömeggel
én pl. 84kg-al 25-t nyomtam a saját testsúlyomba, most pedig 90kg-al 17-et a 90-be
A csúcsnyomásom 150kg felett van egy kicsivel, így 90kg-al.
God Vazzeg : 91kg-al 172-be nyomni az nagyon szép
én egy kicsit messze vagyok ettől, de haladok...
-
aelod
veterán
válasz
God Vazzeg #123649 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy a segítségen nem a ruhát érted
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Alpachino #123637 üzenetére
Én olyan 30 körül. A wilks számítás nem véletlen, mivel nyilván 140kg testsúllyal könnyebb 200-at nyomni mint 90kg testsúllyal. De sok versenyen számolnak testsúly/nyomott súly arányt, az is elég jól visszaadja már. Én már régóta a 2x súlyra törekszem, egyelőre a legközelebb egyik versenyen voltam, 91kg testsúllyal 172,5kg nyomtam. 90kg körül kellene 180-at, vagy 100kg-al 200-at, ezek lehetnek nekem reálisak. De ehhez kellene némi "segítség"
-
aelod
veterán
válasz
ncc1701 #123646 üzenetére
Nem beszéltünk el egymás mellett, nem érted a dolgot szerintem. Most leírtad, hogy ki mennyivel nyomott. És? Nyilván a nagyobb test tömegű egyén nagyobbat is nyom. Én ezt mondtam. Senki nem beszélt arányosan nagyobb nyomásról. Én 75 kilósan nyomtam 130-ba anno kettőt, úgy, hogy különösebben nem nyomtam fekve, nem erőltettem a dolgot Ha rámennék szerintem a 150-et is megnyomnám, de ez nem célom: 1) szar a vállam 2) nem vagyok poweres.
(#123647) Woodslave
Böjtölés nem jó, ezt akkor már bebizonyítottad.
-
Woodslave
félisten
[link] megtaláltam ezt a hsz-t a tavalyi véreredményemről.
Érdekes, hogy szeptember óta gyakorlatilag minden nap 3 tojást eszem, a koleszterinem mégis jobb mint akkor. Igaz a triglicerid szintem magasabb de még mindig tartomány közepe..
amúgy minden eredményem jobb mint a múltkori. Akkor ment a böjtölés ezerrel, szóval lehet mégis egészségesebb reggelizni...
-
ncc1701
veterán
válasz
kk831228 #123645 üzenetére
Najó, faxán elbeszéltünk akkor egymás mellett.
Teremben volt erőemelő srác, illetve fekvenyomó, aki versenyen nyomott 197.5-be 70 kilósan. Bár lehet, h 75kg volt, tököm tudja, de a 70 ugrik be, de egyik se kutya. De volt lennt srác, aki 53 kilósan a 120-130-ba belenyomott ruha, rendes kaja, minden nélkül.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Angel2014 #123628 üzenetére
A hajra meg a tetkóra voltam kiváncsi. Nekem ez így kevés, hogy te vagy, főleg, mivel az itteni pályafutásodat is más képeivel feltöltve mutatkoztál be.
Ha van egy mai hajas képed a tetkóval együtt, akkor azt mondom ez már korrekt nyomás 47 évesen, bár ha ezt tudnád 110-120 kilósan is, az lenne az igazi. -
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #123620 üzenetére
most már legalább laborbaneredménye látszik hogy edzek
-
S e t h
nagyúr
Srácok, miként lehetne belőni, hogy ki ő?
[link] -
lacos001
senior tag
válasz
God Vazzeg #123620 üzenetére
Most bomlik "szálasra"
-
GoTReX
őstag
Magyarok közül is bakker van olyan hogy első edzés 2009, első verseny 2010.Bakker ez már mi... Kidobtam az éveim, mert nem koxal kezdtem? Komolyan...
-
Angel2014
addikt
válasz
Woodslave #123595 üzenetére
Emlékszel mit mondtam a multkor a szívvel kapcsolatban...Az izomban található enzim aktivitása akkor emelkedik meg, ha a vázizomzat vagy a szívizomzat sérül. A kórelőzmény ismeretében és más mérésekkel kiegészítve a mérés a szívinfarktus diagnosztikájának eszköze.
Ez lehet izomláz is ami emeli...
-
rwin5
őstag
válasz
Woodslave #123595 üzenetére
eddig az összes sportoló ismerősömnek csak ez az érték volt ugyanígy jóval magasabban, meg az idősebb +70 év körüli embereknek van még így, mondjuk ugyanígy az ellenkezője is lehet
ha hipochonder vagy kezd el túrni a guglit és 2 találat alatt kiadja, hogy agydaganatod van
-
-Ben-
veterán
válasz
Woodslave #123607 üzenetére
Egyébként nem tudom, hogy mi okozza ezeket a brutális értékeket, de nekem pl. tavaly a lipáz / amiláz szintem volt az egekben. Olyannyira, hogy több, mint kétszerese volt a papíron szereplő normál maximum értéknek.
Az orvos már temetett, hogy végzetes hasnyálmirigy gyulladásom van, pedig semmim se fájt és azóta se történt semmi. -
Woodslave
félisten
válasz
-Ben- #123602 üzenetére
nyilván nem, de lehet valaki hasonló eredménnyel, aztán nem halt meg és ezt leírja
Az izomban található enzim aktivitása akkor emelkedik meg, ha a vázizomzat vagy a szívizomzat sérül. A kórelőzmény ismeretében és más mérésekkel kiegészítve a mérés a szívinfarktus diagnosztikájának eszköze. - emiatt van némi félsz bennem
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen routert?
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!