Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
válasz kk831228 #100499 üzenetére
Ó ez milyen igaz, gyors és rövid helyzetelemzés
de azért kolosanyit még belevehetted volna, hogy a mászókáról áttért a guggoló állványra és a fekpadra....meg hogy házikolbászban is otthonosan mozog
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
kk831228
addikt
válasz FIREBLADE78 #100498 üzenetére
Pár 4-5 oldalas angol tanulmányt bedob Wood néha, ami senkit nem érdekel esetleg Cassy-t, Zola is néha ír jó dolgokat, de inkább hanyagolja mostanában, rájött hogy nem sok mindenkit érdekel, így maradt a PS... Ijk bedobja a képeit villantani ha tzs - ről van szó, Alpachino mostanába a Sensei, mindenhez tud hozzáfűzni és még jól is néz ki...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Alpachino
veterán
válasz kolosanyi #100493 üzenetére
Nem hiszem el, hogy nem viccelsz Most komolyan..... A kolbászban 40% telített disznózsír is van a fehérje mellett, a csirke mellben meg 2% tehát lehet hogy a kolbász hoz izmot, de ugyan annyi zsírt is fog hozni jó esetben, ha nem többet, mivel a jó kis zsíros kóbit ráadásul nagy mennyiségű puha fehér kenyérrel illik enni...
Mi ebben az üzlet ? kérdem én...Nem az lenne a cél, hogy mindnél kevesebb zsírral jöjjön, mindnél több izom ?
Ja..hogy te akarattal hizlalod magad, akkor nem szóltam
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz FIREBLADE78 #100495 üzenetére
Miért "sajnos" ?? Ilyen is kell, ahol lehet egy minimálisat hülyülni...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kolosanyi
veterán
válasz Alpachino #100485 üzenetére
Mondjuk azt nem látom be, hogy a kolbászban levő fehérje miért hoz kedvesebb izmot, mint a csirkemellben levő, illetve a fehér kenyértől miért rosszabb hízni, mint a rizstől.
(#100488) Ijk
Nos én világ életemben inkább lusta voltam, mint ostoba.(#100489) FIREBLADE78
Ugyan, ha én én kibírtam mindazt, amit itt kaptam, akkor ő tuti nem ezért tűnt el. Egyszerűen szarik a topikra és jól teszi. -
Alpachino
veterán
válasz FIREBLADE78 #100489 üzenetére
Egyébként ki volt az ?....már mint a topic "hivatalos" testzsírmérője
-
Shingen
addikt
Jól megy az öregnek, ő a gyúrással megalapozta rendesen a dinasztiája jövőjét.
Arnold Schwarzenegger egy kétmillió dolláros Bugattival lett boldogabb
風林火山
-
Alpachino
veterán
válasz kolosanyi #100484 üzenetére
ÁÁ..félreérted... itt elsősorban az egészséges táplálkozásról volt szó....nem pedig a zsírosodásról. Nem beszélve arról, hogy a tiszta kaja hoz "némi" izmot is, a szemét csak is zsírt... Ennyi !
[ Szerkesztve ]
-
-
Alpachino
veterán
Persze, mert ott be vagy durranva
Ne tudd te jobban, hogy én mit eszem félre, vagy mit nem Mint korábban írtam pl. a kreatin nem nagyon tolerálta a napi 1 kg gyümölcsöt sem, nem beszélve a már említett tiszta kajából bevitt tskg/4g CH-ról
[ Szerkesztve ]
-
sutyesz96
őstag
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Ijk
nagyúr
válasz Alpachino #100474 üzenetére
Szerintem meg ez a 20%, sajnos a testzsírmérő már rég nincs jelen a topikban.
A váll kiemelése meg csupán világítás kérdése.A lényeg hogy valószínűleg nálad is befigyelt ősz előtt szép mennyiségben a csirkerizs-brokkolin kívül más kaja is, szóval nem szép dolog másokat lenézni kaja alapján, főleg ennek függvényében.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Shingen
addikt
Mell -bic vótam, atta.
風林火山
-
Alpachino
veterán
pontosan kb. annyi azon a képen te olyan 15-17% tzs-vel vagy, én meg olyan 22 körül....
Egyébként a vállad elég gyenge...
Sajnos csak ezt a formát tudom még így is tartani éhezés nélkül de mint korábban írtam póló alá nem olyan rossz ez szerintem, strandra meg egyáltalán nem járok
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
válasz aelod #100466 üzenetére
120kg-ig....igazából 8 ismétlés alatt nem szoktam erőltetni, mert még övvel is keményen megérzem a derekamon.
kb. én mindig arra törekedtem, hogy legalább annyival guggoljak, mint amennyivel fekve nyomok...lehet hogy nem jó módszer, de legalább motivál
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #100464 üzenetére
jó az tény hogy testsúlyhoz viszonyítva relativ erőként pusztán matek alapján nem annyira nagy szám-
Ha azt mondod hogy egy 80 kilós ember 112-be guggolt attól nem ájulsz el pedig ugyanúgy testsúlya 1.4x-a. Persze nem ugyanaz én elfogadom.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Alpachino
veterán
Na látod pont erről beszélek ahhoz hogy az embernek viszonylag alacsony tzs-je legyen tudatosan, egészségesen kell táplálkoznia....( és akkor most gyúrásról, sportról nem is beszélek) egyébként meg az 35% tzs csak is a te agyszüleményed volt, az valójában olyan 20-22% volt, mint ahogyan neked is a valóságban kb. 15-20 között van, nem pedig 15% alatt
Woodslave :
kb. 2 éve, de előtte sem ettem cukros vackokat...igazából a lisztet, és a telített zsírokat kellett elhagynom meg a CH bevitelemet megrendszabályozni, mert kissé hízékony vagyok
Egyébként tök igazad van simán lehet a jázmin rizsből is annyit enni, hogy behízzál...nem kellett volna oda ez :
kolosanyi
Én gyúrós vagyok, nem pedig mászókás
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz aelod #100430 üzenetére
Akkor zabálj olajban tocsogó bundáskenyeret, ez a te dolgod. Egészségedre
kolosanyi : tudom, hogy nehéz elhinni egy magadfajta házikolbin szocializálódott embernek, de nincs ezek közül olyan, amit magamba tömnék
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz Woodslave #100427 üzenetére
ki beszélt itt a gyermekkoról ? én a jelenlegi egészséges táplálkozásról és még nem is a gyúrós életmódról beszéltem a sok szemét kaja kapcsán
Ha neked ezek közül van kedvenced, akkor hajrá ez a te dolgod, de enged meg, hogy leírjam a véleményem én is ezzel kapcsolatban....
-
GoTReX
őstag
Fuhh baz*meg. Kemény szintek vannak,erősödik a mezőny. Hülyegyerek Ez meg a Gyózó,és kialakul a Titánok harca.
Nagyon MASSZ ez a Fiziksz[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
-
kolosanyi
veterán
Ja, durva, hogy 800-1000 között van a tarhonya kilója. Persze ha nem teszel rá húst, csak lecsót csinálsz hozzá, akkor nem drága kaja, de ki eszi meg úgy?
(#100430) aelod
A hagyományos magyar ételeket is el lehet(ne) készíteni egészséges alapanyagokból. Például a pörköltet ha nem úgy csinálod, hogy fél liter olajban megpirítod a hagymát, hanem simán teflonos lábost kikensz nagyon kevés jó minőségű olajjal, húsból meg nem a cupákot rakod bele, hanem valami értelmeset, máris nem rossz kaja az. Ahogy a pizzát is lehet teljes kiőrlésű lisztből készíteni egészséges feltéttel.(#100432) Ijk
Nem működik. Akárhogy is váltom a szemléletet, ugyanúgy sóvárgok a szemét kajáért. Mindig alig várom, hogy vége legyen a diétának és zabálhassak újra.(#100434) Woodslave
Mondjuk továbbra se tudom megérteni mi teszi mondjuk a lecsós tarhonyát a csirkerizshez képest egészségtelenné (vagy legalábbis ennyivel egészségtelenebbé) de az az én bajom.Egy csomó kaja messze nem annyira gáz, mint ahogy sokan gondolják.
-
Zola007
veterán
"Felesleges ennyire magadénak érezni más tettét, dolgát"
Ezt jól megjegyzemMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #100434 üzenetére
(#100435) Ijk
Ott a pont.Wood amúgy én sem. Nyáron rengeteg lecsót ettünk. Én nagyon szeretem. Főleg a csípőset. Vagy simán tojással jóféle házi füstölt kolbásszal.
Amúgy a csirke rizs sokkal hamarab "kimegy" belőlem - értsd ez alatt, hogy hamarabb éhes vagyok tőle - mint mondjuk egy sertés szelet+rizs kombótól. Ez lesz ma az ebédem. Hőn szeretett kormányunk csökkentette a sertéshús árát (éljen a nagy testvér) így többször fogunk enni mert jobban megéri. Meg jobban is szeretem mint a csirkét.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #100431 üzenetére
a filét 1300-ért szoktam venni (max 1400 alatt) a rizs meg (normál fehér 250) Szóval simán.
Mondjuk továbbra se tudom megérteni mi teszi mondjuk a lecsós tarhonyát a csirkerizshez képest egészségtelenné (vagy legalábbis ennyivel egészségtelenebbé) de az az én bajom.
-
aelod
veterán
válasz Alpachino #100423 üzenetére
(#100427) Woodslave
(#100423) Alpachino
Nem hiszem, hogy kiskorodban kiköpted volna zabpalacsintáért kiálltva a hagyományos palacsintát.
Sok ember leszarja azt, hogy egészséges vagy, hogy tudatos legyen a táplálkozása. Megint sok meg nem is tudja megengedni magának az alapvető élelmiszereket. A lényeg, hogy ezek az ételek hagyományos magyar ételek. Bár én a finomfőzeléket régen is kihánytam. XD Előbbit leszámítva mindegyik finom. És egy kettőt még a mai napig is fogyasztok (lekváros kenyér, kürtős kalács). A kedvencem a bundás kenyér."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
syl5
őstag
válasz kolosanyi #100421 üzenetére
A minap volt a TV-ben ilyen hagyományőrző műsor.
A nénik sok finom ételt főztek benne.
Azt mondta az egyik mama, hogy a tarhonyás lecsó finom és olcsó.
Megnéztem kb 1500-ra jön ki, ha még kenyérke is van mellé akkor 1800.
Na most 1800-ból veszek egy kiló csirkemellet, egy kiló rizzsel.
És akkor még a járulékos költségeiről nem is beszéltem a szemét kajának.
De azt már nem mondják, hogy egészséges. -
-
Woodslave
félisten
válasz Alpachino #100423 üzenetére
ja gyerekkorodtól paleo/testépítő vagy. Már az általános iskolába is csirkemellet vittél. Hagyjukmár
azért ezek között van jópár ami tényleg finom. Én se eszek többnyire, de azért a csokisfánktól (vagy baracklekváros) nincs hányingerem... Lehet ezekből is xarabbat enni lásd tecsós dobostorta. De ez qrva nagy általánosítás már ami a felsorolást illeti
-
Zola007
veterán
Nem vagyok dühös, miért lennék, mit oldana meg?
Ellenben sem örülni, sem röhögni nem tudok miattaTermészetesen nem veszi el a teljesítményt tőle, de hozzá sem tesz
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Ijk
nagyúr
válasz Zola007 #100418 üzenetére
Lehet hogy te dühös vagy miatta, igazából bevallom nem értem miért bosszantottad magad fel rajta ennyire.
Viszont én röhögök az egészen. Mert elképzelem hogy valaki felmászik, meglát egy konditermes rudat és fogja, lecipeli a hegyről. Ugye ez nem az a szint hogy a paraszt a Mecsekben talál egy 20 kilós rudat.A komától meg nem veszi el a teljesítményt senki, hót mindegy hogy ott van a rúd vagy nincs.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Zola007
veterán
Ha annyi energiát fektettél volna a cikk elolvasásába, mint a hozzászólásod megírásába, akkor.... meg sem írtad volna.
"In order to prepare himself for the arduous trek, he trained twice a day, seven days a week.
Every morning he would run on the streets for an hour and a half with an additional weight of 10 kg.
In the evening, he would work out at the gym.
He lost about 20 kg of bodyweight to reach the ideal weight for the challenge""Although the trek up Mount Elbrus is relatively easy for mountain climbers, the additional 75 kg posed huge challenges."
"The entire journey was also filmed on video, and the footage will soon be used to make a documentary."
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kolosanyi
veterán
válasz Zola007 #100415 üzenetére
Nem lehet, hogy csak betemette a hó és nem találják?
veterán
Kicsit megmosolyogtam a dolgot
Ha nem tudnám azt mondanám, hogy hungaroetnikai a tettes.
Amúgy nem meglepő ez. Volt egy kerékpáros aki a világot járta körül rekordkísérlete során és mikor ideért enyves kezek meglódították a bringáját...
Én már nem lepődök meg semmin sem...
[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
Igaz egyáltalán a story?
Még először hihető is, de ez már magyarázkodásnak tűnik, hogy miért nincs ott a rúd.
Az Everest megmászásába tapasztalt, hegymászáshoz edzett emberek halnak bele tucatjával és 5600 méter plusz 75 kg-al sem lehet piskóta főleg egy hegymászáshoz edzetlen embernek akármennyire is erős. Nem beszélve arról, hogy felmegy egy random Józska és ellopja onnan azt hasonlóan brutál nehéz körülmények közepette.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz S e t h #100417 üzenetére
Sajnállak, ha neked ez nem meglepő.
Attól, hogy van rosszabb, még az aljasságon nem enyhít.Nem 1 nap megmászni a hegyet. Se fölfelé, se lefelé.
Eladni pedig úgy sem tudja, mert minden Eleiko rúdnak egyedi sorszáma van, ha egyszer előkerül, a szrt is kiverik belőle.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Zola007 #100395 üzenetére
Tegnap linkeltem az orosz Andrey Rodichev-ről hogy megmászta 75 kilóval a hátán az 5642m magas Elbruszt.
Az Eleiko adta a súlyzót (rúd, 2db 25-ös tárcsa, 2 rögzítő) a rekordkísérlethez, amit fent is hagytak az Elbrusz csúcsán mint egy mementót.Egy másik cikkben most olvastam, hogy valami büdös ko:cso:g ellopta a rudat.
Kérdem én, hogy ki az a nyomorék állat, akinek 5642 méteren arra van esze, hogy ellopja egy Guiness-rekord bizonyítékát?
Most komolyan, emberi szinten van ennél lejjebb?[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz kolosanyi #100412 üzenetére
jó de nem raw gondolom. Ha ruhában guggolta az más. Mert tudomásom szerint deadlift ruha nem nagyon tesz hozzá. Bár nem tudom.
De veled is beszéltük már korábban hogy neked pl. sokkal quad dominánsabb a felhúzásod mint pl. nekem.
-
Woodslave
félisten
válasz kolosanyi #100407 üzenetére
mindig csodálom amúgy amikor valakinek hasonló szinten van a felhúzás meg a guggolás erőszintje. Ez hogy? Nekem durván 160 lehet a felhúzás 1 RM (talán több remélem) Guggolásban meg most nem mennék max effortra se nagyon, de 120 felett soha nem guggoltam..
-
aelod
veterán
válasz kolosanyi #100407 üzenetére
Az már súly
Asszony csinálja A lényeg, hogy zablisztből csináld. Lehet csinálni pehelyből is de jobb ledarálni. Nem kell a serpenyőbe sokat tenni keveset kell elegyengetni különben nem sül át.
100 g zabpehely/ liszt
2 db tojás
1 teáskanál sütőpor
2 ek olívaolaj
1 csipet só
2 dl tej[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz aelod #100404 üzenetére
118 vagyok reggel (tegnap bezabáltam, ezért 120 voltam ma ).
(#100405) Woodslave
Kíváncsi vagyok, hogy idén sikerül-e erőssé válnom. Idén nyáron nem fogok diétázni, ezt a ~15-18 körüli tzs%-ot tartom inkább. Alárendelem az erőnövelésnek ezt.(#100406) aelod
Te a zabpalacsintát hogy csinálod? Nekem mindig szétesik amikor meg akarom fordítani, valami nem stimmel nálam.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz kolosanyi #100403 üzenetére
jól hangzik. Idén én is súlycélokat tűztem ki, 75kg-s testsúlyhoz viszonyítva az "arany standardeket" OH 1x, Fekvenyomás 1,5, guggolás 2 deadlift 2,5x szorzóval.
ma reggel 80 alatt voltam megint, múlt héten aránylag sikerült tartani magam a kajatervhez, össz nem kalkulált csalásom 2 palacsinta meg 2 dl kóla volt, ezek is edzés után Szombaton engedtem kicsit, de a vasárnap már aránylag rendben volt
-
aelod
veterán
válasz kolosanyi #100403 üzenetére
Nem rossz, nem rossz.
110 kiló körül vagy ugye?76,5 kilósan 160-at húztam fel, 140 volt a maxom fekve nyomásban és guggolásban 140-be guggoltam 4-et.
Idén én nem a használt súlyokra megyek rá, vállam/csuklyám/vádlim kellen felhozni, na meg a has(s) alkoss gyarapíts elvet követem.
-
kolosanyi
veterán
válasz Woodslave #100402 üzenetére
Nem tudom mi van veled mostanában, hogy mindenkit naturálnak tartasz.
- Fekvenyomás: 150 kg 1RM
- Military press: 90 kg 1RMJelenleg a legutóbbi edzésen 170-el maxoltam guggolásban, előtte 150-el 6-ot húztam, a fekvenyomásom jelenleg 130 és military pressben 70-el volt 5 ismétlés. Igyekszem nem irreális célokat kitűzni, illetve belekalkulálom a pihenőket, miegymást. Ez azt jelenti, hogy 30-30 kilót szeretnék idén erősödni guggolásban és húzásban, 20-at fekvenyomásban, 10-et nyomásban. Tehát maximum 2,5 kilós havi progresszióról van szó, ami szerintem elég óvatos ahhoz, hogy ne rokkanjak bele. Meglátjuk mi sül ki belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
kedvenc naturálom most. 170 cm és 75 kg. Ehhez 46-os kar társul ugye ilyen kondícióban.
A másik Matt Ogus szintén naturál. Idén versenyre készül. Annyira bírom, hogy két hete diétázik 2700 kcal-án de már láthatóan élesebb. Én még soha nem vettem ilyet észre magamon, igaz soha nem leszek olyan szálkás ahonnan ő kezdi a diétát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest